• Laaja tuotevalikoima
 • Koot 34–62
 • Ilmainen palautus
Suljemme tämän liikkeen pysyvästi. 😢Lisätietoa
Suljemme tämän liikkeen pysyvästi. 😢Lisätietoa
Nahkatakit(0)
Hupsista! Valitsemasi kategoria ei sisällä yhtään tuotetta.

Kategoriat

Suodata & lajittele

 • Lajittele:
  Suosituimmat ensin

Lajittele:

Nahkatakit(0)

Miesten nahkatakit

Miesten nahkatakki on vuosikymmenien saatossa siirtynyt ilmavoimien käytännöllisestä pilottitakista osaksi muotimaailmaa. 50-luvulla nahkatakki oli rokkareiden ja valtavirtaa vastustavien nuorten miesten ehdoton suosikki. Monet muistavat Marlon Brandon ja James Deanin luoman imagon, jonka näkyvin piirre oli nahkatakki. 60-luvulla Beatles jatkoi nahkatakkien rokahtavaa voittokulkua ja nahkatakit siirtyivät myös naisten tyyliin. Tämän jälkeen nahkatakit alkoivat näkyä myös huippusuunnittelijoiden mallistoissa ja näin ne kokivat muodonmuutoksen. Nykyään miesten nahkatakit eivät ole ainoastaan rokkareiden ja punkkareiden käytössä, vaikka rokahtavaa ja moottoripyörähenkistä tyyliä on edelleen saatavissa monissa väreissä ja malleissa. Miesten nahkatakit ovat klassinen osa miesten muotimaailmaa ja sopivat niin arkeen, töihin kuin juhlaankin. Nahkatakin valinnassa kannattaa miettiä takin käyttötarkoitusta, jotta tyylisi ei riko tilaisuuden pukukoodia. Miesten nahkatakit ovat monipuolinen vaate, joka sopii lähes jokaiselle vartalotyypille ja jokaiseen tyyliin. Valikoimistamme löydät klassiset mustat miesten nahkatakit, niitein koristellut rokahtavat nahkatakit sekä tekoturkiskauluksiset talvitakit. Nahkatakki sopii jokaiseen vuodenaikaan, kunhan takin alla on riittävästi lämmittäviä kerroksia. Vuoritettu nahkatakki palvelee koko pitkän talven ja lyhyt, ohut nahkatakki sopii kesään. Klassinen valinta nahkatakin pariksi ovat perusfarkut, mutta tyylikäs nahkatakki sopii hyvin yhteen myös suorien housujen kanssa.

Miesten nahkatakki kestävää oikein hoidettuna pitkään

Hyvin hoidettu nahkatakki kestää käyttöä pitkään ja ajan patina nahkatakissa vain lisää takin tyylikkyyttä. Nahkatakkia ei välttämättä tarvitse kyllästää tai pinnoittaa erillisillä pinnoitusaineilla, joten lue aina takin pesulapun ohjeet ennen takkisi kyllästystä. Mikäli takkisi kaipaa suojausta, kannattaa siitä suojata likaantumiselle alttiimmat kohdat, jotka ovat kosketuksissa ihoon. Takin kanssa kannattaa käyttää esimerkiksi kaulaliinaa tai kauluksellisia paitoja, jotta nahkatakin kaulus pysyy pidempään puhtaana. Tahrat tulee puhdistaa nahkatakin pinnasta heti kevyesti kostutetulla liinalla. Kuivaa tämän jälkeen takki huolellisesti. Nahkatakki ei sovellu sateeseen eikä sitä siten voi myöskään puhdistaa vedellä, sillä liika kosteus vahingoittaa nahkatakkiasi. Nahkatakin pesu kannattaa aina suorittaa nahkanpuhdistukseen erikoistuneessa pesulassa. Usein käytetyt miesten nahkatakit kannattaa tuulettaa säännöllisesti esimerkiksi parvekkeella. Ripusta takki sopivan kestävälle henkarille, jotta takin paino ei riko henkaria ja takki säilyttää ryhtinsä. Nahkatakki tulee säilyttää kuivassa, puhtaassa paikassa auringonvalolta ja pölyltä suojattuna. Tekonahkatakit vaativat erilaisen puhdistuksen, kuin aidot nahkatakit, joten tarkista aina takkisi materiaali ennen puhdistusta ja pesulaan vientiä.

Tilaa tyylikkäät miesten nahkatakit netistä – Klingelin verkkokaupasta

Miesten nahkatakit kuuluvat jokaisen tyylitietoisen miehen vaatekaappiin. Ajattoman klassinen miesten nahkatakki sopii moneen tilaisuuteen ja käytännöllisyyden vuoksi ne sopivat lähes jokaiseen tilanteeseen. Valikoimistamme löydät monia eri värejä ja malleja, joiden kätevät taskut varmistavat, että kaikki tarvitsemasi kulkee kätevästi mukanasi. Nahkatakkien lisäksi löydät meiltä myös tyylikkäät tekonahkatakit. Laaja kokovalikoimamme varmistaa, että löydät juuri sinulle sopivan koon. Tilaa pian tyylikkäät miesten nahkatakit verkkokaupastamme!


waiting...

YHTEYSTIEDOT
075 326 3537Asiakaspalvelu; arkisin 9-16 075 325 2953 Vardagar 9-19
MAKSA TURVALLISESTI
 • Lasku
 • Tili
 • PayPal
 • Visa
 • Mastercard
SEURAA MEITÄ
YHTEISTYÖKUMPPANIMME
 • Postnord
TURVALLINEN VERKKOKAUPPA
 • Trygg E-Handel
 • ASML
Toimitamme vain suomalaisiin osoitteisiin. Minimitilaus 50 €. Toimituskulut 5,90 €. 14 päivän vaihto- ja peruuttamisoikeus. Maksutavat: tili, lasku, luottokorttimaksu, PayPal. *)Voimassa yhdessä verkkotilauksessa asiakasta kohden 09.10.2022 asti niin kauan kuin tuotteita riittää. Alennuksen saa vain uuteen tilaukseen. Vain yksi tarjouskoodi tilausta kohden. Ilmoita tarjouskoodi tilauksen yhteydessä. Minimitilaus 50 euroa alennus huomioiden.