• Laaja tuotevalikoima
 • Koot 34–62
 • Ilmainen palautus

Kenkätarvikkeet(35)

Lajittele:
Filtrera efter:

Kategoriat

Suodata & lajittele

 • Lajittele:
  Suosituimmat ensin
 • Koko/lesti
 • Väriryhmä
 • Tuotetyyppi
 • Hinta
 • Merkki
 • Materiaali
 • Kohderyhmä
 • Kuosi
 • Erityistä
 • Hoito-ohjeet

Lajittele

Kenkätarvikkeet(35)

Kenkätarvikkeet

Klingeliltä löydät erilaisia kenkätarvikkeita, kuten kengänhoitotuotteita ja runsaan valikoiman erilaisia irtopohjallisia ja jalkoja suojaavia ja kävelemistä helpottavia pehmusteita. Kengänhoitotuotteista mainittakoon eri nahkalaaduille tarkoitetut hoitoaineet ja kenkien puhdistukseen tarvittavat harjat ja puhdistussienet. Kenkien ja jalkojen hyvinvoinnista huolehtiminen on erittäin tärkeää, jotta molemmat pysyisivät hyvässä kunnossa. Pitämällä huolta kengistäsi ja hankkimalla niihin miellyttävät ja kenkiä suojaavat irtopohjalliset pidennät kenkiesi ikää huomattavasti. Vaikka kenkien huollon tärkeys tiedetään, vain harvat todella tekevät sitä säännöllisesti, ja vielä harvemmat pitävät huolta jaloistaan hankkimalla kenkiinsä jalkaa tukevat irtopohjalliset tai käyttämällä oikeanlaisia kenkiä.

Pidennä kenkien käyttöikää oikeanlaisilla kenkätarvikkeilla

Yleensä ottaen kaikki nahkatuotteet vain paranevat vanhetessaan. Mitä enemmän ne kuluvat ja pehmenevät, sitä miellyttävimmiltä ne tuntuvat jalassa. Jos nahkatuotteita haluaa käyttää pitkään, niitä täytyy kuitenkin rasvata ja hoitaa säännöllisesti. Loppujen lopuksi kenkien hoito ei vaadi paljoa. Nahanhoitoaine on sekä hoitava että kyllästävä tuote, eli se myös suojaa lialta ja kosteudelta. Monet vahat, hoitoaineet ja muut tuotteet koostuvat pelkästään luonnollisista raaka-aineista, kuten mehiläisenvahasta ja lanoliinista. Kemiallisten aineiden käyttöä halutaan yleensä välttää, sillä nahka on luonnontuote. Kengänhoitoaineilla, kuten hoitavilla voiteilla, voi saada käytetyt kengät näyttämään kuin uusilta. Ne piristävät kenkien väriä ja antavat niille upean kiillon. Hanki siis hoitotuote, jonka saat alle kymmenellä eurolla sen sijaan, että ostaisit uuden kenkäparin yli sadalla eurolla.

Kenkien puhdistus ja hoito

Kenkien puhdistukseen ja hoitoon tarkoitettuja kenkäharjoja ja kengänhoitoaineita on monenlaisia, sillä eri materiaalit kaipaavat erilaista hoitoa. Kenkien puhdistus ja hoito kulkevat yleensä käsi kädessä, sillä hoito antaa kauniimman ja tehokkaamman lopputuloksen, kun kengät on ensin puhdistettu. Kengät kannattaa käsitellä esimerkiksi hoitoaineella jo ennen ensimmäistä käyttökertaa. Lisäksi kenkiä on hyvä tuulettaa aika ajoin avoimen ikkunan lähellä tai esimerkiksi parvekkeella. Alta voit lukea, miten huolehdit nahka- ja mokkakengistäsi.

Nahkakenkien puhdistus ja hoito

Aloita puhdistamalla kengät kenkäharjalla. Jos kengät ovat todella likaiset, voi olla tarpeen puhdistaa ne nahkasaippualla. Ole kuitenkin säästeliäs ja varovainen nesteen kanssa. Useimmiten kenkien puhdistukseen riittää kuitenkin kostea liina, jollei kenkäharjalla puhdistus riitä. Vanhalla hammasharjalla saa puhdistettua kätevästi kengänpohjan reunan aluetta, jonne kerääntyy usein pientä likaa. Valitse nahkakenkien hoitoon kengän sävyinen tai väritön hoitovoide. Levitä kengälle tasainen ja ohut kerros voidetta ja anna sen kuivua parin minuutin ajan. Viimeistele kiillottamalla kengät harjalla tai rätillä.

Mokkanahkakenkien puhdistus ja hoito

Mokkanahka on tunnetusti erittäin herkkä materiaali, mutta siitä huolimatta mokkakenkiä käytetään paljon talvisin. Mokkakengät tulee aina puhdistaa ennen hoitoa. Käytä puhdistamiseen mokkakengille tarkoitettua mokka- tai nupukkiharjaa. Jos kengissä on pinttynyttä likaa, sen saa poistettua mokkasienellä tai mokkakumilla. Käsittele kengät puhdistuksen jälkeen mokanhoitoaineella, joka kyllästää kengät ja valmistelee ne siten kosteaa säätä ja talvea varten.

Pidä huolta kengistä, niin pidät huolta maapallosta

Kengistä huolehtiminen on tärkeää myös ympäristösyistä. Tämän muistaminen on nykypäivänä tärkeämpää kuin koskaan ennen. Kuten sanotaan: kukaan ei voi tehdä kaikkea, mutta kaikki voivat tehdä jotain. Kun pidämme huolta kengistämme ja käytämme niitä tarvittaessa suutarille sen sijaan, että ostaisimme jatkuvasti uusia, teemme samalla palveluksen maapallolle. Me Klingelillä kannustamme asiakkaitamme panostamaan laatuun ja pitämään huolta kengistään. Haluamme, että asiakkaamme voivat käyttää tuotteitaan pitkään, mikä on hyväksi sekä kukkarolle että maapallolle.

Pehmusteet, irtopohjalliset ja kengänvenyttimet

Klingelillä on myös laaja valikoima tuotteita erilaisista jalkaongelmista kärsiville. Näihin tuotteisiin kuuluvat sekä kengät, varsinkin ns. erityisjalkineet, että erilaiset irtopohjalliset ja pehmusteet. Jos sinulla on esimerkiksi ihanat talvikengät, jotka eivät lämmitä tarpeeksi talvella, voit ratkaista ongelman käyttämällä villasta valmistettuja irtopohjallisia. Valikoimastamme löytyy myös muita lämmittäviä irtopohjallisia, kuten ihanan pehmeät turkispäällysteiset irtopohjalliset, lampaanvillapohjallisia, huopapohjallisia sekä erilaisia lämpöpohjallisia. Reilusti tai pientä tukea antava pehmuste puolestaan voi tuoda ratkaisevan avun halutessasi tanssia yön pikkutunneille asti tai pystyäksesi ylipäänsä käyttämään korkokenkiä. Valikoimastamme löytyy kantapehmusteita, geelipehmusteita ja geelipehmusteisia pohjallisia. Jos kärsit vaivaisenluusta tai haluat ennaltaehkäistä sitä, voit käyttää erityisiä irtopohjallisia tai vaivaisenluun oikaisijoita.

Irtopohjalliset suojaavat kenkiä

Aktiivikäytössä olevissa kengissä on hyvä käyttää irtopohjallisia, joita voi vaihdella silloin tällöin. Klingelin valikoimista löytyy eri mallisia nahkapohjallisia sekä raikkaantuoksuisia ja kosteutta siirtäviä tekstiilipohjallisia. Irtopohjallisia kannattaa käyttää arkikengissä, jotta kengät pysyisivät raikkaina ja hyvinä myös sisäpuolelta. Irtopohjalliset on hyvä poistaa käytön jälkeen, jotta kengät pääsevät tuulettumaan ja kuivumaan myös pohjallisten alta. Pohjallisia voi tuulettaa käyttökertojen välillä ja monesti niitä voi myös pestä käsin. Pohjallisille on myös saatavissa niitä varten tarkoitettuja puhdistusaineita.

Lisää väljyyttä kengänvenyttimellä

Jos suosikkikenkäsi painavat tai puristava päkiästä, voit venyttää kenkää hivenen verran ja saada siihen näin hieman lisäväljyyttä. Kengänvenytin on tällöin oiva apu: venytin laitetaan hieman kostutettuihin kenkiin kohtaan, jota haluat venyttää, ja säädettään siihen leveyteen, johon haluat kengän venyttää. Kengänvenytintä voi myös käyttää kengässä käyttökertojen välillä, jos haluat oikaista kenkiin tulleita, kävelyn aiheuttamia taitteita. Kengistä kannattaa siis pitää huolta sekä jalkojen, kenkien käyttöiän pidentämisen ja ympäristösyiden vuoksi. Kengänhoitotarvikkeet saattavat alussa tuntua ylimääräiseltä hankinnalta, mutta otettuasi niiden käytön tavaksi huomaat eron kengissäsi etkä varmasti kadu kenkätarvikkeisiin investoimista. Jos et ole ennen pitänyt huolta kengistäsi, saattaa alussa tuntua, että joudut hankkimaan yhtä sun toista tarviketta yhdellä kerralla. Sitä ei kannata kuitenkaan säikähtää, sillä useimmat kenkätarvikkeet kestävät käytössä pitkän ajan. Kenkäharjat voivat kestää vuosikymmeniä ja hoitovoiteetkin jopa useita vuosia, tietenkin niiden käyttötiheydestä riippuen. Vinkki: Ota tavaksi tehdä kunnon huolto kengille kaksi kertaa vuodessa. Kun otat kesä- ja talvikengät käyttöön ja laitat ne kaappiin odottamaan seuraavaa kautta, muista sekä puhdistaa kengät että sipaista niiden pintaan hoitovoidetta. Näin kengät ovat siistit, ja ne on mukavampi ottaa käyttöön seuraavana kautena.


waiting...

Tilaa maksuton uutiskirjeemme | 10 € alennus¹

Tilaa maksuton uutiskirjeemme | 10 € alennus¹

 • Trendivinkkejä
 • Houkuttelevia tarjouksia
 • Tietoja tulevista kampanjoista
 • Tietoa uutuustuotteista

Tilaa maksuton uutiskirjeemme | 10 € alennus¹

Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia.
YHTEYSTIEDOT
075 326 3537Asiakaspalvelu; arkisin 9-16 075 325 2953 Vardagar 9-19
MAKSA TURVALLISESTI
 • Lasku
 • Tili
 • PayPal
 • Visa
 • Mastercard
SEURAA MEITÄ
YHTEISTYÖKUMPPANIMME
 • Postnord
TURVALLINEN VERKKOKAUPPA
 • Trygg E-Handel
 • ASML
Toimitamme vain suomalaisiin osoitteisiin. Minimitilaus 50 €. Toimituskulut 5,90 €. 14 päivän vaihto- ja peruuttamisoikeus. Maksutavat: tili, lasku, luottokorttimaksu, PayPal. *)Voimassa yhdessä verkkotilauksessa asiakasta kohden 09.10.2022 asti niin kauan kuin tuotteita riittää. Alennuksen saa vain uuteen tilaukseen. Vain yksi tarjouskoodi tilausta kohden. Ilmoita tarjouskoodi tilauksen yhteydessä. Minimitilaus 50 euroa alennus huomioiden.