• Laaja tuotevalikoima
 • Koot 34–62
 • Ilmainen palautus
Suljemme tämän liikkeen pysyvästi. 😢Lisätietoa
Suljemme tämän liikkeen pysyvästi. 😢Lisätietoa
Housut

Kategoriat

HOUSUT NETISTÄ

Housujen ostaminen ei välttämättä ole jokaisen lempipuuhaa. Uusien mallien sovittaminen ja sopivan koon löytäminen voi olla aikaa vievää, erityisesti jos tuntuu, että oma vartalo ei aina istu valmiiksi mitoitettuihin kokoihin, voi ahtaiden housujen pukeminen tuntua raskaalta. Vaatekaupan pienessä sovituskopissa tasapainoileminen on usein asia, jonka tahtoo jättää viime tinkaan. Tilaamalla housut netistä pelaat itsellesi enemmän aikaa ja kaiken kaikkiaan mukavan shoppailuhetken juuri silloin, kun sinulle itsellesi sopii parhaiten. Mittaamalla jo käytössä olevien housujen koon ja mallin, pääset jo heti alkuun uusien housujen löytämisessä pitkälle. Kun tiedät oman vyötärönmitan ja jalkojen pituuden, on sinun helppo tilata housut netistä. Klingelin nettikaupassa näet tarkat tiedot housujen materiaalista, mitoista ja istuvuudesta ja kuvien avulla saat hyvän käsityksen siitä, miltä vaate oikeasti näyttää. Tilaamalla housut kotiin sovitettavaksi, et vielä sitoudu ostamaan kyseistä vaatetta, vaan saat rauhassa sovitella alaosaa ja vasta sitten päättää, haluatko pitää housut vai pitääkö ne sittenkin vielä palauttaa.

Housut ovat vakiintuneet sekä miesten että naisten pukeutumiseen ja ovat aina ajankohtainen vaatekappale. Housujen malleissa näkyy aikakauden muoti, ja lahkeet ja vyötärö heijastavat muita pinnalla olevia trendejä. Housujen lahkeet voivat olla leveät ja laahustavat ja välillä ne kiristyvät ihoa myötäileviksi pillifarkuiksi. Vyötärön korkeus on viime vuosikymmeninä vaihdellut korkeasta, navan peittävästä mallista alas lantioluiden tasolle. Kuten muodissa aina, voi olla varma että samat mallit ja ihanteet tulevat aina parin vuosikymmenen jälkeen uudelleen muotiin.

Klingelin nettikaupasta löydät monipuolisen valikoiman naisten housuja. Valikoimissamme on huomioitu erityiskoot ja meiltä löytyy lyhyet koot lyhyille naisille ja pluskokoisia housuja isoille naisille. Klingelillä on laaja valikoima trendikkäitä ja klassisia vaatteita, joissa on mukava olla. Naisten housujen valikoimastamme löydät niin farkut kuin suorat housut, caprit ja shortsit sekä mukavat ja joustavat leggingsit, jeggingsit ja collegehousut. Tervetuloa penkomaan ja selailemaan kaikenvärisiä ja mallisia naisten housuja!

HOUSUJEN OIKEA KOKO JA ISTUVUUS

Housujen perinteisimmät mallit ovat kapea slim fit, suoralahkeinen regular fit, alaspäin levenevä bootcut sekä klassisen naisellinen, liehuvalahkeinen marlene. Lahkeen muodon lisäksi housuja luokitellaan vyötärön istuvuuden mukaan. Korkea vyötärö ulottuu korkealle vatsan ylle, niin kutsuttu normaali vyötärö tarkoittaa perinteisintä vyötärön korkeutta, joka ulottuu alaselkään ja peittää alavatsan, matalin vyötärömalli jää kokonaan vatsanseudun alapuolelle.

Housujen parhaaseen istuvuuteen voi ottaa avuksi tutut vartalotyypit A, H, Y, X sekä O. Lue alta, mitkä housumallit sopivat parhaiten eri muotoisille vartaloille:

 • A-vartalo tai päärynävartalo on ylhäältä kapea ja pyöristyy alaspäin. Olkapäät ovat pienet ja sirot, vyötärö on kapeahko ja lantio jo selvästi olkia leveämpi. Vartalon siluetti laskeutuu kauniin tasaisesti. Päärynänmallisen vartalon jalat ovat suhteessa hieman lyhyet ja tanakat. Kapeat sääret voivat kaivata tasapainotusta ja silloin reisistä napakat mutta alaspäin levenevät bootcut-housut tuovat kaivattua suoruutta.
 • H-vartalo tunnetaan puhekielessä tasapaksun vartalon muotona. Olkapäät ovat suunnilleen yhtä leveät kuin lantio eikä vartalossa erotu muhkeita kurveja. Lantionseutu ja takapuoli ovat piukka paketti, jonka ongelmakohtia tarvitsee harvoin häivyttää. H-vartalotyypin kädet ja jalat ovat pitkät, vahvat ja usein kauniin lihaksikkaat. Vahvoille jaloille sopivat niin väljät kuin kapeatkin lahkeet.
 • Y-vartalon tunnistaa vahvasta ylävartalosta. Ylävartalo on selvästi leveämpi kuin vyötärö ja lantio. Ylävartalon kokoon voivat vaikuttaa suuret rinnat tai kookkaat olat. Kovilla urheilijoilla, kuten uimareilla, näkyy usein olevan Y- tai V-muotoinen vartalo, jossa olkapäät hallitsevat siluettia. Ryhdikkäällä y-vartalotyypillä on usein piukka peppu ja reidet ja jalat ovat usein pitkät ja kapeat. Kapeaa alavartaloa voi tasapainottaa leveillä housuilla, ja bootcut- ja Marlene-malliset housut tuovat jalkoihin kaivattua volyymiä.
 • X-vartaloa kutsutaan myös leikkimielisesti ampiaisvyötäröksi. Ylävartalon olkapäät ja alavartalon lantio ovat kutakuinkin saman levyiset ja väliin jäävä vyötärö on kuin vyöllä kiristetty tuomaan esille siron uuman. Naisellisen kauniina pidetty tiimalasivartalo on pehmeän kurvikas ja rinnoissa ja takapuolessa on pientä pyöreyttä. Kurvikkaalle lantiolle ovat parhaiten edukseen suorasti laskeutuvat housut, joiden lahkeet ovat sopusuhtaisen leveät.
 • O-vartalo eli omenavartalo on monille tuttu vartalotyyppi. Omenavartalon nimitys tulee pyöreästä keskivartalosta. Rinnat, vatsa ja peffa ovat kurvikkaan pyöreät ja hallitsevat käytännönsyistä pukeutumisvalintoja. Pyöreää keskivartaloa tasapainottaa kauniisti suora lahje. Jos keskivartalo istuu mukavasti väljään tunikaan tai paitamekkoon, voi alle pukea pehmeät pillifarkut tai jalkoja myötäilevät jeggingsit.

Bootcut-malliset farkut ja housut istuvat napakasti reisien kohdalla ja levenevät selvästi alas lahkeen päätyä kohden. Englanninkielinen nimitys tuleekin sanasta saapikas, jonka kuuluu mahtua lahkeen alaosan sisään. Vaikka jalassa ei olisi korkeat nilkkurit tai saappaat, voi bootcut-mallissa olla omille jaloille imartelevin laskeutuminen. Paksut nilkat tai leveät pohkeet mahtuvat hyvin leveän lahkeen alle ilman että housunlahje alkaa kiristää. Bootcut-housut tasapainottavat siluettia ja häivyttävät mahdollisia kurveja takapuolen ja lantion seuduilla. Lahkeiden leikkauksen ansiosta takapuoli, reidet ja pohkeet näyttävät saman kokoisilta. Bootcut on varma valinta vartalotyypeille A, X ja O. Pukevat ja hyvin istuvat housut sopivat aika lailla minkä tahansa puseron ja yläosan kanssa.

Korkealle vyötärölle nousevat, lantiolta klassisen kauniisti laskeutuvat Marlene-housut ovat saaneet nimensä ansiokkaalta Marlene Dietrichiltä, joka oli yksi ensimmäisiä naisia, joka pukeutui housuin 1920-luvulla. Siitä innostuneina naiset alkoivat laajemminkin pukeutua lahkeisiin. Marlene-housut muistuttavat vanhanaikaisia miesten suoria housuja ja lahkeet ovat hulmuavan väljät. Leveälahkeiset housut lisäävät alavartalon volyymiä ja ovat edustavimmillaan napakan yläosan tai housuihin kiristetyn paitapuseron kanssa. Suorat housut leveillä lahkeilla ja kapealla vyötäröllä sopivat erityisesti kapealle vartalolle, eli Y- ja H-vartalotyypille.

Suorien housujen lahje on nimenmukaisesti täysin suora, mikä voi koosta ja vartalonmuodosta riippuen olla napakka reisistä tai tasaisen väljä koko matkan lantiosta alaspäin. Suorissa housuissa voi olla korkea tai matala vyötärö. Kun suorien housujen lahkeet käärii ylös, saa samoista housuista trendikkäät chinokset, jotka jättävät nilkat paljaiksi.

Kapeat skinny fit –farkut myötäilevät jalkoja, niin hyvässä kuin pahassakin. Tiukat housut paljastavat treenatun takapuolen ja lihaksikkaat reidet ja sääret. Pehmeät pillifarkut tuntuvat päällä hyviltä kuin leggingsit ja ovat siksi sinnitelleet muodissa pitkään. Jalkoja nuolevat farkut ovat parhaimmillaan pitkän puseron tai tunikan kanssa. kireiden housujen kanssa tärkeintä on tasapaino ylä- ja alaosassa, ja helpointa on yhdistää skinny-housuihin väljä tai löysästi istuva yläosa kuten iso neule tai röyhelöinen paita. Kapealahkeiset farkut istuvat parhaiten kapeille reisille ja vartalotyypeille A, H ja Y.

MITÄ OTTAA HUOMIOON UUSIEN HOUSUJEN HANKINNASSA

Uusien farkkujen valinnassa kannattaa muistaa, että vyötärö saa tuntua napakalta, koska se luultavasti antaa periksi ja venyy käytössä sentin tai pari. Naisten housut kuminauhavyötäröllä ratkaisee toki kiristävän vyötärön ongelman jo alusta lähtien. Sopiva lahkeen pituus riippuu omien jalkojen pituudesta ja pituus ilmoitetaan useimmiten haarakiilasta suoraan lahkeen päähän mitattuna. Upouusien farkkujen ensimmäisillä käyttökerroilla kangas saattaa irrottaa väriä. Mustien tai tummansinisten farkkujen käytössä kannattaa varoa, ettei istu vaalealle sohvalle tai pese vaaleiden vaatteiden kanssa, koska tumma väri saattaa värjätä vaaleampia kankaita. Väriä ei pitäisi enää irrota muutaman ensimmäisen käyttökerran jälkeen.

CAPRIHOUSUT JA VAJAAMITTAISET LAHKEET

Caprit kuuluvat kesään ja polven yli ulottuvat lahkeet imartelevat eri muotoisia ja kokoisia vartaloita. Caprit ja niin kutsutut 7/8-housut ovat vajaamittaisia housuja, joiden lahkeen pituus voi kuitenkin vaihdella muutamia senttejä. Täysipitkiä lahkeita lyhyempien housujen lahje jää johonkin kohtaan säärtä, polven ja nilkkojen välimaastoon. Klingeliltä löydät paljon naisten puolipitkiä housuja lyhyille naisille, lyhyet koot löydät suodattamalla tuotehakua kaikista pienimpiin numerokokoihin. Meiltä löydät myös pluskokoiset ja leveälle lantiolle ja runsaille reisille mitoitettuja housumalleja.

NAISTEN FARKUT JOKA ASUUN

Farkut ovat monien ehdoton lempparivaate. Hyvin istuvat ja oikean kokoiset farkut imartelevat vartaloa ja tuntuvat hyviltä päällä. Farkkujen hyv�� puoli on myös se, että ne vain paranevat käytössä! Tukevasta denimistä valmistetut farkut muovaantuvat kehon muotojen mukaisesti ja venyvät aavistuksen alussa kiristäneistä kohdista. Valitessasi uusia farkkuja, voi ja kannattaakin valita aavistuksen verran kireiltä tuntuva koko, joka tulee käytössä muovaantumaan sopivan kokoiseksi.

Siistit farkut käyvät nykyään lähes mihin tahansa tilaisuuteen ja pukukoodiin. Tummansiniset farkut korkealla vyötäröllä voi yhdistää juhlavaan puseroon, ja sama asu käy niin toimistolle kuin töiden jälkeiselle after workille. Puseron helman voi vielä sujauttaa sisään housunvyötäröön, jolloin asuun ja vartalon siluettiin saa selkeän vyötärön. Valkoiset farkut tuovat raikasta hehkua kesäisen tunikan alla ja tekevät asusta näyttävän ja salonkikelpoisen vaikka rippujuhliin tai valmistujaisjuhliin. Mustat farkut sopivat tunnetusti hyvin muiden värien ja monenlaisten yläosien kanssa. Mustat bootcut-farkut ja suora kauluspaita ovat hyvä arkiasu töihin. Pikkujouluihin tai talvisen vuodenajan muihin iltamenoihin sopii pukea kapeat, mustat pillifarkut ja paljettitopin. Jalkaan korkkarit tai kapeat saappaat ja olalle iltalaukku niin asu on täydellisen juhlava farkuissakin.

OVATKO LEGGINGSIT HOUSUT?

Pehmeät ja joustavat leggingsit puhuttavat tasaisin väliajoin; ovatko leggingsit housut vaiko vain siistit pitkät kalsarit? Leggingsejä ja jeggingsejä on moneen lähtöön ja asun pukevuuteen vaikuttaa muun muassa leggingsien materiaali. Paksusta ja tukevasta kankaasta valmistetut leggingsit toimivat sellaisenaan ja ovat parhaimmillaan pitkähkön tunikan alla. Tekonahkaleggingsit jäljittelevät kireitä nahkahousuja ja ovat jämäkkää ja peittävää materiaalia. Kiiltävissä tekonahkaleggingseissä saat upean asun yhdessä näyttävän topin kanssa. Jeggingsit eli farkkuleggingsit ovat farkkuja jäljittelevät, pehmeät ja joustavat housut. Nimitys tulee englanninkielisestä sanasta jeans legging. Jeggingsit ovat edukseen hoikalle vartalolle ja sopivat sellaisinaan housuiksi edustavan yläosan kanssa. Klingelillä on monia merkkejä, jotka ovat erikoistuneet isojen kokojen housuihin ja tukeviin ja pukeviin leggingseihin.

SHORTSIT JOKA VARTALOLLE

Kesäkuumalla oikea vaatetus on hyvin istuvat shortsit. Monet naiset aristelevat shortseja pelätessään, etteivät omat jalat olisi tarpeeksi edustavat näytille. Se on meidän mielestämme aivan turha pelko, koska jokainen vartalo ansaitsee kauniita kesävaatteita ja myös lyhyitä lahkeita. Shortseissa on monia eri pituuksia lyhyistä minishortseista polveen ulottuviin malleihin. Kuten kaikissa housuissa, myös shortseissa on valinnanvaraa vyötärön korkeudella. Suosituin shortsimalli on perinteinen normaalikorkea vyötärö ja mukavan väljästi istuva lahje. Shortsit voivat olla suorat ja sileäkankaiset tai unelmanpehmeät, ohuet ja lepattavat, hamemaiset shortsit tai tietenkin klassiset farkkushortsit. Mukavuus on nykyään saavuttanut vahvan jalansijan pukeutumisessakin ja pukevat ja siistit shortsit voivat olla pehmeää ja joustavaa collegea. Klingeliltä löydät pienet ja isot koot ja hyvin istuvat naisten shortsit.

TYYLIKÄS HAALARI ON VALMIS ASU

Haalarit eivät enää kuului vain pienille lapsille vaan viime vuosina on ollut muotia tyylikkäät aikuisten haalarit. Pehmeät kotihaalarit tunnetaan myös nimityksellä onepiece, mutta niissä sopii oleilla oman kodin rauhassa. Sen sijaan tyylikäs ja pukeva jumpsuit on hyvä valinta arjen pieniin juhlatilaisuuksiin. Ravintolaillallinen, lasillinen ystävien kesken tai työpaikan pikkujoulut ovat hyvä tilaisuus kokeilla vaihteeksi jotain uutta. Naisellinen, vyötäröä korostava haalari on oikean kokoisena upea ilmestys. Juhlava haalari voi olla hihaton tai siinä voi olla puolipitkät tai kokopitkät hihat. Leveiden olkanauhojen alle sopii hyvin kaunis aluspaita esimerkiksi pitsihihoilla. Kun puet haalarin juhliin, valitse jalkaan korkokengät, jotka nostavat huomaamattakin ryhtiä ja pitävät asennon suorana. Klingeliltä löydät myös pluskokoiset haalarit upeille kurveille!

SUORAT HOUSUT OVAT AINA KLASSINEN VALINTA

Suorat housut ovat klassinen valinta tyylikkääseen pukeutumiseen. Nimensä mukaisesti suorat housut laskeutuvat suorasti olematta liian väljät tai liian myötäilevät. Businesspukeutumiseen tai yleisesti jakun kanssa alaosaksi sopivat parhaiten suorat housut. Harmaat suorat housut sointuvat kauniisti valkoiseen kauluspaitaan. Vapaa-ajalla naisten suorat housut ovat aina edustava valinta eivätkä jätä pukeutujaa ali- tai ylipukeutuneeksi. Arkikäytössä suorat mustat housut sopivat hyvin vaaleanpunaisen neuleen tai beigen villatakin alaosaksi. Tilaa naisten suorat housut netistä ja sovita rauhassa omassa kodissasi. Kotona saat samalla vertailtua uusia housuja muiden vaatekaapista löytyvien vaatteiden kanssa ja voit olla varma, että saat vaatteista yhteensopivia asukokonaisuuksia.

VERKKARIT ELI COLLEGEHOUSUT

Verkkarit eli verryttelyhousut tai collegehousut, joggersit ja urheiluhousut ovat ihanan pehmeitä vapaa-ajan housuja. Kotona on mukava pukea päälle joustavat pöksyt, joissa ei välttämättä tarvitse näyttäytyä ihmistenilmoilla, mutta jotka ovat oman kotoisuuden symboli. Vanhat ja kuluneet verkkarit ja yhteensopiva pusakka voivat olla mukavat luottoasu oman kodin rauhassa, mutta nyt on myös tarjolla paljon tyylikkäitä ja katu-uskottavia svetarihousuja hyvin istuvana mallina ja kauniilla kuoseilla. Vapaa-ajan menoihin voi nyt pukeutua mukavan tyylikkäästi ja yhdistää siisteihin verkkareihin värikkään topin tai söpön t-paidan. Jalkaan sopivat parhaiten puhtaat tennarit tai sandaalit ja kassiksi käytännöllinen olkalaukku.

HOUSUT NETTIKAUPASTA

Klingelin verkkokauppa on luotettava ja selkeä vaatteiden verkkokauppa. Tuotesivuilta löydät tarkat tiedot jokaisesta tuotteesta ja esimerkiksi housuista on tarjolla tarkat tiedot mallin pituudesta, vyötärön korkeudesta, venyvyydestä ja taskujen määristä. Istuvuuden ja mittojen lisäksi löydät tiedot materiaalin ominaisuuksista ja housujen hoito-ohjeet. Tilaa mieluisat housut suoraan kotiisi ja sovita mallia ja kokoa rauhassa ajan kanssa. Tuotteilla on aina palautusoikeus eikä huonosti istuvia housuja tietenkään tarvitse lunastaa. Tervetuloa luottavaisin mielin Klingelin verkkokauppaan!


waiting...

YHTEYSTIEDOT
075 326 3537Asiakaspalvelu; arkisin 9-16 075 325 2953 Vardagar 9-19
MAKSA TURVALLISESTI
 • Lasku
 • Tili
 • PayPal
 • Visa
 • Mastercard
SEURAA MEITÄ
YHTEISTYÖKUMPPANIMME
 • Postnord
TURVALLINEN VERKKOKAUPPA
 • Trygg E-Handel
 • ASML
Toimitamme vain suomalaisiin osoitteisiin. Minimitilaus 50 €. Toimituskulut 5,90 €. 14 päivän vaihto- ja peruuttamisoikeus. Maksutavat: tili, lasku, luottokorttimaksu, PayPal. *)Voimassa yhdessä verkkotilauksessa asiakasta kohden 09.10.2022 asti niin kauan kuin tuotteita riittää. Alennuksen saa vain uuteen tilaukseen. Vain yksi tarjouskoodi tilausta kohden. Ilmoita tarjouskoodi tilauksen yhteydessä. Minimitilaus 50 euroa alennus huomioiden.