• Laaja tuotevalikoima
  • Koot 34–62
  • Ilmainen palautus
Suljemme tämän liikkeen pysyvästi. 😢Lisätietoa
Suljemme tämän liikkeen pysyvästi. 😢Lisätietoa
Muotoilevat alusvaatteet
Muotoilevat alusvaatteet

Kategoriat

Muotoilevat alusvaatteet naisille

Muotoilevat alusvaatteet ovat naisten oma salaisuus. Sopivasti puristavat alusvaatteet silottavat vartalon muotoja ja ongelmakohtia, ehostavat siluettia ja antavat napakan ulkomuodon. Muotoilevien alusvaatteiden tulee olla sopivan kokoisia ja istua hyvin, eikä missään nimessä kiristää tai tuntua epämukavilta. Luonnolliselta vaikuttavalla, pienellä ehostuksella saa usein parhaan lopputuloksen. Klingelin laajasta valikoimasta löydät muun muassa suositun Maidenform-alusvaatemerkin muotoilevat alusvaatteet.

Muotoilevat alusvaatteet netistä

Tilaa muotoilevat alusvaatteet kätevästi netistä. Kun tiedät oman kokosi alusvaatteissa, on uusien tilaaminen netistä helppoa ja vaivatonta. Tilaa muotoilevat rintaliivit, korsetti tai housuliivit normaalin alusvaatekokosi mukaan. Muotoilevat rintaliivit luovat korostetun muotoillun poven ja nostavat rintoja kauniisti dekolteella. Housuliivit ovat korkealle ulottuvat alushousut, jotka kätkevät mahdolliset makkarat ja jenkkakahvat. Uimapuvun mallinen, kokopitkä body muotoilee keskivartaloa ja taikoo kauniin sulavalinjaisen siluetin. Anna muotoilevien alusvaatteiden luoda pientä ehostusta vartalollesi ja kurveillesi!

Rintaliivit asun perustana

Rintaliivit ovat jokaisen naisen tärkeä päivittäinen vakiovaruste ja siksi ne on hyvä valita huolella. Tärkeitä valintakriteerejä ovat itselle sopiva malli ja laadukas sesonkiin sopiva materiaali. Urheillessa korostuu materiaalin hengittävyys ja talvella luonnonkuidut lämmittävät tekokuitua paremmin. Klingelin valikoimasta löytyy kattava kokoelma erilaisia rintaliivimalleja, eri värein ja materiaalein. Muun muassa klassiset pitsikirjaillut liivit, modernimmat kuviolliset liivit, kaarituetut liivit, pään yli vedettävät liivit, erilaiset topit, etukiinnityksellä olevat liivit, korsettimaiset pitkät liivit sekä urheiluun soveltuvat tukevat rintaliivit. Lisäksi valikoimaan kuuluu erikoisuuksia, kuten erityisesti suuririntaisille naisille suunnatut Minimizer-rintaliivit, jotka saavat rinnat näyttämään yhtä kuppikokoa pienemmiltä. Lisäksi myynnissä on erilaisia lisävarusteita, kuten pesupussit, nännisuojat sekä liiveihin laitettavat toppaukset.

Rintaliivejä jokaiselle vartalotyypille

Jokainen nainen on erilainen, samoin jokainen rintapari. Rintaliivien osto on usein yllättävänkin haastavaa ja moni käyttää tietämättään vääränkokoisia liivejä. Jokaiselle on kuitenkin olemassa juuri sopivat rintaliivit. Oman yksilöllisen koon ja mallin selvittämiseksi olemme laatineet hyödyllisen kokoneuvontaoppaan, joka auttaa asiakasta valitsemaan sopivat rintaliivit. Opassivu sisältää kuppikoko- ja rinnanympärystaulukon sekä esittelee myynnissä olevat erityyppiset liivit ja minkä tyyppisille rinnoille ne erityisesti soveltuvat. Tukevat rintaliivit ovat naisen ryhdin kannalta tärkeät. Tukevuuteen vaikuttavat muun muassa rintaliivien materiaali, olkaimen paksuus, liivien koko sekä kiinnitys. Etenkin urheillessa rintaliivien tukevuus on otettava huomioon. Juokseminen ja pomppulajit voivat vääränlaisilla liiveillä tuntua hyvin epämiellyttäviltä. Klingelin verkkokaupan kattavasta mallivalikoimasta jokainen löytää itselleen yksilöllisellä tavalla sopivat rintaliivit.

Rintaliivit netistä – Klingel.fi

Kun oma kuppikoko ja rinnanympärys ovat tiedossa, on kätevää ostaa rintaliivit netistä. Valikoimastamme löydät käyttötarkoitukseesi sopivat kauniit ja laadukkaat rintaliivit edullisesti. Kokoneuvontasivumme avulla voit valita itsellesi sopivan mallin ja koon. Klingelin verkkokaupassa ostosten teko on tehty sinulle mahdollisimman helpoksi. Jokaisen tuotteen kohdalla on tuotekuvauksen lisäksi kokotaulukko sekä kuvakollaasi, jonka avulla voit tarkastella tuotetta lähemmin. Mikäli ostat epäsopivan koon, on sinulla aina 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Lue lisää yleisistä kauppaehdoistamme.


waiting...

YHTEYSTIEDOT
075 326 3537Asiakaspalvelu; arkisin 9-16 075 325 2953 Vardagar 9-19
MAKSA TURVALLISESTI
  • Lasku
  • Tili
  • PayPal
  • Visa
  • Mastercard
SEURAA MEITÄ
YHTEISTYÖKUMPPANIMME
  • Postnord
TURVALLINEN VERKKOKAUPPA
  • Trygg E-Handel
  • ASML
Toimitamme vain suomalaisiin osoitteisiin. Minimitilaus 50 €. Toimituskulut 5,90 €. 14 päivän vaihto- ja peruuttamisoikeus. Maksutavat: tili, lasku, luottokorttimaksu, PayPal. *)Voimassa yhdessä verkkotilauksessa asiakasta kohden 09.10.2022 asti niin kauan kuin tuotteita riittää. Alennuksen saa vain uuteen tilaukseen. Vain yksi tarjouskoodi tilausta kohden. Ilmoita tarjouskoodi tilauksen yhteydessä. Minimitilaus 50 euroa alennus huomioiden.