• Laaja tuotevalikoima
 • Koot 34–62
 • Ilmainen palautus

Kahvinkeitto(43)

Lajittele:
Filtrera efter:

Kategoriat

Suodata & lajittele

 • Lajittele:
  Suosituimmat ensin
 • Väriryhmä
 • Tuotetyyppi
 • Merkki
 • Hinta
 • Kohderyhmä
 • Korkeus (cm)
 • Toiminnot
 • Materiaalin ominaisuudet
 • Erityistä

Lajittele

Kahvinkeitto(43)

Kahvinkeitto – kahvinkeitin ja espressokeitin joka keittiöön

Kahvinkeitto ja kupillinen aromikasta kahvia kuuluvat kiinteästi monen päivärutiineihin. Aamuinen, huuruavan kuuma kahvi lämmittää aamukohmeista kehoa ja saa aistit heräämään uuteen päivään. Iltapäivällä haemme uutta energiaa kupillisesta kahvia, ja suomme samalla itsellemme pienen hengähdystauon kiireisen päivän keskellä. Kahvin vahvat aromit hemmottelevat aistejamme, ja kahvilla on jopa terveydelle edullisia vaikutuksia. Monet saavat kahvista helpotusta pieneen päänsärkyyn, ja sen on todettu saattavan ehkäistä myös sydämen vajaatoimintaa. Lisäksi kahvi edistää ruoansulatusta ja sisältää runsaasti antioksidantteja. Ei siis ole ihme, että kahvi kaikkine variantteineen on suomalaisen suosikkijuoma.

Kahvinkeitin, kahvikone, pressopannu vai mutteripannu?

Kahvinkeittoon on nykyisin monia eri koneita ja välineitä: kahvinkeitin, kahvikone, pressopannu, mutteripannu, kapselikone ja niin edelleen. Itselle sopivaa kahvinkeittovälinettä valittaessa on hyvä miettiä muun muassa seuraavaa: Kuinka paljon kahvia keität kerralla, ja kuinka paljon kahvia juot päivän aikana? Juotko kahvisi mustana, maidon kanssa vai haluatko valmistaa erikoiskahveja, kuten maitokahvia tai espressoa? Haluatko pitää kahvisi lämpimänä pidemmän ajan, tarvitsetko maidonvaahdotinta, tai haluatko kenties pystyä jauhamaan kahvipavut samalla koneella, jolla valmistat kahvisi? Moderneissa täysautomaattisissa kahvikoneissa on useita toimintoja, mutta tällaisen laitteen hinta on luonnollisesti tavallista kahvinkeitintä korkeampi. Helpottaaksemme valintaasi, voit lukea alta erilaisista kahvinvalmistuskoneista ja -välineistä.

Kahvinkeitin – klassikkovalinta keittiöön

Kahvinkeitin on klassinen valinta moneen keittiöön. Kahvinkeittimellä valmistat maukasta suodatinkahvia nopeasti ja vaivattomasti. Suodatinkarkeaksi jauhettu kahvi mitataan kahvinkeittimen suodattimeen, ja keitettävää kuppimäärää vastaava vesimäärä täytetään kahvinkeittimen vesisäiliöön. Kahvinkeittimellä valmistuu kerralla jopa 12 kupillista kahvia. Kahvinkeitin on siis erinomainen valinta aina silloin, kun keität kahvia suuremmalle joukolle, kuten saadessasi vieraita, tai kun perheessä on monta kahvinjuojaa. Kahvinkeitin on suhteellisen edullinen hankinta, eikä se vie kovinkaan suurta tilaa keittiötasolla. Kahvinkeittimen lämpölevyllä kahvi pysyy lämpimänä pitkään. Lasikannullinen kahvinkeitin on perinteisesti ollut yleisin valinta kotikeittiöön, mutta kahvinkeitin termoskannulla on nostanut suosiotaan viime vuosina. Termoskahvinkeitin pitää kahvin pitkään lämpimänä, joten voit keittää päivän kahvit kerralla ja nauttia kuumasta kahvista päivän aikana. Kahvinkeittimissä voi olla hieman erilaisia toimintoja, ja kahvinkeitintä valittaessa kannattaakin tutustua keittimen toimintoihin. Useimmissa kahvinkeittimissä on kahvin lämpimänä pitävä lämpölevy, tippalukko sekä automaattinen virrankatkaisu. Joistakin malleista löytyy myös irrotettava suodatinteline tai irrotettava vesisäiliö. Irrotettavat osat helpottavat osien täyttämistä sekä puhdistusta. Kahvinkeitin ajastimella on mainio silloin, kun haluat säästää arvokkaita minuutteja aamuisin ja herätä houkuttelevaan kahvin tuoksuun. Todellisen kahvinautinnon ystävä puolestaan valitsee kahvinkeittimen, jossa on integroitu kahvimylly. Näin valmistat erittäin aromikasta kahvia vastajauhetuista pavuista ja voit itse valita, kuinka karkeaksi haluat kahvisi jauhaa.

Kahvikone – monitaituri

Kahvikone takaa monipuolisen kahvinautinnon, sillä sen monipuoliset toiminnot mahdollistavat erikoiskahvien valmistamisen vaivattomasti. Hankintahinnaltaan kahvikone on melko kallis, mutta kone palvelee pitkään, ja mahdollistaa erilaisista kahveista nauttimisen joka päivä. Kahvikoneissa on yleisesti korkealaatuinen kahvimylly, joka jauhaa kahvipavut juuri toivotun karkeiksi. Lisäksi laite annostelee juuri oikean määrän kahvijauhetta ja keittää kahvin oikeanlämpöiseen veteen. Useissa kahvikoneissa on myös integroitu maidonvaahdotin, jolloin maitokahvi, latte macchiato tai cappuccino valmistuvat helposti. Kahvikoneita, joissa ei ole maidonvaahdotinta, kutsutaan espressokoneiksi. Kahvikone on tarkoitettu yhden tai kahden kahvikupillisen valmistamiseen kerralla, ja soveltuu sen vuoksi lähinnä pienen piirin kahvihetkiin. Kahvikoneesta saat helposti veden myös kupilliseen maistuvaa teetä tai lämpimään keittokupilliseen. Moderni kahvikone on todellinen high tech -laite, joka tekee kahvin valmistamisesta ja nauttimisesta elämyksen. Kahvikone vaatii kuitenkin säännöllisempää huoltoa kuin tavallinen suodatinkahvinkeitin. Säännöllinen kalkinpoisto sekä maidonvaahdottimen puhdistuminen ovat ennen arvoisen tärkeitä, jotta laitteeseen ei pääse muodostumaan sakkaumia, jotka häiritsevät laitteen toimintaa. Yksityiskohtaisten käyttöohjeiden tai laitteen näytöllä näkyvien ohjeiden ansiosta laitteen kalkinpoisto ja puhdistus sujuvat kuitenkin yleensä ongelmitta.

Pressopannu

Pressopannu sopii sille, jonka keittiössä on vain vähän tilaa laitteille, sekä sille, joka ei ole koneiden ystävä. Pressopannu on edullinen, tilaa säästävä ja näppärä kahvinvalmistusväline. Siinä kahvi valmistuu lasikannussa. Kahvijauhe annostellaan lasikannu pohjalle, ja kiehuva vesi kaadetaan kahvijauheen päälle. Hetken vetäytymisen jälkeen pressopannun kanteen kiinnitetty suodatin painetaan alas, jolloin kahvijauhe painuu lasikannun pohjalle, ja kahvi on valmista nautittavaksi.

Mutteripannu

Mutteripannu, toiselta nimeltään mokkapannu, on suosittu kahvinvalmistusväline. Siinä maukas espresso valmistuu nopeasti lieden keittolevyllä. Mutteripannun alaosaan täytetään kylmää vettä pieneen mutteriventtiiliin asti, kahvijauhe annostellaan pannun keskiosan siivilään, ja mutteripannun osat kiinnitetään toisiinsa. Veden lämmetessä kuuman veden aiheuttama paine saa veden nousemaan kahvijauheen läpi mutteripannun yläosaan, josta se tarjoillaan. Itse jauhetun kahvin ystävä hankkii tietenkin itselleen myös kahvimyllyn, ja annostelee itse jauhettua kahvijauhetta mutteripannuunsa. Klingelin verkkokaupasta löydät laajan valikoiman erilaisia kahvinkeittimiä, kahvikoneita, pressopannuja sekä mokkapannuja. Tilaa omiin tarpeisiisi sopiva laite tai väline kahvinkeittoon, ja hemmottele itseäsi rentouttavilla kahvihetkillä.

waiting...

Tilaa maksuton uutiskirjeemme | 10 € alennus¹

Tilaa maksuton uutiskirjeemme | 10 € alennus¹

 • Trendivinkkejä
 • Houkuttelevia tarjouksia
 • Tietoja tulevista kampanjoista
 • Tietoa uutuustuotteista

Tilaa maksuton uutiskirjeemme | 10 € alennus¹

Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia.
YHTEYSTIEDOT
075 326 3537Asiakaspalvelu; arkisin 9-16 075 325 2953 Vardagar 9-19
MAKSA TURVALLISESTI
 • Lasku
 • Tili
 • PayPal
 • Visa
 • Mastercard
SEURAA MEITÄ
YHTEISTYÖKUMPPANIMME
 • Postnord
TURVALLINEN VERKKOKAUPPA
 • Trygg E-Handel
 • ASML
Toimitamme vain suomalaisiin osoitteisiin. Minimitilaus 50 €. Toimituskulut 5,90 €. 14 päivän vaihto- ja peruuttamisoikeus. Maksutavat: tili, lasku, luottokorttimaksu, PayPal.