• Laaja tuotevalikoima
  • Koot 34–62
  • Ilmainen palautus
Suljemme tämän liikkeen pysyvästi. 😢Lisätietoa
Suljemme tämän liikkeen pysyvästi. 😢Lisätietoa

Naisten kokoneuvonta

Naisten kokoneuvonta

Näin löydät oikean koon

Jos et ole aivan varma, mikä koko sinulle sopii, mittaa itsesi! Vertaa alapuolella olevaa kokotaulukkoa mittaustuloksiisi niin näet heti tilattavan koon. Valikoimastamme löytyy normaalikokojen lisäksi myös suuri joukko erikoiskokoja: pitkät koot, lyhyet koot ja erittäin lyhyet koot. Huomaa kokomerkinnät kuvastojen sivuilla.

Näin mittaat oikein!

Mittaa napakasti vartaloa myöten. Seiso rentona ja suorita mittaus vain alusvaatteet ylläsi.Varmimmat mittaustulokset saat, jos joku auttaa sinua mittaamisessa. Kaikki mitat on ilmoitettu senttimetreinä.

Naisten vaatteet

Naisten vaatteet

Rintaliivit, korsetit, bodyt ja korseletit

Rintaliivit

Housuliivit

Jos lantion- ja vyötärönympäryksen erotus on suuri, tilaa yhtä numeroa suurempi koko.

Housuliivit

Naisten mallineuvonta

Näin löydät vartalollesi sopivan mallin

Housumalleistamme löydät helposti omalle vartalollesi sopivat housut, sillä housumallien nimet ja kuvakkeet kertovat selkeästi, mistä housumallista on kyse. Näin sinun ei tarvitse vertailla eri malleja eikä mitata itseäsi aina uudelleen, vaan tunnistat oman suosikkimallisi vai vattomasti kerrasta toiseen.Valikoimastamme löydät useita erilaisia vaatemalleja ja leikkauksia. Millaisen mallin valitset, riippuu mieltymyksistäsi sekä vartalostasi. Uutta vaatetta hankittaessa kannattaa miettiä, millaisia malleja ja leikkauksia entisissä suosikkivaatteissa on käytetty, ja tilata uusia tätä ajatellen.

vartaloa 1

vartaloa 2

Naisten housumallit

Housumalleistamme löydät helposti omalle vartalollesi sopivat housut, sillä housumallien nimet ja kuvakkeet kertovat selkeästi, mistä housumallista on kyse. Näin sinun ei tarvitse vertailla eri malleja eikä mitata itseäsi aina uudelleen, vaan tunnistat oman suosikkimallisi vai vattomasti kerrasta toiseen. Ei enää palautuksia väärän housumallin vuoksi!

Naisten housumallit


waiting...

YHTEYSTIEDOT
075 326 3537Asiakaspalvelu; arkisin 9-16 075 325 2953 Vardagar 9-19
MAKSA TURVALLISESTI
  • Lasku
  • Tili
  • PayPal
  • Visa
  • Mastercard
SEURAA MEITÄ
YHTEISTYÖKUMPPANIMME
  • Postnord
TURVALLINEN VERKKOKAUPPA
  • Trygg E-Handel
  • ASML
Toimitamme vain suomalaisiin osoitteisiin. Minimitilaus 50 €. Toimituskulut 5,90 €. 14 päivän vaihto- ja peruuttamisoikeus. Maksutavat: tili, lasku, luottokorttimaksu, PayPal. *)Voimassa yhdessä verkkotilauksessa asiakasta kohden 09.10.2022 asti niin kauan kuin tuotteita riittää. Alennuksen saa vain uuteen tilaukseen. Vain yksi tarjouskoodi tilausta kohden. Ilmoita tarjouskoodi tilauksen yhteydessä. Minimitilaus 50 euroa alennus huomioiden.