• Laaja tuotevalikoima
 • Koot 34–62
 • Ilmainen palautus
Suljemme tämän liikkeen pysyvästi. 😢Lisätietoa
Suljemme tämän liikkeen pysyvästi. 😢Lisätietoa
Ballerinat(0)
Hupsista! Valitsemasi kategoria ei sisällä yhtään tuotetta.

Kategoriat

Suodata & lajittele

 • Lajittele:
  Suosituimmat ensin

Lajittele:

Ballerinat(0)

Ballerinat netistä

Etsitkö tyylikkäitä ballerinoja netistä? Klingelin verkkokaupassa on laaja valikoima erityylisiä ja erikokoisille jaloille mitoitettuja ballerinoja, joista jokainen varmasti löytää itselleen sopivan mallin. Meiltä löydät ballerinoja eri lestin leveyksissä aina kapeasta F-lestistä ekstraleveään K-lestiin saakka. Lestin leveys on ilmoitettu jokaisen kenkämallin yhteydessä, mikä helpottaa oikean mallin valinnassa. Ballerinojen tilaaminen Klingelin verkkokaupasta on helppoa. Voit tutustua eri malleihin mukavasti kotonasi juuri silloin, kun se sinulle parhaiten sopii. Saatuasi tilauksesi voit sovittaa ja vertailla tilaamiasi tuotteita kaikessa rauhassa ilman painetta nopeasta päätöksenteosta. Verkkokaupassamme on eri kriteerejä, joiden mukaan voit suodattaa valikoimastamme löytyvät ballerinat. Voit esimerkiksi käyttää suodattimena lestin leveyttä tai merkkiä. Pystyt lisäksi järjestämään hakutulokset suosituimmuuden, parhaan tuotearvion tai hinnan mukaan. Sinun ei siis tarvitse selata kaikkia verkkokauppamme kenkämalleja läpi ja säästät näin sekä aikaa että vaivaa.

Monikäyttöiset ballerinat

Ballerinat ovat ehdoton must have joka naisen kenkähyllyssä. Ne ovat siron naiselliset, helpot sujauttaa jalkaan ja erittäin monikäyttöiset. Kevyet ballerinat sopivat täydellisesti kevääseen ja kesään, ja ne ovat mukavat ja siistit sisäkengät esimerkiksi toimistossa. Ballerinoista on myös juhlakengiksi, kunhan valitsee riittävän juhlavan mallin. Ne ovatkin suorastaan nerokas valinta juhlakengiksi, sillä ne päihittävät korkokengät mukavuudessa mennen tullen ja ne jalassa voi tanssia vaikka koko illan pikkutunneille asti ilman jalkasärkyä ja rakkuloita seuraavana päivänä. Ballerinat sopivat kaikenikäisille ja monenlaisiin asukokonaisuuksiin. Ajattoman tyylikäs asu syntyy yhdistämällä klassiset ballerinat ja kapealahkeiset farkut. Näin saat tyylikkään naisellisen, ranskalaistyylisen lookin – très chic! Tämä tyyli toimii kaikenlaisissa tilanteissa ja on aina yhtä muodikas. Farkkujen lisäksi ballerinat sopivat yhteen useimpien housumallien kanssa. Ne ovat mutkaton kumppani esimerkiksi väljille kesähousuille tai capreille. Tietenkin ballerinat näyttävät upeilta myös hameen kanssa juontavathan ne juurensa balettitossuihin, joita balettitanssijat usein käyttävät tutun tai muun lyhyen tanssihameen kanssa. Hameeseen tai mekkoon yhdistettynä ballerinat tuovat tyyliin naisellisuutta ja tyttömäistä herkkyyttä. Ne voi yhdistää kaikenpituisiin hameisiin ja mekkoihin, mutta erityisen kauniilta ne näyttävät alaspäin levenevien, hulmuavien helmojen kanssa.

Löydä sopiva ballerinamalli

Klassisen ballerinan tuntomerkkejä ovat matala pohja sekä pyöreä kärki, jota usein somistaa pieni rusetti. Nykyään malleissa on kuitenkin runsaasti valinnanvaraa pohjan paksuuden, lestin leveyden, kärjen mallin, materiaalin, kuosin ja somisteiden suhteen. Kannattaa ennen kaikkea valita malli, joka tuntuu hyvältä omassa jalassa eikä purista mistään kohtaan. Oikeankokoisten ja -levyisten kenkien käyttö voi ehkäistä jalkavaivoja, kuten vaivaisenluuta. Kenkiä ei siis kannata valita pelkän ulkonäön ja trendikkyyden perusteella. Mieti myös, millaiseen käyttöön kengät tulevat. Varsinkin jos kävelet paljon, kiinnitä erityistä huomiota laatuun ja kenkien pohjaan – näin säästät jalkojasi ja sinulla on iloa kengistäsi pidempään. Alta löydät inspiraatiota ja vinkkejä mallin valintaan etsiessäsi ballerinoja netistä.

Ballerinat juhliin

Ballerinat ovat hyvä vaihtoehto juhlakengiksi esimerkiksi niille, jotka eivät viihdy korkokengissä tai kaipaavat juhlakengiltä ennen kaikkea mukavuutta. Esimerkiksi jotkut pitkät naiset eivät halua korostaa pituuttaan entisestään käyttämällä korkokenkiä, vaan valitsevat mieluummin myös juhliin matalapohjaiset kengät. Jos sen sijaan kaipaat kengiltä hieman korkoa tuomaan varteesi muutaman lisäsentin, mutta et halua käyttää perinteisiä korkokenkiä, kokeile kiilakorkoisia ballerinoja. Löydät meiltä erikorkuisilla kiilakoroilla varustettuja ballerinoja, jotka ovat kiilan muotoisen kantansa ansiosta usein huomattavasti mukavammat kuin korkokengät. Juhlaballerinojen valintaan vaikuttaa tietenkin myös se, millaiseen asuun ne aikoo yhdistää. Hyvä nyrkkisääntö on satsata laadukkaisiin materiaaleihin ja hyvää työnjälkeen, sillä ne tekevät tyylikkäämmän vaikutelman. Materiaalin lisäksi erilaiset koristelut, kuten rusetti- ja kukkasomisteet, applikoinnit ja kirjailut, koristehelmet ja -kivet, kimalle, reikäkuvioinnit ja erilaiset kuosit (kuten leopardi- tai kukkakuosi) tuovat kenkiin juhlavuutta ja näyttävyyttä. Hillittykin kimalle tai pieni strassikivisomistus tekevät pelkistetystäkin kenkämallista hetkessä asteen hohdokkaamman! Kiinnitä huomiota kokonaisuuteen: yksinkertaisen ja hillityn juhla-asun kanssa sopii yleensä hyvin näyttävät ja koristeelliset kengät, mutta näyttävä ja monia yksityiskohtia sisältävä asu kaipaa puolestaan kaverikseen yksinkertaiset kengät, joissa on vain vähän tai ei lainkaan koristelua. Jos sekä asu että kengät ovat koristeelliset, on vaarana, että kokonaisvaikutelmasta tulee sekava, eivätkä kumpikaan niistä pääse kunnolla oikeuksiinsa. Päätä siis ennen kenkien ostoa, onko asukokonaisuudessasi pääosassa vaatteet vai kengät. Klingelin verkkokauppa tarjoaa monipuolisen valikoiman juhliin sopivia ballerinoja. Saatavissa on sekä erilaisin näyttävin yksityiskohdin somistettuja että hillitysti koristeltuja tai pelkistetyn tyylikkäitä juhlaballerinoja. .

Remmiballerinat

Remmiballerinat ovat ihanteellinen valinta niille, jotka haluavat kenkien pysyvän varmasti ja tukevasti jalassa reippaammallakin kävelyllä tai esimerkiksi pyöräillessä. Remmit ovat myös tyylikäs yksityiskohta, joka tuo ballerinoihin modernia ja persoonallista ilmettä. Valikoimastamme löytyy malleja erityyppisillä remmiratkaisuilla, esimerkiksi jalkapöydän yli tai nilkan ympäri kulkevilla remmeillä ja yhdellä tai useammalla remmikiinnityksellä.

Teräväkärkiset ballerinat

Klassinen ballerinamalli on pyöreäkärkinen, mutta nykyisin ballerinoja nähdään yhä useammin myös teräväkärkisinä. Terävä kärki tuo ballerinaan välittömästi modernin ja "aikuisemman", toisin sanoen vähemmän tyttömäisen, ilmeen. Se myös taikoo siluettia pidentävän vaikutelman, joten kärkimalli pukee erityisen hyvin lyhyttä naista – näin saat näppärästi lisää pituutta ilman korkoja! Teräväkärkiset kengät antavat asuun siron ilmeen, mutta kannattaa valita riittävän suuri malli, jotta varpaille jää riittävästi tilaa. Kaikkien jaloille teräväkärkiset ballerinat eivät kärkiosan kapeuden vuoksi välttämättä sovi. Esimerkiksi vaivansenluista kärsivien kannattaa huolehtia, että kengät ovat riittävän tilavat kärjestä.

Leveälestiset ballerinat

Vaikka ballerinojen olemukseen kuuluu sirous, niitä on saatavissa myös leveälestisinä. Klingel on huomioinut kenkävalikoimassaan hyvin leveäjalkaiset, sillä valikoimasta löytyy malleja kapeasta F-lestistä aina ekstraleveälle jalalle tarkoitettuun K-lestiin asti. Jalkavaivoista, kuten vaivaisenluusta, kärsiville sopii yleensä leveälle jalalle mitoitettu H-lesti tai ekstraleveälle jalalle mitoitettu K-lesti. Vaivaisenluu vaatii riittävän leveät ja mielellään materiaaliltaan jalan muotoa myötäilevät ja joustavat kengät. Etsiessäsi sopivaa mallia Klingelin verkkokaupasta voit valita suodattimeksi lestin leveyden, joka löytyy oikealla olevan Enemmän-painikkeen alta. Jos et käytä suodatinta, näet lestin leveyden kenkien tuotekuvauksen yhteydestä.


waiting...

YHTEYSTIEDOT
075 326 3537Asiakaspalvelu; arkisin 9-16 075 325 2953 Vardagar 9-19
MAKSA TURVALLISESTI
 • Lasku
 • Tili
 • PayPal
 • Visa
 • Mastercard
SEURAA MEITÄ
YHTEISTYÖKUMPPANIMME
 • Postnord
TURVALLINEN VERKKOKAUPPA
 • Trygg E-Handel
 • ASML
Toimitamme vain suomalaisiin osoitteisiin. Minimitilaus 50 €. Toimituskulut 5,90 €. 14 päivän vaihto- ja peruuttamisoikeus. Maksutavat: tili, lasku, luottokorttimaksu, PayPal. *)Voimassa yhdessä verkkotilauksessa asiakasta kohden 09.10.2022 asti niin kauan kuin tuotteita riittää. Alennuksen saa vain uuteen tilaukseen. Vain yksi tarjouskoodi tilausta kohden. Ilmoita tarjouskoodi tilauksen yhteydessä. Minimitilaus 50 euroa alennus huomioiden.