Omat sivut
Kirjaudu sisään

„Tallenna sisäänkirjautumistiedot“

Jos annat tämän ruudun olla valittuna, pysyt sisäänkirjautuneena verkkokaupassamme. Tämän toiminnon avulla pääset helposti ja nopeasti käsiksi muistilistaasi, ostoskoriisi sekä viimeksi katsomiisi tuotteisiin. Pääset käsiksi kaikkiin näihin toimintoihin kaikilla laitteillasi, joilla olet kirjautunut Klingelin verkkokauppaan, kuten matkapuhelimellasi, tabletillasi tai tietokoneellasi. Suojataksemme henkilötietojasi, tulee sinun valita toiminto uudestaan, jos esimerkiksi muutat sisäänkirjautumistietojasi. Voit milloin vain kirjautua ulos klikkaamalla Kirjaudu ulos –painiketta Omilla sivuillasi.

Mikäli et halua tallentaa sisäänkirjautumistietojasi, napsauta hakanen pois ruudusta.
 
buttonClose
Rekisteröi uusi Omat sivut -tili

Täällä voit avata sähköisen Omat sivut -asiakastilin. Jos olet jo aiemmin tilannut Klingeliltä, voit rekisteröidä uuden sähköisen asiakastilin asiakasnumerosi avulla. Löydät asiakasnumerosi aiemmilta laskuilta tai tiettyjen kuvastojen takakannesta.

Jos et ole tilannut aiemmin Klingeliltä eikä sinulla vielä ole asiakasnumeroa, rekisteröityy sinulle uusi Omat sivut -tili ensimmäisen tilauksesi yhteydessä. 
 Omilla sivuilla voit seurata tilauksen ja toimituksen vaihteita

 Voit poistaa yksittäisiä tuotteita tilaukselta (mahdollista niin kauan kunnes tilaus on pakattu)

 Voit tarkistaa asiakastilin tilaushistorian ja saldon

 Voit tarkistaa, että maksamasi laskut ovat rekisteröityneet oikein

 Voit seurata palautuslähetyksen vaiheita