MAKSAMINEN

Tarjoamme seuraavat maksuvaihtoehdot:

1) KLINGEL-tili
Jos haluat jakaa maksusuorituksesi, valitse KLINGEL-tili. Maksettava summa ilmoitetaan joka kuukausi toimitettavassa tilierittelyssä. Tilierittelystä näet myös tekemäsi tilaukset, lyhennykset, jne. Voit myös maksaa suuremmissa erissä tai koko summan etuajassa ilman lisäkuluja. Käytä laskun viitenumeroa maksaessasi laskun verkkopankissa. Jos tilisiirtolomake puuttuu, tulee maksu suorittaa Klingelin tilille IBAN FI52 1820 3000 0065 02, BIC-koodi NDEAFIHH. Ilmoita asiakasnumerosi viestikentässä. Ei lisämaksuja.

Lyhennysvapaat kuukaudet
Tiliasiakkaana voit hyödyntää kaksi lyhennysvapaata kuukautta vuodessa. Neljä ensimmäistä kuukautta eivät voi olla lyhennysvapaita, ja sinun tulee suorittaa lyhennyksiä vähintään neljä kuukautta yhtäjaksoisesti ennen kuin voit käyttää uuden lyhennysvapaan kuukauden. Lyhennysvapaan kuukauden korko lisätään tilin saldoon, ja lyhennysvapaan kuukauden hyödyntäminen pidentää maksuaikaa. Mikäli haluat käyttää lyhennysvapaan kuukauden, ota yhteys asiakaspalveluumme.

Korot ja kulut
Kuukausikorko on tällä hetkellä 1,65 %, ja se lasketaan tilisaldolle kuukausittain laskutuksen yhteydessä. Korko lisätään tilisaldoon joka kuukausi. Tilin todellinen vuosikorko on tällä hetkellä 19,80 %. Korkomuutoksia voi tapahtua luottopoliittisten päätösten, muuttuneiden lainauskulujen tai muiden kulujen vuoksi, jotka ovat astuneet voimaan alla ilmoitetun päivämäärän jälkeen. Korot ovat ainoat KLINGEL-tilistä aiheutuvat kulut. Kuukausittaiset kulut nousevat velan kasvaessa.
 
Tilisaldo (€) Kuukausierä (€) Tilisaldo (€) Kuukausierä (€)
0-100 10 401-500 50
101-150 15 501-600 60
151-200 20 601-700 70
201-250 25 701-800 85
251-300 30 801-900 105
301-400 40 901-1000 125

Suurempien tilisaldojen kuukausierät riippuvat tilisaldon suuruudesta.

2) KLINGEL-lasku
KLINGEL-laskulla saat korotonta maksuaikaa ja lasku toimitetaan tilauksen mukana. Loppusummaan lisätään laskutuskulut (1,95 €). Lasku tulee maksaa 14 päivän kuluessa tuotteiden vastaanottamisesta. Maksat ainoastaan niistä tuotteista, jotka pidät. Palauttaessasi tuotteita vähennä palautettujen tuotteiden hinta laskustasi.

3) Pakettiennakko
Tilaus maksetaan noudettaessa. Laskun loppusummaan lisätään paketintoimittajan pakettiennakkomaksu (3,50 €).

4) Korttimaksu
Verkkokaupassa maksat ostoksesi suoraan kortilla tilauksen yhteydessä. Hyväksymme vain pohjoismaisia luottokortteja. Tarvittaessa pidätämme oikeuden vaihtaa maksutapaa toiseen tarjoamaamme tapaan.

5) PayPal
Verkkokaupassamme voit maksaa ostoksesi suoraan oman PayPal-tilisi avulla. Mikäli sinulla ei ole PayPal-tiliä, tulee sinun ensin rekisteröityä PayPaliin.

Huomioi, että kortti- ja PayPal-maksu ovat valittavissa vain verkkotilauksissa. Puhelin- ja postitilauksissa tulee valita jokin muista maksuvaihtoehdoistamme.
 

Luottoehdot

Luotonantaja
KLINGEL-laskuista/-tileistä vastaa Klingel Suomi, Mail Order Finance GmbH, Suomen sivuliike, jonka Y-tunnus on 1910887-1. Luottotietolain mukaisesti olemme koonneet luottosopimuksiin ja luotonantajaan liittyvät tiedot Vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot -lomakkeeseen.

Luottotietojen tarkistus
Valitsemalla maksutavaksi laskun tai tilin hyväksyt, että Klingel suorittaa luottotietojen tarkistuksen. Klingel pidättää oikeuden kieltäytyä luoton myöntämisestä sekä alentaa jo myönnettyä luottoa. Jos luottoa ei myönnetä, pidättää Klingel oikeuden valita toisen maksuvaihtoehdon. Luottotietojen tarkistuksen suorittaa Suomen Asiakastieto. Luottohakemusta varten sinun tulee antaa henkilötunnuksesi kokonaisuudessaan. Jos emme saa henkilötunnusta, pidättää Klingel oikeuden vaihtaa maksutapaa ja toimittaa tilauksen postiennakkona.

Maksujen viivästyminen
Maksuvastuu on sillä henkilöllä, joka on hakenut tili-/laskutusasiakkuutta ja jolle se on myönnetty. Jos maksua ei ole suoritettu ajoissa, lankeaa koko velka maksettavaksi kerralla, mikäli viivästynyt summa on yli kymmenesosa koko velasta. Jokaisesta maksumuistutuksesta peritään muistutusmaksu (5 €). Myöhästyneestä tai maksamatta jääneestä maksuerästä peritään viivästyskorko, joka on tällä hetkellä 2 % kuukaudessa maksettavaksi langenneesta summasta. Mahdolliset perintäkulut veloitetaan lakisääteisesti ja kertyneet korot/kulut kapitalisoidaan. Klingel pidättää oikeuden siirtää ja/tai pantata tiliin liittyvät oikeudet toiselle luotonantajalle.