• Laaja tuotevalikoima
 • Koot 34–62
 • Ilmainen palautus
Suljemme tämän liikkeen pysyvästi. 😢Lisätietoa
Suljemme tämän liikkeen pysyvästi. 😢Lisätietoa

Sormukset(0)

Hupsista! Valitsemasi kategoria ei sisällä yhtään tuotetta.

Kategoriat

Suodata & lajittele

 • Lajittele
  Suosio

Lajittele

Sormukset(0)

Miesten sormukset

Miesten sormukset lienevät nykyään miesten yleisimmin käyttämiä koruja. Tähän on syynä luonnollisesti tapa, jonka mukaan naimisissa oleva mies pitää vihkisormusta vasemmassa nimettömässään. Näin ollen mies, joka ei yleensä käytä minkäänlaisia koruja, mutta on naimisissa, pitää ainakin vihkisormusta. Miesten sormukset ovat kuitenkin muutakin kuin vain avioliiton symboleita ukkomiehille. Ne ovat tyylikäs yksityiskohta, jota voi vaihdella käyttötilanteen, asun ja oman mielen mukaan, ja joiden avulla voi nostaa esiin omaa persoonallisuuttaan. Omantyylinen ja tilanteen mukaan valittu sormus viimeistelee miehekkään tyylin suvereenisti. Nykyaikainen mies uskaltaa kokeilla ja yhdistellä koruja tyylissään. Tervetuloa miesten sormukset -osastollemme tutustumaan valikoimaamme!

Miesten sormukset netistä

Klingelin verkkokaupasta löydät miesten sormukset joka tyyliin ja tilanteeseen, esimerkiksi sekä miesten isot sormukset että tyylipuhtaat kantasormukset. Sormukset on suunniteltu miehiseen makuun, ja ne henkivät maskuliinista charmia. Muotokieli on jykevää, selkeälinjaista ja ajatonta. Saatavissa on erilevyisiä malleja, joten löydät meiltä sekä kapeat että leveät miesten sormukset. Monissa malleissa nähdään rouheaa pintakuviointia, joka tuo niihin luonnetta. Koruaiheista löytyy alkuvoimaisia eläinhahmoja, kuten susi, kotka ja leijona. Historiallisen tyylin ystäville on tarjolla vaakuna-, pyhimys- ja kolikkoaihetta. Pidä silmällä verkkokauppaamme, sillä valikoimamme päivittyy jatkuvasti! Suurin osa miesten sormusvalikoimastamme on jalometallikoruja, joten voit aina luottaa saavasi laadukkaan miesten sormuksen. Tarjoamme laajan kokovalikoiman: saatavissa on miesten sormuksia koosta 50 kokoon 72 asti. Valikoimaamme kuuluvat muun muassa saksalaisen koruvalmistajan, Diemerin, ensiluokkaiset korumallistot Diemer Diamant, Diemer Gold ja Diemer Highlights. Diemer luottaa sormusmuotoilussaan puhtaisiin, miehekkäisiin linjoihin ja harkittuihin yksityiskohtiin.

Miesten kultasormukset huokuvat lämmintä charmia

Miesten kultasormukset ovat todellinen klassikko, onhan kulta arvostetuimpia jalometalleja maailmassa. Kullan lämmin hohde on ajatonta ja eleganttia. Miesten kultaiset sormukset kestävät siksi aikaa ja käyttöä! Löydät meiltä sekä keltakultaiset että valkokultaiset miesten sormukset. Valikoimamme keltakulta- ja valkokultasormukset ovat pääasiassa 585- tai 375-kultaa. Sormusosastollamme on myös sormuksia, joiden kultapitoisuus on Suomen lainsäädännön mukaan liian pieni (vain 333 massan tuhannesosaa), että niitä voisi nimittää aidosti kultaisiksi. Verkkokaupassamme lukee näiden tuotteiden kohdalla, että ne ovat kelta-, valko- tai roseekullanväristä metalliseosta (333). Kultasormuksissamme on saatavissa sekä kiiltävää että mattaa pintaa. Timanttileikkaus, satinointi ja hopeanväriseksi rodinointi tuovat niihin luonnetta ja muotoa.

Miesten hopeasormukset vakuuttavat viileällä tyylikkyydellään

Miesten hopeasormukset ovat kultasormusten rinnalla suosittuja jalometallikoruja. Kun kulta huokuu lämmintä arvokkuutta, on hopean hohde viileän tyylikästä ja puhdasta. Sen hohde nousee erityisen hyvin esiin päivettynyttä ihoa vasten. Valikoimamme hopeiset miesten sormukset ovat 925-hopeaa, joka tunnetaan myös nimellä sterling-hopea. VINKKI: Jos haluat kullanvärisen sormuksen, mutta aito kultasormus tuntuu liian isolta investoinnilta, suosittelemme vilkaisemaan kullanväriseksi pinnoitettuja hopeasormuksiamme. Ne ovat aitoa 925-hopeaa, mutta pinnoitteen ansiosta ne näyttävät kultaisilta. Pinnoitteen ansiosta ne eivät tummene ajan kanssa, kuten hopeasormuksilla on tapana tehdä.

Miesten platinasormukset, terässormukset ja titaanisormukset antavat vankkumatonta tyyliä

Perinteisten jalometallisormusten, kulta- ja hopeasormusten, rinnalle ovat suosioon nousseet miesten platinasormukset, terässormukset ja titaanisormukset. Platina on arvokas jalometalli, joka on hypoallergeenista, eikä se tummu käytössä tai ajan kanssa. Platinasormukset ovat kuitenkin varsin kalliita, joten sellaisen hankinta ei välttämättä ole kaikkien budjetissa. Teräksen ja titaanin etuina kultaan ja hopeaan verrattuina ovat helppohoitoisuus, kestävyys ja edullisuus. Terässormukset ja titaanisormukset ovat modernin miehen asusteita.

Miesten sormukset kivellä – astetta näyttävämpiä

Miesten sormukset saavat näyttävyyttä erilaisista jalokivistä ja korukivistä. Miesten timanttisormukset ovat kivellisistä sormuksista arvokkaimmat, mutta muut klassiset jalokivet ovat myös suosittuja. Monen miehen mieleen korukivenä on esimerkiksi onyksi (tai onyx). Löydät valikoimastamme timanttisormusten lisäksi rubiinisormuksen, smaragdisormuksen ja safiirisormuksen miehille. Monesta miehestä voi äkkiseltään tuntua, että jalo- tai korukivi tekee sormuksesta liian glitterimäisen omaan makuun, mutta tästä ei ole pelkoa! Hillittyyn tyyliin sopii mainiosti kantasormus, johon on upotettu kannan täyttävä jalokivilaatta. Esimerkiksi onyx-kantasormus on perinteinen valinta. Vähän enemmän hohtoa saa sormuksella, jossa jalokivet on aseteltu geometrisen ilmeen luoviksi neliöiksi ja riveiksi. Tai miten olisi yksi pieni, sormukseen upotettu timantti? Miesten sormukset saavat juuri sopivasti näyttävyyttä hyvällä maulla asetelluista jalokivistä.

Miesten kihlasormukset ja vihkisormukset kulkevat mukana läpi elämän

Suomalaisessa hääperinteessä miehellä on yleensä pelkästään kihlasormus, eikä hän siis hääpäivästä lähtien ala käyttää toista tai uutta sormusta. Kun aviopari on vihitty, miehen kihlasormus muuttuu vihkisormukseksi. Tähän sormukseen voidaan vaikkapa lisätä kaiverrus tai timantteja vihkimisen muistoksi. Tapoja löytyy muitakin: osa miehistä ei hanki ollenkaan kihlasormusta, vaan ottaa vihkisormuksen käyttöön hääpäivänä, kun taas osa hankkii sekä kihla- että vihkisormuksen. Haluatpa sitten noudattaa mitä tapaa hyvänsä, meiltä löydät sekä kihlasormukset että vihkisormukset miehille. Kihla- ja vihkisormuksiamme löytyy niin keltakultaisina, valkokultaisina kuin ruusukultaisinakin, mutta yhä suositumpia sormusten materiaaleja ovat myös platina, hopea, titaani, teräs ja hiilikuitu. Valikoimaamme kuuluvat sileät vihkisormukset sekä mattana että kiiltävänä sekä kihlasormukset, joissa on komea pintakuviointi. Joissakin malleissa on rodinointi, joka antaa niihin lisää persoonallisuutta. Pääosa kihla- ja vihkisormuksistamme on saatavissa ko’oissa 54–72, jolloin nainen ja mies voivat valita samanlaiset sormukset. Yhteneväisten sormusten käyttö onkin Suomessa varsin suosittu hääperinne. VINKKI: Suurin osa kihla- ja vihkisormuksistamme on sijoitettu naisten sormusosastolle, vaikka malli olisikin tarkoitettu molemmille sukupuolille. Jos et siis löytänyt haluamaasi miesten sormukset -osastolta, piipahda ihmeessä naisten puolella.

waiting...

YHTEYSTIEDOT
075 326 3537Asiakaspalvelu; arkisin 9-16 075 325 2953 Vardagar 9-19
MAKSA TURVALLISESTI
 • Lasku
 • Tili
 • PayPal
 • Visa
 • Mastercard
SEURAA MEITÄ
YHTEISTYÖKUMPPANIMME
 • Postnord
TURVALLINEN VERKKOKAUPPA
 • Trygg E-Handel
 • ASML
Toimitamme vain suomalaisiin osoitteisiin. Minimitilaus 50 €. Toimituskulut 5,90 €. 14 päivän vaihto- ja peruuttamisoikeus. Maksutavat: tili, lasku, luottokorttimaksu, PayPal. *)Voimassa yhdessä verkkotilauksessa asiakasta kohden 09.10.2022 asti niin kauan kuin tuotteita riittää. Alennuksen saa vain uuteen tilaukseen. Vain yksi tarjouskoodi tilausta kohden. Ilmoita tarjouskoodi tilauksen yhteydessä. Minimitilaus 50 euroa alennus huomioiden.