• Laaja tuotevalikoima
  • Koot 34–62
  • Ilmainen palautus

Tietosuojakäytäntömme

Meille Klingelillä on tärkeää, että voit luottaa siihen, että käsittelemme henkilötietojasi turvallisesti ja tarkoituksenmukaisesti. Tietosuojakäytännössämme kerromme kuinka käytämme ja säilytämme henkilötietojasi ja minkä vuoksi teemme sen.

Käsittelemme henkilötietojasi:

Käsittelemme henkilötietojasi voidaksemme käsitellä ostotapahtumaasi sekä Omat sivut
-asiakastiliäsi, jos olet luonut itsellesi Omat sivut -tilin. Näin voit käyttää hyväksesi niitä toimintoja, jotka saat käyttöösi luomalla tilin. Käsittelemme tietojasi myös voidaksemme lähettää juuri sinulle suunnattua ja tarpeisiisi sopivaa tietoa sekä tarjouksia, jotka ovat sisällöltään niin kiinnostavia kuin mahdollista. Sähköpostitse, tekstiviestinä tai postitse lähettämämme tarjoukset sekä puhelimitse sinulle suunnatut tarjoukset perustuvat siis tilaushistoriaasi ja tuotteisiin, joita kohtaan olet aikaisemmin osoittanut mielenkiintoa.

Mitä oikeuksia sinulla on vaikuttaa siihen, kuinka käsittelemme henkilötietojasi?

EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukaisesti sinulla on useita oikeuksia, muun muassa oikeus kieltää henkilötietojesi käytön markkinointitarkoituksiin.

Kuka on vastuussa henkilötietojesi käsittelystä?

Klingel Suomi, Mail Order Finance GmbH, Suomen sivuliike, jonka Y-tunnus on 1910887-1, on vastuussa henkilötietojesi käsittelystä.
Tietosuojakäytäntömme tarkoitus on kertoa sinulle, kuinka käsittelemme henkilötietojasi kun tilaat meiltä tuotteita, vierailet verkkosivuillamme tai kirjaudut verkkosivuillemme, luot itsellesi asiakastilin ja käytät sitä, sekä kun lähetämme sinulle tietoa tai markkinointi-materiaalia uutiskirjeenä, tekstiviestinä tai postitse tai kun otamme sinuun yhteyttä puhelimitse.
Jos haluat tietää, kuinka käsittelemme henkilötietojasi, tai jos haluat käyttää yleisen tietosuoja-asetuksen antamia oikeuksiasi, ota meihin yhteyttä sähköpostitse osoitteella tietosuoja@klingel.fi. Voit myös lähettää meille postia osoitteella Klingel, Iso-Paavolankatu 2, 15520 Lahti tai soittaa asiakaspalveluumme numeroon 09 4245 2220.

Kuinka käsittelemme henkilötietojasi?

Käsittelemme henkilötietojasi voidaksemme:

  • käsitellä ostotapahtumaasi ostaessasi meiltä tuotteita
  • käsitellä Omat sivut -asiakastiliäsi, jos olet luonut itsellesi Omat sivut -tilin. Näin voit käyttää hyväksesi niitä toimintoja, jotka saat käyttöösi luomalla tilin.
  • lähettää sinulle markkinointimateriaalia sähköpostitse, tekstiviestitse tai postitse
  • tarjota sinulle sopivia tuotteita puhelimitse
  • lähettää juuri sinulle suunnattuja, tilaushistoriaasi perustuvia tarjouksia tuotteista, joita kohtaan olet osoittanut mielenkiintoa aikaisemmin esimerkiksi klikkaamalla tuotteita uutiskirjeissämme tai tekstiviesteissämme
  • noudattaa voimassa olevia lakeja ja säännöksiä
  • tarjota sinulle toimivan ja käyttäjäystävällisen ostokokemuksen verkkokaupassamme.

Pyrimme läpinäkyvyyteen sen suhteen, kuinka käsittelemme henkilötietojasi. Tämän kappleen alta löydät pdf-tiedoston, jossa kerromme, miksi keräämme, säilytämme ja käsittelemme henkilötietojasi. Lopusta löydät tietoa siitä, mitä henkilötietojasi käsittelemme sekä kuinka kauan käsittelemme tietojasi. Voit myös lukea, mikä oikeudellinen peruste meillä on käsitellä henkilötietojasi EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) puitteissa.

Täältä löydät tarkempaa tietoa siitä, kuinka käsittelemme henkilötietojasi: Tietosuoja

Kuinka suojaamme henkilötietojasi?

Me ja yhteistyökumppanimme työskentelemme aktiivisesti noudattaaksemme EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen vaatimuksia. Käytämme useita IT-järjestelmiä sekä toimintoja, joiden tarkoituksena on suojata henkilötietojasi joutumasta luvattoman ja epäasianmukaisen käytön ja käsittelyn kohteeksi. Sisäisten rutiiniemme tarkoituksena on myös varmistaa, että henkilötietojasi käsittelevät vain ne henkilöt, joiden työnkuvaan näiden tietojen käsittely kuuluu.

Tuleeko sinun antaa henkilötietojasi meille ja mitä tapahtuu, jos et anna meille tietojasi?

Voidaksemme tarjota sinulle parasta mahdollista palvelua ja voidaksesi solmia sopimuksia kanssamme tarvitsemme tiettyjä henkilötietojasi. Jos et anna meille tarvitsemiamme henkilötietojasi, emme voi noudattaa solmittua sopimusta emmekä voi esimerkiksi toimittaa sinulle tilaamiasi tuotteita.
Jos et luovuta meille tietoja, joita tarvitaan tietojen käsittelyyn, jonka teemme suostumukseesi perustuen, emme voi käsitellä henkilötietojasi tätä tarkoitusta varten. Suostumuksesi vaaditaan esimerkiksi, jos haluat myös vastaisuudessa tilata uutiskirjeemme tai saada tietoa tai tarjouksia tuotteistamme tekstiviestitse tai postitse normaalia käytäntöämme pidemmän ajanjakson ajan (ks. liitetiedostona löytyvä tietosuojataulukko).

Kenellä on pääsy henkilötietoihisi?

Lähtökohtaisesti ainoastaan Klingel käsittelee henkilötietojasi. Saatamme kuitenkin siirtää henkilötietojasi ulkoisille palveluntarjoajille silloin kun se on välttämätöntä saattaaksemme kanssasi solmimamme sopimuksen päätökseen tai saadaksemme apua palveluihin, jotka eivät kuulu ydintoimintamme piiriin, ja voidaksemme näin tarjota sinulle kilpailukykyisiä hintoja.

Saatamme jakaa henkilötietojasi ulkoistettuja tehtäviä hoitaville palveluntarjoajille seuraavasti:

  • Jaamme henkilötietosi ulkoistetulle asiakaspalvelullemme voidaksemme tarjota sinulle hyvää asiakaspalvelua.
  • Voidaksemme myydä sinulle tuotteitamme siirrämme henkilötietosi valitsemasi maksutavan maksuratkaisun tarjoajalle. Mitä tietojasi jaamme ja kuinka näitä käsitellään riippuu siitä, minkä maksutavan olet valinnut.
  • Jaamme henkilötietosi kuljetuspalveluitamme hoitaville palveluntarjoajille voidaksemme toimittaa tilaamasi tuotteet sinulle ja takaisin meille, jos päätät käyttää peruuttamisoikeuttasi, palautat ostamiasi tuotteita tai reklamoit ostamasi tuotteen/tuotteet. Teemme näin voidaksemme varmistaa, että palveluntarjoaja voi toimittaa tilauksesi toivotulla tavalla sekä lähettää sinulle ilmoituksen siitä, että tilauksesi on noudettavissa.
  • Jaamme henkilötunnuksesi palveluntarjoajalle, joka auttaa meitä varmistamaan antamiesi yhteystietojen oikeellisuuden.
  • Jaamme ostohistoriasi palveluntarjoajalle, joka analysoi, kuinka voimme parantaa palvelujamme sekä tarjontaamme.
  • Jos maksusuorituksesi viivästyy, jaamme henkilötietosi jollekin palveluntarjoajistamme, jotka perivät maksun puolestamme.
  • Jaamme henkilötietosi painotaloille ja kuljetuspalveluiden tarjoajille voidaksemme lähettää sinulle markkinointimateriaalia.
    Lisäksi Klingel jakaa henkilötietojasi valikoiduille IT-palveluiden tarjoajille, mutta kuitenkin ainoastaan siinä määrin kuin on tarpeellista, jotta palveluntarjoaja voi hoitaa velvoitteensa Klingeliä kohtaan.
    Jos haluat tarkempaa tietoa siitä, keille palveluntarjoajille tai viranomaisille annamme henkilötietosi, voit ottaa yhteyttä meihin.

Välitämmekö henkilötietosi EU/ETA ulkopuolelle?

Klingel käsittelee pääsääntöisesti henkilötietojasi EU/ETA-alueella, mutta joissain tapauksissa saatamme ulkoistaa joitakin tehtäviä palveluntarjoajille, jotka toimivat EU/ETA-alueen ulkopuolella. Kun jaamme henkilötietoja EU/ETA-alueen ulkopuolelle, teemme sen ainoastaan EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) sallimissa puitteissa. Jaamme joitakin henkilötietoja yhdysvaltalaisille henkilötietojen käsittelijöille, jotka tarjoavat meille IT-palveluita ja käsittelevät heille annettuja tietoja ainoastaan meidän puolestamme tarjottavien palveluiden suorittamiseksi. Nämä palveluntarjoajat kuuluvat Privacy Shield
-järjestelyn piiriin. Euroopan komission päätöksellä henkilötietoja voidaan siirtää yhdysvaltalaisille vastaanottajille sillä edellytyksellä, että vastaanottava yritys on rekisteröitynyt Privacy Shield -järjestelyyn ja täyttää järjestelyn tietosuojaa koskevat velvoitteet. Privacy Shield on EU:n ja USA:n välinen sopimus, jonka tarkoitus on suojella Euroopan kansalaisten perustavaa laatua olevia oikeuksia sekä taata oikeusvarmuus yrityksille, jotka siirtävät henkilötietoja Yhdysvaltoihin. Yhdysvaltalaisen yrityksen, joka haluaa hyödyntää Privacy Shield -järjestelyä, tulee ilmoittautua Yhdysvaltojen kauppaministeriössä Privacy Shield -yritykseksi. Kauppaministeriön vastuulla on varmistaa, että yritys antaa käsiteltäville henkilötiedoille korkeatasoisen suojan noudattamalla lukuisia tietosuojasäännöksiä ja soveltamalla lukuisia suojatoimia henkilötietoja käsitellessään.

Mitä oikeuksia sinulla on vaikuttaa siihen, kuinka käsittelemme henkilötietojasi?

EU:n yleinen tietosuoja-asetus (GDPR) antaa sinulle tiettyjä oikeuksia henkilötietojesi käsittelyyn liittyen. Alta löydät tietoa siitä, mitä oikeuksia sinulla on, sekä siitä, mitä nämä oikeudet tarkoittavat. Jos haluat käyttää oikeuksiasi, ota meihin yhteyttä. Yhteystietomme on mainittu aikaisemmin tässä dokumentissa.

Suostumuksen peruuttaminen
Koska käsittelemme henkilötietojasi suostumukseesi perusteella, sinulla on milloin tahansa oikeus perua suostumuksesi henkilötietojesi käsittelyyn täysin tai osittain. Suostumuksen peruuttaminen on voimassa siitä päivästä lähtien, jolloin peruutat suostumuksesi.

Oikeus päästä tietoihisi
Sinulla on oikeus saada vahvistus siitä, käsitelläänkö sinua koskevia henkilötietoja, sekä saada tietoa siitä, kuinka henkilötietoja käsitellään (esimerkiksi käsittelyn tarkoitus sekä mitä henkilötietojasi käsitellään). Sinulla on myös oikeus saada jäljennös käsittelyn kohteena olevista henkilötiedoistasi.

Oikeus tietojen oikaisuun
Sinulla on oikeus ilman aiheetonta viivytystä saada virheelliset henkilötietosi oikaistuiksi sekä täydentää sinusta tallennettuja, puutteellisia tietoja.

Oikeus tietojen poistamiseen (oikeus tulla unohdetuksi)
Sinulla on oikeus vaatia henkilötietojesi poistamista jos:

  • henkilötiedot eivät enää ole tarpeellisia niihin tarkoituksiin, joita varten tiedot on kerätty ja joita varten tietoja käsitellään
  • peruutat suostumuksesi, johon tietojen käsittely perustuu, eikä tietojen käsittelylle enää ole oikeudellisia perusteita
  • vastustat tietojen käsittelyä edellyttäen, että oikeutetut perusteemme jatkaa tietojen käsittelyä eivät syrjäytä sinun oikeutettuja perusteitasi vaatia tietojen käsittelyn lopettamista
  • henkilötietoja on käsitelty oikeudellisten perusteiden vastaisesti
  • henkilötiedot tulee poistaa meitä koskevan oikeusvelvoitteen perusteella.
  • Poistamme henkilötietosi niin vaatiessasi edellyttäen, ettei meillä ole velvollisuutta tallentaa henkilötietoja EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) tai muun lain velvoittamana.
    Oikeus käsittelyn rajoittamiseen
    Sinulla on oikeus vaatia henkilötietojesi käsittelyn rajoittamista jos:
  • kiistät tietojen oikeellisuuden (määräajan sisällä, joka antaa meille mahdollisuuden tietojen oikeellisuuden tarkistamiseen)
  • henkilötietoja on käsitelty oikeudellisten perusteiden vastaisesti ja vaadit tietojen käsittelyn rajoittamista tietojen poistamisen sijaan
  • tarvitset henkilötietoja ilmaistaksesi tai puolustaaksesi oikeusvaatimuksiasi, vaikkemme enää tarvitse henkilötietojasi
  • vastustat tietojen käsittelyä, ellemme ole tehneet tietosuojaa koskevaa vaikutustenarviointia.

Oikeus vastustaa tietojen käsittelyä (vastustamisoikeus)
Sinulla on milloin tahansa oikeus vastustaa henkilötietojesi käsittelyä, jos tietojen käsittely perustuu tietosuojaa koskevaan vaikutustenarviointiin tai profilointiin (lue alla olevasta taulukosta lisää siitä, milloin näin tehdään). Oikeus ei kuitenkaan koske niitä tapauksia, joissa voimme esittää pakottavia, oikeutettuja perusteita, jotka syrjäyttävät sinun oikeutetut etusi, oikeutesi ja vapautesi, tai tapauksia, joissa tietojen käsittely tapahtuu oikeudellisten vaateiden toteamiseksi, käyttämiseksi tai puolustamiseksi.
Sinulla on myös oikeus vastustaa henkilötietojesi käsittelyä suoramarkkinointia varten, samoin kuin profilointia varten, jos profilointi tapahtuu suoramarkkinointitarkoituksessa. Jos vastustat henkilötietojesi käsittelyä suoramarkkinointia/profilointia varten, henkilötietojasi ei enää käsitellä sellaisiin tarkoituksiin.

Valitusoikeus
Sinulla on oikeus tehdä valitus tietosuojaa valvovalle viranomaiselle (ilman, että valitus vaikuttaa muihin hallinnollisiin muutoksenhakumenettelyihin tai oikeustoimiin). Valitus on suositeltavaa jättää sen EU/ETA-maan tietosuojaviranomaiselle, jossa pääsääntöisesti asut, työskentelet tai jossa tietosuoja-asetuksen säännöksiä sanotaan rikottaneen. Virallinen valvontaviranomainen Suomessa on tietosuojavaltuutettu, jonka yhteystiedot löytyvät osoitteesta https://tietosuoja.fi/.

Oikeus siirtää henkilötiedot järjestelmästä toiseen
Sinulla on oikeus saada meille luovuttamasi, sinua koskevat henkilötiedot jäsennellyssä, yleisesti käytetyssä ja koneellisesti luettavassa muodossa sekä siirtää tiedot toiselle rekisterinpitäjälle kun:

  • tietojen käsittely perustuu suostumukseen tai sopimukseen
  • tietojen käsittely tapahtuu automaattisesti.
    Sinulla on oikeus henkilötietojen siirtämiseen suoraan meiltä toiselle rekisterinpitäjälle, jos se on teknisesti mahdollista.

Tietoa klingelin verkkosivuilla käytettävistäevästeistä

Pyrimme jatkuvasti parantamaan kotisivujamme tehdäksemme verkkokaupassamme asioimisen mahdollisimman helpoksi ja mutkattomaksi. Tämän vuoksi käytämme niin kutsuttuja evästeitä (cookies). Lähettämällä evästeitä verkkoselaimeesi voimme kerätä anonyymia tietoa vierailustasi osoitteessa www.klingel.fi. Käytämme tätä automaattisesti kerättyä tietoa muun muassa verkkokauppamme toimintojen parantamiseen, tilausten käsittelyn helpottamiseen sekä voidaksemme tarjota sinulle mahdollisimman ajankohtaisia tarjouksia sekä tietoa tuotteista, joista olet kiinnostunut. Huomioithan, että evästeet eivät voi kerätä sinuun henkilönä liittyviä tietoja, kuten henkilötunnuksia, nimiä tai osoitteita.

Miten käytämme evästeitä?

Vieraillessasi osoitteessa klingel.fi, verkkoselaimeesi lähetetään pieni tekstitiedosto (eväste).

Käytämme istuntokohtaisia evästeitä varmistamaan, että verkkosivumme toimivat oikein käyntisi aikana. Nämä evästeet mahdollistavat esimerkiksi tuotteiden tallentamisen ostoskoriisi tai tilauslomakkeeseen ilman, että tiedot katoavat aina kun siirryt uudelle sivulle. Istuntokohtaiset evästeet katoavat, kun suljet verkkoselaimen.

Käytämme evästeitä myös tilastoidaksemme, mistä asiakkaamme saapuvat verkkokauppaamme. Tämäntyyppiset evästeet keräävät vain tietoa, joka kertoo meille tuliko asiakas verkkokauppaamme tietyn linkin kautta, uutiskirjeestämme tai muun markkinointikanavan kautta. Tiedot tallennetaan pääasiassa 30 päivän ajan ja niitä käytetään markkinointistrategioiden tilastointiin.

Klingel.fi käyttää myös evästeitä, joiden avulla voimme tehdä markkinoinnistamme juuri sinulle kohdennettua. Tämän vuoksi sallimme tiettyjen yhteistyökumppanien lähettää evästeitä verkkoselaimeesi vierailusi aikana. Voit esimerkiksi käydä verkkokaupassamme ja katsoa tiettyä tuotetta. Evästeet lähettävät tiedon tästä yhteistyökumppanillemme (esim. Googlelle), joka voi tämän jälkeen näyttää sinulle mainoksia kyseisestä tuotteesta vieraillessasi muilla verkkosivuilla. Nämäkin evästeet keräävät vain anonyymia tietoa eikä yhteistyökumppaneille luovuteta henkilötietoja. Mikäli et halua nähdä mainoksiamme muilla verkkosivuilla, voit tyhjentää tai sulkea evästeet verkkoselaimesi asetuksista.

Tämä sivusto käyttää Userlikea, joka on Userlike UG:n tarjoama live chat-ohjelmisto. Userlike käyttää "evästeitä", jotka mahdollistavat henkilökohtaiset chatit sivustolla. Kerättyä tietoa ei käytetä sivustolla vierailevan henkilön tunnistamiseen, eikä henkilöstä aiheutuvaa tietoa kerätä yhteen.

Usein kysyttyjä kysymyksiä evästeistä

Mitä evästeet ovat?

Eväste on pieni tekstitiedosto, joka lähetetään verkkopalvelimestamme verkkoselaimeesi. Evästeet eivät voi tunnistaa sinua henkilönä vaan ainoastaan koneellesi tallennetun verkkoselaimen, jota käytät vieraillaksesi verkkosivuillamme.

Automaattisesti tallennettavat tiedot eivät koskaan sisällä henkilöön liittyviä tietoja, kuten henkilötunnuksia, nimiä tai osoitteita.

Pitääkö evästeet hyväksyä?

Jos haluat välttää evästeitä, voit sulkea ne verkkoselaimesi asetuksista.

Huomioithan, että monet verkkokauppamme toiminnoista toimivat vain, mikäli verkkoselaimesi sallii evästeet. Jos suljet evästeet, voit edelleen vierailla verkkokaupassamme, mutta et voi kirjautua sisään etkä tehdä tilausta.

Liittyykö evästeisiin riskejä?

Toisinaan evästeiden huhutaan olevan vahingollisia käyttäjän tietokoneelle. Evästeet eivät kuitenkaan ole muuta kuin yksinkertaisia tekstitiedostoja eivätkä ne voi tehdä muuta kuin tallentaa tietoja.

Jokainen verkkopalvelin voi lukea ainoastaan sen itsenstä lähettämiä evästeitä. Evästeet eivät voi:

  • kuljettaa viruksia koneeseesi
  • ”vakoilla” tietokonettasi (toisinsanoen ne eivät voi lukea tai hakea koneellesi tallennettuja tietoja)
  • lähettää sähköposteja ilman suostumustasi

Miten voin poistaa evästeet käytöstä?

Useimmat internet-selaimet mahdollistavat evästeiden sallimisen tai niiden käytön kieltämisen. Voit myös poistaa koneellasi jo olevat evästeet mikäli selaimesi mahdollistaa tämän. Voit tehdä tämän verkkoselaimesi asetuksista. Emme valitettavasti voi antaa yleispätevää ohjetta tämän tekemiseen, sillä jokainen verkkoselain toimii eri tavoin. Voit pyytää neuvoja suoraan verkkoselaimesi tarjoavalta yritykseltä, esimerkiksi Microsoft mikäli käytät Internet Exploreria tai Mozilla mikäli käytät Firefoxia.

Voit lukea lisää evästeistä ja sähköiseen tiedonvälitykseen liittyvistä lakitiedoista Viestintäviraston kotisivuilta.

Uudelleenmarkkinointi (Remarketing)

Verkkokauppamme käyttää uudelleenmarkkinointia, minkä ansiosta meidän on mahdollista kohdistaa verkkokampanjointiamme. Me voimme esimerkiksi markkinoida sinulle tuotteita, joita olet käynyt katsomassa sivustollamme ja jotka siten ovat sinulle mahdollisimman kiinnostavia. Tiedot ovat täysin anonyymejä, eikä mitään henkilötietoja tallenneta. Uudelleenmarkkinointi tarkoittaa että:

  • kolmas osapuoli, kuten Google, näyttää mainoksiamme muilla verkkosivuilla
  • kolmas osapuoli, kuten Google, käyttää evästeitä (cookies) näyttääkseen mainoksia verkkosivujemme vierailijoiden verkkosivujemme aiempien vierailujen perusteella.
    Voit ottaa evästeet pois käytöstä poistamalle ne verkkoselaimen asetuksista.

Tietoturva - tietojen lähettäminen

SSL-salaus

Turvallinen tiedonsiirto on tärkeää sekä sinulle asiakkaana, että meille, jotka olemme vastuussa tietoturvastasi vieraillessasi kotisivuillamme. Tämän vuoksi tilauksen yhteydessä antamasi tiedot siirretään niin kutsutun SSL-salauksen avulla.

SSL tulee sanoista Secure Socket Layer ja se on salaustekniikka, joka varmistaa, että tietosi siirretään turvallisesti ja suojassa asiattomilta osapuolilta. Salatun yhteyden tunnistat siitä, että

  • selaimen osoitekentässä oleva osoitteen alussa lukee https:// eikä http://
  • selaimen alareunassa on lukko-symboli

Saat lisätietoja SSL-sertifikaatistamme klikkaamalla verkkoselaimessasi näkyvää lukkosymbolia.

Sosiaalisten medioiden liitännäiset ja pikselit: Facebook, Pinterest ja Instagram

Käytämme verkkosivuillamme seuraavien sosiaalisten medioiden liitännäisiä ja pikselejä: Facebook (Facebook Inc., 1601 S. California Ave, Palo Alto, CA 94304, USA), Pinterest (Pinterest Inc., 635 High Street, Palo Alto, CA, 94301, USA) ja Instagram (Instagram Inc., 1601 Willow Road, Menlo Park, CA, 94025, USA). Tämä tarkoittaa, että Facebook ja/tai Pinterest ja/tai Instagram voivat jäljittää vierailusi verkkosivuillemme ja kohdentaa sen sosiaalisen median käyttäjätiliisi (esimerkiksi mainonnan uudelleenkohdistamista varten), vaikket aktiivisesti käyttäisikään liitännäisen tai pikselin toimintoja. Jos sinulla on Facebook- ja/tai Pinterest- ja/tai Instagram-käyttäjätili, voit käyttää sosiaalisen median liitännäisiä muun muassa jakaaksesi ystävillesi tietoja ja linkittääksesi verkkosivujemme sisältöä sosiaalisen median profiiliisi.

Klingel Suomella / K- Mail Order GmbH & Co. KG:llä ei ole vaikutusvaltaa liitännäisten tai pikselien sisältöön, tietojen välitykseen Facebookiin ja/tai Pinterestiin ja/tai Instagramiin eikä siihen, miten kyseiset sosiaaliset mediat käsittelevät näitä tietoja. Liitännäisten ja pikselien kulloinenkin palveluntarjoaja on vastuussa niiden käytöstä tietosuojasäännösten mukaisesti.

Facebookin, Pinterestin ja Instagramin tietosuojakäytännöstä löydät tarkempia tietoja siitä, mihin tarkoituksiin, millä tavalla ja millä laajuudella kukin palveluntarjoaja kerää, käsittelee ja käyttää tietojasi sekä siitä, mitä oikeuksia sinulla on ja mitä asetuksia voit käyttää yksityisyytesi turvaamiseksi:

Facebookin tietokäytäntö: https://www.facebook.com/about/privacy
Pinterestin tietosuojakäytäntö: https://policy.pinterest.com/fi/privacy-policy
Instagramin tietokäytäntö: https://instagram.com/about/legal/privacy

Estääksesi Facebookia ja/tai Pinterestiä ja/tai Instagramia kohdistamasta verkkosivuillamme vierailustasi kerätyt tiedot sosiaalisen median käyttäjätiliisi, sinun on ennen vierailuasi kirjauduttava ulos Facebookista ja/tai Pinterestistä ja/tai Instagramista ja poistettava asetetut evästeet.


waiting...

YHTEYSTIEDOT
09 4245 2220 Asiakaspalvelu arkisin kello 8.30.16-00* 09 4245 2221 Kundservice vardagar kl. 09.00-19.00* *Paitsi joulu-, uudenvuoden- ja juhannusaattona / Förutom jul-, nyårs- och midsommarafton.
MAKSA TURVALLISESTI
  • Lasku
  • Tili
  • Pakettiennakko
  • PayPal
  • Visa
  • Mastercard
SEURAA MEITÄ
YHTEISTYÖKUMPPANIMME
  • Postnord
TURVALLINEN VERKKOKAUPPA
  • Trygg E-Handel
  • ASML
Toimitamme vain suomalaisiin osoitteisiin. Minimitilaus 50 €. Toimituskulut 5,90 €. 14 päivän vaihto- ja peruuttamisoikeus. Maksutavat: tili, lasku, pakettiennakko, luottokorttimaksu, PayPal.