• Laaja tuotevalikoima
  • Koot 34–62
  • Ilmainen palautus
Suljemme tämän liikkeen pysyvästi. 😢Lisätietoa
Suljemme tämän liikkeen pysyvästi. 😢Lisätietoa
Alusvaatteet

Kategoriat

Miesten alusvaatteiet netistä – laaja kokovalikoima

Miesten alusvaatteet esitellään selkeästi ja kattavasti Klingelin alusvaateosastolla, tervetuloa peremmälle! Klingel tarjoaa laajan valikoiman miesten alusasuja laadukkaista materiaaleista edullisin hinnoin. Valikoimamme on suunnattu tyylitietoisille miehelle ikään ja kokoon katsomatta. Meiltä löytyy jokaiselle jotakin: klassiset alushousut, sporttiset aluspaidat ja sukkia joka lähtöön. Alusvaatteissa tärkeintä on mukavuus ja istuvuus. Laadukkaat materiaalit takaavat miellyttävyyden ja laaja kokovalikoimamme vakuuttaa varmasti sinutkin. Meiltä löytyy miehekkäitä alusasuja kaikille. Miesten alusvaatteet eivät näy päälle päin, mutta ovat sitäkin tärkeämmät. Mukavat, hyvin istuvat ja laadukkaat alusvaatteet ovat onnistuneen päivän a ja o, sillä niissä tunnet olosi mukavaksi ja itsevarmaksi. Tällöin myös tyylisi pääsee oikeuksiinsa, kun pystyt kantamaan vaatteesi itsevarmasti. Klingelin alusvaateosastolta löydät laajan valikoiman alushousuja, aluspaitoja ja sukkia joka lähtöön. Laaja kokovalikoimamme varmistaa, että jokaiselle miehelle löytyy sopivat alusvaatteet.

Miesten alusvaatteet muotitietoisille miehille

Alusvaateosastoltamme löytyy laadukkaita alushousuja eri malleissa. Klassiset tyköistuvat ja lahkeettomat alushousut sopivat kaikkien vaatteiden alle. Urheilualushousut ovat hieman tiukemmat ja antavat siten sopivasti tukea liikuntaan ja mahtuvat tiukkojenkin urheiluhousujen alle. Alushousujen rennompi vastine ovat bokserit ja vielä rennompi versio ovat bokserishortsit. Nämä sopivat väljempien housujen ja shortsien alle. Miesten alushousut valmistetaan useimmiten puuvillasta ja ovat siten erityisen miellyttävät ihoa vasten. Tutustu laajaan alushousuvalikoimaamme ja tilaa kaikki tarvitsemasi miesten alushousut kätevästi suoraan verkossa.

Miellyttävät ja laadukkaat miesten aluspaidat

Monet miehet arvostavat aluspaitojen tuomaa mukavuutta. Aluspaidat estävät hien siirtymisen kauluspaitaan kesäkuumalla ja antavat lämpimän lisäkerroksen talvivaatteiden alle. Aluspaidat varmistavat myös, että läpikuultavat paidat eivät paljasta liikaa, jolloin asusi pysyy tarvittaessa tyylikkäänä, mutta viileänä. Aluspaitoja on saatavissa lyhythihaisina sekä täysin hihattomina, jotta voit valita paitaan sopivan vaihtoehdon. Useimmat aluspaidat ovat yksivärisiä ja niitä on saatavissa sekä sileästä neuloksesta että ribbineuloksesta valmistettuina. Edullisten monipakkausten ansiosta voit tilata kerralla useamman samanvärisen aluspaidan tai erivärisiä aluspaitoja eri tilanteisiin. Laadukkaat materiaalit varmistavat, että aluspaidat säilyttävät mallinsa ja joustavuutensa konepesun jälkeen ja kestävät käytössä pitkään.

Tilaa laadukkaita miesten alusvaatteita netistä – Klingelin verkkokaupasta

Etsitpä sitten alushousuja, aluspaitoja tai sukkia, löydät laajan valikoiman alusvaatteita verkkokaupastamme. Voit rajata hakusi koskemaan tiettyä materiaalia, merkkiä tai väriä ja siten löydät helposti hakemasi ja voit tilata alusvaatteita netistä nopeasti. Tekemällä verkko-ostoksia vältyt turhalta kaupoissa kiertämiseltä sekä kassajonoilta. Verkkokauppamme on auki kellon ja vuoden ympäri, joten voit tilata alusvaatteita netistä milloin sinulle sopii. Tervetuloa tekemään laadukkaita verkko-ostoksia Klingelin verkkokauppaan!


waiting...

YHTEYSTIEDOT
075 326 3537Asiakaspalvelu; arkisin 9-16 075 325 2953 Vardagar 9-19
MAKSA TURVALLISESTI
  • Lasku
  • Tili
  • PayPal
  • Visa
  • Mastercard
SEURAA MEITÄ
YHTEISTYÖKUMPPANIMME
  • Postnord
TURVALLINEN VERKKOKAUPPA
  • Trygg E-Handel
  • ASML
Toimitamme vain suomalaisiin osoitteisiin. Minimitilaus 50 €. Toimituskulut 5,90 €. 14 päivän vaihto- ja peruuttamisoikeus. Maksutavat: tili, lasku, luottokorttimaksu, PayPal. *)Voimassa yhdessä verkkotilauksessa asiakasta kohden 09.10.2022 asti niin kauan kuin tuotteita riittää. Alennuksen saa vain uuteen tilaukseen. Vain yksi tarjouskoodi tilausta kohden. Ilmoita tarjouskoodi tilauksen yhteydessä. Minimitilaus 50 euroa alennus huomioiden.