• Laaja tuotevalikoima
 • Koot 34–62
 • Ilmainen palautus
Apuvälineet & tarvikkeet(17)
Lajittele:
Filtrera efter:

Kodinhoitotuotteet

Kodinhoitotuotteita ovat tuotteet, joita tarvitaan kodin siisteyttä ja viihtyisyyttä edistävissä toimissa eli kotitöissä. Siivous, pyykinpesu ja kaupassa käynti ovat tyypillistä kodinhoitoa. Kodinhoidon käsite on viime vuosien aikana hämärtynyt, ja sen piirissä tapahtuvat toimet ovat sirpaloituneet ja enenevässä määrin automatisoituneet. Pyykinpesukoneita voidaan käyttää niihin liitettyjen applikaatioiden avulla, ja robottipölynimurit ahertavat pölyn kimpussa itsenäisesti. Kuitenkin suuri osa kodin töistä on edelleen ihmisten käsissä. Ajan säästön maksimoimiseksi ja toisaalta ergonomian parantamiseksi markkinoille on tosin tullut tuotteita, jotka on helppo tilata verkosta. Klingeliltä löydät muun muassa tuotteita vaatteiden silitykseen, erilaisia säilytysratkaisuja, pyykin kuivaustelineitä, pyykkikoreja, astioita jätteiden lajitteluun ja vedettäviä ostoskasseja ostoksilla käyntiin.

Kodinhoitohuoneen sisustus

Kodinhoitotuotteiden tyypillinen käyttöpaikka kodissa on kodinhoitohuone. Pienemmissä kodeissa erillistä kodinhoitohuonetta ei välttämättä ole, ja silloin tietyt toiminnot, kuten pyykkihuolto, tapahtuvat kylpyhuoneessa. Silloin on tärkeää, että kodinhoitotuotteet ovat pieneen tilaan sopivia ja helppoja siirrellä. Positiivista on myös, jos ne voidaan taittaa kokoon tilan säästämiseksi tai että ne ovat kauniita katsella ja ottavat lisäksi sisustuksellisen roolin. Kodinhoitohuoneen ja kylpyhuoneen sisustus halutaan yleensä pitää minimalistisena. Siellä käsitellään paljon pölyävää pyykkiä, joten erilaisten tyylipuhtaiden säilytysratkaisujen tarve korostuu: haluammehan säilyttää huoneessa säilytettävät puhtaat tekstiilit ja tavarat pölyltä suojassa.

Kodinhoitotuotteita säilytykseen

Klingelin kodinhoitotuotteiden valikoimasta löydät erilaisia kevytrakenteisia säilytysratkaisuja, jotka ovat omiaan niin vaatehuoneeseen kuin myös varastotiloihin. Järjestelmällisyys ja suunnitelmallisuus auttavat kodinhoidossa; mitä useammalla tavaralla on oma paikkansa kodissa jo alusta alkaen, sitä helpompi järjestys on myös säilyttää. Ripustettavat laukku- ja kenkälokerikot antavat mahdollisuuden lajitella ja varastoida tilaa säästävästi. Lokerikoissa on yleensä avoin sivu, jonka ansiosta etsimänsä laukun tai kenkäparin löytää välittömästi ilman aikaa vievää penkomista. Tämä taas auttaa järjestyksen säilyttämisessä muiden tavaroiden osalta. Lokerikot myös suojaavat niihin varastoituja kenkiä ja laukkuja pölyyntymiseltä ja naarmuuntumiselta. Lokerikoissa on yleensä ripustusratkaisu, jonka avulla lokerikko on helppo ripustaa vaikka vaatekaapin tankoon tai seinänaulakkoon. Kevytrakenteiset, kokoon taittuvat vaatekaapit ovat pelastus pienikokoiseen vaatehuoneeseen tai lisäsäilytystilaksi varastoon. Ne voivat olla myös hyviä väliaikaisratkaisuja kun lisää vaatesäilytystilaa tarvitaan vain rajoitetun ajan. Ne maksavat murto-osan oikeiden kaappien hinnasta ja voidaan myös tämän takia luokitella mieluummin kodinhoitotuotteiden kategoriaan kuin huonekaluihin. Klingelin verkkokaupan kaapit toimitetaan osissa ja ne ovat helppoja koota. Valittavissa on myös useita kuoseja ja värejä. Yksi mainio säilytysratkaisu ovat kevytrakenteiset sängynalus- ja säilytyslaatikot. Niiden avulla on helppoa ottaa sängyn tai sohvan alle jäävä tyhjä tila hyötykäyttöön. Myös varaston avohyllyillä ne suojaavat säilytettäviä tavaroita sekä auttavat lajittelussa. Monet laatikot on varustettu joko läpinäkyvällä materiaalilla tai vähintään läpinäkyvällä kurkistusikkunalla, jolloin laatikon sisältö on helppo tarkistaa ilman aukaisemista tai hyllyltä alas ottamista. Klingeliltä on saatavana eri kokoisia ja eri muotoisia säilytyslaatikoita. Useimmissa on kätevä vetoketjusuljenta.

Pyykin käsittely ja kuivatus

Yksi kodinhoidon tyypillisimmistä osa-alueista on pyykin käsittely. Klingeliltä saat kaikki likapyykin lajitteluun sekä pyykin kuivaukseen ja käsittelyyn tarvittavat kodinhoitoapuvälineet. Pyykkikori on tyypillinen tuote, jolla on myös sisustuksellinen funktio. Pyörällinen pyykkivaunu, jossa voi olla kaksi lajittelussa näppärää kori-osiota, on erittäin käytännöllinen vaihtoehto etenkin pieneen kylpyhuoneeseen tai kodinhoitohuoneeseen. Materiaali on helppohoitoista polyesteriä ja runko alumiinia. Perinteiset omilla jaloillaan seisovat kuivaustelineet sekä seinälle ripustettavat kuivaustelineet löytyvät Klingelin valikoimista. Tärkeää on, että teline on helposti kokoon taitettava ja pieneen tilaan menevä. Märkä pyykki tekee telineestä vaikeasti liikuteltavan, minkä vuoksi pyörällinen teline on erittäin kätevä varsinkin, jos telineelle ei ole omaa vakiopaikkaan. Jos kylpyhuoneessa on tukeva suihkuseinä tai suihkukaappi, on seinän ylälaitaan ripustettava pyykkiteline varteenotettava vaihtoehto. Spiraalin muotoiset, henkarin tavoin ripustettavat pyykkitelineet ovat mainioita pikkupyykille. Silittäminen on viimeinen osa pyykkihuoltoa. Nykyään suuri osa tekokuituisista materiaaleista siliävät itsestään. Useat materiaaliyhdistelmät sisältävät myös joustavuutta lisääviä materiaaleja, kuten elastaania, mikä tekee materiaalista silitystä kaipaamattoman. Kaikki materiaalit eivät edes siedä silitystä. Kuitenkin totuus on, että silittämistä sietävät vaatteet saavat silitettäessä miellyttävän pehmeän pinnan, eikä silitetystä vaatteesta irtoa yhtä paljon pölyä kuin silittämättömästä. Silitystä helpottaa hyvän silitysraudan lisäksi myös hyvä silitysalusta, joka jakaa lämmön tasaisesti ja jonka päällä rauta liukuu hyvin. Jos et omista silityslautaa, voit myös hankkia irrallisen silitysalustan, jota voit käyttää pöytätason päällä. Myös silityslauta kuluu käytössä ajan myötä. Tällöin on mahdollista hankkia ainoastaan uusi päällinen lautaan ja käyttää vanhaa runkoa. Vaikeimpien vaatteenosien, kuten hihojen, silittämiseen on saatavilla oma lisäosa, jota kutsutaan hihalaudaksi.

Kodinhoitotuotteet netistä

Klingelin verkkokaupasta löytyy monenlaisia kodinhoitotuotteita ja -tarvikkeita, jotka auttavat arjen perinteisissä askareissa. Kodinhoito on mukavaa ja helppoa, kun välineet ovat kunnossa. Verkkokaupasta tarvikkeet ovat monesti helpommin löydettävissä kuin marketin hyllyistä. Ja vaikka tuote olisikin sillä hetkellä loppunut varastosta, näet edelleen samat kuvat ja tuotetiedot. Jos tuote on vain tilapäisesti loppu, voit loppumisesta huolimatta jättää tilauksesi. Toimitamme tuotteen sinulle, kun olemme saaneet täydennystä varastoomme. Tilauksen tekeminen on helppoa ja turvallista. Klikkaa näytölle avautuvasta tuotevalikoimasta sinua kiinnostavaa tuotetta niin pääset näkemään tuotteista lisäkuvia sekä tarkemmat tuotetiedot. Näet samalla myös tuotteen saatavuustiedot ja voit lukea tuotteesta mahdollisesti kirjoitettuja tuotearvioita. Voit myös helposti löytää vastaavan tyylisiä tuotteita, jotka on esitelty tuotekuvan alapuolella. Kun olet tehnyt ostopäätöksen, valitset haluamasi tuotteen helposti tuotesivulta ostoskoriin. Toimitusaikamme on noin 5–7 arkipäivää. Paketin saat alueesi PostNord- palvelupisteeseen. Mukavaa shoppailua!


waiting...

Tilaa maksuton uutiskirjeemme | 10 € alennus¹

Tilaa maksuton uutiskirjeemme | 10 € alennus¹

 • Trendivinkkejä
 • Houkuttelevia tarjouksia
 • Tietoja tulevista kampanjoista
 • Tietoa uutuustuotteista

Tilaa maksuton uutiskirjeemme | 10 € alennus¹

Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia.
YHTEYSTIEDOT
075 326 3537Asiakaspalvelu; arkisin 9-16 075 325 2953 Vardagar 9-19
MAKSA TURVALLISESTI
 • Lasku
 • Tili
 • PayPal
 • Visa
 • Mastercard
SEURAA MEITÄ
YHTEISTYÖKUMPPANIMME
 • Postnord
TURVALLINEN VERKKOKAUPPA
 • Trygg E-Handel
 • ASML
Toimitamme vain suomalaisiin osoitteisiin. Minimitilaus 50 €. Toimituskulut 5,90 €. 14 päivän vaihto- ja peruuttamisoikeus. Maksutavat: tili, lasku, luottokorttimaksu, PayPal. *)Voimassa yhdessä verkkotilauksessa asiakasta kohden 09.10.2022 asti niin kauan kuin tuotteita riittää. Alennuksen saa vain uuteen tilaukseen. Vain yksi tarjouskoodi tilausta kohden. Ilmoita tarjouskoodi tilauksen yhteydessä. Minimitilaus 50 euroa alennus huomioiden.