• Laaja tuotevalikoima
  • Koot 34–62
  • Ilmainen palautus
Suljemme tämän liikkeen pysyvästi. 😢Lisätietoa
Suljemme tämän liikkeen pysyvästi. 😢Lisätietoa
Vaatteet

Kategoriat

Miesten muoti ja vaatteet netistä

Miesten muoti on yhä suuremmassa roolissa nykypäiävänä. Muodikas pukeutuminen on oleellinen osa hyvää itseluottamusta. Näyttäessäsi hyvältä tunnet olosi hyväksi, etkä arkaile turhia muiden ihmisten läheisyydessä. Miesten pukeutumisen suunta on muuttunut muutaman viimeisen vuosikymmenen aikana. Tänä päivänä miesten muoti on erittäin suuri osa jatkuvasti kasvavaa muodin maailmaa. Me Klingelillä haluamme kantaa oman kortemme kekoon tarjoamalla asiakkaillemme laajan malliston tyylikkäitä aikuisten miesten vaatteita! Klingelillä ostosten teko on nopeaa ja tämän lisäksi vielä tavattoman helppoa. Voit selata mallistoamme läpi oman kotisi rauhassa juuri silloin kuin sinulle itsellesi parhaiten sopii. Suosittelemme sinua myös hyödyntämään vasemman reunan työkaluvalikkoamme mallistoa selatessasi. Voit näin selata valikoimaamme esimerkiksi vain sinulle tärkeiden tuoteominaisuuksien perusteella. Löydettyäsi mieleisesi tuotteen pääset lisäämään sen ostoskoriisi parilla hiiren klikkauksella. Valtaisa miesten vaatevalikoimamme kattaa kaiken alusasuista pyjamiin ja urheiluvarusteisiin. Löydät mallistostamme niin miesten housut, paidat, takit, puvut, kellot kuin kengätkin. Mallistomme selaaminen tuoteryhmittäin onnistuu niin ikään vasemman reunan valikon avulla. Tämän lisäksi sinun on mahdollista keskittää ostoksesi tietyn vaatemerkin valikoimaan tai tutustua tarkemmin erilaisiin pukeutumisteemoihimme. Hankkiessasi miesten vaatteet netistä voit ylimääräisen vaatteiden etsiskelyn sijaan keskittyä suoraan ostoslistasi hankintoihin. Näin helppoa on ostosten teko Klingelin verkkokaupassa!

Miesten muotia aikuiseen makuun: vaatteet, kengät ja asusteet saman katon alta

Haluamme tehdä ostosten teon asiakkaillemme mahdollisimman rattoisaksi palvelemalla heitä parhaamme mukaan. Näin olemmekin kasanneet kaiken aikuisten miesten tyylikkääseen pukeutumiseen tarvittavan saman katon alle. Hankkiessasi miesten vaatteet netistä on käsissäsi ostohetkellä erittäin suuri määrä tietoa täysin informoidun ostospäätöksen tekemiseksi. Kuten jo mainitsimmekin, helpoin tapa aloittaa ostosten teko on valikoimamme suodattaminen vaatteelta toivomiesi ominaisuuksien perusteella. Tämä onnistuu vasemman reunan työkalun avulla. Voit esimerkiksi keskittää huomiosi pelkästään tietyn kokoisiin vaatteisiin tai valita materiaalivalikosta mieleisesi kankaan. Voit käyttää kerralla yhtä tai vaikka useampaa suodatintyökalua. Löydettyäsi mieleisesi tuotteen, pääset tutustumaan tarkemmin sen ominaisuuksiin klikkaamalla kyseisen tuotteen tuotekuvaa. Tarkasta tuotekuvauksesta löydät tietoa mm. tuotteen materiaaliin, malliin ja lisäominaisuuksiin liittyen. Tuotesivulta voit myös tarkistaa tuotteen ajankohtaisen saatavuustilanteen. Mikäli etsit tyylikästä päällepantavaa esimerkiksi töihin tai vaikka rentoja vaatteita osaksi arkea, kannattaa sinun ehdottomasti tutustua vasemman reunan teemat-mallistoomme. Kyseinen osio jakaa vaatetuksen suoraan neljään eri osa-alueeseen niiden käyttötarkoituksen mukaan. Mikäli olet etsimässä vaatelahjaa puolisollesi, suosittelemme sinua tutustumaan sivun alareunasta löytämääsi kokotaulukot-osioon. Kyseisestä osiosta löydät kattavasti tietoa oikean vaatekoon ja -mallin valitsemiseksi. Hankkiessasi miesten vaatteet suoraan netistä saat samalla käyttöösi kattavan tietopaketin helppoon ja oikeaoppiseen vaatteiden hoitoon!

Klingel – perinteikäs ja luotettava miesten vaatteiden verkkokauppa

Asiakaslähtöiset toimintatavat ja pitkät perinteet ovat mahdollistaneet Klineglin jo liki 100 vuotta kestäneen toiminnan. Olemme aloittaneet pitkän uramme myymällä asiakkaillemme viimeisimpiä muotiluomuksia ensin kuvastomme ja sittemmin verkkokauppamme avulla. Samoin kuin nuoren, myös aikuisen miehen itsetunto on entistä eheämpi uusien tyylikkäiden vaatteiden myötä. Tämän vuoksi haluamme tarjota asiakkaillemme parhaat mahdolliset puitteet onnistuneisiin vaateostoksiin!


waiting...

YHTEYSTIEDOT
075 326 3537Asiakaspalvelu; arkisin 9-16 075 325 2953 Vardagar 9-19
MAKSA TURVALLISESTI
  • Lasku
  • Tili
  • PayPal
  • Visa
  • Mastercard
SEURAA MEITÄ
YHTEISTYÖKUMPPANIMME
  • Postnord
TURVALLINEN VERKKOKAUPPA
  • Trygg E-Handel
  • ASML
Toimitamme vain suomalaisiin osoitteisiin. Minimitilaus 50 €. Toimituskulut 5,90 €. 14 päivän vaihto- ja peruuttamisoikeus. Maksutavat: tili, lasku, luottokorttimaksu, PayPal. *)Voimassa yhdessä verkkotilauksessa asiakasta kohden 09.10.2022 asti niin kauan kuin tuotteita riittää. Alennuksen saa vain uuteen tilaukseen. Vain yksi tarjouskoodi tilausta kohden. Ilmoita tarjouskoodi tilauksen yhteydessä. Minimitilaus 50 euroa alennus huomioiden.