• Laaja tuotevalikoima
  • Koot 34–62
  • Ilmainen palautus
Suljemme tämän liikkeen pysyvästi. 😢Lisätietoa
Suljemme tämän liikkeen pysyvästi. 😢Lisätietoa

Miesten urheilukengät

Miesten urheilukengät -kategoria kattaa kaikki kengät, jotka soveltuvat vapaa-ajan aktiviteetteihin sekä tavoitteelliseen liikuntaan ja urheiluun. Tärkeintä tällaiselle kengälle on hyvä istuvuus ja jalkaa tukeva rakenne sekä tehokas iskunvaimennus ja ilmanvaihtoa tehostavat ominaisuudet. Urheilukenkiä käytetään myös jokapäiväisinä jalkineita ja tämä luo kengälle myös ulkonäköpaineita – kengän trendikäs muotoilu ja värimaailma ovat tulleet yhä tärkeimmiksi tekijöiksi urheilukenkää valittaessa. Urheilukenkien valinnassa hyvä lähtökohta on lajin asettamat vaatimukset. Lajiin sopivien kenkien avulla on mahdollista ehkäistä erilaisia vammoja ja jalkaongelmia. Tämän lisäksi on tärkeää sisäistää oma jalan muoto ja sen erityispiirteet sekä myös muut fyysiset rajoitteet ja haasteet. Jos harrastaa aktiivisesti eri lajeja kuntoilumielessä, ei tarvetta useille eri kengille ehkä ole. Nyrkkisääntönä kuitenkin on, että jos tiettyä lajia harrastaa useimmin kuin kolmesti viikossa on hyvä ostaa lajia varten omat kengät. Jalkoihin kohdistuu urheiltaessa huomattavasti suurempi rasitus kuin normaalissa liikehdinnässä. Tästä syystä myös kengät kuluvat ja menettävät tukevia ominaisuuksiaan nopeampaan tahtiin. Urheilukengät onkin hyvä päivittää useammin kuin tavalliset kengät.

Kengät aktiiviseen vapaa-aikaan

Nykyään painotetaan arkiliikunnan tärkeyttä ja varsinkin matkoilla moni huomaa kävelevänsä kilometrikaupalla. Askelmittarit ovat kovassa käytössä ja aktiivista elämäntapaa suositellaan yhdistettäväksi kaikkeen mitä päivän aikana tekee. Liikunta on helpoimmillaan silloin, kun sitä ei tarvitse aikatauluttaa jo ennalta kiireiseen arkeen. Tämä asettaa vaatimuksia kengille, hyvät kengät arjessa ja vapaa-ajalla tekevät myös arkiliikunnasta mielekästä. Viime vuosien muotitrendit ovat olleet suotuisia ja tuoneet urheilukenkämuodin myös kaduille ja toimistoihin. Kuumimpia muotivirtauksia seuraava trendisetteri on kuin kotonaan puvussa ja lenkkareissa.

Miesten urheilukengät netistä

Klingelin verkkokaupasta löydät valikoiman erilaisia urheilukenkiä. Voit tehdä tilauksesi helposti kotisohvalta käsin ja sovittaa ostamaasi tuotetta rauhassa kotona. Moni arkailee kenkien tilaamista netistä, koska juuri sovitus ja oikean koon sekä mallin löytyminen on erittäin tärkeää ennen kaikkea urheilukenkien valinnassa. Mutta tiesithän, että sinulla on meiltä tilatessasi 14 vrk:n ilmainen palautusoikeus. Tämä mahdollistaa sen, että voit kokeilla kenkiä myös vuorokauden eri aikoina. Kokeile kenkiä esimerkiksi treenin tai lenkin jälkeen sekä illalla. Jalat ovat yleensä suurimmillaan urheilusuorituksen jälkeen sekä päivän päätteeksi. Muistathan kuitenkin, että voit palauttaa ainoastaan käyttämättömiä tuotteita, joissa ovat kaikki laput paikoillaan. Tilausvaiheessa voit suodattaa kenkiä verkkokaupassamme muuan muassa hinnan, merkin ja pintamateriaalin mukaan. Joissakin urheilukenkämalleissa on mainittu myös lestin leveys. Yksi verkosta tilaamisen hyviä puolia on myös mahdollisuus saada palautetta siitä, mitä muut asiakkaat pitivät kyseisestä tuotteesta. Jos haluat löytää tuotteet, jotka ovat saaneet parhaat tuotearviot, voit valita ”Järjestä” valikosta kohdan ”Parhaat tuotearviot”. Näin saat ensimmäiseksi miesten urheilukengät, joille muut asiakkaat ovat antaneet parhaat arvostelut.

Urheilukengät tarrakiinnityksellä

Tarrasuljennalliset kengät ovat helpot ja nopeat pukea jalkaan sekä riisua jalasta. Tarrasuljenta on myös portaattomasti säädettävä, minkä ansiosta kenkä on mahdollista saada istumaan jalkaan lähes yhtä hyvin kuin nauhallinen urheilukenkä. Tarranauhoja voi yhden kengän suljennassa olla yhdestä kolmeen kappaletta. Usein on niin, että mitä useampi tarra, sitä suuremmaksi kengän suuaukko avautuu. Tästä voi olla apua henkilöille, joilla on vaikeuksia kengän pukemisessa. Myös säätövara on suurempi silloin kuin tarroja on useampia.

Nauhalliset urheilukengät

Nauhasuljenta on urheilukengissä yleisin suljentatapa. Nauhojen avulla kengät on helppo kiristää yksilöllisesti ja saada ne istumaan jalkaan parhaalla mahdollisella tavalla. Vaihtamalla nauhoitusta voit jopa helpottaa erilaisia jalan ongelmia käyttötilanteessa. Voit esimerkiksi luoda isovarpaalle lisää tilaa pujottamalla nauhan ulkokautta ylimmästä reiästä suoraan vastakkaisen puolen alimpaan reikään ulkokautta, ja nauhoittamalla kengän tämän jälkeen normaalisti alhaalta ylös. Netistä löydät lisää vinkkejä nauhasuljennan muuntelemiseen.

Urheilukengät sisäliikuntaan

Sisäpelijalkineiden valintakriteerit noudattavat pitkälti samoja lainalaisuuksia kuin muissakin urheilukengissä. Tärkeää on, että kengässä on pitävä ja matala pohja, jonka reunat ovat pyöristetyt. Palloilulajeissa on suositeltavaa valita kengät, joissa on melko suuri kiertojäykkyys. Kengänpohjien tulee olla vaaleat, jotta ne eivät jätä jälkiä liikuntatilan lattiaan. On myös hyvä muistaa, että sisätiloissa hikoillaan runsaasti. Etua siis on siitä, että kengät on helppo huoltaa ja ne ovat nopeasti kuivuvat.

Vedenpitävät urheilukengät

Luonnossa liikkujille ja maastolajeja harrastaville urheilukengän säänpitävyys on oleellinen seikka. Monet maastojuoksukengät ja kevyet, urheilulliset vaelluskengät on käsitelty kosteutta hylkivällä GORETEX-tyylisellä kalvolla, joka ei päästä sadetta tai tuulta läpi kuitenkaan hengittävyydestä tinkimättä. Pohjoismaisessa ilmastossa tämä ominaisuus on erittäin oleellinen ja se tekee ulkoilusta miellyttävää ympäri vuoden.

Miesten urheilukengät – isot koot

Klingelin verkkokaupasta myös iso- ja rotevajalkainen mies voi löytää hyvin istuvat urheilukengät. Valikoimissa on miesten urheilukenkiä aina kokoon 50 asti. Malliston esittelysivulla on mahdollista suodattaa mallistosta ne kengät, joissa isoja kokoja on saatavilla. Huomioi myös, että mallistomme uudistuu jatkuvasti. Jos et juuri tänään löydä mieleistäsi kenkämallia, tilanne voi olla toinen ensi viikolla. Kannattaa siis vierailla nettisivuillamme säännöllisesti.

Miesten lenkkarit outlet-hintaan

Klingelin verkkokaupassa voit suodattaa miesten urheilukengät hinnan mukaan ja löytää näin helposti edullisimmat sekä alennetut tuotteet. Muista myös vierailla outletissamme, joka täydentyy jatkuvasti uusilla outlet-hintaisilla tuotteilla. Linkin outletiin löydät verkkokauppamme yläosan linkkilistasta. Outletistamme et löydä ainoastaan kenkiä vaan myös naisten ja miesten vaatteita sekä tuotteita kodin sisustukseen. Tervetuloa edullisille kenkäostoksille!


waiting...

YHTEYSTIEDOT
075 326 3537Asiakaspalvelu; arkisin 9-16 075 325 2953 Vardagar 9-19
MAKSA TURVALLISESTI
  • Lasku
  • Tili
  • PayPal
  • Visa
  • Mastercard
SEURAA MEITÄ
YHTEISTYÖKUMPPANIMME
  • Postnord
TURVALLINEN VERKKOKAUPPA
  • Trygg E-Handel
  • ASML
Toimitamme vain suomalaisiin osoitteisiin. Minimitilaus 50 €. Toimituskulut 5,90 €. 14 päivän vaihto- ja peruuttamisoikeus. Maksutavat: tili, lasku, luottokorttimaksu, PayPal. *)Voimassa yhdessä verkkotilauksessa asiakasta kohden 09.10.2022 asti niin kauan kuin tuotteita riittää. Alennuksen saa vain uuteen tilaukseen. Vain yksi tarjouskoodi tilausta kohden. Ilmoita tarjouskoodi tilauksen yhteydessä. Minimitilaus 50 euroa alennus huomioiden.