• Laaja tuotevalikoima
 • Koot 34–62
 • Ilmainen palautus
Suljemme tämän liikkeen pysyvästi. 😢Lisätietoa
Suljemme tämän liikkeen pysyvästi. 😢Lisätietoa
Rannekellot

Kategoriat

Miesten RANNEKELLO varmaan TYYLIIN

Rannekello kuuluu jokaisen omanarvontuntoisen pukeutujan ranteeseen. Miehen tyylin viimeistelee laadukas kello, joka varmistaa kiireisen henkilön olevan ajan tasalla. Kello ei ole mukana vain näyttääkseen oikeaa aikaa, vaan viimeistelee asun korun lailla. Erityisesti miesten pukeutumisessa, jossa ei yleensä koreilla koruilla, tuo kello kaivattua koreutta. Kellolla viestitään myös omasta tyylistä. Valitsetko ranteeseesi ikääntyneen klassikon vai modernin älykellon? Haluatko osoittaa seuraavasi trendejä vai luotatko vanhan ystävän toimivuuteen? Onko tyylisi metalli, jämäkkä kangas vai erähenkinen puu? Kellosta on moneksi ja yksi ja sama kello viestii eri tavoin eri asuissa. Anna rannekellon viimeistellä asuvalintasi oli kyseessä sitten tärkeä työtapaaminen tai tenniskauden päättäjäisjuhlat.

MIESTEN KELLO VIIMEISTELEE ASUN

Miesten kello sopii moneen asuun ja eri arjen tilanteisiin. Kangasrannekkeellinen tai ryhdikkään jaloteräksinen, hopeinen tai platinainen kronografi sopii loistavasti niin arkeen kuin juhlavaan näyttäytymiseen. Kiiltävän metallinen kello saa vilahtaa pikkutakin tai pitkähihaisen kauluspaidan hihansuusta. Sporttinen mies valitsee ranteeseensa rannekellon kangas- tai kumirannekkeella sen rentouden ja keveyden vuoksi. Urheilullista kelloa ei tarvitse turhaan varoa kovassakaan menossa, kuten juostessa tai pyörän selässä. Rennon vapaamuotoiseen menoon t-paidan, farkkujen ja loafereiden kanssa sopii mikä tahansa kello niin nahka-, kangas- kuin metallirannekkeella ja sen avulla saat itse päättää, minkä vaikutelman haluat antaa asullasi. Kello voi sekä nostattaa asua virallisemmaksi että tarvittaessa keventää tilanteeseen ylipuettua olemusta.

Anna tyylitajusi näkyä pukeutumisessa ja satsaa uuteen rannekelloon Klingelin valikoimasta. Nosta arkinen asu vakuuttavammaksi arvokkaan kellon avulla, tai tasapainota virallista asua rennolla rannekkeella arkisempaan suuntaan. Pitkähihaisen neuleen kanssa ranteeseen sopii niin metallinen kuin kankainen asuste. Vapaa-ajan t-paitaa ja paljaan käsivarren ihoa vasten sopii virkeän värinen silikonikello. Klingeliltä löydät miesten kellot joka lähtöön ja eri tyyleihin.

MITEN VALITA UUSI KELLO?

DIGITAALINEN VAI ANALOGINEN NÄYTTÖ

Miten valita uuden kellon ajannäyttötapa?Digitaalinen kello

Digitaalinen kello on se, jonka tunnemme tietokoneiden ja kännyköiden näytöiltä. Aika ilmaistaan numeroiden avulla ja tunnit, minuutit ja mahdolliset sekunnit erotetaan toisistaan kaksoispisteillä. Digitaalisessa kellossa voi olla muitakin älyominaisuuksia kuin pelkkä ajannäyttö; siinä voi olla kalenteri tai hyödyllisiä aktiivisuusmittareita, kuten askelmittari tai kalorimittari. Digitaalisessa näytössä voi olla väritehosteita ja sen voi yleensä pimentää tai valaista käskystä.Analoginen kelloAnaloginen kello on se perinteinen, jossa viisarit näyttävät tunnit ja minuutit kellotaulun numeroiden päällä. Analoginen näyttö on rannekelloissa yleisin ja siitä näkee aina 12 tuntia kerrallaan. Viisareiden osoittaessa suoraan ylös taulun keskellä, on kello joko tasan 12 keskipäivällä tai keskiyöllä. Analoginen näyttö tarjoaa paljon mahdollisuuksia erinäköiselle ulkomuodolle. Kellotaululla voi olla mikä tahansa taustakuva, joskus siihen voi jopa vaihdattaa haluamansa taustakuvan. Viisareissakin on valinnanvaraa. Ne voivat olla identtiset tai keskenään aivan erilaiset, ne voivat olla pitkät ja suorat tai erikoisen malliset. Tärkeintä on vain, että niistä näkee selkeästi mihin ne osoittavat.

MIKÄ ON KRONOGRAFI?

Kronografi on yleinen kellomalli. Nimitys kertoo, että kellossa on useampi pieni mittari varsinaisen kellotaulun sisällä. Pienet mittarit mittaavat esimerkiksi sekunteja tai niiden sadasosia. Monimutkaiselta näyttävä kellotaulu on näyttävä asuste ja antaa kantajastaan vakuuttavan kuvan. Jokaista pientä mittaria ei välttämättä tarvitse tarvita, vaan ne voivat joskus olla mukana vain näön vuoksi. Kronografi on perin pohjin ajan mittaaja. Antiikin kreikasta juontava nimi tarkoittaa nimenomaan ajanmittaajaa ja kronografeissa on edelleen oleellisena toimintona ajan mittaus. Klingelin valikoimassa on laaja tarjonta ja monenlaisia malleja miesten kronografeja.

MIKÄ ON KVARTSIKELLO?

Kvartsikello on tarkkuuskello. Sen etenemistä ja ajan kulkua ohjaavat kvartsikiteiden aiheuttamat värähtelyt. Kvartsikelloja pidetään hyvin tarkkoina ja luotettavina. Kvartsimekaniikka tarvitsee patterit kulkeakseen. Kvartsikoneisto on yllättävän yleinen, vaikka sen nimitykseen ei törmäisi kovinkaan usein. Yleisin rannekelloista löytyvä koneisto on nimenomaan kvartsi. Miesten kvartsikellot löydät Klingelin nettikaupasta. Laadukas tarjontamme kattaa muun muassa merkit Rosendahl, Meister Anker, Jacque Lemans sekä TW Steel.

MIKÄ ON AUTOMAATTIKELLO?

Automaattikellon juju on sen kyvyssä kerätä talteen omaa energiaansa sitä liikuteltaessa. Koneisto saa kerättyä talteen energiaa painovoimasta kun esimerkiksi kättä liikutetaan. Automaattikoneistot eivät siis tarvitse erillisiä pattereita kulkeakseen ja ovat siten erittäin käytännöllisiä. Jos kello on ollut paikallaan pitkään, esimerkiksi yöpöydällä tai laatikostossa, pitää koneistoon ladata energiaa vetonupista. Sen avulla kello lähtee taas käyntiin ja pyörimään. Ennen vanhaa herkkiä automaattikoneistoja vaalittiin ja säästettiin arkisilta menoilta. Ne otettiin esiin vain juhlatilanteissa. Nykyään myös automaattikellot ovat kestäviä ja ovat arkipäiväistyneet niin, että ne kestävät tavallisia arkipäivän käänteitä. Klingelin verkkokaupasta löydät komeat miesten automaattikellot niin klassiseen tyyliin kuin modernimpaankin.

MIKÄ ON ÄLYKELLO?

Älykello on modernin miehen trendikkäin asuste. Älykello voi pelata yhteispeliä älypuhelimen kanssa, mutta niitä ei myöskään ole pakko yhdistää. Halutessa, älykello osaa bluethoothin avulla kaivaa pilven, puhelimen tai tabletin kalenterista tärkeät tapaamiset ja muistuttaa niistä hyvissä ajoin. Bluetoothin langattomalla yhteydellä rannekello osaa ilmoittaa puhelimeen tai sähköpostiin saapuneista viesteistä värinätoiminnolla. Sen avulla voit myös säätää kuuntelemaasi musiikkia ja hypätä biisistä seuraavaan. Armani Exchange connected –huippukelloissa on kameratoiminto, jonka avulla nappaa nopeasti itsestään selfien. Älyrannekkeissa voi myös olla erilaisia sovelluksia, joilla voi mitata ja seurata esimerkiksi unten laatua ja unirytmiä tai muuta aktiivisuutta. Vuosikymmen sitten älykellot saattoivat kuulostaa utopialta, mutta nyt ne ovat totta! Trendikkäät miesten älykellot löydät Klingelin nettikaupasta. Valikoimissamme on tyylikkäitä miesten älykelloja muun muassa laatumerkeiltä Fossil Q, Armani Exchange connected ja Skagen connected.

AURINGON ENERGIALLA TOIMIVAT KELLOT

Nykyään niinkin pieniin esineisiin kuin kelloihin saadaan mahtumaan auringon valosta energiaa kerääviä aurinkokennoja. Suomen olosuhteissa kelloa kannattaa käyttää erityisen ahkerasti valoisana vuodenaikana ja silloin se saakin helposti kerättyä energiaa. Joskus aurinkokennoilla varustettuihin kelloihin voidaan myös asettaa patterit pimeiden päivien varalta.

MITEN KELLON VESITIIVIYS MITATAAN – MIKÄ ON ATM?

Rannekellon ominaisuuksissa ilmoitetaan kellon mahdollinen atm-arvo. Sillä tarkoitetaan kellon vesitiiviyttä, eli sitä, onko kyseisen kellon koneisto lähinnä vesiroisketta kestävä vai täysin vedenpitävä. Atm-asteikolla mitataan kuinka kovaa painetta koneisto kestää. Kyse on metreistä, joiden syvyydessä koneisto toimii. Koska paine vahvistuu liikkuessa, verrataan atm-asteikon kestävyyttä usein uimisen ja sukeltamisen kaltaisten liikuntamuotojen avulla.

 • 3 atm eli 30 metriä – koneisto kestää vesipisaroita ja kosteutta, mutta ei suihkua
 • 5 atm eli 5 metriä – koneisto on roisketiivis, mutta ei kestä kokonaisvaltaista altistumista vedelle, kuten esimerkiksi kylpyä
 • 10 atm eli 10 metriä – koneisto on vedenkestävä ja kestää kylpemistä ja uimista
 • 20 atm eli 20 metriä – koneisto on vedenpitävä ja kestää sukellusta matalassa vedessä
 • 30 atm eli 30 metriä – koneisto on täysin vedenpitävä ja kestää sukellusta syvässä vedessä

Vinkki:Ennen kuin altistat kellon vedelle, varmista, että koneiston säätöruuvi tai vetonuppi on painettuna syvälle sisään asti. Jos ruuvi ei ole täysin paikallaan, ei koneisto ole enää vesisuojattu eikä sen takuu ole voimassa. Muista myös, että jos kellossa on atm-luokitus 3 tai 5 ovat ne vain kosteuden ja roiskeiden kestäviä, eivät täysin vedenpitäviä.

MITÄ OVAT MINERAALILASI JA SAFIIRILASI?

Yleisin muotikelloissa ja huokeamman hintaisissa kelloissa käytetty suojalasi on mineraalilasi. Mineraalilasista saadaan naarmuuntumaton ja kestävä valmistamalla se sekä lämpökäsittelyllä että kemikaaleilla. Se on tavallista, ohutta lasia kestävämpi. Mineraalilasin lisäksi yleisesti käytetty lasi rannekelloissa on safiirilasi. Safiirilasi on erittäin kestävää eikä se naarmuunnu. Lasien tiheyttä ja kestävyyttä mitataan Vickersin asteikolla. Kyseisellä asteikolla mineraalilasi sijoittuu 500 ja 800 välille, kun taas Safiirilasi ulottuu huomattavasti korkeammalle, noin 2200 ja 2300 välille.

ANNA KELLON VIIMEISTELLÄ TYYLISI

Kello on kuulunut miesten perinteiseen tyyliin jo yli vuosisadan ajan. Se on hienostuneisuuden ja tyylin merkki ja sillä viestitään sanattomasti muille, mitä tyyliä haluaa edustaa. Hyvin pukeutuva herrasmies kantaa mukanaan joko rannekelloa tai klassista taskukelloa sekä käytännön syistä että tyyliin kuuluvana elementtinä. Aito ajaton klassikko on kronografi, joka huokuu tärkeyttä, mutta on laadukkaana kellona ymmärrettävä ja helppolukuinen. Kronografin useat pikkunäytöt tarjoavat jatkuvasti mielenkiintoista seurattavaa ja kronografien erikoisominaisuutena on aina sekuntikello, jonka avulla saat laskettua tarkan ajan mille tahansa ympärilläsi. Tekonahkainen tai nahkarannekkeellinen kronografi istuu kuin sukka jalkaan mihin tahansa miehen pukeutumistyyliin. Se tuo tyyliklassikkona uskottavuutta businesspukeutumiseen ja viimeistelee vapaamuotoisemman asun raidallisen kauluspaidan hihansuussa. Kvartsikello tukevalla kangasrannekkeella sopii yhtä lailla niin työhön kuin vapaa-aikaan. Kankainen ranneke on helppohoitoinen ja kestävä valinta rannekelloon. Lisäksi se on mukava ihoa vasten eikä talvisellakaan säällä tunnu kylmältä rannetta vasten. Erityisesti kellomerkki Laimer on tuonut markkinoille näyttäviä puukelloja. Puinen ranneke viestii luonnonläheisestä elämäntyylistä ja ekologisista arvoista. Puukello voi olla vaaleanruskea, ruskea tai tummanruskea. Tummanruskeaa puuranneketta ei kauempaa tunnista puiseksi ja sopii erinomaisesti tiedostavalle pukeutujalle, joka ei kuitenkaan joka välissä jaksa puukelloa ihailevia katseita. Urheiluun ja aktiiviseen elämäntapaan voi parhaiten soveltua sporttinen rannekello. Retkeilijöiden paras valinta on kello, joka osaa kertoa ilmanpaineen ja lämpötilan. Lisäksi retkeilijän luottokellossa on korkeusmittari ja kompassi. Rohkea pukeutuja antaa rannekellon loistaa asun tähtenä eikä pelkään isonkaan kellon herättämää huomiota. Tukevarakenteinen metallirannekello saa sopivissa tilanteissa vilahtaa hihansuusta. Klingeliltä löydät laajan valikoiman hyvän hintaisia laatukelloja miehille.

Rannekello on itsessään näyttävä koru ja asuste ja se on helppo väline oman imagon muokkaamiseen. Valitse omaperäinen malli ja panosta näyttävyyteen. Rannekellojen ulkonäöissä on eroavaisuuksia niin mallin muodon kuin värityksen ja materiaaliyhdistelmien suhteen. Kello voi olla tummansininen, tummanharmaa tai ruskea, tai se voi olla eri värien yhdistelmä, kuten kullan ja harmaan tai ruusukullan ja metallin sekoitus. Tunnetuilta laatumerkeiltä löytyy raikkaan omaperäisiä malleja sekä hillityn tyylikkäitä miesten kellomalleja. Yksi virkeistä väreistä tunnettu kellomerkki on Rosendahl. Eri värien rohkean yhdistämisen lisäksi Picto-mallin tekninen muotoilu on maailmankuulua, palkittua ja aivan omaa luokkaansa. Kellossa pyörii vain minuuttiviisari. Tuntia merkitsee kellotaulun runkoon kiinnitetty piste. Tuntipiste osoittaa ajan pyörivän rungon avulla. Kellon runko pyörittää tauluun kiinnitettyä pistettä vuorokauden ympäri. Suunnittelustaan palkittu Picto loistaa useissa väriyhdistelmissä metallisella, keinomateriaalisella tai nahkaisella rannekkeella. Klingelin netistä löydät myös muun muassa laatumerkit Jaques Lemans, Meister Anker, Fossil Q ja TW Steel.Hintaluokasta riippumatta rannekellojen ulkonäöissä on varaa valita. Miesten kellomuotia määrittelee vuodesta toiseen eri metallinsävyt. Pohjavärinä arvokkuutta huokuva metallinharmaa sointuu niin kultaisiin kuin punertavan ruusukultaisiin yhdistelmiin. Metallikuorinen kello on tummanpuhuvana näyttävä valinta. Tumman ruskea, tumman harmaa tai musta metalli ovat modernin tyylikkäitä. Perinteisen yksiväriset kulta ja hopea sopivat myös aina ranteeseen.Jokaisen tyylinsä tuntevan miehen varustukseen ja asustekaappiin kuuluu vähintään yksi rannekello. Huolellinen pukeutuja saattaa vaihdella parin kolmen eri kellon kesken. Valittavissa voi olla rennon sporttisten rannekellojen ja yhden arvokkaan tyylikkään kesken. Viimeisimmän kehtaa nostaa asusteeksi mihin tahansa asuun ja tilanteeseen kuin tilanteeseen.

KELLO OMAAN TYYLIISI – KLINGELIN NETISTÄ

Nettikaupastamme löytyy kello jokaisen miehen makuun ja tyyliin. Valikoimistamme löydät kellot ajattoman tyylikkäästä, ruostumattomasta teräksestä tai aktiiviseen elämään sopivasta, vedenkestävästä kumista. Löydät myös naarmuuntumattomat ja aikaa ja iskuja kestävät kellot tyylikkäissä malleissa. Hopeinen, kultainen tai ruusukultainen kello viimeistelee businesspukeutumisen, sininen tai vihreä kangasranneke piristää arkea ja trendikkäästi kirkkaanvärinen kumikello houkuttelee uusiin seikkailuihin. Osa valikoimamme kelloista on täysin vedenpitäviä ja palvelee mittareillaan haastavammissakin olosuhteissa, kuten sukellusretkellä. Osa kelloista on korujakin koristeellisempia kiiltävällä pinnallaan, osa on klassisen arvokkaan oloisia.Kaikki Klingelillä myytävät kellot on tarkastettu tarkan laatuseurannan avulla. Siten niiden voi luottaa kestävän pitkään ja pysyvän laadukkaina. Valikoimistamme löytyy muun muassa:

 • Klassisen tyylikkäät rannekellot kvartsikoneistolla
 • Kelloja trendikkäällä, hopeisella rannekkeella
 • Raikkaan värikkäitä kelloja ohuella rannekkeella
 • Miesten rannekelloja sointuvilla väreillä
 • Rannekelloja puukuorella ja puunvärisinä
 • Urheilullisia rannekelloja joustavalla kumikuorella
 • Korkeusmittarilla, kompassilla ja lämpötilannäytöllä varustettuja rannekelloja
 • Tunnettujen muotimerkkien merkkikelloja

KELLO HELPOSTI NETISTÄ

Klingelin netistä tilaat kellon helposti ja luotettavasti. Verkkokaupasta löydät paljon yksityiskohtia ja tarkkaa tietoa kellon toiminnoista ja ominaisuuksista sekä materiaaleista ja takuusta. Tuotesivuilta löydät tiedon kellon rannekkeen pituudesta, koneiston vesitiiviyden ja rannekkeen ja kuoren tarkat kokotiedot. Liikuttamalla hiiren kuvan päälle, saat kuvasta suurennetun näyn ja näet tuotteen yksityiskohdat entistä tarkemmin. Tilaa mieluisin kello kätevästi netistä, niin saat paketin lähimpään paketin noutopisteeseen. Haettuasi paketin voit kokeilla ja sovitella kelloa ranteeseen ja eri vaatteisiin ja asusteisiin. Tilaamalla kellon netistä, saat aina kaksi viikkoa aikaa tehdä lopullisen ostopäätöksen. Jos kello ei jostain syystä sovikaan makuusi tai tyyliisi, saat aina palauttaa sen tai vaihtaa toiseen väriin tai malliin. Monet laatukellot toimitetaan niiden omissa säilytysrasioissa. Rasia voi olla tukevaa muovia tai puuta, ja kellon saa pakattua rasian suojaan silloin, kun sitä ei käytä päivittäin.

Tervetuloa miesten kellojen maailmaan Klingelin verkkokauppaan!


waiting...

YHTEYSTIEDOT
075 326 3537Asiakaspalvelu; arkisin 9-16 075 325 2953 Vardagar 9-19
MAKSA TURVALLISESTI
 • Lasku
 • Tili
 • PayPal
 • Visa
 • Mastercard
SEURAA MEITÄ
YHTEISTYÖKUMPPANIMME
 • Postnord
TURVALLINEN VERKKOKAUPPA
 • Trygg E-Handel
 • ASML
Toimitamme vain suomalaisiin osoitteisiin. Minimitilaus 50 €. Toimituskulut 5,90 €. 14 päivän vaihto- ja peruuttamisoikeus. Maksutavat: tili, lasku, luottokorttimaksu, PayPal. *)Voimassa yhdessä verkkotilauksessa asiakasta kohden 09.10.2022 asti niin kauan kuin tuotteita riittää. Alennuksen saa vain uuteen tilaukseen. Vain yksi tarjouskoodi tilausta kohden. Ilmoita tarjouskoodi tilauksen yhteydessä. Minimitilaus 50 euroa alennus huomioiden.