• Laaja tuotevalikoima
  • Koot 34–62
  • Ilmainen palautus
Suljemme tämän liikkeen pysyvästi. 😢Lisätietoa
Suljemme tämän liikkeen pysyvästi. 😢Lisätietoa

Toimitus & hinnat

Toimitusehdot

Toimitamme tilauksia ainoastaan Suomessa sijaitseviin toimitusosoitteisiin. Emme toimita tilauksia Ahvenanmaalle. Tavoitteemme on toimittaa tilaukset 5–7 arkipäivän kuluessa. Kiireisinä myyntikausina toimitus voi kestää hieman kauemmin. Mikäli jokin tuote on väliaikaisesti loppu, merkitsemme sen jälkitoimitukseen myöhempää toimitusta varten. Mikäli haluat, voit perua jälkitoimituksen siihen asti, kun tilaus on pakattu. Jälkitoimitus toimitetaan ilman lisäkuluja. Sinulla on 7 päivää aikaa noutaa pakettisi PostNord-toimipisteestä tai pakettiautomaatista. Huom! Toimitusteknisistä syistä jotkut tuotteet saattavat tulla DHL:n toimittamina. Kaikki palautukset tapahtuvat kuitenkin aina PostNordin kautta.

Toimitusvakuutus

Kaikki Klingelin toimitukset ovat vakuutettuja. Asiakkaanamme vastaat siitä, että tarkistat paketin kunnon vastaanottaessasi toimituksen. Mikäli paketti on vahingoittunut, asiasta tulee ilmoittaa välittömästi noutopisteessä. Mikäli tuote on vahingoittunut tai osa tilatuista tuotteista puuttuu toimituksesta, ota yhteys asiakaspalveluumme välittömästi. Klingel korvaa vahingoittuneet tuotteet veloituksetta.

Lunastamaton paketti

Sinulla on 7 päivää aikaa noutaa pakettisi PostNord-toimipisteestä tai pakettiautomaatista. Mikäli et lunasta toimitusta, pidättää Klingel oikeuden veloittaa sinulta 15 euron maksun hyvityksenä toimituksesta aiheutuneista kuluista.

Hinnat

Kaikki Klingelin kuvastoissa ja verkkokaupassa mainitut hinnat sisältävät arvonlisäveron. Kuvastohinnat ovat voimassa kyseisen kuvaston voimassaolon ajan. Alennetut hinnat ja tarjoukset, joille ei ole erikseen merkitty viimeistä voimassaolopäivää, ovat voimassa niin kauan kuin tuotteita riittää. Tilauksesi loppusummaan lisätään toimituskulut (5,90 €) sekä mahdollinen maksutavasta johtuva lisämaksu (ks. Maksutavat). Tilatessasi puhelimitse tai kuvaston tilauskortilla, voit myös tilata kotiinkuljetuksen (lisämaksu 4,90 euroa normaalien toimituskulujen 5,90 lisäksi). Klingel pidättää oikeuden mahdollisiin kirjoitus- ja hintavirheisiin kuvastoissa ja verkossa. Kampanjoissa voi poikkeustilanteissa ilmetä virheitä. Tällaisissa tilanteissa Klingel pidättää oikeuden muokata tilausta kuluttajansuojalain määrittelemien rajojen puitteissa. Puhelun hinta ja jonotus maksavat normaalin pvm/mpm:n verran. Lisätietoja saat liittymäsi tarjoajalta.

Alennukset ja tarjoukset

Tarjous- ja alennuskoodit ovat kertakäyttöisiä ja henkilökohtaisia, eikä niitä voi yhdistää muihin tarjouksiin tai alennuksiin, rekisteröidä jälkikäteen, eikä vaihtaa rahaksi.


waiting...

YHTEYSTIEDOT
075 326 3537Asiakaspalvelu; arkisin 9-16 075 325 2953 Vardagar 9-19
MAKSA TURVALLISESTI
  • Lasku
  • Tili
  • PayPal
  • Visa
  • Mastercard
SEURAA MEITÄ
YHTEISTYÖKUMPPANIMME
  • Postnord
TURVALLINEN VERKKOKAUPPA
  • Trygg E-Handel
  • ASML
Toimitamme vain suomalaisiin osoitteisiin. Minimitilaus 50 €. Toimituskulut 5,90 €. 14 päivän vaihto- ja peruuttamisoikeus. Maksutavat: tili, lasku, luottokorttimaksu, PayPal. *)Voimassa yhdessä verkkotilauksessa asiakasta kohden 09.10.2022 asti niin kauan kuin tuotteita riittää. Alennuksen saa vain uuteen tilaukseen. Vain yksi tarjouskoodi tilausta kohden. Ilmoita tarjouskoodi tilauksen yhteydessä. Minimitilaus 50 euroa alennus huomioiden.