• Laaja tuotevalikoima
  • Koot 34–62
  • Ilmainen palautus
Suljemme tämän liikkeen pysyvästi. 😢Lisätietoa
Suljemme tämän liikkeen pysyvästi. 😢Lisätietoa
Korut & Rannekellot

Kategoriat

Miesten korut

Miesten korut -kategoriamme kattaa riipukset, kaulakorut, rannekorut, sormukset ja rannekellot miehille. Tyylejä on monia: tarjolla on kultakoruja näyttävään tyyliin ja nahkaisia koruja rokkihenkisille sekä tyylipuhdasta ja ajatonta korumuotia perusarkeen. Koruostoksien kohteena ovat perinteisesti olleet naiset. Korulahja naiselle on ollut lahjalistojen kärkipäässä, ja naista on hemmoteltu koruilla kautta aikojen. Viime vuosina miesten korumallistot ovat kuitenkin monipuolistuneet ja korujen muotoilussa huomioidaan miesten mieltymykset. Erilaisten materiaalien yhdistely sekä jaloteräksen ja muiden modernien materiaalien käyttö ovat tuoneet koruvalikoimiin uusia tuulia. Uudet sukupolvet suosivat koruissaan yhä enemmän unisex-malleja, mikä edellyttää ajatonta ja pelkistettyä muotokieltä. Myös persoonallisuutta arvostetaan, ja sitä voidaan korostaa yksilöllisillä koruaiheilla. Korujen käyttö miehillä ei vaadi juhlatilaisuutta, vaan korujen on hyvä olla sellaisia, että ne sopivat arkeen ja jokapäiväiseen käyttöön.

Koruja miehille netistä

Klingeliltä voit helposti tilata koruja miehille. Nettisivuillamme voit kätevästi selailla eri kategorioita ja suodattaa koruja niiden materiaalin, merkin tai hinnan mukaan. Näet melkein kaikista koruistamme suurennetun kuva, joka auttaa näkemään pieniä yksityiskohtia tarkemmin. Verkkokaupassa voit myös lukea muiden antamia tuotearvosteluja tuotteista. Näin saat objektiivisen arvion tuotteesta. Kaikki toimituksemme ovat myös vakuutettuja eli verkkotilaus on aivan yhtä turvallinen tapa ostaa koru kuin koruliikkeessä asiointikin.

Miesten kultakorut netistä

Miesten kultakorut löydät verkkokaupastamme suodattamalla koruja metalliseoksen mukaan. Niiden joukossa on perinteisiä panssariketjuja miehille, sekä valikoima näyttäviä riipuksia ja sormuksia. Kultakorua valitessa kannattaa kiinnittää huomiota kultapitoisuuteen, valittavana on 375-kelta- ja valkokultaisia koruja sekä 585-kelta- ja valkokultaisia koruja. Kultakorujen joukossa on myös kullanvärisestä metalliseoksesta valmistettuja koruja. Silloin korun metalliseoksessa voi olla merkintä 333. Tämä tarkoittaa, että koru ei ole Suomen lainsäädännön mukaan aitoa kultaa, vaikka ulkonäöltään siltä näyttääkin. Metalliseoksen voi varmistaa vielä tuotteen tuotetiedoista. Niissä on aina annettu korun kultapitoisuus massan tuhannesosina. Valitseeko kultakorukseen keltakullan värisen vai valkokullan värisen korun, on täysin makuasia. Keltakulta on perinteikkäämpi vaihtoehto, siinä missä valkokultaiset korut ovat viime vuosina tulleet yhä suosituimmiksi. Klingeliltä löydät upeilla korukivillä koristellut sormukset ja riipukset kultaisina ja keltakullan värisinä. Myös miehille suunnattuja timanttisormuksia on tarjolla.

Miesten hopeakorut netistä

Miesten hopeakorut ovat tyypillinen koruvalinta varsinkin nuoremmille miehille. Hopeaa pidetään materiaalina tavanomaisempana, eikä se ole yhtä näyttävä vaihtoehto kuin kulta. Myös hinnaltaan hopeakorut ovat aitoa kultaa edullisempia. Hopeaa yhdistellään modernisti nahkaan esimerkiksi rannekoruissa. Hopeakorujen viileä sävy käy hyvin pohjoismaiseen vaaleaan ihonsävyyn. Klingelin hopeisissa riipuksissa suosittuja ovat muun muassa ristit sekä usko, toivo, rakkaus -symbolit.

Miesten nahkaiset rannekorut

Miesten nahkaiset rannekorut sopivat hyvin rokahtavaan pukeutumistyyliin. Nahkaa ja eri jalometalleja yhdistelevä korumuoti on usein erityisesti nuoremman ikäpolven mieleen, ja se mielletään miehiseksi ja muodikkaaksi. Klingeliltä löydät nahkaisia rannekoruja ja kaulakoruja, jotka sopivat nuorekkaaseen tyyliin. Nahkakorut voivat olla hyvin yksinkertaisia tai niissä voi olla niittejä, punottuja yksityiskohtia ja helmisomisteita. Myös yhdistelemällä eriväristä nahkaa ja erilaisia koruelementtejä saadaan persoonallisia rannekoruja.

Kaiverrettava koru miehelle

Kaiverrettava koru on hyvin henkilökohtainen ja arvostettu lahja. Erilaiset laattariipukset ja laatalliset kaula- ja rannekorut antavat mahdollisuuden pienten viestien kaivertamiselle. Koru viestii kantajansa persoonallisuudesta, ja saattaa tuoda mieleen myös erilaisia muistoja. Kaiverrettu koru tuo niitä varmasti. Jos tilaat Klingeliltä korun, jossa on kaiverrusmahdollisuus, muistathan, ettei sillä ole peruuttamis- eikä palautusoikeutta. Jos et löydä Klingelin valikoimasta juuri nyt haluamaasi kaiverrettavaa korua miehelle, muistathan, että valikoimamme päivittyy säännöllisesti korujenkin osalta. Pistäydy siis säännöllisin väliajoin katsastamassa, onko verkkokauppaamme tullut uutuuksia!

Miesten kellot verkkokaupasta

Miesten rannekellot kuuluvat verkkokaupassamme samaan kategoriaan korujen kanssa. Paitsi asuste, kello on myös koru, jolla on käytännöllinen funktio. Kello voi olla käyttäjälleen statussymboli, ja sillä voi viestiä helposti omaa tyyliä. Miehellä voi olla useampikin kello: sporttinen kello vapaa-ajan aktiviteetteihin, ja elegantimpi kello työ- ja juhlakäyttöön. Klingeliltä löydät valikoiman automaattikelloja ja kronografeja niille miehille, jotka vaativat kelloltansa enemmän toimintoja, sekä kvartsikelloja perinteisemmän kellodesignin ystäville. Klingeliltä löytyy lisäksi erikoisuuksia, kuten puisia kelloja, joiden runko on puuta. Puusta valmistetut kellot ovat yleensä käsityönä valmistettuja ja uniikkeja. Klassinen, pyöreä kellotaulu on edelleen suosittu, mutta kevyesti ovaalinmuotoisia ja neliskanttisia kellotauluja on myös saatavilla. Verkkokauppamme kelloja voi suodattaa muun muassa kiinnityksen tai värin mukaan.

Koru miehelle lahjaksi

Hanki koru miehelle lahjaksi: isälle isänpäivänä, veljelle ylioppilaslahjaksi tai miehelle jouluna… Varsinkin kaikille niille miehille, joilla on jo kaikkea, on koru mainio lahja. Toki voi olla hyvä tehdä pieni analyysi ennen lahjan hankkimista – mikä materiaali voisi sopia lahjansaajan mieltymyksiin parhaiten ja minkälaista tyyliä hän arvostaa? Onko lahjansaajalla jo koruja ja jos on, niin minkälaisia? Jos kaulakoru tai rannekoru tuntuvat liian koristeellisilta, voisiko uusi kello olla vaihtoehto? Mikä on lahjansaajan onnenkivi tai uskooko hän horoskooppeihin? Meiltä voit löytää erilaiset horoskooppikorut myös miehille. Korulahja miehelle voi olla iloinen yllätys, jota päivänsankari ei ehkä osannut odottaa. Moni mies ilahtuu varmasti tyyliinsä sopivasta korulahjasta. Mies ostaa koruja elämänsä naisille, mutta harvoin itselleen. Tervetuloa koruostoksille verkkokauppaamme, meiltä löydät valikoiman kelloja ja koruja niin miehille kuin naisillekin.

waiting...

YHTEYSTIEDOT
075 326 3537Asiakaspalvelu; arkisin 9-16 075 325 2953 Vardagar 9-19
MAKSA TURVALLISESTI
  • Lasku
  • Tili
  • PayPal
  • Visa
  • Mastercard
SEURAA MEITÄ
YHTEISTYÖKUMPPANIMME
  • Postnord
TURVALLINEN VERKKOKAUPPA
  • Trygg E-Handel
  • ASML
Toimitamme vain suomalaisiin osoitteisiin. Minimitilaus 50 €. Toimituskulut 5,90 €. 14 päivän vaihto- ja peruuttamisoikeus. Maksutavat: tili, lasku, luottokorttimaksu, PayPal. *)Voimassa yhdessä verkkotilauksessa asiakasta kohden 09.10.2022 asti niin kauan kuin tuotteita riittää. Alennuksen saa vain uuteen tilaukseen. Vain yksi tarjouskoodi tilausta kohden. Ilmoita tarjouskoodi tilauksen yhteydessä. Minimitilaus 50 euroa alennus huomioiden.