Miesten kokoneuvonta

 

Näin mittaat oikein!

Mittaa napakasti vartaloa myöten. Seiso rentona ja suorita mittaus ainoastaan alusvaatteet ylläsi. Varmimman mittaustuloksen saat, jos joku auttaa sinua mittaamisessa. Mittojen avulla löydät tilattavan koon viereisestä taulukosta. Kaikki mitat on ilmoitettu senttimetreinä.

Suosittelemme aina ottamaan tarkat mitat ennen tilauksen tekemistä. Näin varmistat, että vaatteet sopivat ja säästyt turhilta palautuksilta. Mittaa itsesi ja käytä kokotaulukoitamme apunasi, jotta löydät oikean koon. Huomioi, että mitat ovat vartalomittoja. Nämä tulee mitata suoraan vartalolta ilman, että mittanauhaa kiristetään liikaa. Taulukoissa ilmoitetut mitat ovat vartalomittoja. Liikkumavara on otettu huomioon vaatteiden valmistuksessa. Mikäli epäröit kahden koon väillä, suosittelemme valitsemaan suuremman koon. Mikäli koko ei kuitenkaan ole sopiva, sinulla on aina 14 päivän palautus- ja vaihto-oikeus.

Normaalit koot & alusasut

Alla olevista taulukoista voit tarkistaa itsellesi sopivat kokomitoitukset. Vasemmanpuoleisesta taulukosta löydät normaalin vartalotyypin mukaiset kokomitoitukset. Oikeanpuoleisesta taulukosta löydät aluspaitojen ja -housujen, yöasujen sekä uimahousujen mitoituksen.

Lyhyet Koot & Kauluspaidat

Laajasta kokovalikoimastamme löydät normaalikokojen 44–82 lisäksi myös koot 25–35, jotka on tarkoitettu lyhyemmille ja tanakammille miehille. Vasemmanpuoleisesta taulukosta voit tarkistaa kokomitoituksen miehille, joilla on lyhyehköt jalat ja tanakka keskivartalo. Oikeanpuoleisesta taulukosta löydät kaulan ympärysmitan, joka on sama kuin kauluspaidan koko.