MAKSUTAVAT

Ostaessasi meiltä tuotteita voit valita itsellesi sopivan maksutavan viidestä maksuvaihtoehdostamme. Lisää tietoa maksutavoista löydät alta.

Hakiessasi lasku- tai tiliasiakkuutta käytämme henkilötunnustasi tarkistaaksemme luottotietosi sekä osoitteesi. Toimituksen mennessä muualle kuin väestörekisteriin merkittyyn kotiosoitteeseesi Klingel pidättää oikeuden muuttaa maksutavan postiennakoksi. Jos tilauksesi summa on suurempi kuin sinulle myönnetty luotto, voimme myöntää sinulle suuremman luottosumman. Luottotietojen tarkistuksen suorittaa luottotietopalveluita tarjoava yhteistyökumppanimme. Jos luottoa ei myönnetä, pidätämme oikeuden muuttaa toivotun maksutavan postiennakoksi. Arvokkaita koruja on mahdollista ostaa vain varmoilla maksutavoilla. Klingel pidättää oikeuden hylätä koko tilauksen mikäli on syytä epäillä petosta.

Lasku
Valitessasi maksutavaksi laskun sinulla on 14 päivää maksuaikaa laskun päivämäärästä. Laskun summaan lisätään laskutuskulut 1,95 €. Maksat vain ne tuotteet, jotka pidät. Palauttaessasi tuotteita vähennät itse laskun loppusummasta palauttamiesi tuotteiden hinnan. Mikäli laskua ei makseta ajallaan, veloitamme maksumuistutusmaksun (5 €) ja saat samalla tarjouksen tiliasiakkaaksi ryhtymisestä maksaaksesi ostoksesi erissä.Täydelliset tiedot laskusta maksutapana katso Laskuehdot.

Tili
Valitessasi maksutavaksi tilin voit jakaa maksusuorituksesi jopa 36 kuukaudelle. Todellinen vuosikorko on tällä hetkellä 21,70 %. Ensimmäisen tiliostoksesi yhteydessä lähetämme sinulle täysimääräiset tilisopimusehdot. Tiliasiakkaana voit pitää kaksi lyhennysvapaata kuukautta vuosittain, ota tällöin ensin yhteyttä asiakaspalveluumme. Neljä ensimmäistä tiliasiakkuuskuukautta eivät voi olla lyhennysvapaita, ja sinun tulee suorittaa lyhennyksiä yhtäjaksoisesti vähintään neljän kuukauden ajan ennen kuin voit käyttää uuden lyhennysvapaan kuukauden. Lyhennysvapaan kuukauden korko lisätään tilin saldoon, ja lyhennysvapaan kuukauden hyödyntäminen pidentää maksuaikaa. Kuukausierät nousevat velan kasvaessa. Täydelliset tiedot tilistä maksutapana katso Tiliehdot.

Vertailun helpottamiseksi tiliasiakkuutta hakevalla on oikeus saada luottoa koskevat keskeiset tiedot ennen luottosopimuksen solmimista Vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot -lomakkeella (SECCI, Standard European Consumer Credit Information). SECCI-lomake (PDF)

Pakettiennakko
Valitessasi maksutavaksi pakettiennakon maksat tilauksesi noutaessasi paketin. Laskun loppusummaan lisätään paketintoimittajan pakettiennakkomaksu 3,50 €.

Korttimaksu – maksa ostoksesi verkkokauppamme klingel.fi kassalla
Valitessasi maksutavaksi korttimaksun maksat ostoksesi tilauksesi yhteydessä verkkokauppamme klingel.fi kassalla. Hyväksymme pohjoismaiset Visa- ja Mastercard-kortit. Jos palautat tuotteita, maksamme palautettavan summan kortille, jolla olet maksanut ostoksesi. Salaamme aina kortin numeron, minkä ansiosta korttimaksu on turvallinen maksutapa. Voit lukea lisää korttimaksujen turvallisuudesta ja salauksesta kohdasta Tietoturva.

PayPal – maksa ostoksesi verkkokauppamme klingel.fi kassalla
Verkkokaupassamme voit maksaa ostoksesi oman PayPal-tilisi avulla. Mikäli sinulla ei ole PayPal-tiliä, tulee sinun ensin rekisteröityä PayPaliin.

Huomioi, että kortti- ja PayPal-maksu ovat valittavissa vain verkkotilauksissa. Puhelin- ja postitilauksissa tulee valita jokin muista maksutavoistamme.

Maksuvastuu
Maksuvastuu on henkilöllä, joka hakee tiliä tai laskua maksutavaksi ja jolle maksutapa myönnetään. Mikäli maksua ei suoriteta ajallaan, lankeaa koko velka maksettavaksi, jos erääntyneen velan määrä on yli kymmenesosa kokonaisvelasta. Veloitamme maksumuistutusmaksun (5 €) jokaisesta maksumuistutuksesta. Mikäli maksu suoritetaan myöhässä tai maksusuoritus jää täysin uupumaan, velkaan lisätään viivästyskorko. Kulut mahdollisista perintätoimenpiteistä veloitetaan voimassaolevan lain mukaisesti ja kerääntyneet korot/kulut pääomitetaan. Klingelillä on oikeus siirtää ja/tai pantata tilivelka toiselle luotonantajalle.