Omat sivut
Olen jo verkkokaupan asiakas

„Tallenna sisäänkirjautumistiedot“

Jos annat tämän ruudun olla valittuna, pysyt sisäänkirjautuneena verkkokaupassamme. Tämän toiminnon avulla pääset helposti ja nopeasti käsiksi muistilistaasi, ostoskoriisi sekä viimeksi katsomiisi tuotteisiin. Pääset käsiksi kaikkiin näihin toimintoihin kaikilla laitteillasi, joilla olet kirjautunut Klingelin verkkokauppaan, kuten matkapuhelimellasi, tabletillasi tai tietokoneellasi. Suojataksemme henkilötietojasi, tulee sinun valita toiminto uudestaan, jos esimerkiksi muutat sisäänkirjautumistietojasi. Voit milloin vain kirjautua ulos klikkaamalla Kirjaudu ulos –painiketta Omilla sivuillasi.

Mikäli et halua tallentaa sisäänkirjautumistietojasi, napsauta hakanen pois ruudusta.
 
buttonClose
AKTIVOI Omat sivut -TUNNUKSET

- Oletko aiemmin tilannut Klingeliltä ja ilmoittanut meille sähköpostiosoitteesi? Silloin voit aktivoida asiakastilillesi sähköiset Omat sivut -tunnukset alla olevan painikkeen kautta.

- Tilaatko ensimmäistä kertaa Klingeliltä? Luomme sinulle tilauksen yhteydessä automaattisesti uuden asiakastilin lisäksi sähköiset tunnukset Omat sivut -palveluun.

- Oletko tilannut Klingeliltä aiemmin, mutta et ole ilmoittanut meille sähköpostiosoitettasi? Ilmoita se meille sähköpostitse! Lähetä nimesi, osoitteesi, asiakasnumerosi sekä sähköpostiosoitteesi meille osoitteeseen asiakaspalvelu@klingel.fi. Kerro viestissä, että haluat aktivoida sähköiset Omat sivut -tunnukset, niin lähetämme sinulle aktivointilinkin parin päivän sisään. Omilla sivuilla voit seurata tilauksen ja toimituksen vaihteita

 Voit poistaa yksittäisiä tuotteita tilaukselta (mahdollista niin kauan kunnes tilaus on pakattu)

 Voit tarkistaa asiakastilin tilaushistorian ja saldon

 Voit tarkistaa, että maksamasi laskut ovat rekisteröityneet oikein

 Voit seurata palautuslähetyksen vaiheita