• Laaja tuotevalikoima
  • Koot 34–62
  • Ilmainen palautus
Suljemme tämän liikkeen pysyvästi. 😢Lisätietoa
Suljemme tämän liikkeen pysyvästi. 😢Lisätietoa
Takit & Blousonit

Kategoriat

Miesten takkeja moneen eri makuun

Miesten takista tulee mieleen vaate, jonka tarkoitus on suojata ja lämmittää. Se on miehen käytetyin päällysvaate ja usein myös yksi kalleimmista vaateostoksista. Pohjoismaisessa ilmastossa takkia tarvitaan ympäri vuoden, ja siihen kohdistuvat vaatimukset vaihtuvat vuodenajan mukana. Onneksi takkimuoti ei kuitenkaan muutu yhtä nopealla tahdilla kuin muiden vaatteiden. Monet perustakit onkin luotu kestämään aikaa ja kulutusta, jolloin yksi tärkeimmistä tekijöistä on luonnollisesti laatu. Pukeutuminen merkitsee kuitenkin monelle miehelle muutakin kuin vain lämpimänä pysymistä. Asulla ilmaistaan persoonallisuutta ja halutaan jopa ottaa kantaa. Miesten takit kertovat statuksesta ja viestivät kantajansa tyylistä. Esimerkiksi miesten business-tyyli rakentuu vahvasti pikkutakkien ja puvun ympärille.

Miesten takit käyttötarkoituksen ja tyylin mukaan

Klingelin mallistoista löydät miesten takkeja useaan eri tarkoitukseen. Erityisesti aktiiviselle, ulkoilusta pitävälle miehelle löytyy laaja valikoima ulkoilutakkeja talveen,

liivejä, kesään ja välikauteen. Lisäksi voit ostaa verkkokaupastamme sekä selkeälinjaisia trenssejä ja villakangastakkeja business-pukeutumiseen että rennompia vapaa-ajantakkeja harrastuksiin ja vapaalle. Uudet materiaaliyhdistelmät sekä modernit leikkaukset takaavat sen, että valinnanvaraa on useaan tyyliin ja tarpeeseen.

Ulkoilutakki aktiiviselle liikkujalle

Eniten käyttöominaisuuksia ja teknisiä yksityiskohtia löytyy ulkoilutakeista, jotka soveltuvat parhaiten vapaa-ajan ulkoiluaktiviteetteihin. Ne voidaan jaotella karkeasti kuoritakkeihin, parkatakkeihin, softshell-takkeihin ja fleecetakkeihin. Ulkoilutakki on suositeltavaa valita vuodenajan sekä ulkoilun intensiivisyyden mukaan. Kosteassa säässä matalatempoisen ulkoilun päällystakiksi kannattaa valita kuoritakki, joka suojaa tehokkaasti kosteudelta ja tuulelta. Viileämmässä säässä, jossa halutaan myös suojautua pieneltä sateelta, toimii softshell-takki erinomaisesti. Fleecetakki taas lämmittää joko sellaisenaan tai välikerroksena. Parka sen sijaan on klassisen tyylikäs vaihtoehto kevyeen ulkoiluun ja kaupunkikäyttöön. Kylmä ja kuiva sää vaatii takilta lämpimämpiä toppauksia tai useampia välikerroksia. Pidemmän mallinen ulkoilutakki peittää ja suojaa, siinä missä lyhyt helma antaa lisää liikkumavapautta esimerkiksi pyöräiltäessä tai haastavammassa maastossa liikuttaessa. Monet Klingelin ulkoilutakit on varustettu useilla käytännöllisillä taskuilla, kiristysnauhallisella hupulla sekä tarranauhoilla tai napeilla säädettävillä hihansuilla ja kaksisuuntaisella, painonappilistan alle piilotetulla vetoketjulla. Veden- ja tuulenpitävissä takeissa on usein myös liimatut saumat.

Mistä tiedän, että takki on veden- ja tuulenpitävä?

Ulkoilutakin tärkeimpiä ominaisuuksia ovat veden- ja tuulenpitävyys sekä hengittävyys. Nykyään on olemassa useita tekniikoita, joilla päällystakin materiaali saadaan vähintäänkin vettähylkiväksi niin, että kevyt vesisade helmeilee materiaalin pinnalta, mutta vaatteen hengittävyys ei kärsi. Yleinen tapa ilmoittaa vedenpitävyyden taso on vesipilari-merkintä. Tekninen määritelmä sille on veden määrä millimetreinä, eli veden paine, jonka materiaali kestää ennen veden tunkeutumista materiaalin läpi. Suojavaatestandardin mukainen sadevaatteen vedenpitävyysalaraja on 1300 ml vedenpaine. Yli 4000 ml vesipilari pitäisi asiantuntijoiden mukaan riittää jo paikallaan istumiseen sateessa. Klingelin ulkoilutakeissa kerrotaan usein jo nimessä, onko kyseinen takki vedenpitävä tai vettähylkivä. Jos nimi ei tätä tietoa kerro, löytyy se todennäköisesti tuotekuvauksesta sekä kohdista “materiaalin ominaisuus” ja “erityistä”.

Tikkaukset antavat talvitakille ilmettä

Viime vuosina tikkitakit ovat yleistyneet myös miesten keskuudessa. Nämä takit ovat suosittuja erityisesti kaupunkikäytössä ja leudompina talvipäivinä. Tikattu kangas on valmistettu päällis- ja vuorikankaasta, joiden välissä on villainen tai muu lämmikkeenä toimiva välikangas tai toppaus. Kangaskerrokset tikataan tiiviisti yhteen koko kankaan leveydeltä tasaisilla tikkausriveillä. Näin tikkien väliin muodostuu tasaisia tyynyruutuja, jotka ovat tunnusomaisia toppamateriaaleille.

Nahkatakit ja pusakat välikauteen

Miesten nahkataki on miehinen klassikko, joka sopii mainiosti kevät- ja syyssäähän. Se liitetään pilotti- ja bikerhenkiseen tyyliin, mutta on jo kauan ollut arkinen vapaa-ajansuosikki. Nahkatakki sopii jokaiseen vuodenaikaan, kunhan sen alle pukee riittävästi lämmittäviä kerroksia. Klingelin miesten takeissa käytetty nahka on pehmeää lampaannappanahkaa. Aidon nahan lisäksi materiaalina käytetään myös tekonahkaa. Somisteina on erilaisia reiityksiä, koristemerkkejä ja tikkauksia. Klingelin nettikaupasta löydät muun muassa Mustang-nahkatakkeja.

Miesten pusakat on lyhyt, usein resorireunainen takki, joka jäljittelee pilottitakkia. Se on siisti vapaa-ajan takki ja erinomainen juuri välikauteen. Pusakassa on yleensä joustinneuloshelma ja -hihansuut, jotka antavat sille kevyesti pussimaisen muodon. Kaulus on tyypillisesti joustinneuloksinen, mutta se voi olla myös ylös asti suljettava vetoketjukaulus.

Miesten pitkä päällystakki viimeistelee business-pukeutumisen

Miesten pitkä takki on klassinen talvikauden vaate miesten pukeutumisessa. Pitkä takki on usein tyyliltään ikiklassikon maineesta nauttiva villakangastakki tai perinteinen trenssitakki. Jokainen mies tarvitsee ainakin yhden pitkän päällystakin, jonka voi pukea puvun päälle. Kevyt päällystakki sopii lähes kaikkiin vuodenaikoihin. Villakangastakki on erityisesti talvinen suosikki, ja trensseistä löytyy tuulelta suojaavia ja vettähylkiviä pintamateriaaleja. Ruudullinen kaulahuivi viimeistelee tyylin. Takkien lisäksi löydät verkkokaupastamme yhteensopivat kaulahuivit, pipot ja hansikkaat.

Miesten takit – isot koot ja erityismitoitukset

Klingelin verkkokaupasta löydät tyylikkäitä ja hyvin istuvia takkeja myös isokokoisille miehille. Niin isot, kuin myös erityisen pienet koot, vaativat vaatteen suunnittelulta erityistä ymmärtämystä vartalon mittasuhteista. Esimerkiksi pitkät miehet tarvitsevat takin, joka on mitoitettu pitkälle selälle. Vatsakkaat miehet viihtyvät parhaiten takissa, jonka leikkauksessa on jätetty väljyyttä vatsan seudulle. Sama leikkaus ei toimi automaattisesti joka vartalotyypillä vain vaatteen kokoa muuttamalla. Mallistostamme löydät miesten takkeja aina kokoon 72 asti.

Vatsan kohdalta tilava takki – Men Plus

Men Plus -malliston takeissa on Happy Size -erikoisleikkaus vatsan seudulla, joka tarjoaa lisää leveyttä lantionseudulla ja istuu mukavasti. Tämä vartalon muodoille edullinen malli on ihanteellinen vatsakkaille ja kookkaille miehille. Men Plus -mallistosta löydät monenlaisia ulkoilutakkeja, softshell-takkeja sekä nahka- ja tekonahkatakkeja ja erilaisia liivejä.

Suositut takkimerkit Klingelin verkkokaupassa

Klingelin omat suositut miesten mallistot ovat nimeltään Boston Park, Babista ja Roger Kent. Mallistojen tuotteet eroavat hieman tyyleiltään Boston Parkin vedotessa hieman nuorekkaampaan asiakaskuntaan. Babista ja Roger Kent luottavat ajattomaan klassisuuteen ja panostavat laatuun.

Boston Park

Trendikäs ja sporttinen tyyli. Nuorekkaat kuosit ja detaljit. Takeissa on paljon käteviä taskuja.

Babista

Rento ja sporttisen elegantti tyyli miehekkääseen makuun. Paljon pusakoita ja nahkatakkeja, mutta myös klassisia linjoja.

Roger Kent

Mallisto tarjoaa käytännöllistä ja maanläheistä muotia laatutietoiselle miehelle. Miesten takeissa on klassiset leikkaukset ja kattava kokovalikoima.

Miesten takit netistä

Käytä verkkokauppamme käteviä hakusuodattimia ja etsi niiden avulla juuri sinulle sopiva takki esimerkiksi materiaalin, koon, värin tai hinnan perusteella. Voit myös järjestää tuotteet hintajärjestykseen halvimmasta kalleimpaan sekä suosituimmuusjärjestykseen. Nettikaupastamme löydät kaikki tarvittavat tiedot takkien yksityiskohdista ja voit tarkastella tuotteiden ulkonäköä, saumoja ja värejä tarkkojen kuvien avulla. Vie hiiri kuvan päälle ja liikuttele suurennuslasiksi muuttunutta nuolta takin yllä nähdäksesi eri yksityiskohtia. Kun olet löytänyt mieleisesi takin, tilaat sen itsellesi muutamalla hiirenklikkauksella ilman kaupoissa kiertelyä. Sinulla on aina 14 päivän peruutussoikeus, joten voit palauttaa tuotteen, mikäli et ole tyytyväinen siihen. Voit lukea lisää eri maksutavoista sekä peruutusoikeudesta yleisistä kauppaehdoistamme ennen tilauspäätöksen tekoa. Myös ystävällinen asiakaspalvelumme auttaa sinua kaikissa tuotteita tai tilausta koskevissa kysymyksissä. Tervetuloa ostoksille Klingelin verkkokauppaan!


waiting...

YHTEYSTIEDOT
075 326 3537Asiakaspalvelu; arkisin 9-16 075 325 2953 Vardagar 9-19
MAKSA TURVALLISESTI
  • Lasku
  • Tili
  • PayPal
  • Visa
  • Mastercard
SEURAA MEITÄ
YHTEISTYÖKUMPPANIMME
  • Postnord
TURVALLINEN VERKKOKAUPPA
  • Trygg E-Handel
  • ASML
Toimitamme vain suomalaisiin osoitteisiin. Minimitilaus 50 €. Toimituskulut 5,90 €. 14 päivän vaihto- ja peruuttamisoikeus. Maksutavat: tili, lasku, luottokorttimaksu, PayPal. *)Voimassa yhdessä verkkotilauksessa asiakasta kohden 09.10.2022 asti niin kauan kuin tuotteita riittää. Alennuksen saa vain uuteen tilaukseen. Vain yksi tarjouskoodi tilausta kohden. Ilmoita tarjouskoodi tilauksen yhteydessä. Minimitilaus 50 euroa alennus huomioiden.