• Laaja tuotevalikoima
 • Koot 34–62
 • Ilmainen palautus
Suljemme tämän liikkeen pysyvästi. 😢Lisätietoa
Suljemme tämän liikkeen pysyvästi. 😢Lisätietoa
Miesten kengät

Kategoriat

MIESTEN KENGÄT NETISTÄ

Miesten kengät ovat jokaisen miehen paras ystävä. Kengät suojaavat jalkoja, tukevat askelta ja auttavat jaksamaan pitkänkin päivän jälkeen. Kengässä tärkeintä on hyvä istuvuus ja oikea koko. Tiheästi perässä seuraavat säänkestävyys, pitävä pohja sekä tietenkin miellyttävä ulkonäkö. Miesten kengissä löytyy vaihtoehtoja ruskeista, paksupohjaisista nauhakengistä sinisiin varsitennareihin ja kaikkea siltä väliltä. Klingelin verkkokaupasta löydät laajan valikoiman erilaisia miesten kenkiä monessa koossa ja värissä. Hanki mukavat ja kestävät kengät helposti Klingelin netistä!

MIESTEN KENGÄT TILANTEEN MUKAAN

Esittelemme laajan valikoiman miesten kenkiä kapeasta lestistä leveään lestiin, ja löydät varmasti juuri itsellesi sopivat kävelykengät, sandaalit, talvikengät tai juhlakengät. Tyylikkäät miesten kengät sopivat työhön, juhlaan ja vapaa-ajan viettoon. Tyylitietoisen miehen työkengät voivat olla siistit kävelykengät tai nauhakengät. Pääasia, että ne ovat oikean kokoiset ja tuntuvat hyviltä jaloissa. Yleinen miesten kenkien malli on niin kutsuttu derby-malli, jossa kengän kärki on umpinainen ja nilkkaa kohden kengän molemmilla sivuilla on kiinniommellut kaistaleet. Nämä varmistavat kengän hyvän istuvuuden ja koon. Yleisimmissä miesten kengissä on nauhat, jotka ovat sekä tyylikkäät että asialliset.

Miesten juhlapukeutuminen on erityisesti kesäaikaan monien huulilla. Juhlaan valitaan umpinaiset ja sileäpintaiset nahka- tai keinonahkakengät ohuilla kengännauhoilla. Perinteinen muodollisen pukeutumisen kenkämalli on oxford-kengä, jossa on ohuet kengännauhat. Pintamateriaali voi olla kiiltävää lakeeria tai vain hennosti kuultavaa, kiillotettua nahkaa. Juhlakengät ovat useimmiten mustat. Puvun housujen tulee laskeutua kauniisti ja kevyesti kenkien päälle. Mustan puvun juhlissa kenkiin tulee pukea ohuet mustat sukat, jotka eivät herätä huomiota housunlahkeen alta. Sukan tulee myös ulottua korkealle pohkeeseen, ettei puvun alta näy paljasta säärtä. Jos kyseessä ovat kesähäät, valmistujaiset tai muut juhlat, joihin sopii pukea vaalea puku, voi asusteissakin leikitellä ja esimerkiksi sukat saavat olla iloisemman väriset.

Vapaa-ajan kengät voivat olla juuri minkälaiset itse haluaa. Vapaa-aikaan voi valita kangastossut, joissa on valkoinen kumipohja, joka säähän sopivat kengät paksulla pohjalla tai nopeasti jalkaan puettavat tarrakengät. Täydelliset miesten kengät farkkujen kanssa ovat joko tyylikkäät nauhakengät tai siistit tennarit. Talviseen vuodenaikaan ja kovemmalla kelillä kenkien tulee olla säänkestävät ja pysyä hyvinä pakkasen ja lumen koettelemuksista huolimatta. Valikoimastamme löydät myös miesten kävelykengät gore tex –käsittelyllä, joka varmistaa kenkien huolettoman käytön sadepäivänäkin. Eri toimintoihin tarkoitetuissa kengissä on erilaisia yksityiskohtia, kuten vaellusta tukevat, pehmustetut sisäpohjat. Joskus hyvätkin kengät voivat hangata epämukavasti tai jos jalka oireilee entuudestaan vaivaisenluun takia, kannattaa jalkoihin pukea tukityyny tai tukisukka. Meiltä löydät silikoniset varvassuojat ja geelitäytteiset pohjalliset ja puolipohjalliset, joilla minkä tahansa kengän saa tuntumaan pehmeältä villatohvelilta.

MIESTEN KÄVELYKENGÄT

Kävelykengät on kattavin nimitys jokapäiväisille miesten kengille. Kävelykengät soveltuvat nimensä mukaisesti kävelyyn ja ovat hyvät peruskengät. Laadukkaissa kävelykengissä tärkeintä on istuvuus. Kengän ei saa puristaa mistään kohtaan ja pituutta merkitsevän koon lisäksi kengän leveyteen kannattaa kiinnittää huomiota. Leveä jalka viihtyy leveälestisessä kengässä ja kapea jalkapöytä sopii kapeaan kenkään. Isoille jaloille voi usein olla haastavaa löytää sopivan kokoisia kenkiä, esimerkiksi miesten kenkien koot 48 ja 49 ovat harvinaisempia monissa kaupoissa, mutta Klingelillä on tarjontaa kaiken kokoisille jaloille. Varrettomat, perinteiset miesten puolikengät ovat helpot jalkineet, jotka pysyvät hyvin jalassa ja tarjoavat jaloille niiden tarvitsemaa tukea. Miesten puolikenkiin lukeutuvat:

 • Klassiset loaferit ovat puolikengät parhaimmillaan. Jalkaan sujautettavat, puoliumpinaiset kengät ovat nopeat, helpot ja mukavat. Kengät ovat usein pehmeät ja niiden kumipohjakin on miellyttävän joustava. Loafereissa nauhojen sitomiseen ei tarvitse varata aikaa, ne saa kätevästi pujautettua jalkaan kenkälusikan avulla ja ne jalassa jaksaa koko päivän. Loaferit, slipperit ja purjehduskengät ovat monen miehen suosikki vapaa-ajan jalkineissa.
 • Edellisiä muistuttavat mokkasiinit ovat yhtälailla nopeat, helpot ja mukavat. Mokkasiineille tunnuksenomaista on jalkapöydän päälle nostettu, kauniisti viimeistelty sauma. Mokkasiinien esikuvaksi voi mieltää perinteiset lapikkaat ja niin kutsutut norjalaiskengät, joihin on iät ja ajat viimeistelty päällä oleva sauma. Miesten mokkasiinit ovat usein pehmeää nahkaa.
 • Nauhakengät ovat perinteiset miesten kengät ohuilla tai paksuilla kengännauhoilla. Nauhakenkiin lukeutuu monenlaisia, klassisia jalkinemalleja, joissa kaikissa on yhteistä nauhat. Ohuet ja sileät nauhat antavat kengille viimeistellyn siistin ulkonäön. Paksut nauhat taas on helppo sitoa. Nauhakengät voivat olla urheilullisen tossumaiset tai tyylikkäät herrasmiehen kengät pienellä korolla.
 • Tarrakengät kiinnitetään kätevällä tarraremmillä. Nauhallisten kenkien vastapainona on tarjolla tarrakiinnityksellä varustettuja kenkiä, joissa remmi painetaan kevyesti kiinni. Tarrakengät saa nopeasti kiinni ja auki. Tarrakiinnitteinen remmi on helppo säätää itselle sopivaan kireyteen.

MIESTEN SANDAALIT

Sandaalit kuuluvat kesään ja lämpimän sään pukeutumiseen. Remmisandaalit sopivat niin farkkujen, vapaamuotoisten chinos-housujen kuin shortsienkin kanssa. Miesten sandaaleissa on valinnanvaraa kangaspäällysteisistä sandaaleista nahkaisiin. Kengän kärki voi olla varpaiden kohdalla avoin tai umpinainen. Miesten kesäkengissä tärkeää on hyvä sisäpohja, joka hengittää ja pysyy raikkaana. Avonaisina jalkineina sandaalit tuulettuvat onneksi itsestään, mutta sisäpohjalla on tässäkin suuri merkitys. Valitse kesäkuumalla hengittävät kengät. Tumman siniset remmisandaalit, valkoiset bermuda-shortsit ja raidallinen lyhythihainen kauluspaita ovat varma valinta aurinkoiselle lomaretkelle. Illan tullen lomakohteen ravintolaillalliselle sopivat samat tai kärjestä umpinaiset sandaalit, ruskeat housut, valkoinen t-paita ja viininpunainen pikkutakki.

Kesäloman ykköskengät ovat tietenkin sandaalit. Kaupunkilomalla tai Kreikan pikkukylien mukulakivikaduilla on hyvä astella mukavissa ja viileissä sandaaleissa. Pehmustettu sisäpohja tuntuu miellyttävältä pitkänkin kävelyn jälkeen. Miesten sandaaleissa on usein tarraremmit, joilla voi säätää istuvuutta ja kokoa. Tarraremmi on myös nopea ja helppo avata ja sulkea. Valitse lomamatkalle pehmeät miesten sandaalit, joissa jalkaa pysyy viileänä ja raikkaana.

TERVEYSSANDAALIT HYVÄÄN OLOON

Miesten terveyssandaalit ovat mukavat kengät, joissa on hyvä olla. Ne ovat hellät jaloille, tukevat jalan asentoa ja vaimentavat askeleiden iskuja. Terveyssandaaleissa on usein tukeva ja paksu pohja. Mukavat kävelysandaalit ovat järkevä valinta, vaikka ei entuudestaan olisikaan varsinaista tarvetta juuri terveyskengille. Hyväpohjaiset kävelysandaalit antavat voimaa koko keholle. Paksun pohjan, muotoillun ja pehmustetun sisäpohjan ja leveiden remmien ansiosta terveyssandaalit ovat omiaan jokaisen miehen vapaa-aikaan. Varvas- ja jalkavaivoihin on myös olemassa erillisiä geelipehmusteita, joista saa helpotusta kipeään jalkaan. Jalkapohjan tueksi kenkään voi myös sujauttaa geelipohjallisen. Miesten sandaaleista löydät myös varvassandaalit ja uima-altaan reunalle sopivat kumisandaalit.

MIESTEN PISTOKKAAT

Miesten pistokkaat ovat nopean pukeutujan valinta. Pistokkaissa takaosa on täysin avoin ja jalan voi vain sujauttaa sisälle kenkään. Selkävaivoista kärsivän kannattaa valita jalkineet, joiden pukemisessa tai riisumisessa ei tarvitse kumartua eikä apuvälineeksi tarvitse kenkälusikkaa. Helppoja miesten kenkiä etsivän paras löytö ovat pistokkaat. Pistokkaan kärki ja jalkapöydän peittävä osa voi joko olla umpinainen tai sandaalityyppisesti avoin. Nailonverkosta valmistetut pistokkaat ovat ulkonäöltään sporttiset ja sopivat hyvin takapihan ruohonleikkuuseen. Umpinaiset nahkapistokkaat lämmittävät kotitoimistolla ja Riekerin nyörityksellä varustetut pistokkaat kantavat hyvin leppoisalla iltakävelyllä koiran kanssa.

MIESTEN TOHVELIT JA KOTIKENGÄT TEKEVÄT KODIN

Kotiin tullessa on aika vaihtaa jalkaan mukavat ja jalkoja hellivät tohvelit tai kotikengät. Tohvelit voivat olla kevyet töppöset, jotka sujauttaa nopeasti jalkaan tai ne voivat olla nilkkaan asti ulottuvat jalkineet, jotka suljetaan jalan ympärille tarranauhalla. Vanhoissa taloissa ja monissa omakotitaloissa on talviaikaan viileät lattiat, ja silloin paksut karvatohvelit ovat paikallaan suojaamassa jalkoja. Lämmittävät tossut korvaavat villasukat sisäoloissa. Jos kuljeskelee satunnaisesti myös pihan puolella, esimerkiksi puutarhassa, kannattaa jaloissa olla tohveleita hieman jykevämmät kotikengät. Kovapohjaiset kotikengät voivat yhtälailla olla helposti puettavat pistokkaat tai jalan kokonaan peittävät sisäkengät. Huopaiset tai villaiset kotikengät välittävät hetkessä leppoisan kodikkaan tunnelman ja ne jalassa on hyvä istua nojatuolissa lukemassa kirjaa.

MIESTEN TALVIKENGÄT JA NILKKURIT

Pohjoismainen ilmasto vaatii paljon talvivaatetukselta, mutta oikeaoppisella ja harkitulla pukeutumisella mikä tahansa sääolo on vain sivuseikka. Miesten nilkkurien ja talvikenkien tulee olla lämpimät ja kosteutta hylkivät. Lisäksi niiden täytyy istua luontevasti jalkaan ja olla hyvän kokoiset. Kenkien ulkonäkökin saa mieluiten olla miellyttävä ja sopia omaan vaatetyyliin. Nilkkurit ulottuvat aina vähintään nilkkaan asti ja ovat siten oiva valinta viileämpiin iltoihin ja koko kylmään talvikauteen. Nilkkureissa voi olla monta eri kiinnitystapaa. Ne voidaan sulkea vetoketjulla tai tarraremmillä tai ne voidaan sitoa kiinni nauhoilla. Miesten talvikenkiin lukeutuvat varrelliset nilkkurit, saapikkaat, saappaat sekä tietenkin rouheat cowboy-bootsit. Nilkkurit tuovat miehen asuun asennetta. Lyhyet varret voi joko piilotta housunlahkeen sisään tai kääräistä lahkeet varisen sisään. Pitkät varret jätetään ylpeästi housunlahkeiden päälle. Miesten nilkkureiden ja saapikkaiden kannassa on usein matala ja tasainen korkolappu. Monien jaloille tekee kuitenkin hyvää hieman korkeampi tasoero ja korkeampi korko ja miesten kengistä löytyykin monia tyylikkäitä malleja muutaman sentin korolla. Talvikäyttöön ajateltujen kenkien ulkopohjalla on suuri merkitys kenkiä valittaessa. Uritettu pohja antaa kengille hyvän pidon, joka pitää askeleen vakaana liukkaallakin. Kevyesti taipuva ulkopohja lisää kävelymukavuutta ja sisäpohjan ilmavat tyynyt vaimentavat askeleen rasitusta jalalle.

TENNARIT MIEHEN TYYLIIN

Tennarit ovat kevään merkki ja kesän halutuimmat jalkineet. Kevyet tossut ovat yksinkertainen ja helppo valinta kesäkengiksi. Tennareille ominaista ovat nauhat ja tasainen kumipohja. Monien suosikkimalli on puhtaan valkoinen kenkä, kenties värikkäällä yksityiskohdalla kuten viistoraidalla. Tennarit eivät kuitenkaan suikaan ole ainoastaan valkoiset vaan niistä löytyy mitä hienompia muitakin värejä. Miesten tennarit voivat olla lyhyt- tai pitkävartiset ja ne voivat olla kevyet kangastossut tai paksut nahkatennarit. Urheilulliset vapaa-ajan kengät sopivat tietyissä tilanteissa muuhunkin kuin vapaa-aikaan, mutta silloin on ensisijaisen tärkeää, että kengät ovat ehjät ja puhtaat. Valkoisten tennareiden kumipohjaa voi pestä kengille tarkoitetulla pesusienellä, rätillä tai vaikkapa vanhalla hammasharjalla.

MIESTEN URHEILUKENGÄT

Urheilukengät kuuluvat olennaisena osana lähes kaikkiin liikuntamuotoihin. Kovassa vauhdissa jalat tarvitsevat huolellista tukea ja moniin lajeihin tarvitaan tietyn malliset tai näköiset urheilukengät. Nykyään urheiluvaatteet ovat yleisesti muotia ja katukuvassa näkee paljon urheilukenkiä, -vaatteita ja -tarvikkeita. Urheilukengissä sopii siis näyttäytyä yhä useammissa paikoissa ja ne ovat varteenotettavat kengät moneen vapaamuotoiseen tilaisuuteen. Klingelin valikoima miesten urheilukenkiä kattaa muun muassa:

 • SISÄPELIKENGÄTSählyyn ja muihin hallipeleihin tarvitaan erilliset sisäpelikengät. Sisäpelikengissä tunnuksenomaista on usein vaalea tai kokonaan valkoinen kumipohja, joka ei jätä näkyviä jälkiä lattiaan. Kovan menon tossuissa pohjalta vaaditaan myös pitoa, ettei askel vahingossa luista kesken pelin. Sisäpelikengissä voi olla nauhasidonta tai tarrasuljenta. Molemmat mahdollistavat kengän kireyden säätämisen ja voit riippuen sukan paksuudesta tai muusta syystä joskus sitoa kengät hieman kireämmälle tai löysemmälle kuin muulloin.
 • VAELLUSKENGÄTErähenkisen retkeilijän ehdoton kenkävalinta on laadukkaat vaelluskengät. Hyvät ulkoilukengät vaativat gore tex –käsittelyn ollakseen vedenpitäviä. Säänkestävän pinnan lisäksi vaelluskengissä tulee olla pitävä ulkopohja, joka ei luista liukkaassakaan maastossa.
 • JUOKSUKENGÄTJuoksuun ja lenkkeilyyn tarvitaan iskuja vaimentavat juoksukengät, jotka ovat lempeät niin jalkaterille, kantapäille kuin polvillekin. Juoksulenkkarit jalassa askel tuntuu kevyeltä ja jaksat juosta nopeammin ja pidemmälle.
 • LENKKARIT JA MIESTEN VAPAA-AJAN KENGÄTVapaa-aika tuntuu jaloissa - nimittäin kevyeltä! Parhaat lenkkarit ja vapaa-ajan kengät tuntuvat mukavilta kuin sukat ja kevyet kengät ovat lähes huomaamattomat. Oletpa sitten kipaisemassa pikaisesti lähikauppaan tai matkalla treeneihin, sopivat jalkaan lenkkarit tai muut vapaa-ajan tossut.

MIESTEN KENKIEN HOITO

Kenkiä tulee hoitaa niille sopivalla tavalla, jotta ne pysyvät pitkään ehjinä, siisteinä ja käyttökelpoisina. Nahkakengät vaativat paljon hoitoa, mutta pysyvät hyvän hoidon ansiosta vuosikausia hyvässä kunnossa. Nahkaa tulee säännöllisesti rasvata nahalle sopivalla hoitoaineella. Nahkakengät tulee pitää siisteinä ja niistä kannattaa pyyhkiä mahdolliset liat pois heti sopivan tilanteen tullen. Sileänahkaiset kengät voi pyyhkiä kostealla rätillä. Ennen uusien nahkakenkien käyttöönottoa voi pinnalle suihkauttaa sateensuojaa. Mokkanahka on karvapintaista nahkaa ja se pidetään siistinä puhdistussienellä, joka on nimenomaan suunniteltu herkälle mokalle. Mokkapinnalle on myös sateelta suojaavia suihkeita. Kaikkia kenkiä kannattaa pitää puhtaina liasta ja tuulettaa mahdollisimman usein. Jätä kengät väljästi hengähtämään jokaisen käytön jälkeen. Kenkien kenkälaput tulee vaihdattaa suutarilla säännöllisesti. Hoidattamalla kenkiä suutarilla saat kengät kestämään käytössä vuosia.Kun kenkiä ei käytä pidempään aikaan, esimerkiksi kesän tai talven aikana, kannattaa ne pakata pois eteisestä ja tieltä. Säilytä kenkien oma laatikko, jossa ne aikoinaan ostit, niin kengät on helppo pinota laatikoissa kaappiin odottamaan seuraavaa sesonkia.

LAADUKKAAT KENGÄT EDULLISESTI

Usein kuulee sanottavan, että halvat kengät eivät voi olla laadukkaat, mutta Klingelin edulliset hinnat todistavat tämän väitteen vääräksi. Kenkämallistojemme tärkeimmät ominaisuudet ovat laadukkaat materiaalit, ammattitaitoinen toteutus ja käyttömukavuus. Edullinen hinta-laatu-suhde näkyy kaikissa tuoteryhmissämme ja siten myös kenkäosastollamme. Monet kenkämme valmistetaan huolellisella käsityöllä Euroopan maissa. Muun muassa Softwalk-merkin miesten kenkiä valmistetaan laadukkaana käsityönä Portugalissa. Valitse kerralla laadukkaat kengät, jotka kestävät käyttöä vuosienkin ajan, ja säästät hyvällä valinnalla rahaa, aikaa ja luontoa. Nettikaupan hyvä puoli on sen laaja valikoima. Sen ansiosta voit etsiä juuri haluamiasi kenkiä helposti muutamalla klikkauksella. Saat nopeasti esille tietyn tyyppiset kengät, tietyt materiaalit tai kaikki mallit juuri omassa koossasi. Näyttävä valikoimamme kattaa sekä pienet että isot kenkäkoot. Valikoimissamme on englantilaisen mitoituksen kenkiä kokoon 17 asti. EU-mitoituksen mukaisista kengistä löydät malleja kokoon 50 asti. Pieneen jalkaan sopivat hyvin kengät koosta 3 tai vastaavasti koosta 35 alkaen. Laaja kokotarjonta ja monta eri lestin leveyttä varmistavat, että Klingelin valikoimista löytyy kenkä jokaiselle jalalle.

TILAA KENGÄT NETISTÄ

Tilaa kengät netistä, se on helppoa ja hauskaa. Kaupasta toiseen juokseminen kiireisen työpäivän jälkeen, kenkien sovittaminen tungoksessa, kassalle jonottaminen... kuulostaako tutulta? Useimmat miehet välttävät kenkäostoksia viimeiseen asti, mutta tilatessasi kengät netistä voit unohtaa kiireen ja tungoksen ja nauttia ostosten tekemisestä oman kotisi rauhassa. Tilaa suosikkisi ja kokeile kotona. Jos kenkä onkin väärän mallinen, värinen tai väärää kokoa, on sinulla aina 14 päivän maksuton vaihto- ja palautusoikeus. Sillä turvalla kengät uskaltaa tilata netistä. Kenkien tilaaminen ei ole koskaan ollut luotettavampaa ja helpompaa!


waiting...

YHTEYSTIEDOT
075 326 3537Asiakaspalvelu; arkisin 9-16 075 325 2953 Vardagar 9-19
MAKSA TURVALLISESTI
 • Lasku
 • Tili
 • PayPal
 • Visa
 • Mastercard
SEURAA MEITÄ
YHTEISTYÖKUMPPANIMME
 • Postnord
TURVALLINEN VERKKOKAUPPA
 • Trygg E-Handel
 • ASML
Toimitamme vain suomalaisiin osoitteisiin. Minimitilaus 50 €. Toimituskulut 5,90 €. 14 päivän vaihto- ja peruuttamisoikeus. Maksutavat: tili, lasku, luottokorttimaksu, PayPal. *)Voimassa yhdessä verkkotilauksessa asiakasta kohden 09.10.2022 asti niin kauan kuin tuotteita riittää. Alennuksen saa vain uuteen tilaukseen. Vain yksi tarjouskoodi tilausta kohden. Ilmoita tarjouskoodi tilauksen yhteydessä. Minimitilaus 50 euroa alennus huomioiden.