• Laaja tuotevalikoima
  • Koot 34–62
  • Ilmainen palautus
Suljemme tämän liikkeen pysyvästi. 😢Lisätietoa
Suljemme tämän liikkeen pysyvästi. 😢Lisätietoa
Miesten alusvaatteet

Kategoriat

Miesten alusvaatteet netistä – laaja kokovalikoima

Miesten alusvaatteet esitellään selkeästi ja kattavasti Klingelin alusvaateosastolla, tervetuloa peremmälle! Klingel tarjoaa laajan valikoiman laadukkaista materiaaleista valmistettuja miesten alusasuja edulliseen hintaan. Valikoimamme on suunnattu istuvuutta ja mukavuutta arvostavalle miehelle ikään ja kokoon katsomatta. Meiltä löydät muun muassa klassiset brief-malliset alushousut, ihoa myötäilevät bokserit sekä väljemmät bokserishortsit yksivärisinä tai klassisissa kuoseissa. Lisäksi valikoimaamme kuuluvat talvella ehdottomat pitkälahkeiset kalsarit. Aluspaitavalikoimastamme puolestaan löydät monikäyttöiset yksiväriset aluspaidat sekä hihattomissa että lyhythihaisissa malleissa. Alusvaatteissa tärkeintä on mukavuus ja istuvuus. Laadukkaat materiaalit takaavat käyttömukavuuden, ja laajasta kokovalikoimastamme on helppo löytää miehekkäät alusvaatteet myös kookkaammalle miehelle. Vaikka miesten alusvaatteet eivät näy päälle päin, ovat ne sitäkin tärkeämmät pukeutumisen perustana. Mukavat, hyvin istuvat ja laadukkaat alusvaatteet ovat onnistuneen päivän a ja o, sillä niissä tunnet olosi mukavaksi ja itsevarmaksi. Tällöin tyylisi pääsee oikeuksiinsa, ja pystyt kantamaan vaatteesi varmasti.

Miesten alushousut laatua ja istuvuutta arvostavalle miehille

Alusvaateosastoltamme löydät laadukkaat miesten alushousut eri malleissa, sillä haluamme tarjota tyylikkäitä ja mukavia alusvaatteita erimallisille vartaloille sekä erilaisiin tilanteisiin.

Klassinen brief-malli

Klassiset tyköistuvat ja lahkeettomat alushousut sopivat useimpien vaatteiden alle. Tämän brief-malliksi kutsutun mallin jalantiet on leikattu edestä ylös nouseviksi. Malli pysyy hyvin paikoillaan ja sopii kevyenä ja tukea antavana esimerkiksi urheilukäyttöön. Mallin etuna on myös se, että se mahtuu tiukkojenkin urheiluhousujen alle. Lisäksi malli sopii miehille, joilla on lihaksikkaat reidet. Lahkeellisten alushousumallien lahkeilla on usein taipumus nousta tai kääriytyä ylöspäin, jos on ovat liian tiukat. Brief-mallissa tätä vaaraa ei tietenkään ole. Lahkeettomia alushousuja valittaessa kannattaa kiinnittää huomiota siihen, kuinka niiden lahkeensuut on leikattu. Joissakin malleissa lahkeensuut nousevat edestä ylemmäksi, kun ne taas toisissa jäävät alemmaksi. Sama koskee myös jalantien leikkausta alushousujen takapuolella. Matalammaksi leikatut jalantiet peittävät takapuolen paremmin, mikä saattaa tuntua käytössä miellyttävämmältä kuin kannikan keskelle kaartuva leikkaus. Oma maku ratkaisee kuitenkin, millaisen leikkauksen kukin valitsee omiin alushousuihinsa. Klingelin miesten alusvaateosastolta löydät laajan valikoiman brief-alushousuja.

Miesten bokserit

Toinen valikoimastamme löytyvä, suosittu miesten alushousumalli on bokserit. Ne myötäilevät ihoa aivan kuin klassiset brief-alushousutkin, mutta peittävät enemmän, sillä niissä on lyhyeksi leikatut, napakasti istuvat lahkeet. Lahkeiden pituus vaihtelee mallista riippuen muutamasta sentistä aina puolireisipituuteen. Vyötäröltään ne voivat olla lantiolle ylettyvät tai korkeammalle nousevat. Bokserit antavat erittäin hyvän tuen, ja ne sopivat useimmille vartalotyypeille, niin hoikille kuin vankempirakenteisillekin. Ne kätkevät ja korostavat samalla kertaa, ja monien mielestä ne ovatkin täydelliset alushousut useimmille miehille.

Bokserishortsit

Mies, joka arvostaa alusvaatteissaan väljyyttä valitsee alushousuikseen väljemmän bokserimallin: bokserishortsit. Bokserishortseissa on joustava, hyvin istuva vyötärö. Vyötäröllä voi siis olla kuminauhakuja tai napakasti istuva kuminauharesori. Molemmat estävät bokserishortseja valumasta ja pitävät ne paikoillaan vyötäröllä, mutta muutoin bokserishortsit ovat mukavan väljät ja ilmavat. Ne eivät purista eivätkä kiristä, minkä vuoksi ne näyttävät tyylikkäiltä päällä isommallakin miehellä. Väljyytensä ansiosta bokserishortsit sopivat myös yökäyttöön, jos et halua käyttää perinteistä pyjamaa, vaan valitset yöasuksesi nuorekkaamman bokserishortsi- ja t-paitayhdistelmän. Bokserishortseihin mieltyneen kannattaa kuitenkin huomioida se, että ne eivät ole omiaan kapeiden housujen alle. Bokserishortsit kasaantuvat muhkuroiksi kapeiden housujen alla, koska tiukka malli ei anna tarpeeksi tilaa bokserishortseille. Tulos ei miellytä kenenkään silmää, eikä myöskään tunnu miellyttävältä. Virtaviivaisemmat bokserit tai klassiset brief-alushousut ovat parempi valinta kapeiden housujen alle. Huomaa kuitenkin, että boksereiden lahkeensuut saattavat näkyä raitana kapeissa housuissa. Jos olet mieltynyt boksereihin, kannattaa kapeiden housujen alle valita bokserimalli, jossa on vain hyvin lyhyet lahkeet, eli ns. trunk-malli.

Miesten pitkät alushousut ja erikoismallit

Talvikäyttöön sopivat alushousut ovat tietenkin miesten pitkät alushousut, eli perinteiset pitkät kalsarit, jollaisia löytyy alushousuvalikoimastamme. Tarjoamme myös vatsakkaille miehille tarkoitettuja erikoismalleja, joissa alushousujen vyötärökaitale asettuu miellyttävästi vatsakumpareen alle. Näin alushousujen vyötärökaitale ei paina vatsaa epämiellyttävästi. Etsi tällaisia tuotteita kokosuodattimen avulla ja valitse kooksi joko 5/7 tai 6/8. Alushousuja valitessa kannattaa itse mallin lisäksi kiinnittää huomiota siihen, onko mallissa sepalus tai siis halkio tai aukko, vai onko malli sepalukseton. Halkiolliset alushousut ovat aukkoon tottuneelle se oikea valinta, mutta nykyisin moni mies on tottunut aukottomaan versioon ja valitsee siksi sepaluksettoman mallin. Myös alusasujen materiaali on tärkeä valintakriteeri. Valikoimamme alushousut on valmistettu pääasiassa puuvillasta. Puuvilla tuntuu miellyttävältä ihoa vasten ja on kestävä ja pitkäikäinen materiaali. Joihinkin puuvillasekoitteisiin on lisätty mukaan hiven elastaania tuomaan lisää joustavuutta ja istuvuutta. Alusvaatevalikoimastamme löydät myös laadukkaasta pima-puuvillasta sekä luomupuuvillasta valmistetut miesten alusasut.

Miellyttävät ja laadukkaat miesten aluspaidat

Monet miehet arvostavat aluspaitojen tuomaa mukavuutta. Aluspaita suojaa kauluspaitaa muun muassa hieltä kesäkuumalla ja antaa lämpimän lisäkerroksen talvivaatteiden alle. Aluspaita varmistaa myöskin, etteivät läpikuultavat paidat paljasta liikaa, jolloin asukokonaisuus pysyy tyylikkäänä. Aluspaitoja on saatavissa lyhythihaisina sekä täysin hihattomina, näin voit helposti valita asuusi ja mieltymyksiisi sopivan vaihtoehdon. Hihattomissa malleista löytyy sekä leveämpiolkaimisia malleja, eli niin sanottuja city-shirt-malleja, sekä perinteisempiä kapeaolkaimisia malleja. Useimmat miesten aluspaidat ovat yksivärisiä, ja niitä on saatavissa sekä sileästä neuloksesta että ribbineuloksesta valmistettuina. Edullisten monipakkausten ansiosta voit tilata kerralla useamman samanvärisen aluspaidan tai erivärisiä aluspaitoja eri tilanteisiin. Laadukkaat materiaalit takaavat, että aluspaidat säilyttävät mallinsa ja joustavuutensa useidenkin konepesujen jälkeen ja kestävät käytössä pitkään.

Tilaa laadukkaat miesten alusvaatteet netistä – Klingelin verkkokaupasta

Etsitpä sitten alushousuja tai aluspaitoja, Klingelin verkkokaupasta löydät laajan valikoiman miesten alusvaatteita. Voit rajata hakusi koskemaan tiettyä mallia, merkkiä, kuosia tai väriä. Näin löydät helposti hakemasi ja voit tilata alusvaatteita netistä vaivattomasti. Tekemällä verkko-ostoksia vältyt turhalta kaupoissa kiertämiseltä sekä kassajonoilta. Verkkokauppamme on auki kellon ja vuoden ympäri, joten voit tilata alusvaatteesi silloin, kun se sinulle sopii. Tervetuloa tekemään laadukkaita verkko-ostoksia Klingelin verkkokauppaan!


waiting...

YHTEYSTIEDOT
075 326 3537Asiakaspalvelu; arkisin 9-16 075 325 2953 Vardagar 9-19
MAKSA TURVALLISESTI
  • Lasku
  • Tili
  • PayPal
  • Visa
  • Mastercard
SEURAA MEITÄ
YHTEISTYÖKUMPPANIMME
  • Postnord
TURVALLINEN VERKKOKAUPPA
  • Trygg E-Handel
  • ASML
Toimitamme vain suomalaisiin osoitteisiin. Minimitilaus 50 €. Toimituskulut 5,90 €. 14 päivän vaihto- ja peruuttamisoikeus. Maksutavat: tili, lasku, luottokorttimaksu, PayPal. *)Voimassa yhdessä verkkotilauksessa asiakasta kohden 09.10.2022 asti niin kauan kuin tuotteita riittää. Alennuksen saa vain uuteen tilaukseen. Vain yksi tarjouskoodi tilausta kohden. Ilmoita tarjouskoodi tilauksen yhteydessä. Minimitilaus 50 euroa alennus huomioiden.