• Laaja tuotevalikoima
 • Koot 34–62
 • Ilmainen palautus
Suljemme tämän liikkeen pysyvästi. 😢Lisätietoa
Suljemme tämän liikkeen pysyvästi. 😢Lisätietoa
T-paidat(0)
Hupsista! Valitsemasi kategoria ei sisällä yhtään tuotetta.

Kategoriat

Suodata & lajittele

 • Lajittele:
  Suosituimmat ensin

Lajittele:

T-paidat(0)

Miesten t-paidat netistä

Klingelin verkkokaupasta tilaat miesten t-paidat helposti ja mukavasti kotoa käsin silloin kun se sinulle sopii. Näppärien hakutoimintojen ansiosta voit suodattaa hakuasi ja etsiä tietynvärisiä ja tietynkokoisia t-paitoja. Näin saat nopeasti esiin juuri ne tuotteet, jotka vastaavat tarvettasi. Suodattimien avulla voit myös hakea tietyn merkin tuotteita. Tämä on kätevää varsinkin silloin, kun olet tilannut aikaisemmin ja tiedät, että löydät tietyltä merkiltä itseäsi miellyttäviä ja omalle vartalollesi sopivia t-paitoja. Hyvä vinkki on myös tilata kerralla useampi kuin yksi samanlainen t-paita joko samassa tai eri värissä. T-paidoille löytyy nimittäin sen verran käyttöä, että varapaita ei ole lainkaan pahitteeksi.

T-paidan historiaa

T-paidasta on vuosien saatossa tullut tärkeä osa miesten pukeutumista. 1900-luvun alkupuoliskolla tätä pääasiassa lyhythihaista, perinteisesti puuvillatrikoosta valmistettua kauluksetonta paitaa käytettiin aluspaitana varsinkin villakankaasta valmistettujen armeijaunivormujen alla. T-paita oli myös suosittu työvaate. Nuorisomuodin suosikiksi t-paita nousi 50- ja 60-luvuilla. Sen maailmanlaajuiseen suosioon vaikuttivat varsinkin 50-luvulla ilmestyneet kapinallis- ja biker-henkiset elokuvat, joiden päähenkilöt olivat pukeutuneet valkoiseen, tiukahkosti istuvaan t-paitaan, farkkuihin ja bootseihin. Tyyliin kuului lisäksi myös musta nahkatakki tai punainen pusakka. Tästä tyylistä tuli hetkessä nuorison uusi univormu. Osittain siksi, että lähes kaikilla oli varaa tähän elokuva- tähtien lanseeraamaan ja myös rocktähtien omaksumaan tyyliin. Tyyli symboloi vapautta ja häivytti myös osaltaan yhteiskunnallisia luokkaeroja. T-paidan voittokulku suosittuna vaatekappaleena jatkui 60-luvulla, jolloin kuuluiset muusikot yhdistivät t-paidan bleiseriin perinteisen kauluspaidan sijaan ja korvasivat solmion huivilla. Iskulausein varustettujen t-paitojen suosio kasvoi 60-luvulla, ja muusikot esiintyivät myös revityissä t-paidoissa. Nykyisin t-paidasta on tullut kaikenikäisten suosima vaate, eikä suotta, onhan t-paita monipuolinen ja monikäyttöinen vaatekappale, joka taipuu moneen: alus-, yö-, työ- ja vapaa-ajanvaatteeksi. T-paitamalli on suosittu myös urheiluvaatteissa, nykyisin usein teknisistä materiaaleista valmistettuna

Pyöreäkaula-aukkoiset t-paidat

Klassisen t-paidan kaula-aukon malli on pyöreä. Tämä malli on yhä tänäkin päivänä tavallisin ja suosituin t-paitamalli. Malli on ikisuosikki yhdistettynä farkkuihin – yhdistelmä syntyy nopeasti, eikä asu tarvitse seurakseen juurikaan muuta. Pyöreä pääntien muoto on hyvä valinta myös silloin, kun t-paitaa halutaan käyttää aluspaidan tavoin neuleen tai kauluspaidan alla. Kauluspaidan ylimmän napin voi jättää rennosti auki, jolloin t-paidan kaula-aukko pilkistää esiin kauluspaidan alta. T-paita suojaa sen päälle puettavaa vaatetta esimerkiksi hieltä. Se estää myös ohuista materiaaleista valmistettujen kauluspaitojen läpinäkyvyyttä ja lämmittää mukavasti kylmemmillä säillä.

V-pääntiellä varustetut t-paidat

Klassisten pyöreäkaula-aukkoisten t-paitojen lisäksi suosittu kaula-aukon malli on matala V-pääntie. V-pääntie antaa t-paidalle muodikkaan ilmeen. Tyylikäs, v-kaula-aukkoinen malli sopiikin hyvin yhdistettäväksi bleiseriin, sillä kauluksen malli harmonioi hyvin bleiserin kauluslinjan kanssa.

Miesten t-paitojen kuosit ja printit

Klassisten yksiväristen t-paitojen lisäksi t-paitoja on saatavissa lukuisissa eri kuoseissa eli erilailla kuvioituina. Kuosi voi olla koko t-paidassa tai vain sen osassa. Suosittuja kuoseja ovat erilaiset raitakuosit. Raitoja löytyy ohuina, paksuina, tasaraitoina tai yksittäisinä somisteraitoina. Myös t-paidan miehustaan painetut printit ovat nousseet suosituiksi, ja ne tuovat t-paitoihin kivaa vaihtelua. Printtejä, ja t-paitoja yleensäkin, voidaankin pitää nykyisin myös itseilmaisun välineenä, sillä printti voi kertoa kantajansa mielenkiinnon kohteista, kuten eläimistä, musiikista tai urheilulajeista. Printti voi myös olla kannanotto ajankohtaiseen asiaan tai mielipiteen ilmaus. Sporttisissa t-paidoissa nähdään erilaisia merkkejä, jotka on ommeltu tai kirjailtu t-paitaan, joko t-paidan rinnukseen tai hihaan. Merkit mielletään varsinkin merihenkisiin vaatteisiin. Toinen tapa saada t-paitaan vaihtelua on ommella sen rintaan tasku. Rintatasku on usein t-paitakankaan päälle ommeltu paikkatasku. Se voi olla väriltään t-paidan värinen tai poiketa siitä, jolloin se tuo paitaan kontrastia. Erilaisilla tikkauksilla, reunuskaitaleilla tai terenauhasomisteilla voidaan saada ilmettä myös itse taskuun.

T-paita joka vartalolle

Klingelin verkkokaupasta löydät miesten t-paidat erilaisille vartaloille ja moneen makuun. Roger Kent -mallistosta löytyy klassisen miehekästä ja rennon käytännöllistä muotia, jossa on helppo viihtyä. Mallistolle on tyypillistä se, että sen vaatteita on helppo yhdistellä keskenään. Lisäksi ne toimivat sesongista toiseen. Boston Park -mallisto puolestaan tarjoaa t-paitoja sekä muuta muotia hivenen nuorekkaammalle, määrätietoiselle miehelle, joka arvostaa muodissa rentoutta, trendikkyyttä ja särmää. Tästä mallistosta löydät perus-t-paitojen lisäksi myös graafisia ja orgaanisia kuoseja viimeisimpien trendien ystäville. Sekä Roger Kent - että Boston Park -mallistojen t-paitoja sekä muita tuotteita on saatavissa kokoon 62 asti.

Miesten t-paidat isoissa kooissa

Myös vatsakkaat ja isokokoiset miehet löytävät valikoimastamme juuri heidän vartalolleen sopivan t-paidan. Vatsakkaan miehen kannattaa tutustua Men Plus -mallistoomme, josta löytyy isoja kokoja aina kokoon 80/82 asti. Samasta mallistosta löytyy myös erikoisleikattuja t-paitoja, joiden vatsaosa on mitoitettu niin, että se antaa tilaa vatsalle ja istuu mukavasti vatsan ympäriltä kiristämättä ja pingottamatta. Erikoisleikatuissa, vatsalle tilaa antavissa t-paidoissa voi olla resorihelma, joka pitää helman tyylikkäästi vatsan alapuolella niin, ettei paita pääse nousemaan vatsan ylle. Lisäksi resorihelma kokoaa helman tyylikkäästi niin, ettei se jää lerpattamaan kurjasti. Valikoimastamme löydät erikoisleikattuja t-paitoja myös ilman resorihelmaa. Toinen suosittu, isokokoisille miehille mitoitettuja t-paitoja valmistava merkki on Babista. Tämän malliston tuotteita on saatavissa kokoon 66 asti. Meiltä löydät myös Levi’s t-paitoja suurissa kooissa.

Kokotaulukot

Onnistuneen ostoksen perustana on tietysti se, että tilaat omalle vartalollesi sopivan tuotteen. Jos koon valinta mietityttää, kannattaa apuna käyttää verkkokauppamme näppärää kokotaulukkoa. Kokotaulukon yhteydestä löydät myös mittausohjeet, joita noudattamalla on helppo valita oikea vaatekoko. Ja jos kokovalinta ei sattuisikaan menemään aivan nappiin, voit palauttaa tilaamasi tuotteen helposti ja tilata sen tilalle uuden koon. Tervetuloa inspiroiville t-paitaostoksille Klingelin verkkokauppaan!


waiting...

YHTEYSTIEDOT
075 326 3537Asiakaspalvelu; arkisin 9-16 075 325 2953 Vardagar 9-19
MAKSA TURVALLISESTI
 • Lasku
 • Tili
 • PayPal
 • Visa
 • Mastercard
SEURAA MEITÄ
YHTEISTYÖKUMPPANIMME
 • Postnord
TURVALLINEN VERKKOKAUPPA
 • Trygg E-Handel
 • ASML
Toimitamme vain suomalaisiin osoitteisiin. Minimitilaus 50 €. Toimituskulut 5,90 €. 14 päivän vaihto- ja peruuttamisoikeus. Maksutavat: tili, lasku, luottokorttimaksu, PayPal. *)Voimassa yhdessä verkkotilauksessa asiakasta kohden 09.10.2022 asti niin kauan kuin tuotteita riittää. Alennuksen saa vain uuteen tilaukseen. Vain yksi tarjouskoodi tilausta kohden. Ilmoita tarjouskoodi tilauksen yhteydessä. Minimitilaus 50 euroa alennus huomioiden.