• Laaja tuotevalikoima
 • Koot 34–62
 • Ilmainen palautus

Keittiötarvikkeet(798)

Lajittele:
Filtrera efter:

Kategoriat

Suodata & lajittele

 • Lajittele:
  Suosituimmat ensin
 • Väriryhmä
 • Tuotetyyppi
 • Merkki
 • Hinta
 • Materiaali
 • Pituus (cm)
 • Kohderyhmä
 • Korkeus (cm)
 • Halkaisija

Lajittele

Keittiötarvikkeet(798)

Keittiötarvikkeet

Keittiötarvikkeet ovat keittiössä tarvittavia pientavaroita, joita yhdistää käytännöllisyys. Niitä ovat erilaiset, puhtaasti ruoanlaitossa käytettävät apuvälineet, mutta myös keittiön siirrettävien säilytysratkaisujen ja leipomistarvikkeiden voidaan katsoa kuuluvan keittiötarvikkeisiin. Keittiötarvikkeiden avulla ruuanlaitto helpottuu ja keittiön toimivuus lisääntyy. Ne tuovat sujuvuutta arkeen ja lunastavat roolinsa jopa sisustuksellisena elementtinä. Siinä missä isommissa kodinkoneissa teräksen väri on jossain määrin syrjäyttänyt valkoisen pinnan, on pienemmissä kodinkoneissa menty takaisin jopa 60-luvun värimaailmaan. Erilaiset elintarvikkeita kuvaavat kuvioinnit ja kukka-aiheet ovat vuodesta toiseen suosittuja keittiötarvikkeiden kuoseissa. Keittiö on perinteisesti ollut se huone, jossa perhe kokoontuu – joko ruoanlaiton tai viimeistään yhteisten ruokailuhetkien merkeissä. Viime vuosikymmenten kuluessa ruoanlaitto on muuttunut yhä enemmän yksinkertaistettuun suuntaan, jossa valmisruuilla ja ravintolakulttuurilla on ollut oma osansa. Tänä päivänä suuntaus on kuitenkin se, että kotiruokaa arvostetaan taas. Itse leivotut leivonnaiset ja varsinkin erilaiset juureen leivotut leivät ovat olleet nuorten aikuisten suosiossa. Erilaisia keittiötarvikkeita tarvitaan siis taas, ja keittiössä oleilu on nyt trendikästä. Uusi, ruuan ympärille rakentunut, ideologia painottaa lähiruokaa, kasvisvaihtoehtoa ja mahdollisimman vähän jalostettuja raaka-aineita. Tämä tuo fokuksen kodin keittiöön ja sen varustetasoon. Tämän päivän toivottu lahja voisikin olla keittiötarvike, joka auttaa lahjan saajaa lähemmäksi kotikokki-ihannetta ja arvostettua tee se itse -kulttuuria.

Keittiötarvikkeet tyylin mukaan

Minkälaiset keittiötarvikkeet sitten ovat tarpeellinen osa ruoanlaittoa ja leipomista yhä modernisoituvassa keittiössä? Monelle keskiluokkaiselle perheelle keittiöstä on tullut kodin statussymboli, jonka varustetasoon ja sisustusratkaisuihin panostetaan rahaa ja aikaa. Skandinaavinen tyyli on tunnetusti pelkistettyä ja keittiötarvikkeet halutaan mieluusti piilottaa kaappeihin. Tasot halutaan pitää tyhjinä, mikä helpottaa keittiön puhtaana pitämistä. Tämä onkin toki yksi keittiön tärkeimmistä ominaisuuksista. Useimmat Klingelin keittiötarvikkeet ovat pirteänvärisiä ja muotoilultaan moderneja sopien useimpiin sisustustyyleihin ja monenlaiseen makuun.

Keittiötarvikkeet netistä

Klingelin verkkokaupasta löydät monipuolisen valikoiman keittiötarvikkeita. Joukossa on persoonallisesti kuvioituja, värikkäitä keittiötarvikkeita, mutta myös ajattomia ja tyylivarmoja keittiön pienesineitä. Mainio lahjaidea ensimmäiseen omaan kotiin muuttavalle nuorelle voi olla käytännöllinen mutta laadukas tarvike keittiöön, kuten laadukas pippurimylly tai vaikkapa teräskulho, joka kulkee nuoren mukana uusiin haasteisiin ja osoitteisiin. Ruoanlaittoa ja leipomista harrastava ja siihen erityisen vihkiytynyt henkilö tarvitsee keittiössään laajemman kategorian keittiötarvikkeita kuin peruskokkailuihin tyytyvä. Klingelin verkkokaupassa on valikoima erilaisia leikkureita, puristimia ja pursottimia edistyneelle ruuanlaittajalle. Henkilölle, joka haluaa sisustaa keittiönsä värikkäillä, mutta toiminnallisilla yksityiskohdilla, on verkkokauppamme aarreaitta vailla vertaa. Eri aihein kuvioidut liedensuojalevyt, leikkisät pienet keittiödetaljit kuten pigviini-teepussinpidike ja sujuvuutta järjestykseen antavat koottavat telineet viimeistelevät keittiöön kotoisan ja harkitun ilmeen sekä huokuvat persoonallisuutta.

Maustemyllyt ja maustepurkit

Ruoanlaiton oleellisimpia osa-alueita on maustaminen. Moni luottaa suolaan ja pippuriin, jotka usein riittävät korostamaan laadukkaiden raaka-aineiden makua juuri sopivasti. Muistathan, että parhaat aromit saat, kun jauhat mausteet itse juuri ennen ruokaan lisäämistä. Meiltä Klingeliltä löydät sekä mekaaniset että sähköiset maustemyllyt, jotka vakuuttavat toiminnallisuudellaan ja ulkonäöllään. Suola- ja pippurimyllyjen lisäksi saatavissa on myllyjä harvinaisempienkin mausteiden, kuten muskottipähkinöiden, jauhamiseen. Jos ostat mausteesi valmiiksi jauhettuina pusseissa tai sinulle on kertynyt kirjava valikoima maustepurkkeja ja -pusseja, voit hankkia verkkokaupastamme maustetelineen ja siihen kuuluvat yhtenäiset maustepurkit. Näin maustekaaos muuttuukin hetkessä hallituksi ja tyylipuhtaaksi yksityiskohdaksi. Keraamiset, välimerellisen tuulahduksen keittiöön tuovat säilytysastiat ja maustepurkit ovat esineitä, jotka haluaa säilyttää esillä. Tällaiset astiat soveltuvat myös keräilytarkoitukseen ja ovat mainio lahjaidea.

Vihannesleikkurit

Paljon ruokaa laittavalle erilaiset leikkurit ovat kätevä apuväline, joka säästää aikaa ja käsiä. Niiden avulla on helppo saada aikaan tasalaatuisia ja viimeisteltyjä viipaleita, suikaleita tai kuutioita. Monissa leikkureissa on useita eri teriä ja lopputulos voi olla hyvinkin taiteellinen. Kuten maustemyllyistä, myös vihannesleikkureista löytyy sekä käsikäyttöisiä että sähköllä toimivia malleja. Klingelin valikoiman leikkureissa on yleensä laadukkaat jaloteräksiset terät ja muovinen runko.

Liedensuojalevyt ja leikkuulaudat

Leikkuulaudaksi muuntuva liedensuojalevy on kätevä keittiötarvike, vaikkakaan ei vielä kovin yleinen skandinaavisessa keittiössä. Tämä johtunee siitä, että liedensuojalevyä on perinteisesti käytetty suojaamaan kaasuliettä, joka on harvinainen liesityyppi Suomessa. Liedensuojalevy sopii kuitenkin aivan yhtä hyvin muillekin liesityypeille kuin kaasuliedelle. Upeat kuvioinnit tuovat hetkessä keittiöön ilmettä peittäen alleen kuluneimmatkin liesilevyt. Liedensuojalevyn materiaali on erittäin kestävää ja helposti puhtaana pidettävää lasia, ja levy soveltuu mainiosti myös leivonta-alustaksi tai leikkuulaudaksi. Se on tilaa säästävä ratkaisu erityisesti pieneen keittiöön!

Kulhot ja kulhosetit

Yksi keittiön monikäyttöisimmistä astioista lienee kulho. Sitä käytetään säilytykseen, tarjoiluun, leivontaan ja ruuanvalmisteluun. Kulhot voivat olla muovisia, teräksisiä tai vaikkapa bambusta valmistettuja. Klingeliltä voit hankkia kulhoja eri tarkoituksiin ja eri väreissä. Kätevimpiä ovat kannelliset kulhosetit, jotka toimivat niin tarjoiluvateina kuin säilytystarkoituksessakin. Näppäriä ovat myös termoskulhot, joissa on kaksinkertaiset seinät sekä tiivis kansi ja jotka säilyttävät ruuan kylmänä tai kuumana.

Säilytysratkaisuja keittiön pientavaroille

Löydät keittiötarvikepuolelta erilaisia vaihtoehtoja pientavaroiden säilytykseen. Koottavat kulmahyllyt ja maustetasot tuovat kätevästi lisätilaa pieneenkin keittiöön. Jos keittiössäsi on runsaasti tasoja, mutta pulaa kaapeista ja laatikoista, saat niiden avulla mausteet ja muut pienesineet kätevästi järjestykseen. On henkilökohtainen asia, haluaako maustepurkkien ja purnukoiden olevan näkösällä vai pitääkö tyylipuhtaista säilytysratkaisuista. Erilaisilla liikuteltavilla ja kokoontaitettavilla astiankuivaustelineillä ei ole ollut suurta kysyntää täällä Suomessa, astiankuivauskaapin luvatussa maassa. Astianpesukoneen yleistymisen jälkeen astiankuivauskaapin merkitys on kuitenkin vähentynyt, ja moni on valinnut keittiöönsä peruskaapin kuivauskaapin tilalle. Jos tarvetta astioiden kuivattamiseen löytyy, on kokoontaitettava teline hyvä ja tilaa säästävä ratkaisu. Myös kesämökille tällainen teline on kätevä valinta.


waiting...

Tilaa maksuton uutiskirjeemme | 10 € alennus¹

Tilaa maksuton uutiskirjeemme | 10 € alennus¹

 • Trendivinkkejä
 • Houkuttelevia tarjouksia
 • Tietoja tulevista kampanjoista
 • Tietoa uutuustuotteista

Tilaa maksuton uutiskirjeemme | 10 € alennus¹

Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia.
YHTEYSTIEDOT
075 326 3537Asiakaspalvelu; arkisin 9-16 075 325 2953 Vardagar 9-19
MAKSA TURVALLISESTI
 • Lasku
 • Tili
 • PayPal
 • Visa
 • Mastercard
SEURAA MEITÄ
YHTEISTYÖKUMPPANIMME
 • Postnord
TURVALLINEN VERKKOKAUPPA
 • Trygg E-Handel
 • ASML
Toimitamme vain suomalaisiin osoitteisiin. Minimitilaus 50 €. Toimituskulut 5,90 €. 14 päivän vaihto- ja peruuttamisoikeus. Maksutavat: tili, lasku, luottokorttimaksu, PayPal.