• Laaja tuotevalikoima
 • Koot 34–62
 • Ilmainen palautus
Suljemme tämän liikkeen pysyvästi. 😢Lisätietoa
Suljemme tämän liikkeen pysyvästi. 😢Lisätietoa
Kylpytakit(0)
Hupsista! Valitsemasi kategoria ei sisällä yhtään tuotetta.

Kategoriat

Suodata & lajittele

 • Lajittele:
  Suosituimmat ensin

Lajittele:

Kylpytakit(0)

Naisten kylpytakki

Naisten kylpytakki on parhaimmillaan pehmoisena ja lämpöä huokuvana. Se on nimensä mukaisesti takkimainen vaate, joka on helppo pukea ja riisua. Perinteisessä kylpytakissa ei ole muita kiinnityksiä kuin solmittava vyö. Kylpytakki toimii väljyydessään haluttaessa myös yöasun päällä, vaikka yleensä se puetaankin suoraan iholle. Nimensä se on saanut toisaalta myös käyttötarkoituksensa mukaan – kylpytakki puetaan yleensä päälle kylvyn, suihkun tai saunan jälkeen. Se toimii ikään kuin hellävaraisena kokovartalopyyhkeenä ja kuivaa ihon päällä ollessaan. Kylpytakkiin kietoutuminen on ikään kuin rituaali, joka kruunaa peseytymishetken ja antaa mahdollisuuden jatkaa rentoutumista myös saunan tai kylpyhuoneen ulkopuolella. Se, millainen kylpytakki kutakin miellyttää onkin makukysymys. Toiset palelevat helposti suihkun jälkeen, kun taas toisille saunominen luo lämpimän olon pitkäksi aikaa. Myös saunan jälkeen mielellään terassilla tai parvekkeella vilvoitteleville lämmin kylpytakki antaa mahdollisuuden miellyttävään ilmastonvaihdokseen. Arjessa toimivin kylpytakki on imukykyinen ja helposti kuivuva. Tärkeä ominaisuus on myös helppohoitoisuus; kylpytakin tulee kestää jatkuvaa pesua sillä se on alusvaatteiden kaltainen, hyvin lähellä ihoa käytettävä vaate. Eri materiaalivaihtoehdot, kuosit ja yksityiskohtien kirjo edesauttavat sitä, että jokainen varmasti löytää oman suosikkinsa. Tutustu naisten kylpytakkivalikoimaamme Klingelin verkkokaupassa.

Mistä erottaa kylpytakin ja aamutakin?

Naisten aamutakki eroaa kylpytakista ennen kaikkea materiaaliltaan ja ilmeeltään. Aamutakin ei tarvitse olla imukykyinen ja tästä syystä materiaali voi olla myös froteemateriaalia kevyempää. Aamutakin tarkoitus on lämmittää ja suojata, sillä se puetaan yleensä yöasun päälle illalla, yöllä tai aamulla. Naiselliset somisteet ja sensuellit materiaalit, kuten satiini, ovat myös tavallisia aamutakeissa. Siinä missä kylpytakki on malliltaan suorahelmainen ja kuvioinniltaan usein eleettömän ajaton, aamutakit vilisevät naisellisia yksityiskohtia, romanttisia kirjailuja ja pintakuviointeja. Myös pitsireunukset, satiinisomisteet ja koristekivet saattavat koristaa aamutakkia. Tämän takia aamutakki on usein osa sensuellin tyylin viimeistelyä. Aamutakissa oleilu antaa luvan ottaa rennosti ja viestittää siinä viihtyvälle sekä ulkomaailmalle, ett�� päivän aktiivinen aika antaa vielä odottaa itseään.

Kylpytakit ja aamutakit netistä

Kylpy- ja aamutakin tilaaminen netistä on helppoa. Kyseessä on vaate, jonka ei tarvitse istua täydellisesti eli koon valinnassa voit huoletta valita sinulle tavanomaisen koon. Tosin parempi on, jos kylpytakki on hieman liian väljä kuin liian tiukka. Jos siis mietit kahden eri koon välillä, ota siis mieluummin suurempi koko. Useimmat kylpytakit ovat kietaisumallisia, joka antaa rutkasti säädön varaa vyötärölle. Irtovyö mahdollistaa yksilöllisen kiristyksen ja lisää kylpytakin istuvuutta. Voit suodattaa verkkokaupan tuotteita hinnan, merkin, värin, koon ja kuosin mukaan. Lisäksi voit laittaa tuotteet suosituimmuus tai vaikka uutuusjärjestykseen. Löytäessäsi suosikkisi, näet heti onko haluamaasi kokoa ja väriä saatavilla. Tuotteen alla näet myös muita tuotteita, jotka sopivat yhteen valitsemasi tuotteen kanssa tai ovat muuten saman kaltaisia. Näin saatat löytää vaikka uuteen aamutakkiisi sopivan pyjaman. Helppoa ja vaivatonta! Klingelin toimitusaika tilaushetkestä on noin 10 vuorokautta, mutta usein toimitus on nopeampi, ja pääset nauttimaan kylpyillasta uudessa kylpytakissasi aiemmin kuin huomaatkaan.

Naisten froteinen kylpytakki

Yleisin ja perinteisin kylpytakkimateriaali on frotee. Se on tyypillinen pyyheliinamateriaali erinomaisen imukykynsä sekä nopean kuivumisensa ansiosta ja siksi myös toimiva kylpytakeissa. Froteen tuntu ihoa vasten voi olla hieman raskas, mutta paksuhko froteekangas myös lämmittää kuivana miellyttävästi. Puuvillafroteinen kylpytakki on vaivaton pitää puhtaana, ja se kestää yleensä korkeita pesulämpötiloja. Lue kuitenkin pesuohjeet kunkin vaatteen osalta huolellisesti. Muistathan myös, että liiallinen pesu kuluttaa vaatetta eikä ole hyväksi luonnolle. Myös froteinen kylpytakki pitää tuulettamisesta – näin voit pidentää pesukertoja. Froteisia kylpytakkeja on saatavana eri mittaisina, toiset viihtyvät lyhyemmissä ääret paljastavissa kylpytakeissa ja toiset taas vaativat helmalta nilkkapituutta. Suosituin kuosi on yksivärinen, tosin myös kuvioituja vaihtoehtoja markkinoilta löytyy.

Naisten hupullinen kylpytakki

Naisten hupullinen kylpytakki on enemmän kuin tavallinen kylpytakki. Huppuosa suojaa myös päätä ja sen avulla voi kuivata märkiä hiuksia. Niille, jotka haluavat vilvoitella ulkona saunomisen välissä tai jälkeen, on hupullinen kylpytakki erinomainen vaihtoehto. Juhannussaunojaa se suojaa lisäksi hyttysiltä. Huppu lämmittää tehokkaasti ja pää onkin se osa vartaloa, josta lämpö haihtuu eniten. Kylpytakki hupulla on hyvä vaihtoehto myös silloin kun halutaan pään lisäksi suojata niskaa vedolta. Joissakin malleissa hupussa voi olla myös nauhakuja ja sidottavat nauhat.

Naisten fleecekylpytakki

Lämmintä fleeceä käytetään materiaalina myös kylpy- ja aamutakeissa. Sen suloinen pehmeys ja nukkapintainen kosketus hellii karaistuneempaakin ihoa. Fleecepintainen kylpytakki on miellyttävän lämmin, muttei ehkä yhtä yleisesti saunan jälkeisessä käytössä kuin perinteinen froteinen kylpytakki. Aamutakkirintamalla talvisina pakkaspäivinä fleecen mukavuus päihittää mennen tullen satiinihepenet. Siihen on rentouttava kietoutua viileänä aamuna kuin lämpimään halaukseen konsanaan.

Naisten kylpy- ja aamutakki – vetoketjulla vai ilman

Naisten vetoketjullinen aamutakki jäljittelee kotimekkoa. Se on vaivaton päällä ja enemmän puettu kuin aamutakki pelkällä sidottavalla vyöllä. Pelkkä vyökiinnitys voi löystyä, ja kylpy- tai aamutakki saattaa paljastaa enemmän kuin toivoisi. Tosin useissa malleissa on myös sisäkiinnitys, joka varmistaa vyösuljentaa ja estää takkia aukeamasta vaikka vyö löystyisikin. Froteisia kylpytakkeja, joissa on vetoketjukiinnitys näkee harvemmin, aamutakeissa valinnan varaa on enemmän. Myös nappisuljettavia vaihtoehtoja on tarjolla Klingelin verkkokaupassa.

Kylpy- ja aamutakki mukaan matkalle

Pakkaa mukaan matkalle oma suosikkiaamutakkisi niin tunnet olosi kotoisaksi missä sitten oletkin. Kaikissa hotelleissa kylpytakkeja ei saa viedä ulos hotellista, joten oma kylpytakki tai kevyt kimonomallinen aamutakki on kuin lottovoitto altaalle tai lähirannalle mentäessä. Myös esimerkiksi sairaalareissu tai kylpyläkäynti tuntuu mukavammalta omassa tutussa aamutakissa.


waiting...

YHTEYSTIEDOT
075 326 3537Asiakaspalvelu; arkisin 9-16 075 325 2953 Vardagar 9-19
MAKSA TURVALLISESTI
 • Lasku
 • Tili
 • PayPal
 • Visa
 • Mastercard
SEURAA MEITÄ
YHTEISTYÖKUMPPANIMME
 • Postnord
TURVALLINEN VERKKOKAUPPA
 • Trygg E-Handel
 • ASML
Toimitamme vain suomalaisiin osoitteisiin. Minimitilaus 50 €. Toimituskulut 5,90 €. 14 päivän vaihto- ja peruuttamisoikeus. Maksutavat: tili, lasku, luottokorttimaksu, PayPal. *)Voimassa yhdessä verkkotilauksessa asiakasta kohden 09.10.2022 asti niin kauan kuin tuotteita riittää. Alennuksen saa vain uuteen tilaukseen. Vain yksi tarjouskoodi tilausta kohden. Ilmoita tarjouskoodi tilauksen yhteydessä. Minimitilaus 50 euroa alennus huomioiden.