Kilpailun säännöt:

 

JÄRJESTÄJÄ
Tämän kilpailun järjestää Mail Order Finance GmbH, Suomen sivuliike, Iso-Paavolankatu 2, 15520 Lahti. Y-tunnus 1910887-1.

OSALLISTUMISKELPOISUUS
Kilpailuun saavat osallistua kaikki Suomessa vakituisesti asuvat täysi-ikäiset henkilöt, jotka täyttävät alla olevat vaatimukset. Mail Order Financen työntekijät, heidän perheenjäsenensä, Mail Order Financen yhteistyökumppanit tai kilpailun kanssa tekemisissä olevat tahot eivät saa osallistua kilpailuun.

KILPAILUAIKA
Kilpailu on voimassa 16.9.–6.10.2014. Kilpailuun ei voi osallistua tämän jälkeen. Voittajat julkistetaan voittajien tavoittamisen jälkeen kotisivuillamme, Facebook-sivullamme sekä naistenhaku.fi-sivustolla.

OSALLISTUMINEN
Kilpailuun voi osallistua lähettämällä hakemuksen sähköpostitse tai postitse. Lähettäessäsi hakemuksen hyväksyt kilpailun säännöt.   

ERITYISEHDOT
Osallistumalla kilpailuun hyväksyt, että antamasi tiedot tallennetaan mahdollista voittoilmoitusta varten. Etunimesi ja sukunimesi ensimmäinen kirjain julkaistaan voittoilmoituksessa KLiNGELin Facebook-sivulla, Klingel.fi-sivuilla sekä naistenhaku.fi-sivustolla. Voittomahdollisuudet eivät riipu tilauksista, eikä uuden tilauksen tekeminen näin ollen vaikuta mahdollisuuksiin.

VOITTAJAT
Mail Order Finance GmbH:n edustaja valitsee kaksi (2) voittajaa ystävineen kilpailijoiden kirjoittamien hakemusten perusteella. Yhteensä osallistujia on neljä. Päätöksestä ei voi valittaa. Mail Order Finance GmbH maksaa voiton arpajaisveron sekä toimituskulut. Voittajaan otetaan yhteyttä henkilökohtaisesti puhelimitse. Mikäli voittajaa ei tavoiteta 24 tunnin sisällä voitosta, tai hänelle ei sovi valittu makeover-päivä 7.11., valitaan uusi voittaja.

PALKINTO
Kilpailun palkintona on noin 2300 euron arvoinen Makeover-päivä kahdelle. Yksi voitto sisältää kahdelle henkilölle:

  • Kampaukset, meikit ja pukeutumisneuvojan valitseman asukokonaisuuden KLiNGELin mallistosta. Voittajat saavat pitää asukokonaisuuden.
  • Ammattikuvaajan ottamat valokuvat ennen ja jälkeen tyylinmuutoksen.
  • Junamatkat Helsinkiin ja takaisin voittajan kotipaikkakunnalta.
  • Hotelliyöpymisen ja aamiaisen 4 tähden hotellissa.
  • Kaksi ateriaa kahdelle henkilölle.

Kilpailun kaikkien palkintojen yhteisarvo on noin 4600 €.

 Palkinnot ovat henkilökohtaisia eikä niitä voi muuttaa rahaksi.

Henkilötietolain (22.4.1999/523) 10 §:n mukainen rekisteriseloste:

REKISTERINPITÄJÄ
Mail Order Finance GmbH
Suomen sivuliike
Iso-Paavolankatu 2
15520 Lahti. Y-tunnus 1910887-1


HENKILÖREKISTERIÄ HOITAVA HENKILÖ

Carina Bergudden

REKISTERIN NIMI

KLiNGEL Makeover

HENKILÖTIETOJEN KÄYTTÖTARKOITUS
Osallistujien henkilötietoja käytetään Mail Order Finance GmbH:n ja osallistujan väliseen kilpailua koskevaan viestintään. Lähettämällä kilpailulomakkeen osallistuja hyväksyy, että hänelle ilmoitetaan mahdollisesta voitosta.

KUVAUS REKISTERÖITYJEN RYHMÄSTÄ
Henkilörekisteri sisältää henkilötietoja Mail Order Finance GmbH:n kilpailuun osallistuneista luonnollisista henkilöistä.

REKISTERIN TIETOSISÄLTÖ
Henkilörekisteri sisältää sähköpostiosoitteen, etunimen ja sukunimen. TIETOJA EI LUOVUTETA Mail Order Finance GmbH:n ULKOPUOLELLE.

SÄÄNNÖNMUKAISET TIETOLÄHTEET
Rekisteri sisältää vain käyttäjän itse itsestään antamia tietoja.

SÄÄNNÖNMUKAISTEN TIETOJEN LUOVUTUKSET JA TIETOJEN SIIRTO EU:N TAI EUROOPAN TALOUSALUEEN ULKOPUOLELLE
Tietoja ei siirretä tai luovuteta EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle.

REKISTERIN SUOJAUKSEN PERIAATTEET
Rekisterinpitäjän tietojärjestelmä ja tiedostot on suojattu yritystoiminnassa normaalisti käytössä olevilla teknisillä suojausmenetelmillä. Rekisterin käyttöoikeus edellyttää henkilökohtaista käyttäjätunnusta ja salasanaa, jotka myönnetään vain rekisterinpitäjän henkilökuntaan kuuluvalle, jonka asemaan ja tehtäviin mainittu käyttöoikeus liittyy. Rekisterinpitäjän toimitiloissa harjoitetaan kulunvalvontaa.