• Laaja tuotevalikoima
 • Koot 34–62
 • Ilmainen palautus
Suljemme tämän liikkeen pysyvästi. 😢Lisätietoa
Suljemme tämän liikkeen pysyvästi. 😢Lisätietoa

Koristetyynyt(0)

Hupsista! Valitsemasi kategoria ei sisällä yhtään tuotetta.

Kategoriat

Suodata & lajittele

 • Lajittele
  Suosio

Lajittele

Koristetyynyt(0)

Koristetyynyt

Koristetyynyt ja koristetyynynpäälliset antavat huonetilaan pehmeyttä ja väriä. Useimmiten niitä käytetään kodissa sekä esteettisistä että käytännöllistä syistä. Toisaalta koristetyynyillä saa näppärästi lisätukea niskalle ja selälle television katseluun ja kirjojen lukemiseen sohvalla tai sängyllä. Toisaalta ne ovat osa huonetilan sisustusta ja siten mukana luomassa kodin ilmapiiriä. Toinen nimitys koristetyynylle onkin sisustustyyny, mikä kuvastaa hyvin tätä tarkoitusta. Koristetyynyillä ja koristetyynynpäällisillä on helppo uudistaa sisustusta kausittain vaihtuvien sisustustrendien mukaisesti. Onhan halvempaa vaihtaa koristetyynyyn uusi päällinen tai vaihtaa koko koristetyyny, kun vaikkapa hankkia uutta sohvaryhmää. Uusia trendejä voi rohkeasti kokeilla sisustuksessa, kun siihen ei tarvitse varata hirveän isoa budjettia. Skandinaavisiin puhtaisiin linjoihin tottuneen voi olla hankala kuvitella pistävänsä koko kotia uusiksi trendikkään boho-tyylin nimissä, mutta muutamat boheemit koristetyynyt siroteltuna sinne tänne tuovat muutoin pelkistettyyn sisustukseen makua ja maustetta. Ja jos boho-koristetyynyihin sitten kyllästyy, ne voi lahjoittaa eteenpäin, ja palata vanhoihin. Tai hankkia tilalle uudet. Koristetyynyillä ja tyynynpäällisillä saa kodin sisustukseen näppärästi kausivaihtelua vuodenaikojen ja juhlasesonkien mukaan. Herkänväriset sisustustyynyt tuovat tuulahduksen kevätluonnosta. Pääsiäisen tienoilla tyynyissä ja päällisissä voidaan nähdä suloisia tipuja ja pupuja. Kesällä esiin pääsevät monesti kirkkaat värit ja raikkaat meriaiheet. Syksyllä sisustustyynyissä toistuvat yleensä mehevät ruskan värit. Talvella suositaan usein tummia ja täyteläisiä värejä. Jouluiset koristetyynyt antavat eloa ja lämpöä loppuvuoden kalseuteen sekä juhlamieltä (tähtien tuiketta, tonttujen kuisketta…).

Koristetyynynpäälliset ja koristetyynyt netistä

Klingelin verkkokaupasta löydät laajan valikoiman koristetyynyjä ja koristetyynynpäällisiä. Tilatessasi koristetyynyn, sinun ei tarvitse huolehtia sopivankokoisen sisätyynyn hankkimisesta, sillä sellainen piilee jo valmiiksi sen sisästä. Koristetyynynpäälliset sen sijaan ovat nimensä mukaisesti vain päällisiä. Niiden etuna on säilytyksen helppous. Pelkät päälliset vievät vähemmän tilaa komerosta kuin kokonaiset tyynyt. Samankokoisten päällisten kanssa voi käyttää täytteenä samaa sisustyynyä. Jos sinulla ei ole kotona päälliseen sopivaa sisätyynyä, kurkkaa Tyynyt & peitot osastoamme. Sieltä löytyy tyynysarjoja, joissa on saatavissa erikokoisia tyynyjä. Onko haussa pyöreä koristetyyny nojatuolille loikoilemaan? Vai kenties pitkä koristetyyny sohvalle perinteisen neliönmallisen koristetyynyn kaveriksi? Tai jopa sydämenmuotoinen koristetyyny sänkyä somistamaan? Valikoimaamme kuuluu erimuotoisia, värisiä ja tyylisiä sisustustyynyjä, joista on helppo löytää itsensä ja kotinsa näköinen tyyny. Valikoimamme koristetyynyt ja tyynynpäälliset ovat pääosin neliönmallisia ja saatavissa perinteisissä ko’oissa 40 x 40, 45 x 45 ja 50 x 50 cm. Pitkän sisustustyynyn mitat ovat useimmiten 30 x 50 cm. Suurin osa koristetyynyistämme ja tyynynpäällisistämme on varustettu vetoketjulla, mutta osassa on myös nappikiinnitys. Tunnistat koristetyynyt ilman vetoketjua tai nappeja siitä, että niille ei ole annettu kiinnitystyyppiä tuotteen taulukkotiedoissa. Meiltä löydät sisustustyynyjä kuviolla tai ilman. Rakastetut aiheet tulevat usein luonnosta, suosittuja ovat muun muassa kukka, tähti, ananas, kissa, koira, lintu, sulka jne. Monen makuun sopivat myös koristetyynyt tekstillä. Kuvioiden ja tekstien lisäksi vaihtelua tuovat erilaiset materiaalit, kuten nahka, sametti, karva ja paljetit. Ne tuovat koristetyynyihin ja tyynynpäällisiin erilaista tuntumaa. Erityistä valikoimassamme ovat jouluiset sisutustyynyt LED-valoilla.

Kauniit koristetyynyt täydentävät sisustustyylin

Koristetyynyt ja tyynynpäälliset käyvät mihin tahansa sisustustyyliin, kunhan ne valitsee hyvin. Mieleen nousee helposti kuva virkatuista pikkuliinoista, pitsiverhoista ja ruusutyynyistä, mutta koristetyynyt eivät ole vain maalaisromanttisen sisustuksen yksinoikeus. Modernin sisustuksen kanssa käyvät esimerkiksi mainiosti yksiväriset koristetyynyt. Myös graafiset koristetyynyt ovat suosittuja modernissa sisustuksessa. Koristetyynyjä voi käyttää vahvistamaan sisustustyylin luomaa linjausta tai rikkoa sitä hyvällä maulla. Esimerkiksi itämainen koristetyyny tuo omaperäisen väriläiskän muuten valkoiseen sisustukseen. Klassinen ruudullinen tai raidallinen koristetyyny antaa kodikkuutta kaikkiin sisustustyyleihin. Mustavalkoinen koristetyyny on helppo yhdistää melkein minkäväriseen sisustukseen tahansa. Monista yksivärisistä tyynyistämme ja tyynynpäällisistämme löytyy laaja väripaletti, joten voit valita haluamasi sävyn. Samaa tyynyä ja päällistä on siis saatavana niin hempeän roosana, lämpimän ruskeana kuin hehkuvan punaisenakin. Skandinaaviseen sisustusmakuun sopivat vaaleat koristetyynyt ovat hyvin edustettuina, mutta myös rohkeammin värejä käyttäville on saatavissa näyttävän värikkäät koristetyynyt. Etsitpä sitten hillityn beigeä tai harmaata, upean turkoosia tai täyteläisen viininpunaista koristetyynyä, löydät meiltä etsimäsi. Useat koristetyynyistämme ovat maalaisromanttiseen sisustukseen käyviä. Niissä nähdään esimerkiksi herkkää kukkakirjailua, näyttäviä kukkaprinttejä, filigraanisia läpileikkauksia, koristeellisia tupsuja ja hapsuja sekä näyttäviä pitsi- tai röyhelöreunoja.

Koristetyynyjen asettelu

Koti saa hetkessä luonnetta ja persoonallisuutta strategisesti sijoitetuista sisustustyynyistä. Perinteisesti koristetyynyt laitetaan olohuoneeseen sohvaryhmälle. Nykyään sohvalle ei tarvitse laittaa militantin symmetrisesti kahta samanlaista sisustustyynyä omille puolilleen käsinojien luokse, vaan voit käyttää tyynyjen asettelussa rentoa otetta ja mielikuvitusta. Koristetyynyjä voi olla pariton määrä tai ne voivat ovat olla erilaista kangasta tai erimuotoisia, kunhan niillä on jokin yhteinen piirre. Tyynyjä valitessa kannattaa muuten ottaa huomioon maton ja verhojen väri ja tyyli, jolloin olohuoneen ilmeestä tulee yhtenäinen. Makuuhuone on toinen suosittu tila sisustustyynyille. Tee sängystä muhkea kasaamalle sen päälle erikokoisia, päiväpeittoon sointuvia koristetyynyjä – nyt sänky oikein kutsuu heittäytymään unten maille. Jos pehmoinen tyynykasa tuntuu hankalalta, voit pitäytyä klassisessa kahden tyynyn yhdistelmässä. Olo- ja makuuhuoneen lisäksi parvekkeesta ja terassista saa helposti viihtyisän, kun sinne laittaa muutaman sisustustyynyn. Varmista kuitenkin, että käyttämäsi koristetyynyt soveltuvat ulkokäyttöön, ja että ne käyvät yhteen ulkokalusteiden pehmusteiden kanssa. Näin kokonaisuudesta ei tule levoton. Meiltä löydät koristetyynyjen ja -tyynynpäällisten lisäksi tyylikkäät istuinpehmusteet sekä puutarhakalusteisiin että keittiön tuoleihin.

waiting...

YHTEYSTIEDOT
075 326 3537Asiakaspalvelu; arkisin 9-16 075 325 2953 Vardagar 9-19
MAKSA TURVALLISESTI
 • Lasku
 • Tili
 • PayPal
 • Visa
 • Mastercard
SEURAA MEITÄ
YHTEISTYÖKUMPPANIMME
 • Postnord
TURVALLINEN VERKKOKAUPPA
 • Trygg E-Handel
 • ASML
Toimitamme vain suomalaisiin osoitteisiin. Minimitilaus 50 €. Toimituskulut 5,90 €. 14 päivän vaihto- ja peruuttamisoikeus. Maksutavat: tili, lasku, luottokorttimaksu, PayPal. *)Voimassa yhdessä verkkotilauksessa asiakasta kohden 09.10.2022 asti niin kauan kuin tuotteita riittää. Alennuksen saa vain uuteen tilaukseen. Vain yksi tarjouskoodi tilausta kohden. Ilmoita tarjouskoodi tilauksen yhteydessä. Minimitilaus 50 euroa alennus huomioiden.