• Laaja tuotevalikoima
 • Koot 34–62
 • Ilmainen palautus
Suljemme tämän liikkeen pysyvästi. 😢Lisätietoa
Suljemme tämän liikkeen pysyvästi. 😢Lisätietoa
Alushousut(0)
Hupsista! Valitsemasi kategoria ei sisällä yhtään tuotetta.

Kategoriat

Suodata & lajittele

 • Lajittele:
  Suosituimmat ensin

Lajittele:

Alushousut(0)

Miesten alushousut

Klingeliltä löydät laajan valikoiman alushousuja miehille. Suomen olosuhteissa tarvetta on monenlaisille pituuksille ja materiaaleille. Kesällä on erityisen tärkeää, että lyhyet alushousut ovat miellyttävää materiaalia: ohuet alushousut, joissa on hengittävä materiaali on monen kesämiehen ostoslistalla alushousuja hankittaessa. Lahkeen pituus vaihtelee lahkeettomasta brief-mallista bokserityyliseen puolireiteen ulottuvaan lahkeeseen. Lahkeen pituus onkin pitkälti tottumis- ja makukysymys. Syys- ja kevätkaudella moni tyytyy lyhytlahkeiseen alushousumalliin, mutta on hyvä tietää, että myös puolipitkällä tai ¾-pituisella lahkeella olevia alushousuja on tarjolla. Miesten puolipitkien alushousujen etu on se, että ne lämmittävät reisiä ja polvia, mutta eivät tunnu yhtä talvisilta kuin täyspitkät alushousut. Myös pitkät bokserit, jotka ulottuvat polveen saakka, ovat hyvät välikauden alushousut. Talviseen säähän paras vaihtoehto on pitkät alushousut, jotka lämmittävät miellyttävästi tuulessa ja tuiskussa. Ehjät ja miellyttävästi istuvat alushousut tuntuvat aina parhaimmilta päällä. Välillä on hyvä käydä huolella läpi oma alusvaatevalikoima, poistaa reikäiset tai muuteen kuluneet alushousut ja ostaa tilalle uusia, raikkaita alushousuja. Puuvilla on suosittu ja yleisin materiaali alushousuissamme, sillä se tuntuu miellyttävältä päällä, sekä kestää pesua ja kulutusta. Viime vuosikymmenien kuluessa myös alushousujen materiaalit ovat kehittyneet huimasti, ja nykyään monet materiaalit tuntuvat päällä yhtä hyvältä kuin toinen iho antaen samalla hyvän tuen sinne, missä tukea tarvitaan.

Miesten alushousut netistä

Miesten alushousut on helpot ja vaivattomat tilata netistä. Kun tiedät oikean koon ja halutun alushousumallin, jää tehtäväksi valita eniten silmää miellyttävin väri tai kuviointi sekä materiaali. Jos olet jo löytänyt Klingeliltä lempialushousumerkin ja mallin, voi suodattaa alushousuja myös merkin mukaan. Tärkeintä alushousuissa on se, että ne tuntuvat hyviltä jalassa, joten kun kerran miellyttävästi jalkaan istuvan mallin löytää, kannattaa siitä pitää kiinni. Toki mallia saattaa joutua päivittämään vartalon mittasuhteiden muuttuessa vuosien kuluessa. Jos sinulla herää kysymyksiä liittyen alushousujen malleihin, etkä löydä kaipaamaasi tuoteinfoa verkkosivuiltamme, olet aina sydämellisesti tervetullut ottamaan yhteyttä ammattitaitoiseen asiakaspalveluumme.

Alushousut edullisissa monipakkauksissa

Useat alushousumallit on saatavissa edullisissa monipakkauksissa. Klingelin verkkokaupasta löydät niin 2 kappaleen, 4 kappaleen ja jopa 10 kappaleen monipakkaukset. Joissakin malleissa kaikki alushousut ovat samaa väriä ja kuosia, joissakin monipakkauksissa on valikoima eri värejä ja kuoseja – vaikka malli on tuttu ja turvallinen, eriväriset alushousut tuovat lisää piristystä arkipäivään. Kun löydät sinua miellyttävän mallin, on helppo valinta ostaa monipakkaus – silloin voit luottaa siihen, että alushousut istuvat hyvin ja tuntuvat hyviltä päällä. Alushousut vaihdetaan vähintään päivittäin, ja monen mielestä kahden viikon varasto alushousuja on sopiva määrä pesuväli huomioiden.

Miesten aukolliset alushousut

Tilaa miesten aukolliset eli sepalukselliset alushousut Klingelin verkkokaupasta. Sepalus tuli miesten alushousuihin 10930-luvun alussa, ja siitä tuli hetkessä erittäin suosittu. Erityisesti tiukemmissa ja lyhytlahkeisissa alushousuissa se helpotti huomattavasti hädän yllättäessä. Vielä nykypäivänäkin moni mies kokee sepaluksen helpoksi ja mukavaksi käyttää. Klingelin valikoimassa on tarjolla niin aukollisia kuin aukottomiakin vaihtoehtoja lähes kaikista miesten alushousumalleista – valitse sinä mikä on sinun mieleesi.

Miesten isot alushousut

Oletko isokokoinen ja sinusta tuntuu, että isoja, mukavan näköisiä ja hyvin istuvia alushousuja on vaikea löytää? Ei hätää, sillä myös isokokoisille miehille on valinnan varaa alusvaatteissa! Klingeliltä löydät nimittäin alushousuja aina kokoon 18 asti. Voit aina suodattaa tuotteita koon mukaan. Näin löydät hetkessä, mistä mallista on saatavilla sinun kokosi. Jos tarvitset apua kokojen tulkkaamiseen, saat apua kokotaulukoistamme. Muutamista alushousuista löytyy myös erikoiskoot 5/7 ja 6/8. Nämä koot on tarkoitettu vatsakkaalle miehelle, ja niissä alushousujen vyötärö asettuu miellyttävästi vatsan alapuolelle painamatta vatsaa kurjasti. Eivätkä isojen miesten isot alushousut tarvitse olla tylsä ostos – ei suinkaan. Meiltä Klingeliltä löydät monenlaisia kuviointeja ja värejä myös isoissa ko´oissa. Tervetuloa alusvaateostoksille!

Alushousujen pesu- ja hoito-ohjeita

Tärkeintä alusvaatteiden ja alushousujen hankkimisen jälkeen on lukea niissä olevat pesuohjeet ja noudattaa niitä. Säännöllinen, pesumerkintöjen mukainen pesu pitää alusvaatteet pitkään siisteinä ja hygieenisinä. Kun peset, muista myös alusvaatteissa lajittelu – valkoiset pestään valkoisten kanssa, mustat mustien ja värikkäät värikkäiden kanssa. Tekokuidut je elastaani eivät yleisesti kestä yhtä korkeita lämpötiloja kuin puuvilla, minkä vuoksi puuvilla sopii erinomaisesti alusvaatteiden materiaaliksi. Kun hoidat alusvaatteitasi huolella, ne palvelevat sinua pidempään.

Alushousujen historiaa

Alushousuilla on pitkä historia, mutta aina ne eivät ole aina toimineet nykyisessä tarkoituksessaan eli vaatetuksen alimpana kerroksena. Alushousuja pidettiin pikemminkin shortseina, ja ne olivat käytössä ennen kaikkea lämpimämmässä ilmastossa ja yhteiskuntaluokkien alemmissa luokissa. 1600-luvulla kuitenkin suhtautuminen muuttui, ja alushousut saivat paikkansa vaatteiden alla niin naisilla kuin myös miehillä. Tällöin käyttäjinä olivat päin vastoin ne, joilla niihin oli varaa, eli aateliset ja rikkaat. Vasta vuosisatojen kuluessa alushousut vakiintuivat osaksi perusvaatekaappia, ja niistä tuli kiinteä osa vaatetusta luokkajaosta riippumatta. Nykyään ainakin länsimaisessa kulttuurissamme tuntuu lähes mahdottomalta ajatukselta pukeutua ilman alushousuja. Alusvaatteet ja alushousut ovat oma tärkeä vaatelajinsa, johon vaikuttavat erilaiset trendit ja kausivaihtelut, aivan kuten muotiin yleensäkin.

waiting...

YHTEYSTIEDOT
075 326 3537Asiakaspalvelu; arkisin 9-16 075 325 2953 Vardagar 9-19
MAKSA TURVALLISESTI
 • Lasku
 • Tili
 • PayPal
 • Visa
 • Mastercard
SEURAA MEITÄ
YHTEISTYÖKUMPPANIMME
 • Postnord
TURVALLINEN VERKKOKAUPPA
 • Trygg E-Handel
 • ASML
Toimitamme vain suomalaisiin osoitteisiin. Minimitilaus 50 €. Toimituskulut 5,90 €. 14 päivän vaihto- ja peruuttamisoikeus. Maksutavat: tili, lasku, luottokorttimaksu, PayPal. *)Voimassa yhdessä verkkotilauksessa asiakasta kohden 09.10.2022 asti niin kauan kuin tuotteita riittää. Alennuksen saa vain uuteen tilaukseen. Vain yksi tarjouskoodi tilausta kohden. Ilmoita tarjouskoodi tilauksen yhteydessä. Minimitilaus 50 euroa alennus huomioiden.