• Laaja tuotevalikoima
  • Koot 34–62
  • Ilmainen palautus
Suljemme tämän liikkeen pysyvästi. 😢Lisätietoa
Suljemme tämän liikkeen pysyvästi. 😢Lisätietoa
Kävelykengät

Kategoriat

Miesten kävelykengät

Miesten kävelykengät on kenkäkategoria, johon kuuluu matalavartisia, miellyttävästi jalkaan istuvia kenkiä miehille. Mukavat kengät tukevat jalkaa ja tuntuvat hyviltä vielä pitkänkin päivän jälkeen. Laadukkaat miesten kävelykengät auttavat jaksamaan monella eri tavoin: hyvin jalkaan istuva lesti muotoutuu jalan muodon mukaan, ja pehmustetun sisäpohjan pehmusteet ja mahdolliset iskunvaimentimet vaimentavat jalkoihin kohdistuvia iskuja. Klingelin valikoimista löydät loafereita, mokkasiineja, nauhakenkiä ja tarrakenkiä. Suosittuja merkkejä ovat Klingelin omat merkit, kuten Roger Kent sekä yleisesti tunnetut saksalaiset kenkämerkit, kuten Rieker ja Ara. Kannattaa tutustua rauhassa valikoimaamme, jotta löydät juuri sinun jalkaasi ja tarpeisiisi sopivat miesten kävelykengät. Säilytä ja huolla kävelykenkiäsi huolella, niin ne palvelevat sinua kauan. Miehillä ei yleensä ole tapana shoppailla uusia kenkiä muodin ja trendien mukana, vaan kenkiä pidetään niin kauan kuin ne kestävät, pitävät jalat kuivina ja näyttävät hyviltä. Tutustu materiaalin hoito-ohjeisiin heti kengät hankkiessasi ja varmista, että kotonasi on tarvittavat välineet ja hoito-aineet. Näin kaikki on valmiina kenkien tarvitessa puhdistusta tai huoltoa. Etenkin ennen talvisäilöön laittamista kengistä on hyvä puhdistaa lika ja pöly, ja nahkakengät on hyvä rasvata. Kun taas otat kengät keväällä käyttöön, voit miettiä onko jonkinlaiselle kosteussuojalle tarvetta.

Miesten kävelykengät helposti netistä

Klingeliltä löydät kattavan valikoiman laadukkaita miesten kävelykenkiä netistä. Myös kenkien tilaaminen verkkokaupasta on helppoa ja turvallista. Ja ennen kaikkea vaivatonta. Verkkokaupassa shoppailu säästää aikaa ja joskus jopa rahaa: selatessasi tuotteita näet heti selaamiesi tuotteiden hinnat ja voit laittaa tuotteet järjestykseen hinnan mukaisesti! Jos haluat katsella tietyn hintaluokan tuotteita, onnistuu sekin suodatustoiminnon avulla. Verkkokaupan suodattimia käyttämällä voit saada esiin myös tietynväriset kengät, löytää omaa kokoasi vastaavat, saatavilla olevat kengät, sekä selailla eri tuotemerkkien kenkiä. Voit myös suodattaa kenkiä pintamateriaalin, suljennan tai kuosin mukaan. Löydät siis helposti uudet miesten kävelykengät netistä! Moni saattaa kokea koon arvioinnin vaikeaksi, ja kenkien tilaaminen voikin tuntua tämän takia vaivalloiselta. On tärkeää, että kävelykengät ovat oikeankokoiset, vain näin ne tuntuvat hyvältä jalassa, eivätkä aiheuta hiertymiä tai kipua. Oikea koko löytyy helposti, kun mittaat jalkasi pituuden ja vertaat lukemaa kenkien kokotaulukkoon. Kokotaulukon löydät verkkokaupastamme. Sieltä löydät tietoa myös eri lesteistä sekä vertailutaulukon englantilaisten ja eurooppalaisten kenkien ko´oista.

Miesten leveälestiset kengät

Klingelillä on monipuolinen valikoima miesten kävelykenkiä myös kookkaille jaloille. Kengän kokonumeron lisäksi kannattaa kiinnittää huomiota myös lestin leveyteen, mikä kertoo siitä, minkä levyiselle jalalle kenkä on suunniteltu. Liian kapea kenkä altistaa jalan monenlaisille ongelmille ja aiheuttaa helposti hankalia kiputiloja, joista voi olla vaikea päästä eroon. Siksi lestin leveys on tärkeä tekijä kenkää valittaessa. Klingelin miesten kävelykenkävalikoimasta löydät kenkiä aina K-lestiin asti, joka on erikoislesti ekstraleveälle jalalle.

Nahkaiset kävelykengät miehille

Nahka on perinteinen materiaali miesten kävelykengille. Materiaalina nahkassa on monia hyviä puolia: Se on kestävä luonnonmateriaali, joka hengittää miellyttävästi. Oikein suojattuna ja hoidettuna se on myös säänkestävä valinta. Lisäksi nahka sopii materiaalina kaikkiin tilanteisiin ja pukukoodeihin. Miesten juhlakengät ovat usein laadukasta mustaa tai ruskeaa nahkaa, kun taas vapaa-ajan kenkien nahkalaatu voi olla hieman rennompaa nupukkia tai muuten pinnaltaan käsiteltyä. Mikä onkaan yhtä kesäinen valinta kuin valkoiset nahkatennarit? Nahkaiset kävelykengät ovat miesten todelliset klassikkokengät, niin työhön kuin vapaa-ajallekin. Nahka muuntuu moneen ja on aina investoinnin arvoinen materiaali.

Miesten tarrakengät

Miesten tarrakengät ovat hyvä vaihtoehto niille, jotka haluat kengät, joissa on helppo ja nopea suljenta. Kengän hyvän istuvuuden kannalta säätömahdollisuus on usein tärkeä ominaisuus, mutta joillekin nauhojen sitominen voi olla vaikeaa ja hidasta. Tällöin nauhattomat kengät ovat hyvä vaihtoehto. Tarrasuljentaa on saatavilla monenlaisiin kenkiin, ja Klingelin valikoimista löydät esimerkiksi juhlavampia nahkakävelykenkiä, joissa on somisteen alle piilotettu tarrasuljenta. Tarrakengät eivät ole vain perinteisiä lapsilta tuttuja lenkkareita, vaan myös moneen tyyliin sopivia, aikuiselle miehelle suunniteltuja kenkiä.

Miesten vapaa-ajankengät - Rieker

Tuotemerkki Rieker on Suomessakin hyvin tunnettu kenkämerkki, joka satsaa kengissään mukavuuteen ja laatuun. Klingelin verkkokaupassa on laaja valikoima Riekerin vapaa-ajan kenkiä sekä kävelykenkiä. Jos haluat kengiltäsi mukavuutta, laatua ja tyylikkäitä sekä huolella toteutettuja yksityiskohtia, on Rieker hyvä valinta.

Miesten vedenpitävät kävelykengät - Gore-tex, JoTex vai Rieker-Tex?

Varsinkin pohjoisen ilmastossa kengiltä vaaditaan usein paljon. Etenkin syksyllä ja keväällä aktiivisen miehen valinta on kävelykengät, jotka on varustettu säänkestävällä kalvolla. Nykyään markkinoilla onkin hyvännäköisiä kävelykenkiä, jotka kestävät kosteutta ja pitävät jalat lämpiminä tyylistä tinkimättä. Todennäköisesti tunnetuin vettähylkivä, mutta myös hengittävä kalvo on Gore-Tex. Se on PTFE-muovista valmistettu, mikrohuokoinen kalvo, jota käytetään niin vaatteiden kuin myös kenkien tuotannossa. Vedenpitävyydestään huolimatta Gore-Tex-kalvo hengittää: kalvon pienet huokoset estävät vesipisaroiden pääsyn vaatteen ulkopuolelta, mutta sisäpuolella oleva hienojakoisempi höyry pääsee sen sijaan ulos kalvon läpi. Moni käyttää nimeä Gore-Tex yleisnimenä tämän tyyppisille materiaaleille. Gore-Tex on kuitenkin rekisteröity tavaramerkki, jonka kaupallinen valmistus aloitettiin vuonna 1976, ja nykyään markkinoilla on myös muita ominaisuuksiltaan samantyyppisiä materiaaleja. Jomos-merkin oma kalvo on nimeltään JoTex, kun taas Rieker kutsuu säänkestävää kalvoaan nimellä Rieker-Tex. Lukemalla eri testituloksia voi saada käsityksen eri kalvojen toimivuudesta. Teknologia on kuitenkin mahdollistanut sen, että monet kalvot ovat kehittyneet samaan tahtiin ja eroavaisuuksia voi olla vaikea löytää. Lisäksi erilaiset kenkien hoito- ja suoja-aineet parantavat säänkestävyyttä ja antavat samalla kengille lisää käyttöikää.

waiting...

YHTEYSTIEDOT
075 326 3537Asiakaspalvelu; arkisin 9-16 075 325 2953 Vardagar 9-19
MAKSA TURVALLISESTI
  • Lasku
  • Tili
  • PayPal
  • Visa
  • Mastercard
SEURAA MEITÄ
YHTEISTYÖKUMPPANIMME
  • Postnord
TURVALLINEN VERKKOKAUPPA
  • Trygg E-Handel
  • ASML
Toimitamme vain suomalaisiin osoitteisiin. Minimitilaus 50 €. Toimituskulut 5,90 €. 14 päivän vaihto- ja peruuttamisoikeus. Maksutavat: tili, lasku, luottokorttimaksu, PayPal. *)Voimassa yhdessä verkkotilauksessa asiakasta kohden 09.10.2022 asti niin kauan kuin tuotteita riittää. Alennuksen saa vain uuteen tilaukseen. Vain yksi tarjouskoodi tilausta kohden. Ilmoita tarjouskoodi tilauksen yhteydessä. Minimitilaus 50 euroa alennus huomioiden.