JUHLATYYLI-KILPAILUN SÄÄNNÖT

SOVELTAMINEN

Osallistumalla kilpailuun hyväksyt alla mainitut säännöt ja ehdot.

JÄRJESTÄJÄ

Tämän kilpailun järjestää Mail Order Finance GmbH, Suomen sivuliike, Iso-Paavolankatu 2, 15520 Lahti. Y-tunnus 1910887-1.

OSALLISTUMISKELPOISUUS

Kilpailuun saavat osallistua kaikki Suomessa vakituisesti asuvat täysi-ikäiset henkilöt, jotka täyttävät alla olevat vaatimukset. Mail Order Financen työntekijät, heidän perheenjäsenensä, Mail Order Financen yhteistyökumppanit tai kilpailun kanssa tekemisissä olevat tahot eivät saa osallistua kilpailuun.

KILPAILUAIKA

Kilpailu on voimassa 26.11.-9.12.2014. Kilpailuun ei voi osallistua tämän jälkeen.

OSALLISTUMINEN

Kilpailuun osallistutaan valitsemalla yksi kolmesta tyylistä ja perustelemalla tämä valinta. Valinta perusteluineen tulee lähettää meille sähköpostitse osoitteeseen kilpailut@klingel.fi. Ilmoita sähköpostissa nimesi ja puhelinnumerosi, jotta tavoitamme sinut mikäli voitat.

ERITYISEHDOT

Osallistumalla kilpailuun hyväksyt, että antamasi tiedot tallennetaan mahdollista voittoilmoitusta varten. Voittajien nimet julkaistaan voittoilmoituksessa kotisivuillamme sekä muilla markkinointikanavillamme. Voittomahdollisuudet eivät riipu tilauksista, eikä uuden tilauksen tekeminen näin ollen vaikuta voittomahdollisuuksiin. Osallistumalla kilpailuun hyväksyt, että kilpailun järjestäjä omistaa kaikki oikeudet kampanjassa tuotettuihin materiaaleihin ja pidättää oikeuden käyttää niitä markkinointitarkoituksiin. Osallistujana vastaat siitä, että tekstit ovat omiasi ja että sinulla on oikeudet luovuttaa ne järjestäjän käyttöön.

VOITTAJAT

Mail Order Finance GmbH:n raati valitsee voittajat lähetettyjen perustelujen pohjalta. Päätöksestä ei voi valittaa. Voittajaan otetaan yhteyttä henkilökohtaisesti sähköpostilla. Mikäli voittajaan ei saada yhteyttä 14 päivän sisällä voitosta, valitaan uusi voittaja.

PALKINNOT

Kilpailun pääpalkinto on yleiskone (arvo 159,00 €). 2.-6. sijalle sijoittuvat voittavat kannellisen uunipannun (arvo 69,99 €). Mail Order Finance GmbH maksaa voiton arpajaisveron sekä toimituskulut. Palkinnot ovat henkilökohtaisia eikä niitä voi muuttaa rahaksi.

Henkilötietolain (22.4.1999/523) 10 §:n mukainen rekisteriseloste.

REKISTERINPITÄJÄ

Mail Order Finance GmbH
Suomen sivuliike
Iso-Paavolankatu 2
15520 Lahti. Y-tunnus 1910887-1

HENKILÖREKISTERIÄ HOITAVA HENKILÖ

Carina Bergudden

REKISTERIN NIMI

Juhlatyyli 2014

HENKILÖTIETOJEN KÄYTTÖTARKOITUS

Osallistujien henkilötietoja käytetään Mail Order Finance GmbH:n ja osallistujan väliseen viestintään. Osallistumalla kilpailuun osallistuja hyväksyy, että hänen tietonsa tallennetaan. Lisätietoja voit lukea tietosuojakäytännöstämme.

KUVAUS REKISTERÖITYJEN RYHMÄSTÄ

Henkilörekisteri sisältää henkilötietoja Mail Order Finance GmbH:n kilpailuun osallistuneista luonnollisista henkilöistä.

REKISTERIN TIETOSISÄLTÖ

Henkilörekisteri sisältää sähköpostiosoitteen, etunimen ja sukunimen. Tietoja ei luovuteta Mail Order Finance GmbH:n ulkopuolelle.

SÄÄNNÖNMUKAISET TIETOLÄHTEET

Rekisteri sisältää vain käyttäjän itse itsestään antamia tietoja.

SÄÄNNÖNMUKAISTEN TIETOJEN LUOVUTUKSET JA TIETOJEN SIIRTO EU:N TAI EUROOPAN TALOUSALUEEN ULKOPUOLELLE

Tietoja ei siirretä tai luovuteta EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle.

REKISTERIN SUOJAUKSEN PERIAATTEET

Rekisterinpitäjän tietojärjestelmä ja tiedostot on suojattu yritystoiminnassa normaalisti käytössä olevilla teknisillä suojausmenetelmillä. Rekisterin käyttöoikeus edellyttää henkilökohtaista käyttäjätunnusta ja salasanaa, jotka myönnetään vain niille, joiden asemaan ja työtehtäviin mainittu käyttöoikeus liittyy. Rekisterinpitäjän toimitiloissa harjoitetaan kulunvalvontaa.