• Laaja tuotevalikoima
  • Koot 34–62
  • Ilmainen palautus
Suljemme tämän liikkeen pysyvästi. 😢Lisätietoa
Suljemme tämän liikkeen pysyvästi. 😢Lisätietoa

Isot koot

Kauniita malleja ja istuvia leikkauksia isoissa ko'oissa

Trendikästä pluskoon muotia, alusasuja reheville vartaloille sekä tyylikkäitä, leveälestisiä jalkineita.

Kategoriat

Isot naisten vaatteet eri tyyleihin

Isot naisten vaatteet voivat oikeasti olla ihania. Sinun ei tarvitse pukeutua mustaan telttaan tai säkkiin, joiden tärkein tehtävä on häivyttää ja tehdä huomaamattomaksi. Erotu ja nauti omasta tyylistäsi! Oikeasti omaa makuun sopivat, isot naisten vaatteet voivat olla harvassa tavallisissa vaateketjuissa, mutta Klingelin verkkokaupasta löydät laajan valikoiman plus-koon mallistoja eri pukeutumistyyleihin ja tilanteisiin. Meiltä löydät upeat isot koot naisille, jotka haluavat pukeutua kauniisti ja oman tyylinsä mukaisesti. Olemme koonneet Isot koot osastollemme naisten muotia koosta 40 jopa kokoon 66 asti. Huomaa, että kaikkien isojen kokojen mallistojemme plus-koot eivät yllä yhtä pitkälle. Mallistoista Janet & Joyce ja m.collection löydät isot naisten vaatteet heille, jotka arvostavat vaatteissaan käytettävyyttä, ajattomuutta ja mukavuutta. Mallistot ovat kypsempään makuun ja luottavat tarjonnassaan klassisiin kuoseihin ja yksityiskohtiin. MIAMODA tuo tuulahduksen keskieurooppalaista tyyliä. Malliston isot koot ovat trendikkäitä, värikkäitä, ja ne ovatkin nuorekasta lookia suosivan aikuisen naisen mieleen. Sara Lindholm tarjoaa puhdaslinjaiset, isot naisten vaatteet skandinaaviseen, moderniin makuun! Angel of Style on isojen kokojen mallistojemme kuopus, ja sen plus-koot ovat trendikkäitä, sporttisia ja jopa rennon urbaaneja.

Plus-koot Klingeliltä! Isojen naisten vaatteet edullisesti verkosta

Meiltä tilaat isojen naisten vaatteet edullisesti! Klingelin isot naisten vaatteet tarjoavat valinnanvaraa tyyleissä ja hinnoissa: meiltä löydät paljon sekä mukavaa perusmuotia edullisesti jokapäiväiseen käyttöön, mutta teet myös tarvittaessa harvinaisemmat kalliimmat hankinnat. Me Klingelillä uskomme hyvään hinta-laatusuhteeseen, etkä siksi maksa koskaan liikaa ostoksestasi. Laatu näkyy muun muassa siinä, että valikoimamme isot naisten vaatteet eivät ole vain suurennoksia normaaliko’oista, vaan jo niiden suunnittelussa on lähdetty liikkeelle siitä, että niiden pitää näyttää hyvältä pluskokoisen naisen päällä. Isojen naisten vaatteet istuvat ja antavat tilaa juuri sinne, missä sitä tarvitaan, mutta eivät purista tai roiku päällä. Niiden pituus on riittävä, jotta ne luovat tasapainoisen ja pidentävän linjan siluettiin. Vaatteiden yksityiskohdat on mietitty ja sijoitettu strategisesti niin, että korostavat vartalotyypin parhaita puolia ja tasapainottavat kokonaisilmettä.

Elegantit juhlavaatteet naisille – isot koot saavat näkyä

Löydät Klingeliltä aina tyylikkäät ja pukevat juhlavaatteet naisille – isot koot eivät ole poikkeus! Naisten Isot koot -osastomme tarjoaa juhlamekot jokaiseen tilaisuuteen oli haussa sitten elegantti iltapuku, kotelomekko tai A-linjainen mekko. Isojen naisten juhlamekot saavat naiselliset muodot esiintymään edukseen, mikä antaa itsevarmuutta ja ryhtiä olemukseen. Vinkki: monet valikoimamme tavalliset plus-koon mekot voi stailata joko arkeen tai juhlaan sopivaksi asusteilla ja kengillä, jolloin voit käyttää samaa mekkoa monissa tilanteissa. Jos et ole mekkoihmisiä, tyylivarma naisten housupuku tai jumpsuit (tuttavallisemmin haalari) käy sen sijasta moneen tilaisuuteen. Myös plus-koon hameet tai juhlatunikat sopivat moniin edustavaa pukeutumista vaativiin tilanteisiin, kun ne yhdistelee oikein. Verkkokauppamme plus-koot antavat hyvin valinnanvaraa persoonalliseen juhlapukeutumiseen – meiltä tilaat juhlakelpoiset, isot naisten vaatteet omaan tyyliisi!

Plus-koon farkut, housut & leggingsit – isot koot naisille

Klingelin verkkokauppa esittelee erityyliset housumallit reheville vartaloille. Plus-koon farkut, housut ja leggingsit on suunniteltu kurvit silmällä pitäen, joten ne istuvat hyvin eivätkä kiristä. Myös kapeat isojen naisten farkut ottavat kurvit huomioon ja antavat tilaa strategisissa paikoissa. Monen kurvikkaan naisen ylivoimainen housusuosikki ovat kuitenkin leggingsit – isot koot pääsevätkin upeasti esiin vartaloa myötäilevässä alaosassa! Yhdistä leggingsit pitkään liehuvaan yläosaan, jolloin tasapainotat tiukkaa ja väljää. Klingelin isot naisten vaatteet tarjoavat valinnanvaraa kesäpukeutumiseenkin: lämpimille kuukausille on saatavina mukavat ja ilmavat caprit ja shortsit isoissa ko’oissa.

Isot naisten takit joka vuodenaikaan ja säähän

Klingeliltä löydät isot naisten takit pluskokoiselle vartalolle. Saatavissa on monia takkimalleja eri vuodenaikoihin ja tyyleihin. Isot naisten takit on pyritty tekemään niin, että ne eivät luo isontavaa vaikutelmaa. Leikkaukset antavat riittävästi tilaa muodokkaalle vartalolle ilman telttavaikutelmaa. Tikkaukset, saumat ja jopa taskut on sijoitettu niin, että ne pidentävät ja hoikentavat vartaloa optisesti. Myös kuviot tai kuvioiden ja yksivärisen kuosin vuorottelu on kohdistettu vartalolle edullisesti. Muhkeakaan naisten talvitakki tai sadetakki ei saa tehdä michelin-ukko- tai telttaefektiä, vaikka kyseessä olisikin isot koot! Isot naisten takit, kuten muutkin valikoimamme isot naisten vaatteet, tuovat vartalon muodot esiin, eivätkä hukuta niitä.

Naisten isot koot: tunikat & t-paidat perusvaatekaappiin

Naisten tunikat ja t-paidat ovat avainvaatteita, joiden varaan on helppo rakentaa perusvaatekaappia, ja myös isot koot lähtevät liikkeelle niistä. Klingelin verkkokaupasta löydät kurveja imartelevat, isojen naisten tunikat eri tilanteisiin: samasta tunikasta kuoriutuu helposti edustava yläosa iltamenoihin, kun stailaat sen tyylikkäillä asusteilla! Valikoimaamme kuuluvat lisäksi erilaiset naisten t-paidat ja muut paidat – isot koot tarjoavat hyvin valinnanvaraa etsit sitten kuviollista tai yksiväristä paitaa. Tunikat ja t-paidat on mitoitettu kurveille, joten kaikki leikkaukset istuvat liikkumavapautta tarjoten. Niiden helmassa on riittävästi pituutta, jotta vartalon linja ei katkea epäsuotuisasta kohdasta. Klingelin isot naisten vaatteet tuovat vartalosi parhaat puolet esiin!

Plus-koon bikinit & naisten uimapuvut – isot koot rannalle ja uimahalliin

Kaikki naiset ansaitsevat käydä rannalla ja uimahallissa tuntien itsensä kauniiksi ja itsevarmaksi. Klingel esitteleekin ylpeänä aikuiselle vartalolle suunnitellut bikinit ja naisten uimapuvut – isot koot ovat hyvin edustettuina! Valikoimamme yksiosaiset ja kaksiosaiset plus-koon uima-asut korostavat ja tukevat vartalon muotoja oikeista paikoista ja näyttävät hyvältä kurvikkaan naisen päällä. Kaikki isojen naisten uimapuvut, bikinit ja tankinit löytyvät tavalliselta uima-asuosastoltamme: esimerkiksi monet Maritim-mallistomme uimapuvut ovat saatavissa kokoon 60 asti ja tankinit ja bikinit kokoon 54 tai 56. Jos naisten Isot koot -osastomme plus-koon bikinit ja uimapuvut eivät tarjoa tarpeeksi valinnanvaraa, tutustu myös tavallisen uima-asuosastomme valikoimaan ja käytä Koko-suodatinta sopivien tuotteiden esiin tuomiseen.

waiting...

YHTEYSTIEDOT
075 326 3537Asiakaspalvelu; arkisin 9-16 075 325 2953 Vardagar 9-19
MAKSA TURVALLISESTI
  • Lasku
  • Tili
  • PayPal
  • Visa
  • Mastercard
SEURAA MEITÄ
YHTEISTYÖKUMPPANIMME
  • Postnord
TURVALLINEN VERKKOKAUPPA
  • Trygg E-Handel
  • ASML
Toimitamme vain suomalaisiin osoitteisiin. Minimitilaus 50 €. Toimituskulut 5,90 €. 14 päivän vaihto- ja peruuttamisoikeus. Maksutavat: tili, lasku, luottokorttimaksu, PayPal. *)Voimassa yhdessä verkkotilauksessa asiakasta kohden 09.10.2022 asti niin kauan kuin tuotteita riittää. Alennuksen saa vain uuteen tilaukseen. Vain yksi tarjouskoodi tilausta kohden. Ilmoita tarjouskoodi tilauksen yhteydessä. Minimitilaus 50 euroa alennus huomioiden.