Klingelin joulukalenterin säännöt


Soveltaminen

Osallistumalla hyväksyt nämä säännöt sekä Klingelin yleiset kilpailuehdot.
 

Kilpailuaika

Kilpailu on voimassa 1.–24.12.2018. Kilpailuun ei voi osallistua tämän jälkeen.
 

Osallistuminen

Klingelin joulukalenterissa avataan päivittäin uusi luukku. Osallistut arvontaan vastaamalla päivän kysymykseen kilpailulomakkeessa. Voit osallistua vain kerran päivässä ja vain kyseisen päivän luukkuun. Kaikki oikein vastanneet ovat automaattisesti mukana loppukilpailussa.
 

Voittajat

Järjestäjän edustaja arpoo yhden voittajan luukkua kohden sekä yhden pääpalkinnon voittajan (yhteensä 25 voittajaa). Päätöksestä eu voi valittaa. Voittajiin otetaan yhteyttä henkilökohtaisesti sähköpostilla tai puhelimitse. Mikäli voittajaan ei saada yhteyttä 3 päivän sisällä, arvotaan uusi voittaja.
 

Palkinto

Palkintona on eri arvoisia etuseteleitä ja tuotteita Klingelin valikoimasta. Järjestäjä maksaa mahdollisen arpajaisveron sekä toimituskulut. Palkinnot ovat henkilökohtaisia eikä niitä voi muuttaa rahaksi. Kilpailuajan päättymisen jälkeen arvotaan päävoitto kaikkien osallistujien kesken.

Voittosumma hyvitetään asiakastilillesi. Mikäli sinulla ei ole asiakastiliä Klingelillä, luodaan sinulle sellainen voiton yhteydessä. Osallistumalla kilpailuun hyväksyt tämän.