Klingelin kilpailut

Tällä sivulla näet kilpailut, joita järjestämme sosiaalisen median puolella.

#Klingelleipoo Instagram-kilpailu

Kilpailuun osallistutaan seuraamalla Klingeliä Instagramissa ja jakamalla siellä joululeivontaan liittyvä kuva aihetunnuksella #Klingelleipoo. Palkintona on 100 euroa shoppailurahaa Klingelille! Huomaa, että Instagram-profiilisi tulee olla julkinen, jotta voimme nähdä kilpailukuvasi. Kilpailu järjestetään aikavälillä 8.-16.12.2017. Onnea kilpailuun ja mukavia leivontahetkiä!

Kaunein joulupaketti -kilpailu

Joulu lähestyy! Joko olet paketoinut joululahjasi? Jos olet, ilahdumme kovasti, jos lähetät meille kuvan kauneimmin paketoidusta ja koristellusta paketistasi. Näin voit voittaa 100 euroa shoppailurahaa Klingelille. Lähetä kuvasi sähköpostitse osoitteeseen monika@klingel.fi ja kerro miksi juuri sinun reseptisi tulisi voittaa. Kilpailu järjestetään aikavälillä 11.-18.12.2017. Onnea matkaan!

Klingelin joulukalenteri

Seuraa Klingelin joulukalenteria ja avaa päivittäin uusi luukku. Arvomme joka päivä yhden upean palkinnon. Kilpailu järjestetään aikavälillä 1.-24.12.2017. Osallistu Klingelin joulukalenteriin täältä.Aiempien kilpailujen voittajat löydät voittajasivultamme.Seuraa meitä >>Facebookissa ja >>Instagramissa, niin pysyt ajan tasalla uusimmista kilpailuista ja arvonnoista!