KAUPPAEHDOT

SOVELTAMINEN


Klingel on tavaramerkki, jonka omistaa ja jota markkinoi Klingel Suomi, Mail Order Finance GmbH, Suomen sivuliike, jonka Y-tunnus on 1910887-1 (tästä eteenpäin Klingel).

Alla olevat yleiset ehdot ovat voimassa tehdessäsi tilauksia Klingeliltä. Huomioithan, että ehdot voivat muuttua. Tilaamalla tuotteitamme hyväksyt nämä ehdot.
 

TILAUS


Tilaus tehdään osoitteessa www.klingel.fi, puhelimitse tai postitse. Tilauksen on oltava arvoltaan vähintään 25 euroa, mahdolliset alennukset huomioiden. Klingel pidättää oikeuden mahdolliseen loppuunmyyntiin sekä poikkeuksiin tuotteiden toimituksessa siinä tapauksessa, että varastosaatavuus on ollut virheelinen tilauksen ajankohtana. Toimitamme tilauksia ainoastaan Suomeen lukuun ottamatta Ahvenanmaata. Emme toimita tilauksia alaikäisille.

Kaikkia myymiämme tuotteita voidaan käyttää Suomessa.
 
Klingel on Suomen Asiakkuusmarkkinointiliiton jäsen. Luotettavan myyjän merkkinä olemme myös saaneet ruotsalaisen Trygg E-Handel -sertifioinnin.
 

HINNAT & MAKSAMINEN

Hinnat

Kaikki Klingelin kuvastoissa ja verkkokaupassa mainitut hinnat sisältävät arvonlisäveron. Kuvastohinnat ovat voimassa kyseisen kuvaston voimassaolon ajan. Alennetut hinnat ja tarjoukset, joille ei ole erikseen merkitty viimeistä voimassaolopäivää, ovat voimassa niin kauan kuin tuotteita riittää. Klingel pidättää oikeuden mahdollisislle hintavirheille. Mikäli virheellinen hintatieto poikkeaa huomattavasti todellisesta hinnasta, on poikkeuksellisen alhainen yleiseen hintatasoon tai virhe on muutoin sillä tavoin selvä, että asiakkaan olisi pitänyt ymmärtää kyseessä olevan virhetiedon, virheellinen hinta ei sido ja Klingelillä on oikeus purkaa kauppa.
 
Tilauksesi loppusummaan lisätään toimituskulut (5,90 €) sekä mahdollinen maksutavasta johtuva lisämaksu (ks. maksuvaihtoehdot).

HUOM! Emme toimita tilauksia Ahvenanmaalle ilman arvonlisäveroa.
 
Asiakaspalvelunumeroihimme soitetut puhelut maksavat 0,088 €/min niin matkapuhelimesta kuin lankapuhelimestakin soitettuina. Hinnat sisältävät arvonlisäveron.

Alennukset ja tarjoukset

Tarjous- ja etusetelikoodit ovat kertakäyttöisiä ja henkilökohtaisia eikä niitä voi yhdistää muihin tarjouksiin tai alennuksiin eikä vaihtaa rahaksi.
Maksuvaihtoehdot

Tarjoamme seuraavat maksuvaihtoehdot:

1) KLINGEL-tili

Jos haluat jakaa maksusuorituksesi, valitse KLINGEL-tili. Maksettava summa ilmoitetaan joka kuukausi toimitettavassa tilierittelyssä. Tilierittelystä näet myös tekemäsi tilaukset, lyhennykset, jne. Voit myös maksaa suuremmissa erissä tai koko summan etuajassa ilman lisäkuluja. Maksu tulee suorittaa tilierittelyn mukana lähetettävällä tilisiirtolomakkeella. Jos tilisiirtolomake puuttuu, tulee maksu suorittaa Klingelin tilille IBAN FI52 1820 3000 0065 02, BIC-koodi NDEAFIHH. Käytä viitenumeroa tai ilmoita asiakasnumerosi viestikentässä. Ei lisämaksuja.
Lyhennysvapaat kuukaudet
Tiliasiakkaana voit hyödyntää kaksi lyhennysvapaata kuukautta vuodessa. Neljä ensimmäistä kuukautta eivät voi olla lyhennysvapaita, ja sinun tulee suorittaa lyhennyksiä vähintään neljä kuukautta yhtäjaksoisesti ennen kuin voit käyttää uuden lyhennysvapaan kuukauden. Lyhennysvapaan kuukauden korko lisätään tilin saldoon ja lyhennysvapaan kuukauden hyödyntäminen pidentää maksuaikaa. Mikäli haluat käyttää lyhennysvapaan kuukauden, ota yhteys asiakaspalveluumme.
Korot ja kulut
Kuukausikorko on tällä hetkellä 1,65 % ja se lasketaan tilisaldolle kuukausittain laskutuksen yhteydessä. Korko lisätään tilisaldoon joka kuukausi. Tilin todellinen vuosikorko on tällä hetkellä 19,80 %. Korkomuutoksia voi tapahtua luottopoliittisten päätösten, muuttuneiden lainauskulujen tai muiden kulujen vuoksi, jotka ovat astuneet voimaan alla ilmoitetun päivämäärän jälkeen. Korot ovat ainoat KLINGEL-tilistä aiheutuvat kulut.
 

Tilisaldo €
 Kuukausierä
 0-110 10,-
 110,50-200 15,-
200,50-250 25,-
250,50-300 jne.  30,- jne.
 

 

2) KLINGEL-lasku


KLINGEL-laskulla saat korotonta maksuaikaa ja lasku toimitetaan tilauksen mukana. Loppusummaan lisätään laskutus­kulut (1,95 €). Lasku tulee maksaa 14 päivän kuluessa tuotteiden vastaanottamisesta.

3) Pakettiennakko


Tilaus maksetaan noudettaessa. Laskun loppusummaan lisätään paketintoimittajan pakettiennakkomaksu (3,50 €).

4) Korttimaksu


Maksat ostoksesi suoraan kortilla tilauksen yhteydessä. Hyväksymme VISA- ja MasterCard-kortit. Korttimaksuissa yhteistyökumppanimme on Computop, yksi markkinoiden johtavista turvallisten maksupalveluiden toimittajista. Ei lisämaksuja.

5) Paypal


Maksat ostoksesi suoraan oman PayPal-tilisi avulla eikä sinun tarvitse ilmoittaa maksutietoja verkkokaupassamme. Mikäli sinulla ei ole PayPal-tiliä, tulee sinun ensin rekisteröityä PayPaliin.

Huomioi, että kortti- ja PayPal-maksu ovat valittavissa vain verkkotilauksissa. Puhelin- ja postitilauksissa tulee valita jokin muista maksuvaihtoehdoistamme.
Luottoehdot

Luotonantaja


KLINGEL-laskuista/-tileistä vastaa Klingel Suomi, Mail Order Finance GmbH, Suomen sivuliike, jonka Y-tunnus on 1910887-1. Luottotietolain mukaisesti olemme koonneet luottosopimuksiin ja luotonantajaan liittyvät tiedot Vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot -lomakkeeseen.


Luottotietojen tarkistus
Valitsemalla maksutavaksi laskun tai tilin, hyväksyt, että Klingel suorittaa luottotietojen tarkistuksen sekä tarkistaa mahdolliset muut Mail Order Finance -konsernin sinulle myöntämät luotot. Klingel pidättää oikeuden kieltäytyä luoton myöntämisestä sekä alentaa jo myönnettyä luottoa. Jos luottoa ei myönnetä, pidättää Klingel oikeuden ehdottaa muita maksuvaihtoehtoja. Luottotietojen tarkistuksen suorittaa Suomen Asiakastieto.

Maksujen viivästyminen


Maksuvastuu on sillä henkilöllä, joka on hakenut ja jolle on myönnetty tili-/laskutusasiakkuus. Jos maksua ei ole suoritettu ajoissa, lankeaa koko velka maksettavaksi kerralla, mikäli viivästynyt summa on yli kymmenesosa koko velasta. Jokaisesta maksumuistutuksesta peritään muistutusmaksu (5 €). Myöhästyneestä tai maksamatta jääneestä maksuerästä peritään viivästyskorko, joka on tällä hetkellä 2 % kuukaudessa maksettavaksi langenneesta summasta. Mahdolliset perintäkulut veloitetaan lakisääteisesti ja kertyneet korot/kulut kapitalisoidaan. Klingel pidättää oikeuden siirtää ja/tai pantata tiliin liittyvät oikeudet toiselle luotonantajalle.

TOIMITUS

Toimitusehdot


Pakettimme toimittaa turvallisesti ja varmasti PostNord. Tavoitteemme on toimittaa tilaukset 5-7 arkipäivän kuluessa. Kiireisinä myyntikausina, tai jos tilauksesi on lähetetty kirjeenä, toimitus voi kestää hieman kauemmin. Mikäli jokin tuote on väliaikaisesti loppu, merkitsemme sen jälkitoimitukseen myöhempää toimitusta varten. Mikäli haluat, voit perua jälkitoimituksen tai täydentää sitä. Jälkitoimitus toimitetaan ilman lisäkuluja.

Toimitusvakuutus


Kaikki Klingelin toimitukset ovat vakuutettuja. Asiakkaanamme vastaat siitä, että tarkistat paketin kunnon vastaanottaessasi toimituksen. Mikäli paketti on vahingoittunut, asiasta tulee ilmoittaa välittömästi noutopisteessä. Mikäli tuote on vahingoittunut tai osa tilatuista tuotteista puuttuu toimituksesta, ota yhteys asiakaspalveluumme välittömästi. Klingel korvaa vahingoittuneet tuotteet veloituksetta.

VAIHTO- JA PALAUTUSOIKEUS


Meille on tärkeää, että olet tyytyväinen ostokseesi. Sinulla on aina 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus vastaanotettuasi tuotteet. Sinulla on myös oikeus perua tilauksesi kuluitta, mikäli yksi tai useampi tilaamistasi tuotteista merkitään jälkitoimitukseen tai jos tilauksesi toimitus viivästyy. Vaihto- ja palautusoikeus ei koske korjattuja/muokattuja/kaiverrettuja tuotteita eikä kosmetiikka- ja hygieniatuotteita. Klingel pidättää oikeuden sulkea asiakastilin, mikäli sen on syytä epäillä petosta sekä palautusosuuden ollessa yli 50 %.
 
Jos haluat käyttää vaihto- tai palautusoikeuttasi, asiasta tulee ilmoittaa asiakaspalveluumme puhelimitse tai sähköpostitse. On tärkeää, että lähetät tuotteen/tuotteet meille välittömästi, kuitenkin viimeistään 14 päivän sisällä siitä, kun olet ilmoittanut meille käyttäväsi vaihto- tai palautusoikeuttasi.
 
Palautettavat tuotteet tulee lähettää takaisin ilman muutoksia ja mieluiten alkuperäispakkauksissaan. Palauta tuotteen kaikki osat vaikka ne olisivatkin vioittuneita.

Tuotepalautus on sinulle maksutonta.
 
Tee palautus näin:
1. Pakkaa palautettava tuote alkuperäispakkaukseensa tai vastaavaan pakkaukseen.
2. Täytä palautuskoodi/syy palautuslomakkeeseen  ja lähetä se palautuksen mukana.
3. Liimaa ennakkoon maksettu palautusosoitetarra, jossa Klingel on merkitty paketin vastaanottajaksi, paketin päälle.

Palautusosoitetarran puuttuessa ota yhteys asiakaspalveluumme, niin lähetämme sinulle uuden tarran.

Takaisinmaksu palautuksen yhteydessä

Kun olemme vastaanottaneet palautuksesi, palautamme maksamasi summan 14 päivän kuluessa. Takaisinmaksutapa riippuu tilauksen yhteydessä valitsemastasi maksutavasta.
Klingel-tilillä tai -laskulla ostettujen tuotteiden palautukset hyvitetään asiakastilillesi. Mikäli haluat, että hyvitys palautetaan pankkitilillesi, ota yhteys asiakaspalveluumme. Luottokortilla maksettujen tuotteiden palautettava summa palautetaan suoraan korttitilillesi. PayPal-tililtä maksettujen tuotteiden palautettava summa palautetaan takaisin PayPal-tilille. Pakettiennakolla maksettujen tuotteiden palautettava summa palautetaan pankkitilillesi.

TAKUU & REKLAMOINTI


Kuluttajansuojalaki, joka turvaa oikeutesi asiakkaana, on voimassa tilatessasi tuotteitamme. Kaikilla myymillämme sähkötuotteilla on kahden vuoden takuu ostopäivästä alkaen. Alkuperäisvirheillä (valmistusvirheillä ja muilla virheillä, jotka ovat syntyneet ennen kuin sait tuotteen) on kolmen vuoden reklamointioikeus. Klingel ei vastaa alkuperäisvirheistä eikä ole korvausvastuussa niiden seurauksista. Riitatilanteissa käännymme Kuluttajaviraston puoleen ja noudatamme aina viraston antamia suosituksia. Asiakkaanamme sinulla on oikeus saattaa riitatilanteet kuluttajariitalautakuntaan (www.kuluttajariita.fi). Ennen kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn viemistä tulee kuluttajan olla yhteydessä kuluttajaneuvontaan (www.kuluttajaneuvonta.fi). Ota yhteys asiakaspalveluumme takuu- ja reklamaatiotilanteissa, niin autamme sinua.

Kuluttajariitalautakunnan lisäksi voit myös käyttää EU-komission tarjoamaa verkkovälitteistä riidanratkaisua osoitteessa http://ec.europa.eu/odr.

HENKILÖTIETOJEN KÄSITTELY


Klingel on vastuussa asiakkaanamme meille antamiesi henkilötietojen käsittelystä. Tietojasi käytetään asiakassuhteen ylläpitämiseen sekä Klingelin, sen tytär- ja sisaryhtiöiden sekä yhteistyökumppaneiden markkinointitarkoituksiin.
 
Jos haluat muuttaa antamiasi henkilötietoja, lopettaa asiakastilisi tai kieltää tietojesi käytön markkinointitarkoituksiin Klingelin ja/tai kolmannen tahon toimesta, ota yhteys asiakaspalveluumme. Tietoturvasyistä pyydämme sinua aina ilmoittamaan asiakasnumerosi ja/tai henkilötunnuksesi.
 
Klingelin asiakkaana sinulla on oikeus kerran vuodessa saada tietoa siitä, mitä henkilötietojasi asiakasrekisteriimme on tallennettu. Lähetä tällöin asiasta kirjallinen pyyntö alla ilmoitettuun osoitteeseen.
 
Ammattitaitoisen ja laadukkaan puhelinpalvelun takaamiseksi yksittäisiä puheluita voidaan nauhoittaa laaduntarkkailu- ja koulutustarkoituksiin.

Voit lukea lisää tietoturvasta ja tietosuojakäytännöstämme.

FORCE MAJEURE


Klingelillä on oikeus poiketa näistä ehdoista, mikäli poikkeamisen syy on jokin alla mainituista ja tämä syy estää, vaikeuttaa tai hidastaa ehtojen täyttämistä.
Syitä ehdoista poikkeamiseen ovat muun muassa viranomaisten toimet, uudet tai muuttuneet lakisäädökset, työmarkkinoiden konfliktit, lakot, tulipalot, tulvat, sabotaasi tai suurta haittaa aiheuttavat onnettomuudet. Force majeure käsittää myös epänormaalit markkinatilanteet sekä markkinoihin ja tuotteisiin negatiivisesti vaikuttavat viranomaispäätökset, kuten esimerkiksi varoitusteksteihin liittyvät päätökset tai myyntikiellot ym.

TIETOA KORUISTAMME

Aidoksi kutsuttujen jalometallien lainmukainen vähimmäispitoisuus vaihtelee maittain. Suomen lainsäädännön mukaan esimerkiksi kultatuotteiden pienin sallittu pitoisuus aidolle kullalle on 375 massan tuhannesosaa. Osa Klingelin myymistä koruista sisältää 333 massan tuhannesosaa kultaa.

KIERRÄTYS

Paristojen kierrätys

Paristot eivät kuulu tavalliseen sekajätteeseen, vaan ne tulee toimittaa asianmukaiselle kierrätysasemalle, sillä ne voivat sisältää vahingollisia aineita ja/tai raskasmetalleja. Voit toimittaa paristot maksutta oman kuntasi keräyspisteisiin. Näin varmistetaan, että kaikki paristot hävitetään tai kierrätetään asianmukaisesti. Paristot on merkitty symbolilla, jossa on yliruksittu jäteastia. Ympäristölle vaarallisissa paristoissa on lisäksi ympäristölle vaarallisten kemikaalien symboli. Yrityksellämme on sopimus Recser Oy:n kanssa, joka tekee yhteistyötä paristojen ja akkujen hyötykäyttöä organisoivien yritysten kanssa.
Sähkö- ja elektroniikkaromun kierrätys

Sähkö- ja elektroniikkaromu ei kuulu tavallisen sekajätteen joukkoon, vaan se tulee toimittaa asianmukaiselle kierrätysasemalle. Voit toimittaa sähkö- ja elektroniikkaromun veloituksetta oman kuntasi keräyspisteisiin. Näin varmistetaan, että sähköromu kierrätetään asianmukaisesti ja ympäristöä suojellen. Yrityksellämme on sopimus Selt ry:n kanssa, joka tekee yhteistyötä sähkö- ja elektroniikkaromun hyötykäyttöä organisoivien yritysten kanssa.
Pakkausmateriaalit

Yrityksemme ympäristövastuun mukaisesti tavoitteenamme on käyttää pakkausmateriaaleja, jotka on valmistettu kierrätyskelpoisista ja ympäristöystävällisistä materiaaleista. Pahvi- ja muovipakkaukset eivät kuulu tavallisen kotitalousjätteen joukkoon vaan ne tulee toimittaa asianmukaiseen keräyspisteeseen. Yrityksellämme on sopimus Suomen pakkauskierrätys RINKI Oy:n kanssa, joka tekee yhteistyötä pakkausten hyötykäyttöä organisoivien yritysten kanssa.

YHTEYSTIEDOT


KLINGEL
Osoite: Iso-Paavolankatu 2, 15520 Lahti
Puhelin: 09 4245 2220
Sähköposti: asiakaspalvelu@klingel.fi

Emme vastaa mahdollisista hinta- tai kirjoitusvirheistä.

Päivitetty 27.11.2017

Yleiset kauppaehdot PDF-tiedostona