• Laaja tuotevalikoima
 • Koot 34–62
 • Ilmainen palautus
Asusteet(70)
Lajittele:
Filtrera efter:

Kategoriat

Suodata & lajittele

 • Lajittele:
  Suosituimmat ensin
 • Koko/lesti
 • Väriryhmä
 • Tuotetyyppi
 • Hinta
 • Merkki
 • Materiaali
 • Pituus (cm)
 • Kohderyhmä
 • Kuosi

Lajittele

Asusteet(70)

Miesten asusteet

Miesten asusteet ovat yhteisnimitys miesten vöille, hansikkaille, myssyille, huiveille, solmioille ja muille asua viimeisteleville yksityiskohdille. Asusteet ovat kuin piste i:n päällä; niitä ilman kyllä useimmiten pärjää, mutta niiden avulla asuun saa huolitellun lookin. Toki varsinkin pohjolan talvessa hatut, käsineet ja kaulaliinat ovat myös välttämätön ase kylmyyttä vastaan taisteltaessa. Kyse ei ole siis ainoastaan tyylistä. Miesten asusteet eivät ole niin trendivaihteluihin sidottuja kuin muu miesten muoti voi olla. Tämän vuoksi onkin hyvä panostaa laadukkaisiin asusteisiin, joita voi käyttää vuosi toisensa jälkeen. Asianmukainen huoltaminen ja säilyttäminen on tärkeää – näin asusteet pysyvät hyvännäköisinä ja houkuttelevat käyttämään niitä vuodesta toiseen. Meiltä Klingeliltä löydät laadukkaat miesten asusteet. Valikoimissamme on vöitä, huiveja, laukkuja, solmioita, päähineitä ja käsineitä. Erikoisimpia tuotteita ovat esimerkiksi kalvosinnapit ja henkselit. Tuotevalikoima vaihtelee hieman sesongin mukaan, joten kannattaa pistäytyä säännöllisin väliajoin katsastamassa tarjontaa. Senhän voit tehdä helposti kotisohvalta käsin. Asusteet ovat sitä paitsi mainio lahjavinkki miehelle, jolla on jo kaikkea. Suhteellisen edullinen ja moneen tyyliin sopiva, mutta kuitenkin henkilökohtainen.

Miesten asusteet viimeistelevät tyylin

Asustetta hankkiessa voi ajatella joko niin, että ostoslistalla on ajaton vaatekappale tai tuote, joka noudattaa tummaa yksiväristä värimaailmaa tai hillittyä kuviointia. Toisaalta juuri asusteessa on helppo tuoda pukeutumiseen väriä sopivissa määrin. Varsinkin talven päällysvaatemuoti on usein tummanpuhuvaa – tällöin pienellä asustehankinnalla on mahdollista saada väripilkku kokonaisuuteen. Jos lempivärisi on viininpunainen tai auringonkeltainen, mikset hankkisi sen sävyistä myssyä? Ja jos raitakuosi on mieleesi, valitse kaulaliina, jonka raidallinen kuviointi on harmoniassa päällystakkisi sävyn kanssa. Riittää, että yksi raidoituksen väreistä noudattaa samaa sävyä saadaksesi asuun jatkuvuutta ja punaisen langan. Rakastetuimmat arkiasusteet saattavat olla käytössä joka päivä, kuten esimerkiksi vyöt ja laukut. Toiset taas ovat sesonkiluontoisia, kuten myssyt ja kaulaliinat. Tietyille asusteille on selkeästi olemassa omat erikoistilaisuutensa, tällaisia ovat muun muassa solmiot ja kalvosimet. Sijoita laatuun ennen kaikkea valitessasi niitä asusteita, joiden tulee kestää kulutusta ja aikaa. Mutta esimerkiksi myssyissä on täysin sallittua joskus hurjastella väreillä ja trendeillä.

Miesten asusteet kätevästi nettikaupasta

Klingelin nettikaupasta löydät naisten muodin lisäksi myös valikoiman miesten muotia ja miesten asusteita. Verkkokaupasta tilaaminen on helppoa ja turvallista sekä ennen kaikkea vaivatonta. Miesten asusteet -pääsivulta näet eri tuotekategoriat ja linkin kautta pääset tutkimaan tiettyä asusteryhmää, jos tiedät jo tarkkaan mitä asustetta etsit. Suodattamalla voit etsiä haluamiasi värejä, kokoja ja tuotemerkkejä sekä keskittyä tietyn hintaluokan tuotteisiin. Järjestä-valikko mahdollistaa tuotteiden asettamisen kalleusjärjestykseen, ja sen avulla saat helposti näkyviin tuotteet, joilla on asiakkaiden kirjoittamia tuotearvosteluja. Menemällä linkin kautta tuotteen alakategoriaan, löydät sieltä lisää suodattimia. Alakategorian suodattimista voit löytää esimerkiksi tietoa tuotteen materiaalista ja kuosista. Nettikaupassa asusteesta on nähtävillä isoja kuvia, joten sinun on mahdollista nähdä tuote jopa yksityiskohtaisemmin kuin todellista tuotetta kädessä pitämällä. Moni saattaa toki kokea koon arvioinnin vaikeaksi, mutta asusteissa tätä ongelmaa ei ole, sillä monet myssyt ja hansikkaat ovat saatavilla yhdessä koossa. Vöissä ratkaisevaa on pituus, ja sen perusteella voit helposti suodattaa tuotteet pääsivulla.

Vyöt miehille

Miesten asusteista vyö on ehkä se maskuliinisin hankinta. Vyön käytöllä on pitkä historia ja vaikka sillä on selkeä tekninen funktio housujen ylhäällä pitämisessä, on se myös tietynlainen miehinen keino somistautua. Usein miesten vyö on nahkainen ja pelkistetty. Solki voi olla perinteinen piikkisolki tai koristeellisempi versio. Verkkokauppamme valikoimissa monista vöistä on valittavissa musta tai ruskea versio. Nämä ovat perinteiset värit miesten vöille. Klingeliltä löydät useita vyön pituuksia, joista valita omalle vyötärölle se sopiva.

Myssyt, huivit ja hansikkaat miehille

Myssyt, huivit ja hansikkaat kuuluvat sesonkiluoteisiin asusteisiin. Syksyllä säiden viilentyessä verkkokauppojen valikoima päivittyy syysuutuuksilla ja saattaa hiipua hieman kevättalven koittaessa. Klingeliltä löydät paksummat kaulahuivit sekä ohuemmat syys- ja keväthuivit miehiseen makuun. Myssyjen lisäksi valikoimissa on myös lippiksiä. Viimeaikainen tuoteuutuus käsinevalikoimassa on kosketusnäyttökäsineet. Niillä tarkoitetaan käsineitä, joiden etusormessa ja peukalossa on kosketusnäyttöominaisuus. Niiden avulla voit käyttää mobiililaitettasi ulkona käsineitä riisumatta, jolloin sormesi eivät kärsi kylmästä.

Asusteiden huolto ja säilytys

Säilytä ja huolla asusteita huolella, niin ne palvelevat sinua kauan. Erityisesti sesonkiluonteiset asusteet laitetaan yleensä useamman kuukauden ajaksi pois käytöstä. Yleisohjeena voisi sanoa, että paras säilytyspaikka on kuiva ja ilmava tila, jossa on tasainen sisälämpötila. Lisäksi on tärkeää, että paikka on suojassa auringonvalolta. Hyvää tuoksua ja tuholaisia torjuvaa vaikutusta tuovat laventeli tai punasetripuun palaset. Vyöt säilyvät kätevimmin rullalla tai naulakosta roikkuen. Saatavana on myös omia ripustimia vöitä varten. Hansikkaat ja pipot viihtyvät parhaiten ilmavissa koreissa, joista ne on helppo ottaa käyttöön. Solmiot, kuten vyötkin, viihtyvät parhaiten rullalla tai ripustettuina. Solmion rullaamisessa on kuitenkin hyvä muistaa varmistaa, ettei rulla ole liian tiukka. Tällöin solmiota voi olla vaikea saada oikenemaan.

Laadukkaat asusteet edullisesti miehille

Klingelillä on saatavissa laadukkaita asusteita monessa eri hintaluokassa. Löytääksesi sinulle sopivan hintakategorian voit suodattaa tuotteita hinnan mukaan. Tämä on todella nopea ja kätevä tapa etsiä oman budjetin mukaisia tuotteita. Outletistamme löydät alennushintaisia tuotteita ja siellä pääset tekemään todellisia löytöjä. Alennukset outletissa voivat olla jopa 60 %. Outletin valikoima päivittyy jatkuvasti ja uusia tuotteita alennetaan säännöllisesti. Jos haluat napata parhaat päältä, pistäydy outletissamme usein.

Asusteet ovat oiva lahjavinkki miehelle

Etsitkö lahjaa miehelle, jolla on jo kaikkea? Laadukas asuste voi tällöin pelastaa tilanteen. Riippuen siitä, kuinka hyvin tunnet lahjan saajan, voit panostaa joko persoonallisempaan asusteeseen tai sitten valita ajattoman tyylikkään vaihtoehdon. Kaulahuivi on yksi suosituimmista lahjoista talvikaudella, esimerkiksi jouluna. Myös vyö on arvostettu lahja. Tiesithän muuten, että lahjahankinnoissakin sinulla on 14 päivän peruutusoikeus? Jos siis joku menee vikaan, eikä tuote ole odotusten mukainen, sinulla on mahdollista vaihtaa tai palauttaa tuote. Tutustu sivuillamme oleviin palautusehtoihin.

waiting...

Tilaa maksuton uutiskirjeemme | 10 € alennus¹

Tilaa maksuton uutiskirjeemme | 10 € alennus¹

 • Trendivinkkejä
 • Houkuttelevia tarjouksia
 • Tietoja tulevista kampanjoista
 • Tietoa uutuustuotteista

Tilaa maksuton uutiskirjeemme | 10 € alennus¹

Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia.
YHTEYSTIEDOT
075 326 3537Asiakaspalvelu; arkisin 9-16 075 325 2953 Vardagar 9-19
MAKSA TURVALLISESTI
 • Lasku
 • Tili
 • PayPal
 • Visa
 • Mastercard
SEURAA MEITÄ
YHTEISTYÖKUMPPANIMME
 • Postnord
TURVALLINEN VERKKOKAUPPA
 • Trygg E-Handel
 • ASML
Toimitamme vain suomalaisiin osoitteisiin. Minimitilaus 50 €. Toimituskulut 5,90 €. 14 päivän vaihto- ja peruuttamisoikeus. Maksutavat: tili, lasku, luottokorttimaksu, PayPal. *)Voimassa yhdessä verkkotilauksessa asiakasta kohden 09.10.2022 asti niin kauan kuin tuotteita riittää. Alennuksen saa vain uuteen tilaukseen. Vain yksi tarjouskoodi tilausta kohden. Ilmoita tarjouskoodi tilauksen yhteydessä. Minimitilaus 50 euroa alennus huomioiden.