• Laaja tuotevalikoima
  • Koot 34–62
  • Ilmainen palautus
Suljemme tämän liikkeen pysyvästi. 😢Lisätietoa
Suljemme tämän liikkeen pysyvästi. 😢Lisätietoa

Tietoja Corona

Banner - wir sind für sie da

Vallitseva tilanne aiheuttaa luonnollisesti epävarmuutta ja huolta sekä paljon kysymyksiä kaikkien keskuudessa. Tämän vuoksi haluamme osaltamme vastata yleisimpiin meille viime viikkoina esitettyihin kysymyksiin.

Voinko saada COVID19-virustartunnan paketin kautta?

Maailman terveysjärjestö WHO:n mukaan tavaralähetyksiin liittyvä tartuntariski on nykytiedon mukaan erittäin alhainen, sillä virus ei elä pinnoilla kovinkaan pitkään. Myöskään Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen mukaan pintojen, elintarvikkeiden tai tavaroiden välityksellä tapahtuvia tartuntoja ei ole toistaiseksi havaittu. COVID-19-koronavirus tarttuu ensisijaisesti pisaratartuntana sairaan henkilön yskiessä tai aivastaessa, mutta pisarat kuivuvat nopeasti. Näin tapahtuu erityisesti imukykyisillä pinnoilla, kuten paperilla ja pahvilla. Tämä koskee luonnollisesti myös tuotekuvastojamme.

Yritän välttää kaikkia henkilökohtaisia kontakteja, voinko siitä huolimatta vastaanottaa pakettini?

Voit tilata tilaukseesi kotiinkuljetuksen (lisämaksu 4,90 € normaalien toimituskulujen 5,90 € lisäksi). Valitse "Kotiinkuljetus" ostoskorin viimeisessä vaiheessa ennen kuin vahvistat tilauksesi. Kun pakettisi on matkalla, saat Postnordilta toimitustiedot sisältävän teksti- tai sähköpostiviestin. Tämän vuoksi on tärkeää, että varmistat ennen tilauksesi tekemistä, että järjestelmäämme rekisteröidyt yhteystietosi ovat ajan tasalla. Saamasi teksti- tai sähköpostiviestin avulla voit valita toimitusajankohdan, muuttaa mahdollisesti jo ilmoitettua toimitusajankohtaa tai antaa suostumuksesi sille, että pakettisi toimitetaan ovesi ulkopuolelle, vaikka et olisikaan vastaanottamassa sitä. Tilatessasi puhelimitse ilmoita asiakaspalvelijallemme, että haluat tilaukseesi kotiinkuljetuksen. Tilatessasi kirjallisesti merkitse rasti tilauskortin kotiinkuljetusruutuun. Lue lisää kotiinkuljetuksesta.

Onko tilauksesi saapunut jo noutopisteeseen?

Jos et itse halua noutaa pakettiasi noutopisteestä, voimme ainoastaan neuvoa sinua pyytämään apua läheiseltä tuttavaltasi tai sukulaiseltasi. Paketin noutaja tarvitsee tällöin sinulta valtakirjan, jonka voit tulostaa PostNordin verkkosivulta. Lisäksi noutajan tulee todistaa oma henkilöllisyytensä noutopisteessä.

Toimenpiteemme/lupauksemme:

Klingel vastaa luonnollisesti siitä, että niin suuri osa henkilökuntaamme kuin mahdollista työskentelee kotoa käsin. Työmatkat, erilaiset tilaisuudet ja kokoukset ulkopuolisten toimijoiden kanssa on siirretty myöhempään ajankohtaan tai peruttu. Henkilökuntamme, joka pakkaa tilauksia, noudattaa tarkkoja hygieniaohjeistuksia. Nämä ohjeistukset tarkistetaan päivittäin, ja niitä päivitetään tarvittaessa. Teemme kaikkemme, jotta voit tehdä meillä ostoksia kuten tavallisesti ja tilata tuotteita verkkokaupastamme ja kuvastoistamme turvallisin mielin.

En voi tilata, koska minulla ei ole verkkopankkia, enkä pääse pankkiin maksamaan laskuani. Ei hätää, ota meihin yhteyttä, niin autamme sinua ja etsimme asiaan ratkaisun. Tavoitat meidät sähköpostitse (asiakaspalvelu@klingel.fi) tai puhelimitse (09 4245 2220, 09 4245 2221).

Jos teet uuden tilauksen, voit valita maksutavaksi myös pakettiennakon, jonka maksat noutaessasi paketin. Voit myös maksaa verkkotilauksesi jo tilatessasi pankkikortilla tai PayPal-tilisi avulla, jolloin sinun ei tarvitse mennä pankkiin maksamaan laskuasi.

Ja ethän unohda...

Me klingeliläiset olemme täällä sinua varten aivan kuten tavallisestikin. Olemme myös kiitollisia siitä, että juuri sinä olet asiakkaamme! Verkkokauppamme on auki vuorokauden ympäri, toimitamme tilauksesi normaalin toimitusaikamme kuluessa ja vastaamme kysymyksiisi puhelimitse ja sähköpostitse – totuttuun tapaan!

Pidäthän huolta itsestäsi!


waiting...

YHTEYSTIEDOT
075 326 3537Asiakaspalvelu; arkisin 9-16 075 325 2953 Vardagar 9-19
MAKSA TURVALLISESTI
  • Lasku
  • Tili
  • PayPal
  • Visa
  • Mastercard
SEURAA MEITÄ
YHTEISTYÖKUMPPANIMME
  • Postnord
TURVALLINEN VERKKOKAUPPA
  • Trygg E-Handel
  • ASML
Toimitamme vain suomalaisiin osoitteisiin. Minimitilaus 50 €. Toimituskulut 5,90 €. 14 päivän vaihto- ja peruuttamisoikeus. Maksutavat: tili, lasku, luottokorttimaksu, PayPal. *)Voimassa yhdessä verkkotilauksessa asiakasta kohden 09.10.2022 asti niin kauan kuin tuotteita riittää. Alennuksen saa vain uuteen tilaukseen. Vain yksi tarjouskoodi tilausta kohden. Ilmoita tarjouskoodi tilauksen yhteydessä. Minimitilaus 50 euroa alennus huomioiden.