Vatsaa tukevat alushousut, 4/pakkaus
alkaen 22,99 €
Värit:
Aluspaita, 3/pakkaus
alkaen 17,99 €
Värit:
Vatsaa tukevat alushousut, 10/pakkaus
alkaen 29,99 €
Värit:
-50%
Rintaliivit 9/pakkaus
ennen 119,00 €
nyt 59,99 €
Värit:
Vatsaa tukevat alushousut, 3/pakkaus
alkaen 17,99 €
Värit:
Vatsaa tukevat alushousut, 3/pakkaus
alkaen 14,99 €
Värit:
Vatsaa tukevat alushousut , 3/pakkaus
alkaen 22,99 €
Värit:
Maxi-alushousut, 10/pakkaus
alkaen 29,99 €
Värit:
Liivitoppi, 2/pakkaus
alkaen 24,99 €
Värit:
-50%
Rintaliivit, 2/pakkaus
ennen 49,99 €
nyt 24,99 €
Värit:
Alushousut, 8/pakkaus
alkaen 29,99 €
Värit:
Aluspaita
alkaen 29,99 €
Värit:
Aluspaita, 3/pakkaus
alkaen 34,99 €
Värit:
Nännisuojat
17,99 €
Värit:
Liivialuspaita
alkaen 14,99 €
Värit:
Alusasut – näitä suosittelemme

Naisten alusasut KLiNGELiltä

Laadukkaat alusvaatteet ovat ehkä kaikkein tärkeimmät vaatteemme. Ne ovat lähellä ihoa ja niiden on tarkoitus tukea, korostaa ja peittää. Tämän vuoksi miellyttävät materiaalit ja toimivat muotoilut ovat meille kunnia-asia. KLiNGELin laajan valikoiman rintaliivit, alushousut, bodyt ja korseletit eivät ainoastaan muokkaa ja tue vartaloa, ne myös tuntuvat miellyttäviltä ja saavat olosi tuntumaan todella hyvältä.

Anna ihanien yksityiskohtien ihastuttaa ja löydä KLiNGELin laadukkaat alusasut joka lähtöön!

Tyylikkäät, viettelevät tai sporttiset alusasut

Kaipasitpa sitten sporttisia urheiluliivejä, tyylikkään naisellisia alusasuja tai viettelevän kauniita rintaliivejä löydät KLiNGELin valikoimasta varmasti omasi.

Perusalushousut ja liivit, jotka istuvat paidan ja farkkujen alle huomaamattomina sopivat arkipukeutumiseen. Laadukkaat, pehmeät materiaalit varmistavat käyttömukavuuden pitkinäkin päivinä. Klassisen ajattomat alusasut kuuluvat jokaiseen vaatekaappiin!

Anna naisellisuutesi kukoistaa ja leikittele läpikuultavilla ja kauniisti koristelluilla alusasuilla. Kirjaillut ja pitsisomistellut rintaliivit saavat sinut tuntemaan itsesi kauniiksi ja sensuelliksi. KLiNGELin alusvaatteet tekevät varmasti vaikutuksen laajalla valikoimallaan, kauneudellaan ja edullisilla hinnoillaan. Valikoimastamme löydät muun muassa:

Alusvaate on hyvin istuvan asun perusta

Alusvaatteiden valitseminen on hyvin henkilökohtainen asia ja verkkokaupassa shoppailun etu on täydellinen ostosrauha. Alusasuissa tärkeää on hyvä istuvuus, sillä niiden avulla luot perustan koko asusi istuvuudelle. Etsi suosikkisi kaikessa rauhassa ja tutustu myös kokotaulukoihimme, niin löydät varmasti itsellesi sopivimmat mallit.