• Laaja tuotevalikoima
  • Koot 34–62
  • Ilmainen palautus
Suljemme tämän liikkeen pysyvästi. 😢Lisätietoa
Suljemme tämän liikkeen pysyvästi. 😢Lisätietoa
Naisten alusvaatteet

Kategoriat

ALUSVAATTEET KAIKILLE NAISILLE

Sopivan alusasun valintaan kannattaa kiinnittää huomiota. Naisten alusasujen on ennen kaikkea oltava miellyttäviä päällä ja soveltua käyttötarkoitukseensa. Töissä tuntuvat parhaimmilta mukavat ja hyvin istuvat alusvaatteet. Sporttipäivänä on tärkeää, että rintaliivit ovat tukevat. Pariskunnan intiimiin iltahetkeen puolestaan sopii sensuelli kokonaisuus. Klingelin verkkokaupasta löydät kaikki naisten alusvaatteet sporttimalleista klassisiin alusasuihin. Valikoimamme naisten alushousut, rintaliivit, legginsit, housuliivit, bodyt, korseletit ja aluspaidat on valmistettu laadukkaista ja kestävistä materiaaleista. Lisäksi valikoimastamme löytyy hyödyllisiä lisätuotteita, kuten pesupusseja. Naisten alusvaatteita on saatavilla erilaisille vartalotyypeille, ja kokoja sekä värejä on kattavasti. Alusasuja, erityisesti naisten aluspaitoja ja alushousuja, myydään myös edullisissa useamman kappaleen pakkauksissa.

Tervetuloa tilaamaan kauniita ja mukavia alusvaatteita netistä helposti ja luotettavasti!

NAISTEN ALUSASUISSA KOROSTUVAT KAUNEUS JA MUKAVUUS

Alusvaatteissa pitää tuntea olonsa mukavaksi. Niiden pitää olla oikean kokoiset ja materiaalin tulee tuntua hyvältä ihoa vasten. Puhdas puuvilla ja muut hengittävät luonnonkuidut ovat parhaat materiaalit alusvaatteissa. Omalle vartalolle sopiva alushousumalli löytyy vain kokeilemalla. Perinteisissä naisten alushousuissa klassisia malleja ovat tai-housut, lahkeelliset alushousut, hipsterit sekä maxi-alushousut. Tai-alushousut ovat klassiset naisten pikkuhousut, joissa vyötärö nousee kunnolla ylös vatsaa kohti ja niissä on suhteellisen avoimet jalantiet, eli reilusti tilaa nivustaipeessa eikä niissä ole lainkaan lahjetta. Lahkeellisissa alushousuissa on nimensä mukaisesti lahjetta joko vain muutaman sentin tai sitten reilusti alas reiteen asti. Hipsterialushousuissa on matala vyötärö ja lahkeet riittävät ainakin pakaroiden yli ja peittävät koko takapuolen. Maxi-alushousut tukevat mukavasti koko lantion ja ala-vatsan seutua ja peittävät sisäänsä koko vyötärön alueen. Maxi-housut nousevat reilusti vyötärölle ja takaavat tukea ja mukavuutta. Alushousujen mallissa tai koossa on turha kursailla vaan alusvaatteissa on parempi rehellisesti valita itselle ja omalle kehonmuodolle parhaiten sopiva malli, joissa tuntee olonsa mukavaksi koko päivän.

Aikuisten naisten alushousuissa on usein korkea vyötärö, joka tukee vatsan seutua. Alushousujen vahvistettu etuosa loihtii hetkessä tasaisen vatsan ja ryhdikkään olemuksen. Hyvin suunnittelut alushousut eivät siltikään purista, vaan ottavat hellän mutta napakan otteen pehmeästä lantiosta. Samoin laadukkaiden alushousujen jalantiet ovat pehmeät ja joustavat, eikä hyvin suunnitelluissa alushousuissa lahkeet rullaannu ylös. Vatsaa tukevat alushousut ovat vahvistetun etuosan ansiosta napakan litteitä etupuolelta ja antavat siten sopivan määrän muokkausta arkipukeutumiseen. Jos et halua, että alushousujen reunat näkyvät painaumina pakaran päällä, voit valita jalkaan lahkeelliset alushousut tai housuliivit, joiden saumat ulottuvat pakaroiden yli.

Alusvaatteet ovat sinun vartaloasi lähinnä ja ovat kirjaimellisesti ihollasi. Valitse siis yllesi miellyttävän tuntuinen ja laadukkaasta materiaalista valmistettu alusasu.

MINKÄLAISET ALUSVAATTEET JUHLAAN TAI ARKIPUKEUTUMISEEN

Alusvaatteet ovat nimensä mukaisesti varsinaisen asun alle puettavat vaatteet. Ne voivat kuitenkin jo itsessään olla näyttävät ja niiden voi antaa kuultaa muiden vaatteiden läpi. Tai sitten niiltä halutaan vain antavan tukea ja muuten pitää ne visusti piilossa. Jos ei halua alusvaatteiden näkyvän paidan alta, voi rintaliiveiksi valita omaan ihonväriin sointuvat liivit ja lisäksi valita päälle aluspaita, joka on väriltään lähellä joko liivien tai päällispaidan värejä. Alusvaatteiden peitossa on syytä kiinnittää huomiota myös kuppien kohokuviointiin tai röyhelöihin ja välttää mahdollisia kohotettuja koristeluja, saadakseen mahdollisimman sileän pinnan alusvaatteiden päälle. Jos sen sijaan haluat pukeutua rohkeasti ja annat näyttävien alusvaatteiden vilahtaa näkyvissä, voit panostaa värikkäisiin alusvaatteisiin. Riippuen paidan tai yläosan mallista, voit pukea alle rintaliivit, joissa olkaimet menevät selän yli ristiin tai joissa on halterneck-remmi. Neonväriset tai muuten vahvan väriset alusasut saavat loistaa vaalean yläosan läpi.

Juhlamekon tai esimerkiksi häämekon alle kannattaa valita mekkoon sopivat rintaliivit. Riippuen mekon leikkauksesta, kannattaa alusvaatteisiin valita saman malliset liivien olkaimet. Juhlapukeutumiseen löytyy myös erityissuunniteltuja alusvaatteita, kuten rintaliivien sijaan pelkät silikonikupit, joiden kanssa ei tarvitse mallailla olkaimien, liivien ympäryksen ja mekon yhteensopivuutta. Klassinen korsetti tai sen kevyempi versio korseletti sopivat aina juhlapukeutumiseen. Kun haluat satsata näyttävään siluettiin ja hemaisevaan ulkomuotoon, valitse juhla-asun alle keskivartaloa silottava korsetti. Sen ei lainkaan tarvitse olla historiallista kauhukorsettia muistuttava kiristäjä, vaan nykyaikainen korsetti palvelee vartaloa kantajan omilla ehdoilla. Korsetin tehtävä voi olla pelkästään kurvikkaan vyötärön selkeyttäminen jämäköiden teräsluiden avulla. Koko keskivartalon peittävä korsetti edesauttaa myös juhlamekon kaunista laskeutumista. Jos vyötäröä napakoittava korsetti tuntuu liian pukevalta, voit juhlamekon alle pukea yhtenäisen bodyn, joka niin ikään antaa juhla-asun myötäillä saumatonta keskivartaloa.

BODY VAATTEIDEN PERUSTANA

Yhtenäinen alusasu on body. Se on uimapuvun mallinen, koko keskivartalon peittävä alusvaate. Bodyssa on rintaliiviyläosa ja ulottuu alushousuihin asti. Vatsan, kylkien ja selän peittävä kangas voi joko myötäillä keskivartaloa tai siinä voi olla korsetti, joka silottaa vyötäröä tiimalasin muotoon. Bodyn rintaliivit voivat myös olla muotoilevat ja topatut tai vastaavasti ne voivat olla ohuet ja pehmeät. Alusbodyssa on valinnanvaraa ja voit vapaasti valita, minkälaisen bodyn haluat. Joskus keskivartalon peittävä alusvaatebody saa näkyä vaatteiden alta, kun taas joskus sen haluaa vain antavat lämpöä ja tukea ihoa vasten.

SLOGGI, SPEIDEL, MAIDENFORM JA TRIUMPH – LAADUKKAAT ALUSVAATEMERKIT KLINGELILTÄ

Klingeliltä löydät laadukkaat merkkialusvaatteet. Laajassa alusvaatevalikoimissamme ovat edustettuna laadukkaat klassikkomerkit kuten Sloggi, Speidel, Triumpf ja Maidenform. Arvostetut alusvaatteiden konkarit tuntevat naisen vartalon muodot ja ovat ansaitusti lunastaneet paikkansa naisten luottoalusvaatettajina. Saksalaismerkkien alushousut ovat laadukasta materiaalia ja leikkaukset mukailevat hyvin eri muotoisten naisten lantion muotoja. Valikoimistamme löydät suositut korkeavyötärölliset alushousut, jotka peittävät sisäänsä koko lantion ja ulottuvat ylös vyötärön yli. Ylellisten pikkuhousujen luokkaa määrittää Sloggin Light invisible –sarja. Silkinpehmeät ja saumattomat alushousut ovat mikrokuitumateriaalin ansiosta unelmapehmeät ja lähes huomaamattomat päällä. Muodokkaisiin ja muotoileviin alusvaatteisiin ja erityisesti bodyihin erikoistunut Maidenform luo hetkessä imartelevan siluetin kenelle tahansa.

ALUSVAATTEET HERKÄLLE IHOLLE JA ALLERGISILLE

Naisten alusvaatteissa yhdistyvät mukavuus ja ulkonäkö. Hyvät ja laadukkaat materiaalit ovat alusasuissa olennaisen tärkeitä ja siksi valikoimastamme löytyy paljon puhtaita materiaaleja, kuten luonnonkuituja ja hengittävää puuvillaa. Alushousuvalikoimamme tuotteissa käytetään muun muassa kansainvälisen tekstiilien testaus- ja sertifiointijärjestelmä Öko-text 100 -standardin mukaisia laadukkaita ja eettisiä materiaaleja. Luonnonmukaisia ja herkälle iholle soveltuvia materiaaleja ovat esimerkiksi puuvilla ja bambu.

Valitse alusvaatteesi sesongin mukaan. Talvella voit pukeutua puuvillaisiin pidempiin alushousuihin. Talvipukeutuminen alkaa aluskerrastosta ja hengittävää materiaalia olevat aluspaidat ja leggingsit lämmittävät päällysvaatteiden alla. Kesällä ovat valttia kevyempien materiaalien tuotteet. Aluspaita suojaa puseroa ja sopii siksi puettavaksi myös kesäkuumalla. Aluspaidassa tärkeintä on hengittävyys ja pehmeä, ihoystävällinen materiaali.

Erityisesti talviaikaan ja pakkasella voivat keinokuituiset vaatteet tuntua sähköisiltä ja tarrautua kiinni ihoon. Se voi tuntua ikävältä ja häiritä pukeutumista. Silloin arkivaatetuksen pelastaa aluspaita tai alusmekko, joka estää puseroa ja yläosaa takertumasta vartalon muotoihin. Valikoimissamme on myös alusasuja, jotka on valmistettu kokonaan antistaattisesta materiaalista. Se on sileää ja liukasta materiaalia, joka saa asun tuntumaan miellyttävältä eikä se tarraudu kiinni ihon pintaan. Liukkaan materiaalin ansiosta alushame pysyy nätisti paikallaan eikä lähde rullaantumaan ylös.

KUINKA PESTÄ ALUSVAATTEET

Alusvaatteissa noudatetaan hyvää hygieniaa ja ne tulee pestä usein. Alushousut ja aluspaidat voi pestä sellaisenaan pesukoneessa, mutta rintaliivit tulee pujauttaa erilliseen pesupussiin. Rintaliivien hakaset voivat vaurioitua tai vaurioittaa pesukonetta, jos liivit eivät ole suljettuna pesupussiin. Pese alusvaatteet lämpimällä tai kuumalla pesuohjelmalla.

MITEN OSTAA ALUSVAATTEET NETISTÄ?

Alusvaatteiden tilaaminen netistä on helppoa laadukkaiden tuotekuvien ja tarkkojen tuotetietojen ansiosta. Kun tiedät oman kokosi, ei enää tarvitse etsiä ja sovitella uusia malleja, vaan voit suoraan tilata uudet alusvaatteet omassa koossasi. Upouudet alusvaatteet saavat olla kooltaan hieman tiukat, koska käytössä ne pehmenevät ja muokkaantuvat vartalon koon mukaisesti. Rintaliiveistä on kätevä tilata oma koko ympärysmitan ja kuppikoon mukaan.

Aluspaitaa, alushametta ja rintaliivejä koskevat samat palautussäännöt kuin muita netistä tilattuja vaatteita ja tuotteita. Niissä on 14 päivän palautusoikeus, kunhan tuotteet ovat pistämättömän uudet. Voit sovittaa vaatteita varovaisesti vanhojen alusvaatteidesi päälle, mutta niistä ei saa irrottaa lappuja tai tarrasuojia. Alushousuja ei pääsääntöisesti voi hygieniasyistä palauttaa. Jos olet ostanut useamman kappaleen paketin, saa tilauksen palauttaa niin kauan kuin pakkausta ei ole avattu.

RINTALIIVIEN OIKEA KOKO

Rintaliivien osto on usein yllättävänkin haastavaa ja moni käyttää tietämättään vääränkokoisia liivejä. Verkkokauppamme valikoimista löydät monet erilaiset liivimallit, kuten kaarituetut rintaliivit, etukiinnityksellä kiinnitettävät, pään yli puettavat halterneck-rintaliivit sekä muun muassa isorintaisille suunnatut Minimizer-rintaliivit, jotka saavat rinnat näyttämään pienemmiltä. Hyödyllinen kokoneuvontasivumme auttaa sinua valitsemaan sopivat rintaliivit. Sivu sisältää kuppikokotaulukon ja esittelee myynnissä olevat erityyppiset liivit.

Rintaliivien kuppikoko pienenee ympärysmitan suuretessa. Jos siirryt käyttämään leveämpää ympärysmittaa, on sen mittakoon mukainen kuppikoko aakkosasteikossa yhtä aiempi. Vastaavasti jos rinnan alta mitattava ympärysmitta pienenee, nousee samankokoinen kuppi aakkosasteikossa seuraavaan kirjaimeen. Jos vain varsinaiset rinnat kasvavat tai pienevät, ilman että rinnan alla tapahtuu muutosta, siirrytään vain aakkosasteikolla eteen tai taakse päin.

Rintaliivien oikean koon tunnistaa siitä, että liivit istuvat kuin toinen iho. Rinta ei siis pursua ulos kupin yläpuolelta vaan kuppi peittää rinnan tukevasti. Ympäryshihnakaan ei painaudu ikävästi kylkiin, jos ympärysmitta on oikea. Liian ison ympärysmitan tunnistaa siitä, että selkäosa nousee ylös lapaluiden yli. Silloin tulee valita yhtä numeroa pienempi ympärysmitta. Jos taas olkaimet tahtovat valahtaa olkapäitä kohti tai alas olkapäältä, voi kyseessä olla väärä liivikoko tai soveltumaton liivimalli. Yhtenä syynä saattaa olla liian suuri kuppikoko ja liian leveästi istuvat olkaimet. Alas liukuvat olkaimet saa sijoilleen olkaimiin kiinnitettävillä silikonitarroilla. Urheiluliiveissä ja pehmeissä kupittomissa rintaliiveissä on harvemmin tätä ongelmaa, koska niiden olkaimet ovat niin paksut ja ommeltu myötäilemään hartioita.

TOPPILIIVIT – ALUSPAIDAN KORVAAJA

Aikuisten naisten toppiliivit ovat unelmanpehmeät rintaliivien ja alustopin välimuoto, jotka haluaisi pukea ylleen joka päivä. Toppiliivien nimitys tulee toppimaisesta kankaasta, joka peittää rinnat ja usein hieman dekolteetakin. Niissä on useimmiten pientä toppausta antamassa tukea, mutta joskus ne ovat yksinkertainen lyhyt toppi, jonka voi pukea rintaliivien ja päällyspuseron väliin aluspaidan tapaisesti. Ohuen trikoiset toppiliivit silottavat silloin rintaliivien painaumia ja estää niitä näkymästä puseron läpi.

Toppiliiveissä voi olla leveät tai ohuet olkaimet ja niissä voi olla avoin leikkaus tai ylös ulottuva, peittävä kaula-aukko. Yhteistä niille kaikille on pehmeys ja mukavuus, ja toppimainen muoto. Niitä ei yleensä kiinnitetä hakasilla tai muulla kiinnitysmuodolla, vaan ne pujautetaan päälle pään yli. Yhtenäisyyden ansiosta ne ovatkin niin mukavat ja levittäytyvät tasaisen peittävästi selän ylle. Pituudeltaan toppiliivit yltävät useimmiten pallean kohdille, eli peittävät sopivasti kylkiluut, mutta päättyvät ennen vyötäröä.

Klingeliltä löydät laadukkaita toppiliivejä yksittäin tai useamman kappaleen paketeissa. Meiltä löydät laadukkaat Speidelin toppiliivit sekä huokean hintaisia ja kauniita Simonen toppiliivejä.

NAISTEN ALUSHOUSUT EDULLISESTI MONIPAKKAUKSISSA

Klingeliltä tilaat alusvaatteet edullisesti ja kätevästi. Meiltä löydät tavallisia naisten alushousuja kätevissä monipakkauksissa, joissa saat useammat pikkuhousut kerralla varastoon. Monipakkaus kannattaa, koska tilaamalla useat housut yhdellä kertaa, saat ne edulliseen pakettihintaan. Useamman pikkuhousun yhteispakkauksessa saat kerralla useammat housut, eikä uusia tarvitse ostaa pitkään aikaa. Edullisissa monipakkauksissa myytävät alushousut ovat usein puhdasta puuvillaa ja monille sopivan perusmallisia.

Meiltä löydät perinteiset puuvillaiset naisten alushousut klassisissa malleissa matalalla tai korkealla vyötäröllä. Monipakkauksissa on joko useampi pari samanlaisia pikkuhousuja tai eri värisinä, esimerkiksi vaihtelevasti puolet kuvioituina ja puolet puhtaan valkoisina.

ALUSVAATTEIDEN ISOT KOOT KLINGELILTÄ

Me Klingelillä haluamme tarjota hyvin istuvia vaatteita kaiken kokoisille naisille ja valikoimiimme kuuluvat niin pienet kuin isot koot. Kaunis pukeutuminen ei ole koosta kiinni vaan oikean kokoisista ja hyvin istuvista vaatteista. Alusvaatteilla on tässä merkittävä rooli, koska ne antavat perustan koko päivän asulle ja nostavat oikean kokoisina mielialan ja olemuksen kepeäksi. Väärän kokoiset alusvaatteet, olivat ne sitten liian pienet tai liian suuret, ovat vaivalloisen tuntuiset ja saattavat häiritä tiedostamatta. Verkkokaupastamme löydät sekä alusvaatteiden koko-oppaan ja tarkat tiedot vaatteiden koosta ja istuvuudesta sekä monen kokoisia alusvaatteita. Alushousujen kokohaarukkaa kattaa kaikenmuotoiset vartalot ja koot alkaen koosta 36 kokoon 68 asti. Rintaliiveistä löydät kuppikoot A, B, C, D, E, F, G, H ,I ja J.

Alusvaatteita ostaessa on hyvä muistaa, että pieni määrä elastaania tuo kankaaseen joustavuutta ja saa kankaan istumaan hyvin. Silloin on myös hyvä, jos alusvaatteet tuntuvat ensikokeilulla kireähköiltä, koska ne mahtuvat kuitenkin päälle paremmin kuin uskoisikaan.

Tervetuloa naisten alusvaatteiden laajan valikoiman pariin!


waiting...

YHTEYSTIEDOT
075 326 3537Asiakaspalvelu; arkisin 9-16 075 325 2953 Vardagar 9-19
MAKSA TURVALLISESTI
  • Lasku
  • Tili
  • PayPal
  • Visa
  • Mastercard
SEURAA MEITÄ
YHTEISTYÖKUMPPANIMME
  • Postnord
TURVALLINEN VERKKOKAUPPA
  • Trygg E-Handel
  • ASML
Toimitamme vain suomalaisiin osoitteisiin. Minimitilaus 50 €. Toimituskulut 5,90 €. 14 päivän vaihto- ja peruuttamisoikeus. Maksutavat: tili, lasku, luottokorttimaksu, PayPal. *)Voimassa yhdessä verkkotilauksessa asiakasta kohden 09.10.2022 asti niin kauan kuin tuotteita riittää. Alennuksen saa vain uuteen tilaukseen. Vain yksi tarjouskoodi tilausta kohden. Ilmoita tarjouskoodi tilauksen yhteydessä. Minimitilaus 50 euroa alennus huomioiden.