• Laaja tuotevalikoima
  • Koot 34–62
  • Ilmainen palautus
Suljemme tämän liikkeen pysyvästi. 😢Lisätietoa
Suljemme tämän liikkeen pysyvästi. 😢Lisätietoa

Hameet

Kategoriat

Hameet

Tervetuloa hameet osastollemme, joka tarjoaa monipuolisesti hameita joka makuun. Oletko klassisen pelkistetyn kynähameen kannalla? Vai etsitkö kimaltelevaa minihametta lähestyvään pikkujouluun? Onko kätevä housuhame suosikkisi? Klingelin hameosasto on karkkikauppa sinulle, joka haluat pukeutua naisellisesti hameeseen. Mini-, midi-, polvi-, ja maksipituiset hameet on lajiteltu omille osastoilleen, jotta löytäisit helposti mieltymyksesi mukaisen pituuden. Eri pituuksien lisäksi hamemalleissa on erilaisia leikkauksia, kuoseista ja yksityiskohdista puhumattakaan. Kuosi, materiaali ja hameen malli määräytyvät usein sen mukaan, mikä hameen käyttötilanne on: juhlahameella on tietenkin eri vaatimustaso kuin arkihameella. Hame on ollut kautta aikojen naisellisen pukeutumistyylin perusta. Se on monipuolinen alaosa, joka antaa mekkoa suurempia vaihtelumahdollisuuksia. Hameeseen voit yhdistää kaikki ne yläosat, jotka voit yhdistää myös housuihin. Hame voi olla naisellisen viettelevä, virallisen tyylikäs, romanttisen boheemi tai huolettoman tyttömäinen. Sen avulla voi tuoda esille kauniit sääret, kapean vyötärön, luoda pitkiä ja pelkistettyjä linjoja tai loihtia asuun lisää koristeellisuutta ja juhlan tuntua. Hame on vaate, johon on helppo rakastua aina uudelleen. Tutustu hameiden häikäisevään maailmaan verkkokaupassamme ja löydä uusi monikäyttöinen hamesuosikkisi.

Tyylikkäät hameet netistä

Löydät ja tilaat helposti ja vaivattomasti hameet netistä. Hame onkin vaatteena helpompi tilata kuin housut, sillä se istuu yleensä helpommin. Toki tämä on riippuvainen mallista –klassinen kynähame voi olla hyvinkin tyköistuva, kun taas ihanasti liehuva pliseehame ei sovitteluja kaipaa. Klingelin verkkokaupassa voit joko selailla koko hamevalikoimaa kerralla tai suodattaa juuri sen tyyliset hameet näkyviin, jotka sinua kiinnostavat. Voit suodattaa hameita materiaalin, tuotetyypin, pituuden, kuosin, suljennan tai vaikkapa tyylin mukaan. Koska tarjolla on usean eri tuotemerkin hameita, voit myös valita ja nähdä mitä hameita on tarjolla esimerkiksi Paola-mallistossa. Kun saat tilauksen, sinulla on aina 14 vuorokauden peruutusoikeus.

Hame voi olla suosikkivaate myös talvella

Hame päälle talvella? Miksipäs ei! Vaikka hameen huippusesonki onkin kesä, toimii se aivan yhtä hyvin myös talvella – riippuen ihan siitä mitä sen kanssa puet. Alle lämpimät sukkikset, jalkaan naiselliset saappaat ja yläosaksi suloisen lämmin neulepusero tai neuletakki – ihana arkiasu on valmis. Neuleen alla on mukavasti tilaa juhlavammalle puserolle, jos illalla on suunnitelmissa illanviettoa. Ja kun neuleen korvaa vielä tyylikkäällä jakulla, voi asua juhlavoittaa vielä entisestään. Myös hameen materiaali on ratkaiseva valintakriteeri talvella, hame voi olla ihanan lämmittävä, jos sen materiaalikin on sitä. Villahame tai villakangashame sisältävät lämmittävää villaa. Niissä on useimmiten vuori, joka myöskin osaltaan estää lämmön haihtumista. Myös väri- ja kuosivalinnoilla voi luoda talvisempaa tyyliä hameen valinnassa: perinteinen talvikuosi on ruutukuviointi, jota löytyy useissa eri väriyhdistelmissä. Tosin mikään ei estä leikittelemästä yltiökesäisellä kukkakuosilla keskellä pimeintä talvea!

Neulehame lämmittää mukavasti

Oikein talvinen suosikkihame on neulehame. Kun kesällä suosiossa ovat kevyet ja liehuvat materiaalit, talven tuiskuissa toimivat parhaiten raskaammat ja paksummat materiaalit. Valitse vartalonmuotoja imarteleva ribbineuloksinen neuloshame, jos haluat naisellista istuvuutta mutta arvostat materiaalin joustavuutta. Verkkokaupastamme löydät myös neulossettejä, joihin kuuluu toisiinsa sopivat neulepusero ja hame. Muistathan kuitenkin, että valikoimamme uudistuu jatkuvasti. Jos et löydä haluamaasi juuri tänään, älä luovuta, vaan katsasta valikoimaa uudestaan jonkin ajan päästä!

Mini, midi vai maksi?

Minihame, midihame vai maksihame on usein valinta, joka liittyy moneen eri seikkaan, ei pelkästään hameen ulkonäköön. Se voi olla oman vartaloon liittyvä henkilökohtainen mieltymys tai jopa arvoja peilaava mielipide. Minihametta pidetään monesti uskaliaana ja aistillisena, midi on perinteinen ja yleinen työpituus, ja maksi on tyypillinen vapaa-ajan hame, jossa on boheemi ja romanttinen ilme.

Minihame töihin?

Onko minihame asianmukainen työasu? Mielipiteitä on varmasti useita. Ehkä asiaa kannattaa miettiä siltä kannalta, mikä työ on kyseessä ja mitä odotuksia pukeutumiseen liittyen työnantajalla on. Toinen seikka on myös se, mitä minihameen kumppaniksi pukee. Korostaako muu asu minihameen miniyttä vai viekö se huomion pois hameen pituudesta. Myös hameen laatuun ja värimaailmaan liittyvillä seikoilla saat hameeseen lisää virallisuuden tuntua. Ja myös minihameissa on eroa – onko mini oikeasti tosi mini vai ollaanko lähellä polvipituutta.

Juhlahameet moneen makuun ja tyyliin

Erilaiset materiaalit antavat hameille erilaisen luonteen, ne esimerkiksi erottelevat parhaiten juhlahameet arkihameista. Yhdelle juhlahame on automaattisesti musta ja minimittainen, toinen vaatii juhlahameelta jotain ekstraa, kuten paljetteja ja kauniisti hohtavaa kangasta. Viime vuosina pliseeraukset ja eläinkuosi ovat olleet trendikkäitä elementtejä, joita on näkynyt runsaasti myös juhlavammassa hamemuodissa. Ne tuovat hameeseen näyttävyyttä, mutta samalla tietyntyyppistä naisellista eleganssia. Mutta onko juhlahame hyvä sijoitus? Useinhan käy niin, että vain juhlakäyttöön tarkoitetut mekot ja hameet jäävät juhlan jälkeen kaappiin roikkumaan – kunnes koittaa seuraavan juhlan aika. Kuitenkin yhä yleistyvä ekologinen ajattelu pohjaa siihen, että vaatteet on tehty käytettäviksi – miksi riiputtaa upeaa juhlahametta kaapissa, kun voit yhdistelemällä rakentaa siitä myös arkikelpoisen! Stailaa juhlahame arkikäyttöön yhdistelemällä siihen rento neule ja tennarit. Näin juhlava luksus tasoittuu hetkessä arkisempaan suuntaan.

Laadukas tekonahkahame

Laadukkaassa tekonahkahameessa on samaa pelkistettyä luksuksen tuntua kuin nahkahameessa, mutta hinta aitoon nahkahameeseen verrattuna on huomattavasti edullisempi. Tekonahkahameissa on usein myös valittavissa erilaisia värivaihtoehtoja ja jopa tyylikkäitä kuoseja. Joskus tekonahkaa käytetään myös somistekaitaleina tai niin, että hameen etuosa on tekonahkaa ja takaosa muuta materiaalia. Tällöin hame saa nahkamaisesta somisteesta upeaa näyttävyyttä, mutta on samalla helppo ja mukava päällä.

Hameet – isot koot

Verkkokaupastamme löydät hameet myös plusko’oissa isot koot -osastoltamme. Tarjolla on useita eri malleja muun muassa merkeillä Mia Moda, Sara Lindholm ja Angel of Style. Ja kokoja löytyy aina kokoon 66 asti. Hame on tarkoitettu meille kaikille ihanille naisille kokoon katsomatta, ja Klingel on tunnettu laadukkaasta ja monipuolisesta pluskoon naistenvaatemallistostaan. Tervetuloa hameostoksille.

waiting...

YHTEYSTIEDOT
075 326 3537Asiakaspalvelu; arkisin 9-16 075 325 2953 Vardagar 9-19
MAKSA TURVALLISESTI
  • Lasku
  • Tili
  • PayPal
  • Visa
  • Mastercard
SEURAA MEITÄ
YHTEISTYÖKUMPPANIMME
  • Postnord
TURVALLINEN VERKKOKAUPPA
  • Trygg E-Handel
  • ASML
Toimitamme vain suomalaisiin osoitteisiin. Minimitilaus 50 €. Toimituskulut 5,90 €. 14 päivän vaihto- ja peruuttamisoikeus. Maksutavat: tili, lasku, luottokorttimaksu, PayPal. *)Voimassa yhdessä verkkotilauksessa asiakasta kohden 09.10.2022 asti niin kauan kuin tuotteita riittää. Alennuksen saa vain uuteen tilaukseen. Vain yksi tarjouskoodi tilausta kohden. Ilmoita tarjouskoodi tilauksen yhteydessä. Minimitilaus 50 euroa alennus huomioiden.