• Laaja tuotevalikoima
  • Koot 34–62
  • Ilmainen palautus
Suljemme tämän liikkeen pysyvästi. 😢Lisätietoa
Suljemme tämän liikkeen pysyvästi. 😢Lisätietoa
Laukut

Kategoriat

Laukku kätevästi netistä

Laukkuja ei voi koskaan olla liika, sanotaan – ja me olemme samaa mieltä! Laukkuja valitaan usein käyttötarkoituksen perusteella, jolloin ensimmäinen askel on miettiä, mitä kaikkea laukkuun tulee mahtua: lompakko, puhelin, avaimet ja muuta pientä. Juhlalaukkuun tulee mahtua ainakin pieni peili ja huulipuna, urheilulaukkuun vaihtovaatteet, matkalaukkuun kaikkea mahdollista ja syksyllä käsilaukkuun tulee sujautettua myös sateenvarjo. Laukkuja kohtaan esitetäänkin monia vaatimuksia ja tämän lisäksi laukut valitaan myös tyylin perusteella, joten ei ihme, että laukkuja löytyy kaapista monin kappalein. Klingelin valikoimista löytyy muodikkaita laukkuja monissa eri malleissa, väreissä, ko’oissa ja tyyleissä, joten jokaiselle löytyy varmasti kaikki tarpeelliset laukut saman katon alta. Lisäksi löydät valikoimistamme paljon upeita asusteita, joilla luot tyyliisi täydellisen silauksen yhdessä valitsemiesi laukkujen kanssa.

Laukkuja valitessa kannattaa myös miettiä sitä, kuinka pitkiä aikoja laukkua tulee kantaa. Monissa olkalaukuissa on irrotettava olkahihna, jolloin voit valita kannatko laukkua olalla vai kädessä. Kätevimmin kuljetat laukun pujottamalla olkahihnan pään yli vastakkaiselle olalle, jolloin voit huoletta unohtaa laukun ja se kulkee mukana kaikkialle. Jos suosit suuria laukkuja, suosittelemme kantamaan laukun mieluiten kädessä tai vaihtamaan sen olalta toiselle säännöllisesti välttääksesi hartiasäryt. Ostoksia varten kannattaakin hankkia vedettävä ostoslaukku, jolloin vältyt helpoimmin turhalta yläkropan rasitukselta. Pienemmissä laukuissa tätä ongelmaa ei ole, sillä rajallinen tila pakottaa valitsemaan mukaan vain ne kaikkein tärkeimmät tavarat. Jos haluat välttyä useamman laukun hankkimiselta ja pärjätä vain muutamalla peruslaukulla, on yksi parhaista vaihtoehdoista musta olkalaukku, jossa on irrotettava olkahihna ja kantokahvat. Musta laukku on helppo yhdistää moniin tyyleihin ja jos valitset keskikokoisen laukun, saat helposti mukaan useimmat tarpeelliset tavarat. Tämän lisäksi kannattaa hankkia yksi isompi laukku, jonka voit ottaa mukaan lyhyille viikonloppumatkoille sekä yksi pieni iltalaukku.

Käsilaukut, olkalaukut ja muut laukut netistä

Valikoimistamme löydät niin käsilaukkuja, olkalaukkuja, matkalaukkuja, iltalaukkuja, vedettäviä ostoskasseja kuin lompakoitakin. Sukella siis pian ja etsi juuri ne laukut, jotka sinun kaapistasi vielä puuttuvat. Löydät valikoimistamme monia värejä, malleja ja kokoja, jotka voit tilata kätevästi muutamalla hiirenklikkauksella ja tutustua niihin rauhassa kotonasi ennen päätöksen tekoa. Laukkuosastoltamme löytyvät aina uusimmat trendivärit mutta myös perinteiset klassikot kuten musta, tummansininen, harmaanruskea sekä beige. Laajasta valikoimastamme löyd��t varmasti omat suosikkisi, joten tilaa pian unelmiesi laukut netistä – Klingeliltä!

Juhlallisia laukkuja netistä – iltalaukku kuuluu jokaiseen vaatekaappiin

Iltalaukku on yksi tärkeimmistä valinnoista naisen vaatekaapissa, sillä se on tärkeä osa juhlapukeutumista. Suuret laukut ja kassit eivät sovi yhteen elegantin juhlamekon kanssa ja monesti laukut ovat myös ristiriidassa pukukoodin kanssa. Jokaisella naisella tulisikin olla ainakin yksi pieni iltalaukku, mutta useamman laukun hankkiminen on suositeltavaa, jotta jokaiseen juhlatyyliin löytyy oma laukkunsa. Juhlallisia laukkuja löytyy monissa eri väreissä ja valittavanasi on sekä elegantin yksinkertaisia laukkuja että näyttäviä huomiolaukkuja, oman makusi ja tyylisi mukaan. Mikäli haluat vain yhden iltalaukun, kannattaa valita yksinkertainen, joko vähän koristeltu tai täysin koristelematon laukku, jossa on sekä irrotettava rannehihna että olkahihna. Väreinä suositeltavat vaihtoehdot ovat musta tai valkoinen tai klassinen beige. Jos haluat varmistaa, että erotut joukosta tyylikkäästi, suosittelemme hankkimaan useita laukkuja, jotka sopivat eri juhla-asujesi väreihin. Tutustu pian laajaan valikoimaamme ja tilaa ihanat naisten laukut netistä nopeasti ja vaivattomasti!


waiting...

YHTEYSTIEDOT
075 326 3537Asiakaspalvelu; arkisin 9-16 075 325 2953 Vardagar 9-19
MAKSA TURVALLISESTI
  • Lasku
  • Tili
  • PayPal
  • Visa
  • Mastercard
SEURAA MEITÄ
YHTEISTYÖKUMPPANIMME
  • Postnord
TURVALLINEN VERKKOKAUPPA
  • Trygg E-Handel
  • ASML
Toimitamme vain suomalaisiin osoitteisiin. Minimitilaus 50 €. Toimituskulut 5,90 €. 14 päivän vaihto- ja peruuttamisoikeus. Maksutavat: tili, lasku, luottokorttimaksu, PayPal. *)Voimassa yhdessä verkkotilauksessa asiakasta kohden 09.10.2022 asti niin kauan kuin tuotteita riittää. Alennuksen saa vain uuteen tilaukseen. Vain yksi tarjouskoodi tilausta kohden. Ilmoita tarjouskoodi tilauksen yhteydessä. Minimitilaus 50 euroa alennus huomioiden.