MAKSUTAVAT

Voit valita viidestä maksutavasta:


KLINGEL-tili

Jos haluat jakaa maksusuorituksesi, voit hakea KLINGEL-tiliasiakkuutta. Tilauksen loppusummaan lisätään toimituskulut. Maksettava summa ilmoitetaan joka kuukausi toimitettavassa tilierittelyssä.
 

KLINGEL-lasku

KLINGEL-laskulla saat 14 päivää korotonta maksuaikaa etkä maksa postiennakkomaksua. Laskun loppusummaan lisätään laskutus- ja toimituskulut.
 

Pakettiennakko

Tilaus maksetaan noudettaessa. Laskun loppusummaan lisätään toimituskulut ja pakettiennakomaksu.
 

Korttimaksu

Maksat tilauksen luottokortilla tilauksen yhteydessä. Tilauksen loppusummaan lisätään vain toimituskulut. Voit maksaa VISAlla tai MasterCardilla. Maksu suoritetaan turvallisesti Computop Paygate -järjestelmän kautta ja tiedot lähetetään SSL-salauksella suojattuina suoraan pankillesi. Computop Security täyttää korttiteollisuuden turvallisuusstandardit ja käy läpi sertifiointitarkastuksia säännöllisesti.
 

PayPal

Maksat tilauksesi kätevästi ja turvallisesti PayPal-tilisi kautta. Jos valitset maksutavaksi PayPal-maksun, maksat tilauksesi PayPalin kautta eikä sinun tarvitse ilmoittaa tilitietojasi verkkosivuillamme. Jos sinulla ei ole PayPal-tiliä, tulee sinun luoda sellainen ennen tämän maksutavan valitsemista.

Löydät lisätietoa maksutavoista ja kuluista yleisistä kauppaehdoistamme.