• Laaja tuotevalikoima
 • Koot 34–62
 • Ilmainen palautus
Suljemme tämän liikkeen pysyvästi. 😢Lisätietoa
Suljemme tämän liikkeen pysyvästi. 😢Lisätietoa
Kylpyhuonematot(0)
Hupsista! Valitsemasi kategoria ei sisällä yhtään tuotetta.

Kategoriat

Suodata & lajittele

 • Lajittele
  Suosio

Lajittele

Kylpyhuonematot(0)

Kylpyhuoneen matto kätevästi netistä

Vaikkei asiaa ehkä tule ajateltuakaan, on kylpyhuone yksi kodin keskeisimmistä tiloista. Kylpyhuone on paikka, jossa päivä lähtee käyntiin aamupesurituaaleineen, sekä paikka, jossa voimme ottaa virkistävän suihkun tai rentouttavan kylvyn kiireisen päivän jälkeen. Siksi kodissa on tärkeää satsata kylpyhuoneen viihtyisyyteen. Kylpyhuoneen pintamateriaalina nykyisin suositut laattapinnat ovat tyylikkäät, mutta saattavat helposti luoda kylmän ja kalsean vaikutelman. Tekstiilit tuovat tilaan pehmeyttä ja kodikkuutta, ja lisäksi niiden avulla on helppo muuttaa kylpyhuoneen ilmettä pienemmälläkin budjetilla. Suurimman vaikutuksen kylpyhuoneen ilmeeseen sisustuksellisesti saadaankin kylpyhuonematoilla sekä suihkuverhoilla, mutta myös pyyhkeet ovat oleellinen osa kylpyhuoneen tekstiilisisustusta.

Kylpyhuoneen matto ja mattosetti netistä

Klingelin verkkokaupasta löydät laajan valikoiman laadukkaita kylpyhuonemattoja erilaisina sarjoina ja setteinä. Useimpiin sarjoihin kuuluu monen mallisia kylpyhuonemattoja: tavallisen suorakaiteen muotoisen kylpymaton lisäksi sarjoista löytyy myös pyöreitä ja puolipyöreitä kylpyhuonemattoja. Sarjojen tuotteet ostetaan erikseen, ja niiden erimallisista kylpyhuonematoista onkin helppo valita juuri omaan tarpeeseen ja kylpyhuonetilaan sopivat matot.

Pyöreä kylpyhuonematto

Pyöreä kylpyhuonematto on hyvä valinta silloin, kun haluat pehmentää ja vähentää kylpyhuoneen usein nelikulmaista vaikutelmaa. Pyöreillä matoilla on myös helppo leikitellä sisustuksellisesti. Jos kylpyhuoneesi on kapea ja pitkä, voit hankkia kylpyhuoneeseen useamman pyöreän maton ja asettaa ne peräkkäin pienin välein yhden pitkän ja kapean maton sijaan.

Puolipyöreä kylpyhuonematto

Puolipyöreälle kylpyhuoneen matolle löytyy käyttöä muun muassa silloin, jos kylpyhuoneessasi on suihkukoppi. Tällöin voit sijoittaa suihkukaapin ulkopuolelle, sen oven eteen, puolipyöreän maton, jolle on ihana astua suihkusta tultaessa.

WC-istuimen edusmatto

Viluvarpainen asettaa maton WC-istuimen eteen, jolloin palelevat varpaat on mukava asettaa matolle. Kylpyhuonemattosarjoistamme löytyy usein kahdenlaisia WC-istuimen eteen tarkoitettuja mattoja: suorareunaiset matot soveltuvat käytettäväksi silloin, kun WC-istuin on kiinnitetty seinään, tai jos haluat asettaa maton hivenen kauemmaksi WC-istuimesta. Jos WC-istuimesi puolestaan on kiinnitetty lattiaan, ja haluat sijoittaa maton mahdollisimman lähelle WC-istuinta, kannattaa valita matto, jossa on uurros WC-istuinta varten.

Kylpyhuonemattojen design

Valikoimassamme on runsaasti niin yksivärisiä kuin kuvioitujakin kylpyhuonemattoja. Myös kohokuvioinnit, eli eripituisesta nukasta muodostuvat kuvioinnit, ovat kauniita vaihtoehtoja kylpyhuoneen sisustukseen. Valikoimastamme onkin helppo löytää omaan makuun sopivia kylpyhuonemattoja ja luoda niiden avulla persoonallinen sisustus kylpyhuoneeseen. Kylpyhuonemattosarjojen etuna on se, että voit hankkia erikokoisia ja erimuotoisia mattoja samalla kuvioinnilla. Näin kylpyhuoneeseen saadaan yhtenäinen ja harmoninen ilme. Useisiin kylpyhuonemattosarjoihin kuuluu lisäksi WC-kannenpäällinen, jolla voit viimeistellä kylpyhuoneesi ilmeen.

Ylelliset materiaalit

Klingelin myymistä kylpyhuonematoista on iloa pitkään. Matot on valmistettu huolella laadukkaista materiaaleista, ja ne ovat helppohoitoisia ja kestäviä. Useimmat kylpyhuonematoistamme kestävät konepesun, minkä ansiosta ne on helppo pitää puhtaina ja raikkaina. Suosittuja materiaaleja kylpyhuoneen matoissa ovat mikrokuidut sekä polyakryyli niiden kulutusta kestävien ominaisuuksiensa vuoksi, sekä siksi, että ne johtavat mattoon imeytyneen kosteuden nopeasti pois. Näin matto kuivuu nopeasti pysyen kuivan ja miellyttävän tuntuisena seuraavaa kylpyhuoneen käyttäjää varten. Lisäksi kylpyhuonemattojemme materiaalit ovat nukkaamattomia ja ihoystävällisiä. Nukkaamattomissa matoissa on se etu, että vältyt irtonukalta kylpyhuoneessasi ja jalanpohjissasi. Nukkaamattomuus vähentää siis imuroimisen tarvetta. Laadukkaat ja ylellisen pehmeät materiaalit tuntuvat lisäksi miellyttäviltä jalkojen alla kylminä aamuina, jolloin kylpyhuoneen lattia saattaa olla kylmä. Useimmissa Klingelin myymissä kylpyhuoneen matoissa on luistamattomaksi pinnoitettu kääntöpuoli, minkä ansiosta matto on turvallinen käyttää, koska se pysyy hyvin paikoillaan sekä kuivalla että kostealla lattialla. Luistamattomat pinnoitteet soveltuvat yleensä käytettäviksi myös lattialämmitteisissä tiloissa.

Laadukkaat merkkituotteet

Kylpyhuonemattojemme joukosta löydät useita laadukkaita merkkejä.Grund-merkkisissä matoissa on paljon kuvioituja mattoja sekä mattoja, jotka on leikattu esimerkiksi kukan muotoon. Myös Webschatz-merkki tarjoaa paljon kuvioituja mattoja, meriaiheisia kuoseja sekä harmonisia väriyhdistelmiä. Rhomtuft-merkin kylpyhuonematot on valmistettu Saksassa. Merkiltä löydät erittäin laajan värivalikoiman yksivärisiä, pinnoittamattomia mattomalleja, joiden koot ovat jopa 80 x 160 cm. Jos siis etsit muita kuin standardikokoisia mattoja, kannattaa tutustua tämän merkin kylpyhuonemattoihin. Uusimpien merkkiemme joukkoon on tullut mukaan JOOP!, jonka matot sopivat modernista designista pitäville.

Iso kylpyhuonematto

Usein on vaikea löytää kylpyhuoneeseen suurempia kylpyhuonemattoja. Verkkokauppamme kätevien suodatustoimintojen avulla voit etsiä juuri itseäsi kiinnostavia mattokokoja. Meiltä saat kylpyhuonemattoja leveyksillä 50–80 cm. Suosittuja kokoja ovat muun muassa 60 x 80 cm, 60 x 90 cm ja 70 x 120 cm.

Mitä kannattaa ajatella kylpyhuonematon valinnassa?

Yksi kylpyhuonematon tärkeimmistä ominaisuuksista sen ulkonäön, pehmeyden ja kestävyyden lisäksi on se, että matto pysyy tukevasti paikoillaan lattialla. Luistamattomuus on erityisen tärkeä ominaisuus juuri kylpyhuoneessa, koska tilan lattia on usein kova, ja siksi liukastumisriski on tärkeä minimoida. Kylpyhuonematto ei siis saa luistaa lattialla, eikä se myöskään saa imeä kosteutta niin, että maton alapinnasta tulee litimärkä ja näin liukas. Kylpyhuoneen mattoa valittaessa kannattaa siis varmistaa, että maton alapinta on pinnoitettu luistamattomaksi. Kyseessä on tällöin usein kumimainen pinnoite, jonka ansiosta maton alapinta myös hylkii vettä, eikä siis kastu helposti. Joidenkin mattojen alapinnassa saattaa olla imukuppimaiset nystyrät, jotka pitävät maton hyvin paikoillaan.

Kulutuksenkestävyys

Koska kylpyhuonematto joutuu kovalle kulutukselle ja altistuu kosteudelle joka päivä, tulee maton olla valmistettu kestävästä materiaalista. Lisäksi sen tulisi olla helposti pestävissä ja kestää mielellään pesun korkeissa lämpötiloissa, kuten 60:ssä tai 95:ssä asteessa. Lisäksi on tärkeää, että maton materiaali on nopeasti kuivuva, sillä muutoin on riskinä, että matto homehtuu kosteassa tilassa. Jos kylpyhuoneessasi on lattialämmitys, varmista, että kylpyhuonematon pinnoite kestää lattialämmityksen. Muutoin on vaarana, että pinnoite sulaa, mikä saattaa johtaa maton kupruilemiseen. Maton pinnoite voi jopa sulaa niin paljon, että se tarttuu kiinni lattialaattoihin – vahinko, jonka todella haluamme mieluiten välttää.


waiting...

YHTEYSTIEDOT
075 326 3537Asiakaspalvelu; arkisin 9-16 075 325 2953 Vardagar 9-19
MAKSA TURVALLISESTI
 • Lasku
 • Tili
 • PayPal
 • Visa
 • Mastercard
SEURAA MEITÄ
YHTEISTYÖKUMPPANIMME
 • Postnord
TURVALLINEN VERKKOKAUPPA
 • Trygg E-Handel
 • ASML
Toimitamme vain suomalaisiin osoitteisiin. Minimitilaus 50 €. Toimituskulut 5,90 €. 14 päivän vaihto- ja peruuttamisoikeus. Maksutavat: tili, lasku, luottokorttimaksu, PayPal. *)Voimassa yhdessä verkkotilauksessa asiakasta kohden 09.10.2022 asti niin kauan kuin tuotteita riittää. Alennuksen saa vain uuteen tilaukseen. Vain yksi tarjouskoodi tilausta kohden. Ilmoita tarjouskoodi tilauksen yhteydessä. Minimitilaus 50 euroa alennus huomioiden.