• Laaja tuotevalikoima
 • Koot 34–62
 • Ilmainen palautus
Suljemme tämän liikkeen pysyvästi. 😢Lisätietoa
Suljemme tämän liikkeen pysyvästi. 😢Lisätietoa
Laskosverhot(0)
Hupsista! Valitsemasi kategoria ei sisällä yhtään tuotetta.

Kategoriat

Suodata & lajittele

 • Lajittele
  Suosio

Lajittele

Laskosverhot(0)

Laskosverhot netistä

Laskosverhot on näppärä tilata netistä, ja verkkokaupastamme löydätkin helpot laskosverhot edullisesti. Saatavissa on pääasiassa pieniin ikkunoihin sopivia kokoja. Voit myös tilata monta kapeaa laskosverhoa yhteen isoon ikkunaan, jolloin voit tarvittaessa laskea alas vain jonkin verhoista ja peittää näin vain osan ikkunasta. Voit suodattaa laskosverhoja verkkokaupassamme hinnan, värin, materiaalin ja ripustustyypin perusteella. Kaikista malleista on saatavissa eri kokoja.

Valmiit laskosverhot verkkokaupastamme

Klingelin verkkokaupasta tilaat valmiit laskoverhot ilman suurta vaivannäköä, kunhan vain tiedät, minkäkokoiset verhot tarvitset. Verkkokaupassamme näet yhdellä silmäyksellä verhon korkeuden/pituuden kohdan Korkeus alta. Meiltä löydät laskosverhoja verhokorkeudella 120 cm, 130 cm ja 140 cm. Tämä mitta on luonnollisesti verhon korkeus laskostamattomana eli täydessä pituudessaan. Sopivan leveyden voit valita itse pudotusvalikosta kohdan Leveys alta. Monista malleista tarjoamme leveytenä 45 cm, 60 cm ja 80 cm, mutta joistakin malleista on saatavissa myös leveydet 100 cm ja 120 cm.

Laskosverhon oikea leveys ja korkeus

Oikeankokoisen laskosverhon tilaaminen netistä ei ole hankalaa, mutta vaatii pientä perehtymistä. Verkkokaupassamme ei ole saatavissa laskosverhoja mittatilauksesta, vaan sinun pitää valita mittaustuloksia lähinnä olevat valmismitat. Alla olevat vinkit auttavat sinua kuitenkin löytämään parhaimman mahdollisen laskosverhokoon. Laskosverhon koko riippuu luonnollisesti ikkunan koosta, mutta ennen kuin lähdet mittaamaan ikkunaa, pohdi seuraavia asioita:

 • Haluatko laittaa ikkunaan yhden vai useamman laskosverhon?
 • Jos laitat ikkunaan yhden laskosverhon, pitääkö sen peittää ikkunankarmit vai ei?
 • Jos laitat ikkunaan useamman laskosverhon, kuinka suuren välin jätät verhojen välille ja pitääkö niiden peittää ikkunan karmit vai ei?
 • Pitääkö laskosverhon/-verhojen peittää laskeutuessaan koko ikkuna vai haluatko laskea sen esimerkiksi vain ruukkukasvien yläpuolelle asti tai jättää kokonaan ylös valelaskosverhon tavoin?

Jos haluat ripustaa laskosverhon/-verhot niin, että se peittää ikkunankarmit, sinun tarvitsee yksinkertaisesti vain mitata haluamasi leveys ja korkeus niin, että karmit peittyvät. Ota korkeuden mittaamisessa huomioon myös, mille asennuskorkeudelle laskosverho asettuu kiinnitettäessä. Esimerkiksi verhotankoon pujotettavat mallit lähtevät verhotangon yläreunasta, koukuilla ikkunanpuitteiden yläreunaan kiinnitettävät mallit lähtevät noin 1–2 cm puitteiden yläreunan alapuolelta ja verhonipistimillä kiinnitettävät mallit nipistinten korkeudelta. Jos haluat ripustaa laskosverhon ikkunankarmien sisäpuolelle, mittaa ikkunan leveys karmin sisäpuolelta ja vähennä tästä mitasta 1 cm. Mittaa sitten haluamasi verhokorkeus kiinnityksestä riippuvasta asennuskorkeudesta (ks. yllä) ikkunalautaan asti tai sille korkeudelle, jolle haluat verhon päättyvän.

Jos haluat ripustaa samaan ikkunaan useamman laskosverhon, ota ikkunan mitat yllä kuvatulla tavalla, mutta vähennä halutusta leveydestä vielä verhojen välit ja jaa tämä mittaustulos verhojen määrällä. Esimerkiksi jos haluat laittaa ikkunakarmien sisään 2 laskosverhoa: Karmien sisäinen leveys: 123 cm - 1 cm = 122 cm, josta vähennetään verhojen väli eli 122 cm - 2 cm = 120 cm, joka jaetaan verhojen määrällä eli : 2 = 60 cm. Vehojen korkeus on sama riippumatta siitä, kuinka monta niitä laitetaan.

Laskosverhon kiinnitys/asennus

Valikoimamme laskosverhot on tarkoitettu helposti kiinnitettäviksi. Niiden ripustamiseen et tarvitse porakonetta etkä ruuveja. Valikoimassa on seuraavat kiinnitystyypit:

Laskosverho verhotankoon

Laskosverhon yläreunassa on joko verhotankokuja tai verholenkit. Tällaiset mallit on helppo ripustaa pujottamalla ne verhotankoon.

Renkaallinen laskosverho ovenkarmin tai ikkunanpuitteiden yläreunaan

Laskosverhon mukana toimitetaan ripustuskoukut, jotka kiinnitetään ovenkarmin tai ikkunanpuitteiden yläreunaan. Verhon yläkulmissa on purjerenkaat, joista verho ripustetaan koukkuihin.

Tarrakiskollinen laskosverho ovenkarmin tai ikkunanpuitteiden yläreunaan

Verhon mukana toimitettava tarrakisko voidaan asettaa ripustuskoukkujen varaan tai kiinnittää suoraan ikkunanpuitteisiin. Verho kiinnitetään tarrakiskoon.

Laskosverho verhokiskoon

Halutessasi kiinnittää laskosverhon verhonipistimillä verhokiskoon, valitse laskosverhomalli, jonka yläreunaan pujotetaan verhopaino, joka pitää verhon pingottuneena ja siistinä.

Laskosverhosta verhoratkaisuna

Laskosverho on rullaverhon kaltainen verhomalli, joka vetonaruista tai -ketjuista eri suuntaan vetämällä joko laskeutuu alaspäin ikkunan eteen suojaksi tai nousee ylöspäin pois ikkunan edestä. Toisin kuin rullaverhossa, laskosverho ei rullaudu noustessaan tiukalle rullalle, vaan laskostuu mallista riippuen joko pienemmille tai isommille laskoksille ikkunan yläreunaan. Laskostuksen saavat aikaiseksi verhon taakse huomaamattomasti kiinnitetyt laskosverhonauhat. Alareunassa (ja mahdollisesti myös yläreunassa) on kuja, jonne sujautetaan verhopaino. Verhopainon ansiosta laskosverho laskeutuu siististi.Laskosverhossa on usein tasaisin välejä rimoja, joiden ansiosta laskostuksesta tulee terävälinjainen. Verkkokauppamme laskosverhoissa ei kuitenkaan pääasiassa ole rimoja, jolloin ne laskostuvat tarkoituksella pehmeästi ja joissakin malleissa jopa kaarevasti. On luonnollisesti mielipidekysymys, viehättääkö omaa silmää terävä vai pehmeä laskostus.

Laskosverhot sisustuksessa

Laskosverho on ajaton ja käytännöllinen verhoratkaisu, joka luo tilaan sisustuksellista ilmettä, antaa siihen avaruuden tunnetta sekä suojaa katseilta ja auringonpaisteelta. Siinä yhdistyvät tekstiiliverhojen pehmeys ja kaihtimien toiminnallisuus: laskoverho ei ole yhtä näyttävä kuin ikkunaa kehystävä, raskas sivuverhopari, mutta ei niin kliininen kuin tavalliset metalliset sälekaihtimet. Se kestää aikaa ja täydentää sisustuksen selkeälinjaisella tyylillään. Laskosverho käy hyvin kodin kaikkiin tiloihin, sillä verhomalli ei vaadi paljon tilaa. Se on selkeä sisustusyksityiskohta vaikkapa keittiöön, makuuhuoneeseen, olohuoneeseen, lastenhuoneeseen, erkkeriin tai eteiseen. Laskosverho toimii lisäksi mainiosti näkösuojana parvekkeella tai terassilla. Valikoimastamme löydät monia kapeita malleja, jotka ovat mainiot myös oven ikkunan suojaksi. Laskosverho käy verhoratkaisuna monenlaiseen sisustukseen ja täydentää suvereenisti erilaisia sisustustyylejä. Sisustustyylin määrittää käytetty materiaali sekä laskostus, väri, kuosi ja yksityiskohdat. Esimerkiksi pelkistetty, terävälinjaisesti laskostuva laskosverho sopii moderniin sisustukseen, kun taas pehmeästi laskostuva, pitsisomisteinen laskosverho täydentää maalaisromanttisen sisustuksen. Verkkokauppamme valikoimassa on erityylisiä laskosverhoja erilaisiin sisustustyyleihin. Värit ovat pääasiassa vaaleita, jolloin verho on helppo yhdistää muun sisustuksen värimaailmaan. Saatavissa on sekä kuvioituja että yksivärisiä malleja. Seesteiset kuvioinnit ja raikkaat painatukset luovat huonetilaan hillityn väriläiskän. Joissakin malleissa on herkkä pitsisomistus, kaunista kirjailua tai laskostumaton helmakaitale. Myös satiininen vetonaru antaa sisustukseen romanttista vivahdetta. Valikoimamme laskosverhot on pääasiassa valmistettu polyesteristä, joka on helppohoitoinen ja kestävä verhomateriaali. Materiaali on joissakin malleissa ohut ja kevyesti läpikuultava tai läpikuultava, jolloin auringonvalo pääsee suodattumaan kauniisti verhon lävitse. Näin huonetila ei pimene liikaa, mutta pahin auringonporotus ei pääse sisään. Läpinäkymättömästä materiaalista valmistetut mallit sen sijaan päästävät vain vähän valoa lävitseen, mutta eivät ole täysin pimentävät.

Laskosverhon pesu

Pese laskosverho säännöllisesti pesumerkintöjä noudattaen. Perussäännön mukaan verhoille riittää pesu kerran tai kahdesti vuodessa, mutta allergikkotalouksissa voi useampikin pesukerta olla tarpeen. Irrota laskosverhosta ennen pesua kaikki irti lähtevät osat. Pese verho erillään muista tekstiileistä enintään kolmasosaan täytetyssä koneessa. Käytä hienopesuohjelmaa ja -pesuainetta. Silitä tarvittaessa, jos se on pesumerkintöjen mukaan sallittua. Voit myös ripustaa laskosverhon paikalleen kosteana ja laskostamattomana, jolloin se kuivuu sileäksi.


waiting...

YHTEYSTIEDOT
075 326 3537Asiakaspalvelu; arkisin 9-16 075 325 2953 Vardagar 9-19
MAKSA TURVALLISESTI
 • Lasku
 • Tili
 • PayPal
 • Visa
 • Mastercard
SEURAA MEITÄ
YHTEISTYÖKUMPPANIMME
 • Postnord
TURVALLINEN VERKKOKAUPPA
 • Trygg E-Handel
 • ASML
Toimitamme vain suomalaisiin osoitteisiin. Minimitilaus 50 €. Toimituskulut 5,90 €. 14 päivän vaihto- ja peruuttamisoikeus. Maksutavat: tili, lasku, luottokorttimaksu, PayPal. *)Voimassa yhdessä verkkotilauksessa asiakasta kohden 09.10.2022 asti niin kauan kuin tuotteita riittää. Alennuksen saa vain uuteen tilaukseen. Vain yksi tarjouskoodi tilausta kohden. Ilmoita tarjouskoodi tilauksen yhteydessä. Minimitilaus 50 euroa alennus huomioiden.