• Laaja tuotevalikoima
 • Koot 34–62
 • Ilmainen palautus
Suljemme tämän liikkeen pysyvästi. 😢Lisätietoa
Suljemme tämän liikkeen pysyvästi. 😢Lisätietoa
Liivit(0)
Hupsista! Valitsemasi kategoria ei sisällä yhtään tuotetta.

Kategoriat

Suodata & lajittele

 • Lajittele:
  Suosituimmat ensin

Lajittele:

Liivit(0)

Miesten liivit

Klingelin verkkokaupasta löydät miesten liivit niin sisä- kuin ulkokäyttöönkin. Perinteisen pukuun ja juhlakäyttöön sopivien liivien lisäksi tarjolla on runsaasti myös erilaisia liivejä arkikäyttöön. Mukavasti ja sopivasti lämmittävä liivi onkin vaate, jolla on paljon käyttöä ja joka ansaitsee paikan miehen vaatekaapissa!

Miesten pukeutuminen

Miesten liivi on käytännöllinen ja monipuolinen vaatekappale, jolla on pitkät perinteet miesten pukeutumisessa. Irtoliivi kuului oleellisena osana miesten pukuun aina toiseen maailmansotaan asti. Irtoliivillä oli tällöin hyvin moninaisia ilmeitä, sillä liivissä oli yleensä kauluskäänteet, joiden ulkonäkö vaihteli kulloisenkin muodin mukaan kapeasta leveään ja teräväkulmaisesta reunoiltaan pyöristettyyn. Napitukseltaan liivit olivat joko yksi- tai kaksirivisiä. Liivi oli paitsi ulkonäöllisesti tyylikäs, myös tuiki tarpeellinen vaate, olihan sen taskussa herrasmiesten käyttämän taskukellon paikka. Liivin suosio hiipui kaksirivisten puvuntakkien tullessa muotiin 1920-luvulla, sillä liivi ei sopinut yhteen kaksirivisen puvuntakin kanssa. Lisäksi materiaalien käyttöä säännösteltiin sotien aikana, mikä osaltaan johti liivin häviämiseen miesten puvuista. Nykyisin miesten liivi ei ole ainoastaan sisäkäyttöön tarkoitettu vaate, ja sen ilme on muuttunut rennommaksi ja urheilullisemmaksi. Tänä päivänä liivi onkin usein hyvinkin varteenotettava vaihtoehto takille.

Miesten liivit netistä

Liivin tilaaminen verkkokaupastamme on helppoa. Tarjolla on liivejä juhlavammasta rennompaan useissa eri materiaaleissa. Klassisen puvunliivin lisäksi liivivalikoimaamme kuuluu niin nahkaliivejä, tekonahkaliivejä, svetariliivejä, fleeceliivejä, vakosamettiliivejä, farkkuliivejä kuin toppaliivejäkin. Verkkokaupassa voit helposti suodattaa hakuasi ja etsiä omaan tyyliisi sopivaa liiviä esimerkiksi värin, koon, merkin tai materiaalin mukaan. Verkkokaupassa on helppo tutustua tuotteen yksityiskohtiin verkkokaupan tuotekuvia zoomaamalla. Lisäksi kuvat antavat vinkkejä siitä, kuinka kutakin liiviä voi yhdistellä.

Liivi sisäkäyttöön

Liivi on erinomainen vaate sisäkäytössä. Valittavana on sekä neuleliivejä, kangasmateriaalista valmistettuja liivejä, nahkaliivejä että tekonahkaliivejä.

Miesten neuleliivi

Klassinen napillinen neuleliivi täydentää tyylikkäästi kaulus- tai muun paidan. Neuleliivi on hyvä valinta silloin, kun et halua käyttää pikkutakkia, mutta pelkkä kauluspaita tuntuu liian yksinäiseltä. Neuleliivi tekee asukokonaisuudesta huolitellun ja lämmittää miellyttävästi selkää ja vartalon etuosaa. Verkkokaupastamme löydät lisää ”neuleliivejä” neule-kategoriasta.

Miesten nahkaliivi

Miesten nahkaliivi on klassinen ja ajan hammasta kestävä valinta. Pue nahkaliivi kuvioidun kauluspaidan päälle, tai yhdistä nahkaliiviin klassinen t-paita, niin olet valmis rentoon päivään! Rempseästi ylös käärityt kauluspaidan hihat sopivat hyvin nahkaliivin tyyliin.

Miesten ulkoiluliivit

Liivi sopii täydellisesti kerrospukeutumiseen myös ulkona. Ulkokäytössä liivi voi olla lämmittävä lisäkerros, jonka voit ottaa esiin, kun kaipaat kehoa lämmittävää kerrosta, joka antaa käsille hyvin liikkumavapautta. Liivi voi kuitenkin olla myös tyylikäs osa asukokonaisuuttasi. Tällöin liivi korvaa usein takin, mutta voi toki olla ulkotakin päälle puettava lisäkerros. Klassinen ulkokäyttöön tarkoitettu liivilook syntyy neulepaidasta, jonka päälle liivi puetaan. Liivi suojaa tällöin tuulelta ja jopa kevyeltä sateelta materiaalista riippuen. Esimerkiksi farkkuliivi on klassinen valinta ja sopii hyvin sekä sisä- että ulkokäyttöön.

Kevyttoppaliivi

Nykyisin suosittu kevyttoppaliivi on erinomainen valinta ulkoiluun. Se lämmittää hyvin ja suojaa niskaakin, jos liivissä on pystykaulus. Kuten muutkin liivit, myös kevyttoppaliivin voi pukea niin nahkatakin, farkkutakin kuin irtotakinkin päälle. Kevyttoppaliivin etuna on lisäksi se, että liivi menee pieneen tilaan, ja on siksi helppo kuljettaa mukana. Sen voi sitten ottaa esiin kylmänä iltana mökillä tai terassilla tai esimerkiksi veneillessä.

Fleeceliivi

Tyylikkään rento ulkoiluasu syntyy esimerkiksi paksummasta flanellipaidasta, jonka päälle puetaan fleeceliivi. Lyhyt- tai pitkähihainen t-paitakin on rento ja mukava valinta fleeceliivin alle. Fleecemateriaali lämmittää miellyttävästi ja hengittää hyvin. Aivan kuten kevyttoppaliivi, myös fleeceliivi on helppo pakata kassiin tai reppuun ja ottaa esiin, kun kaipaat lämmittävää lisäkerrosta ulkoillessasi. Fleeceliivejä on nykyisin saatavissa klassisen fleecepinnan sijaan myös neulosmaisella pinnalla.

Kääntöliivi

Kääntöliivi on mainio vaate matkoilla, kun et halua kantaa mukanasi kovin montaa vaatekappaletta, mutta haluat kuitenkin vaihdella asujesi ilmettä. Kääntöliivissä on kaksi eriväristä puolta, ja liiviä kääntämällä matkalaukussasi onkin yhden vaatteen sijaan tavallaan kaksi! Koska kääntöliivissä on kaksi kerrosta, se on myös usein mukavan lämmin ja siksi erinomainen ulkokäyttöön.

Isojen miesten liivit

Valikoimassamme on tarjolla liivejä myös isokokoisille miehille. Esimerkiksi ”Men Plus” -merkin liivejä valmistetaan erikoisleikkauksella, jossa liivin etuosa on leikattu väljäksi ja vatsalle tilaa antavaksi. Leikkaus istuu hyvin tukevankin vatsan ympärillä kiristämättä ja näyttämättä piukalta. Tällä leikkauksella löytyy niin tyylikäs puvun liivi kuin rennompi arkiliivikin.

Miesten liivimerkit, normaalit ja isot koot

Men Plus -mallistomme tarjoaa tyylikkäitä liivejä isokokoiselle miehelle, malliston laajasta kokovalikoimasta löytyy kokoja aina kokoon 82 asti. Myös ”Babista”-mallistostamme on saatavissa suuria kokoja, malliston kokohaarukan ollessa 48–66. ”Roger Kent”- ja ”Boston Park” -liiveissä kokoja on saatavissa kokoon 62 asti.

Miesten vapaa-ajan liivit

Vapaa-ajan liivin tärkeitä ominaisuuksia ovat muun muassa taskut. Koska liivi saattaa korvata takin, on tärkeää, että liivissä on säilytystilaa avaimille, puhelimelle sekä lompakolle tai korttikotelolle. Jos taskut voidaan vielä sulkea vetoketjulla, pysyvät pikkutavarat taatusti varmassa tallessa. Muita käytännöllisiä ominaisuuksia liiveissä voivat olla resorihelma tai helman nyörikiristys, jotka estävät kylmän viiman sujahtamisen liivin helmasta selkään. Liivi suojaakin hyvin niskaa ja alaselkää, varsinkin munuaisia, jotka ovat arkoja kylmyydelle. Ulkoiluliivin kokoa valittaessa kannattaakin ottaa huomioon se, ettei liivin tule olla liian iso. Liivi ei tietenkään saa olla liian pienikään, mutta liian isossa liivissä tuuli pääsee liivin sisään helman lisäksi myös kädenteistä. Vuoritus tekee liivistä lämpimämmän, joten myös tähän seikkaan kannattaa kiinnittää huomiota liiviä valittaessa.

Miesten juhlaliivit

Jos etsit miesten juhlaliiviä, kannattaa Klingelin verkkokaupassa kurkistaa myös miesten pukuihin ja pikkutakkeihin. Sieltä löydät juhlakäyttöön sopivia irtoliivejä sekä myös moniosaisia pukuja, joiden yhtenä osana on klassinen, satiinikangasselkäinen puvunliivi. Tervetuloa valitsemaan tyylikäs ja omaan tyylisi sopiva liivi Klingelin verkkokaupasta!


waiting...

YHTEYSTIEDOT
075 326 3537Asiakaspalvelu; arkisin 9-16 075 325 2953 Vardagar 9-19
MAKSA TURVALLISESTI
 • Lasku
 • Tili
 • PayPal
 • Visa
 • Mastercard
SEURAA MEITÄ
YHTEISTYÖKUMPPANIMME
 • Postnord
TURVALLINEN VERKKOKAUPPA
 • Trygg E-Handel
 • ASML
Toimitamme vain suomalaisiin osoitteisiin. Minimitilaus 50 €. Toimituskulut 5,90 €. 14 päivän vaihto- ja peruuttamisoikeus. Maksutavat: tili, lasku, luottokorttimaksu, PayPal. *)Voimassa yhdessä verkkotilauksessa asiakasta kohden 09.10.2022 asti niin kauan kuin tuotteita riittää. Alennuksen saa vain uuteen tilaukseen. Vain yksi tarjouskoodi tilausta kohden. Ilmoita tarjouskoodi tilauksen yhteydessä. Minimitilaus 50 euroa alennus huomioiden.