• Laaja tuotevalikoima
 • Koot 34–62
 • Ilmainen palautus
Suljemme tämän liikkeen pysyvästi. 😢Lisätietoa
Suljemme tämän liikkeen pysyvästi. 😢Lisätietoa
Tohvelit(0)
Hupsista! Valitsemasi kategoria ei sisällä yhtään tuotetta.

Kategoriat

Suodata & lajittele

 • Lajittele
  Suosio

Lajittele

Tohvelit(0)

Miesten tohvelit ja kotikengät

Miesten tohvelit ja kotikengät ovat vapaa-ajan merkki. Töistä tai asioilta tultua jalasta riisutaan ulkokengät ja jalat pujautetaan mukaviin kotikenkiin. Erityisesti Suomen kaltaisessa ilmastossa lämpimät tohvelit ja sisäkengät ovat tarpeelliset lähes koko vuoden ympäri. Monissa omakotitaloissa ja kodeissa voi olla viileät lattiat, ja silloin jalkaan on mukava pukea huopatossut. Kuivalla säällä tohveleissa voi jopa loikkia postilaatikolle hakemaan aamulehden. Jokaisella miehellä kannattaa olla kahdet kotikengät, yhdet lämpöiset ja mukavat, joissa kelpaa kylmälläkin säällä, ja toiset kevyemmät kesätohvelit. Sandaaleja muistuttavissa kotikengissä kelpaa kesällä astella ulkona nurmikollakin.

Miesten tohvelit – klassiset kotikengät

Ihmiset ovat pitäneet jalat lämpiminä tohveleiden avulla jo satojen vuosien ajan. Ensimmäiset maininnat tohveleista ajoittuvat jo 1500-luvulle. Tohveleiden tärkein tehtävä ennen ja nyt on jalkojen suojaaminen kylmiltä lattioilta. Tohveleita käytetään edelleen lähes yksinomaan sisätiloissa ja pitämällä tossut vain sisäkäytössä pysyvät lattiatkin puhtaana pidempään. Lämmön lisäksi tohvelit ovat mukavat jalassa ja usein ne muotoutuvat ajan mittaan jalkojen mukaan, joten ne ovat ihanteellinen tapa rentoutumiseen kotioloissa.

Klingelin valikoimista löydät miesten tohvelit, aamutossut, sisäkengät ja pistokkaat jokaiseen tyyliin ja makuun! Tarjoamme laajan valikoiman kokoja, värejä, malleja ja tyylejä. Trenditietoiset löytävät mallistostamme uusimmat trendivärit ja -kuosit, jotka tekevät tohveleista myös ulkokäyttöön soveltuvat tyylikkäät kengät.

Tohveleita kaikille jaloille

Verkkokaupastamme löydät kotitossuja, tohveleita ja sisäkenkiä joka lähtöön, niin sisä- kuin ulkokäyttöönkin. Mallistomme tarjoaa laajan kokovalikoiman ja pienten ja suurten kokojen lisäksi löydät meiltä myös erilaisia lestin leveyksiä. Sopivan koon valitseminen on erityisen tärkeää kenkien osalta, sillä vääränkokoiset kengät voivat hangata tai puristaa erittäin epämiellyttävästi. Tutustu siis kokotaulukoihimme ennen tohveleiden valintaa, jotta tilauksesi osuisi oikeaan. Kokotaulukkommeauttavat jalkojen oikeaoppisessa mittaamisessa ja esittelevät eri lestit kapeista jaloista erityisen leveille jaloille. Sopivan koon löytämisen jälkeen voit sukeltaa mallistomme uumeniin ja etsiä juuri sinulle sopivat ihanat aamutohvelit, sisätossut tai kovapohjaiset sisäkengät.

Lämpöä viluisille varpaille

Talvella on erityisen tärkeää pitää varpaat lämpiminä, sillä kylmät jalat johtavat yleensä kokonaisvaltaiseen palelemiseen. Jos kotisi on viileä talvella, kannattaa hankkia lämpöiset miesten tohvelit, joissa on lämmittävä villainen sisävuori. Vuoden ympäri mökkeilevien kannattaa hankkia sisäkengät erikseen mökille, jotta ne eivät vahingossa unohdu kotiin reissuun lähdettäessä. Säilytä tohveleita kuivassa tilassa, niin ne kestävät talven kylmyyttä myös mökillä. Huomaavaiset emännät ja isännät hankkivat useamman parin, jotta vieraatkin saavat varpaat lämpimiksi kylään tullessaan!

Klassiset miesten tohvelit ja pistokkaat

Monet tohvelimme ovat perinteisiä pistokkaita, joihin jalat on helppo sujauttaa jalkaan ilman, että käsiä tarvitaan avuksi. Tämä malli on erityisen käytännöllinen, sillä pistokkaat ovat kaikkein helpoiten jalkaan puettava kenkämalli. Tämä voi myös olla tarpeen, jos sinulla on vaikeuksia kumartua vetämään kenkiä jalkaan. Klassisia tohveleita on saatavissa niin kesään kuin talveen sopivina. Avokärkiset, keveät aamutohvelit sopivat lämpimämpään säähän ja niiden vuori on usein ohuempi, mutta silti pehmeä. Talvea varten mallistostamme löytyy paksummin vuoritettuja pistokkaita, joiden kärjet ovat suljettuja ja jotka peittävät suurimman osan jalkapöydästä.

Tukevammat sisäkengät

Monet haluavat käyttää myös sisätiloissa hieman tukevampia kenkiä, jotka antavat jaloille lisätukea. Verkkokaupastamme löydät monia vaihtoehtoja, joissa on pidemmät varret ja tukevampi pohja. Löydät meiltä myös erilaisia terveyskenkiä ja erityisjalkineita, jotka sopivat erityistä huomiota tarvitseville jaloille. Näissä malleissa on säädettävä kiinnitys, mikä soveltuu erityisesti liikavarpaista kärsiville jaloille sekä esimerkiksi kipsien kanssa käytettäväksi. Tilavat ja erityisen pehmeät erikoisjalkineet antavat herkille jaloille suojaa puristamatta ja hengittävät materiaalit antavat jalkojen hengittää.

Erikoisjalkineiden lisäksi mallistostamme löytyy myös tavallisia kotikenkiä, jotka sopivat myös ulkokäyttöön. Yksi pari tukevia sisäkenkiä mökille, yksi pari parvekkeelle ja yksi pari kotikäyttöön varmistaa, että jalkasi saavat hellyyttä kaikissa tilanteissa. Miesten tohvelit sopivat hyvin myös työkengiksi, sillä ne antavat jaloille tilaa hengittää ja näin vältyt ulkokengissä hikoilevilta jaloilta ja lisäksi suojaat lattioita talven loskalta. Huomioi kuitenkin, että paljon kävelyä ja seisomista vaativissa työtehtävissä tavalliset sisäkengät tai tohvelit eivät riitä antamaan jaloille oikeanlaista tukea. Tällöin kannattaa hankkia erityiset työkengät, jotka tukevat jalkaa ja joiden pohjat ovat luistamattomiksi uritetut.

Edullisia tuplapakkauksia

Useat valikoimamme tohvelit ovat saatavissa edullisina tuplapakkauksina, joten voit tilata kerralla kengät sekä kotiin että mökille tai töihin. Usein pakkaukseen kuuluu kaksi eri väriä, joten saat vaihtelua päivän tunnelman mukaan. Useamman parin hankkiminen ja niiden vuorotteleminen auttaa myös pidentämään kenkien käyttöikää, sillä ne kuluvat tasaisemmin.

Korkealaatuisia merkkituotteita

Mallistoistamme löytyy paljon laadukkaita merkkikenkiä ja tohvelimme eivät ole poikkeus. Waldläufer on erikoistunut laadukkaisiin kenkiin, joissa kiinnitetään erityishuomiota käyttömukavuuteen. Helmut Trunten mallistosta löydät monia naisellisia ja elegantteja vaihtoehtoja. Schwavos tarjoaa useita pehmeitä, puhtaasta villasta valmistettuja tohveleita, jotka ovat täydellinen valinta Suomen talveen. Kaikkien tuntema kenkämerkki Gabor löytyy myös mallistoistamme ja merkin tohvelit ovat kauniita ja mukavia. Tutustu pian koko laajaan valikoimaamme ja etsi juuri sinun jaloillesi sopivat, ihanat tohvelit!

Miesten tohvelit ja kotikengät netistä

Klingelin kattavasta valikoimasta löytyy varmasti mukava pari kotikenkiä jokaiselle miehelle. Olemme koonneet mallistoomme sekä perinteisiä että trendikkäitä malleja. Tohveleissa tärkeintä on oikea koko ja hyvä istuvuus. Koska kyseessä ovat kotikengät, joiden tarkoitus on olla mukavat, on niiden tärkeä tuntua hyvältä jaloissa. Lisäksi tohveleissa tulee olla liukumaton ulkopohja. Tohvelimalleissa löytyy sekä avoimia puolikenkiä että lämpöisen umpinaisia kotikenkiä. Tervetuloa selailemaan Klingelin valikoimaa, josta löydät sopivat miesten tohvelit kaikille jaloille.


waiting...

YHTEYSTIEDOT
075 326 3537Asiakaspalvelu; arkisin 9-16 075 325 2953 Vardagar 9-19
MAKSA TURVALLISESTI
 • Lasku
 • Tili
 • PayPal
 • Visa
 • Mastercard
SEURAA MEITÄ
YHTEISTYÖKUMPPANIMME
 • Postnord
TURVALLINEN VERKKOKAUPPA
 • Trygg E-Handel
 • ASML
Toimitamme vain suomalaisiin osoitteisiin. Minimitilaus 50 €. Toimituskulut 5,90 €. 14 päivän vaihto- ja peruuttamisoikeus. Maksutavat: tili, lasku, luottokorttimaksu, PayPal. *)Voimassa yhdessä verkkotilauksessa asiakasta kohden 09.10.2022 asti niin kauan kuin tuotteita riittää. Alennuksen saa vain uuteen tilaukseen. Vain yksi tarjouskoodi tilausta kohden. Ilmoita tarjouskoodi tilauksen yhteydessä. Minimitilaus 50 euroa alennus huomioiden.