Maksutavat
Ostaessasi meiltä tuotteita voit valita itsellesi sopivan maksutavan viidestä maksuvaihtoehdostamme. Lisää tietoa maksutavoista löydät alta.
Hakiessasi lasku- tai tiliasiakkuutta käytämme henkilötunnustasi tarkistaaksemme luottotietosi sekä osoitteesi. Jos tilauksesi summa on suurempi kuin sinulle myönnetty luotto, voimme myöntää sinulle suuremman luottosumman. Luottotietojen tarkistuksen suorittaa luottotietopalveluita tarjoava yhteistyökumppanimme. Jos luottoa ei myönnetä, pidätämme oikeuden muuttaa toivottua maksutapaa.

Lasku
Valitessasi maksutavaksi laskun maksat ostoksesi kuukauden lopussa. Laskun summaan lisätään laskutuskulut 1,95 €. Jos laskua ei makseta laskussa ilmoitettuun eräpäivään mennessä, tai jos maksat vain laskussa ilmoitetun vähimmäissumman, laskuun maksettavaksi jäävä summa siirtyy automaattisesti tilimaksuksi.
Täydelliset tiedot laskusta maksutapana katso Laskuehdot

Tili
Valitessasi maksutavaksi tilin voit jakaa maksusuorituksesi jopa 36 kuukaudelle. Todellinen vuosikorko on tällä hetkellä 21,7 %. Tiliasiakkaana voit pitää kaksi lyhennysvapaata kuukautta vuosittain. Neljä ensimmäistä tiliasiakkuuskuukautta eivät voi olla lyhennysvapaita, ja sinun tulee suorittaa lyhennyksiä yhtäjaksoisesti vähintään neljän kuukauden ajan ennen kuin voit käyttää uuden lyhennysvapaan kuukauden. Lyhennysvapaan kuukauden korko lisätään tilin saldoon, ja lyhennysvapaan kuukauden hyödyntäminen pidentää maksuaikaa.
Täydelliset tiedot tilistä maksutapana katso Tiliehdot

Vertailun helpottamiseksi tiliasiakkuutta hakevalla on oikeus saada luottoa koskevat keskeiset tiedot ennen luottosopimuksen solmimista Vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot -lomakkeella (SECCI, Standard European Consumer Credit Information). SECCI-lomake (PDF)

Pakettiennakko
Valitessasi maksutavaksi pakettiennakon maksat tilauksesi noutaessasi paketin. Laskun loppusummaan lisätään paketintoimittajan pakettiennakkomaksu 3,50 €.

Korttimaksu – maksa ostoksesi verkkokauppamme klingel.fi kassalla
Valitessasi maksutavaksi korttimaksun maksat ostoksesi tilauksesi yhteydessä verkkokauppamme klingel.fi kassalla. Hyväksymme pohjoismaiset Visa- ja Mastercard-kortit. Jos palautat tuotteita, maksamme palautettavan summan kortille, jolla olet maksanut ostoksesi. Salaamme aina kortin numeron, minkä ansiosta korttimaksu on turvallinen maksutapa. Voit lukea lisää korttimaksujen turvallisuudesta ja salauksesta kohdasta Tietoturva

PayPal – maksa ostoksesi verkkokauppamme klingel.fi kassalla
Verkkokaupassamme voit maksaa ostoksesi oman PayPal-tilisi avulla. Mikäli sinulla ei ole PayPal-tiliä, tulee sinun ensin rekisteröityä PayPaliin.

Huomioi, että kortti- ja PayPal-maksu ovat valittavissa vain verkkotilauksissa. Puhelin- ja postitilauksissa tulee valita jokin muista maksutavoistamme.