• Laaja tuotevalikoima
  • Koot 34–62
  • Ilmainen palautus
Suljemme tämän liikkeen pysyvästi. 😢Lisätietoa
Suljemme tämän liikkeen pysyvästi. 😢Lisätietoa

KLINGELIN YLEISET KILPAILUEHDOT

Soveltaminen

Osallistumalla Klingelin kilpailuihin ja muihin kampanjoihin hyväksyt nämä yleiset kilpailuehdot sekä kunkin kilpailun ja kampanjan omat säännöt.

Järjestäjä

Kampanjoista vastaa Klingel Suomi, PL 55, 04301 Tuusula, Y-tunnus Y-1910887-1, ellei kilpailukohtaisissa säännöissä toisin mainita.

Osallistumiskelpoisuus

Osallistumisoikeus on kaikilla vakituisesti Suomessa asuvilla täysi-ikäisillä henkilöillä. Järjestäjän työntekijät ja heidän perheenjäsenensä, järjestäjän yhteistyökumppanit tai kilpailun kanssa tekemisissä olevat tahot eivät saa osallistua.

Henkilötietojen ja kilpailuvastausten käsittely

Osallistumalla hyväksyt, että antamasi tiedot tallennetaan mahdollista voittoilmoitusta varten. Voittajan nimi/voittajien nimet julkaistaan kotisivuillamme sekä muilla markkinointikanavillamme. Voittomahdollisuudet eivät riipu mahdollisten tilausten sisällöstä tai arvosta. Järjestäjä pidättää oikeuden käyttää kilpailussa tuotettua sisältöä markkinoinnissaan. Järjestäjä omistaa kaikki oikeudet kampanjassa tuotettuihin materiaaleihin. Osallistuja vastaa siitä, että mahdolliset kilpailuun luovutetut tekstit ja kuvat ovat hänen omiaan ja että hänellä on oikeudet luovuttaa tekstit ja kuvat järjestäjän käyttöön. Tilaamalla osallistumisen yhteydessä uutiskirjeen hyväksyt, että Klingel lähettää sinulle tarjouksia ja tietoa sähköpostitse. Voit milloin tahansa perua uutiskirjeen tilauksen uutiskirjeissä olevan linkin kautta.

Kilpailukohtaiset säännöt

Kilpailukohtaiset säännöt ja osallistumisohjeet löytyvät kunkin kilpailun yhteydestä.

Henkilötietolain (22.4.1999/523) 10 §:n mukainen rekisteriseloste.

Mikäli osallistuja tekee osallistumisen yhteydessä tilauksen, sovelletaan tilaukseen ja tietojen tallentamiseen Klingelin yleisiä kauppaehtoja.

Rekisterinpitäjä

Klingel Suomi
PL 55, 04301 Tuusula
Y-tunnus 1910887-1

Henkilörekisteriä hoitava henkilö

Carina Bergudden

Rekisterin nimi

KLiNGELin kilpailut ja kampanjat

Henkilötietojen käyttötarkoitus

Osallistujien henkilötietoja käytetään järjestäjän ja osallistujan väliseen viestintään. Osallistumalla hyväksyt, että tietosi tallennetaan.

Rekisterin tietosisältö

Henkilörekisteri sisältää osallistujan itse osallistumisen yhteydessä luovuttamia tietoja, kuten nimen sekä yhteystiedot. Tietoja ei luovuteta järjestäjän konsernin ulkopuolelle.

Säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri sisältää vain osallistujan itse itsestään antamia tietoja.

Säännönmukaisten tietojen luovutuksen ja tietojen siirto EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle

Tietoja ei siirretä tai luovuteta EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle.

Rekisterin suojauksen periaatteet

Rekisterinpitäjän tietojärjestelmä ja tiedostot on suojattu yritystoiminnassa normaalisti käytössä olevilla teknisillä suojausmenetelmillä. Rekisterin käyttöoikeus edellyttää henkilökohtaista käyttäjätunnusta ja salasanaa, jotka myönnetään vain niille, joiden asemaan ja työtehtäviin mainittu käyttöoikeus liittyy. Rekisterinpitäjän toimitiloissa harjoitetaan kulunvalvontaa.


waiting...

YHTEYSTIEDOT
075 326 3537Asiakaspalvelu; arkisin 9-16 075 325 2953 Vardagar 9-19
MAKSA TURVALLISESTI
  • Lasku
  • Tili
  • PayPal
  • Visa
  • Mastercard
SEURAA MEITÄ
YHTEISTYÖKUMPPANIMME
  • Postnord
TURVALLINEN VERKKOKAUPPA
  • Trygg E-Handel
  • ASML
Toimitamme vain suomalaisiin osoitteisiin. Minimitilaus 50 €. Toimituskulut 5,90 €. 14 päivän vaihto- ja peruuttamisoikeus. Maksutavat: tili, lasku, luottokorttimaksu, PayPal. *)Voimassa yhdessä verkkotilauksessa asiakasta kohden 09.10.2022 asti niin kauan kuin tuotteita riittää. Alennuksen saa vain uuteen tilaukseen. Vain yksi tarjouskoodi tilausta kohden. Ilmoita tarjouskoodi tilauksen yhteydessä. Minimitilaus 50 euroa alennus huomioiden.