Tietosuojakäytäntö ja rekisteriseloste

Vierailusi tällä verkkosivulla on alla olevien ehtojen alaista. Huomioi, että näitä tietoja voidaan tarvittaessa muuttaa. Tästä johtuen sinun tulisi lukea ehdot säännöllisesti. Viimeisimmän päivityksen päivämäärän löydät tämän sivun alareunasta.

Tietoa verkkokaupasta

Verkkosivun www.klingel.fi omistaa Klingel Suomi, Mail Order Ginance GmbH, Suomen sivuliike, Y-tunnus: 1910887-1 (tästä eteenpäin KLiNGEL).

Meille on tärkeää, että tunnet voivasi luottaa meihin. Tärkein tavoitteemme on varmistaa, että  tunnet olosi turvalliseksi vieraillessasi ja shoppaillessasi verkkokaupassamme. Tämän vuoksi olemme Suomen asiakkuusmarkkinointiliiton jäseniä ja olemme laatineet tämän tietosuojakäytännön, joka kertoo miten keräämme tietoja sinusta, kuinka suojaamme nämä tiedot ja miten käytämme tietojasi. Otathan yhteyttä asiakaspalveluumme mikäli sinulla on kysyttävää tietosuojakäytännöstämme.

Henkilötiedot

Tallentamiamme henkilötietoja käsitellään luottamuksellisesti ja henkilötietolain (523/1999) mukaisesti. Lisätietoa yksityishenkilöiden identiteettiä suojaavasta henkilötietolaista löydät osoitteesta finlex.fi.

Mitä ovat henkilötiedot?

Henkilötiedoilla tarkoitamme tietoja, jotka voidaan suoraan tai epäsuorasti yhdistää elossa olevaan luonnolliseen henkilöön.

Meille luovuttamasi henkilötiedot

Tallennamme ilmoittamasi tiedot, kun rekisteröidyt verkkokauppaamme, tilaat meiltä tuotteita, tilaat kuvastomme, osallistut kampanjoihin tai kilpailuihin tai tilaat uutiskirjeemme sähköpostiisi. Tallennettavia tietoja ovat muun muassa syntymäaika, nimi, osoitetiedot, puhelinnumero, sähköpostiosoite ja suostumuksesi.

Omat sivut

Omat sivut -asiakastilimme antaa sinulle mahdollisuuden seurata tilaushistoriaasi, tilauksen käsittelyä, toivelistaasi jne. On erittäin tärkeää, ettet luovuta sisäänkirjautumistietojasi muille henkilöille. Huomioi, että olet henkilökohtaisesti vastuussa Omien sivujesi kautta tehdyistä tilauksista. Varmista aina, että olet kirjautunut ulos palvelusta ennen kuin poistut tietokoneelta.

Miten henkilötietojasi käsitellään

Klingelin asiakasrekisteri, jonka tiedot on kerätty verkkokaupastamme tai muuta kautta, on luokiteltu luottamukselliseksi ja sitä käsitellään tämän mukaisesti. Henkilötietojasi ei koskaan lähetetä eteenpäin ilman salassapitosopimusta. Henkilötietojasi käsitellään modernin tietotekniikan avulla ja suojattuja tietokanavia käyttäen. Voit lukea lisää tietojen siirrosta ja salauksesta täältä. Meille antamiasi tietoja, kuten esimerkiksi yhteystietojasi sekä muita henkilötietojasi, käytetään vain tiedon välittämiseen sekä Klingelin tai Klingelin hyväksymän kolmannen osapuolen tarjouksista ja palveluista tiedottamiseen.

Muuttaaksesi tietojasi, ota yhteys asiakaspalveluumme sähköpostitse tai postitse alla olevaan osoitteeseen:

Klingel, Iso-Paavolankatu 2, 15220 Lahti

Keräämme ja tallennamme henkilötietojasi voidaksemme parhaalla mahdollisella tavalla täyttää velvollisuutemme sinua kohtaan asiakkaanamme, kuten muun muassa tilausten, palautusten ja toimitusten käsittelyyn. Tämän lisäksi käytämme tietojasi voidaksemme lähettää sinulle tietoa tarjouksistamme sekä kampanjoistamme markkinointikanaviemme, kuten esimerkiksi kuvastojen, puhelinmyynnin, sähköisen uutiskirjeen ym. kanavien kautta.

Henkilötietoja saatetaan luovuttaa muille yrityksille tai yhteistyökumppaneillemme mikäli tämä on välttämätöntä Klingelin toimeksiantoihin, kuten esimerkiksi tuotteiden toimitukseen, tilauksen käsittelyyn sekä maksuihin liittyen.

Oikeutesi

KLiNGELin asiakkaana voit milloin tahansa perua antamasi suostumuksen. Voit milloin tahansa pyytää meitä muuttamaan tai poistamaan tietojasi tai kieltää niiden käyttämisen suoramarkkinointitarkoituksiin. Voit tehdä tämän ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme. Mikäli et enää halua saada uutiskirjettämme tai muuta tietoa sähköpostitse, voit lakkauttaa uutiskirjeen painamalla siihen tarkoitettua linkkiä uutiskirjeessämme. Lähetämme sinulle sähköpostia tai tekstiviestejä vain, jos olet antanut meille siihen luvan.

Sinulla on oikeus kerran vuodessa maksutta saada tietää mitä tietoja sinusta on tallennettu rekisteriimme. Pyyntö tulee tehdä kirjallisesti ja siinä pitää olla sinun allekirjoituksesi. Lähetä pyyntö alla ilmoitettuun osoitteeseen.

Kuka vastaa henkilötiedoistasi
 

Rekisteristä vastaa Klingel Suomi, Mail Order Finance GmbH, Suomen sivuliike, Y-unnus 1910887-1.

Rekisteriasioita hoitava henkilö
Jaana Kensbock
 

Yhteydenotot lähetetään osoitteeseen:
Klingel
Iso-Paavolankatu 2
15520 Lahti

Evästeet (Cookies)

Pyrimme jatkuvasti parantamaan kotisivujamme tehdäksemme verkkokaupassamme asioimisen mahdollisimman helpoksi ja mutkattomaksi. Tämän vuoksi käytämme niin kutsuttuja evästeitä (cookies). Lähettämällä evästeitä verkkoselaimeesi voimme kerätä anonyymia tietoa vierailustasi osoitteessa www.klingel.fi. Käytämme tätä automaattisesti kerättyä tietoa muun muassa verkkokauppamme toimintojen parantamiseen, tilausten käsittelyn helpottamiseen sekä voidaksemme tarjota sinulle mahdollisimman ajankohtaisia tarjouksia sekä tietoa tuotteista, joista olet kiinnostunut. Huomioithan, että evästeet eivät voi kerätä sinuun henkilönä liittyviä tietoja, kuten henkilötunnuksia, nimiä tai osoitteita. Lue lisää evästeistä.

Päivitetty: 12.3.2015