• Laaja tuotevalikoima
 • Koot 34–62
 • Ilmainen palautus
Suljemme tämän liikkeen pysyvästi. 😢Lisätietoa
Suljemme tämän liikkeen pysyvästi. 😢Lisätietoa

Naisten nilkkurit

Kategoriat

Nilkkurit ovat erottamaton osa naisten syys- ja talvimuotia eikä niitä, kuten muitakaan kenkiä, voi olla koskaan liikaa. Nilkkureita on kaikenlaisia; siroja, korollisia, matalia, säänkestäviä, juhlavia ja lista vain jatkuu. Tämän vuoksi valinnan tekeminen ei ole aina helppoa, mutta onneksi me naiset saamme omistaa niin monet kengät kuin haluamme! KLiNGELin valikoimista löydät varmasti sopivat nilkkurit joka tilanteeseen ja asuun. Samat nilkkurit eivät välttämät sovi juhliin ja kävelylle, mutta myös ulkoiluun tarkoitetut, säänkestävät nilkkurit voivat olla kauniit ja edustavat. Mallistostamme löydät trendikkäät ja käytännölliset nilkkurit edullisin hinnoin. Tervetuloa shoppailemaan naisten kenkätaivaaseen!

Nilkkurit Klingeliltä

Nilkkurit taipuvat moneen malliin ja vaihtoehtoja riittää joka ikiseen makuun ja tarpeeseen. Klingelin nilkkurivalikoima kattaa keskipitkällä varrella varustetut bootsit ja varsikengät, chelsea-bootsit ja muut trendikkäillä resoreilla varustetut kengät sekä tyyliltään klassiset nilkkurit. Valikoimastamme löydät niin aidot nahkakengät kuin laadukkaasta tekonahasta tai muista materiaaleista valmistetut kengät. Tyylitarjonta ulottuu yksinkertaisista, vetoketjulla tai tarrakiinnityksellä varustetuista jalkineista taidokkaan yksityiskohtaisiin ja koristeltuihin nauhallisiin nilkkureihin. Laaja mallivalikoimamme kattaa myös kekseliäimmät väritoiveet hillityn yksivärisistä värikkään kuvioituihin.

Nilkkurit joka tyyliin

Klingeliltä löydät kaikki naisten nilkkurit saman katon alla. Tavoitteemme on, että valikoimamme vastaa asiakkaidemme vaativaan makuun sekä tyylin että laadun puolesta. Meiltä löydät laadukkaita nahka-, gore-tex ja kangaskenkiä uusimpien trendien mukaisissa malleissa. Värit, korot, rypytykset, koristeet ja muut yksityiskohdat on tarkkaan valikoitu vastaamaan asiakkaidemme toiveisiin. Meiltä löydät kaikki kaipaamasi nilkkurit:

 • Tarrakengät
 • Nauhanilkkurit
 • Chelsea-nilkkurit
 • Matalavartiset nilkkurit
 • Korkeavartiset nilkkurit
 • Juhlanilkkurit
 • Kävelykengät

Klingelin valikoimasta löytyy pieniä kenkäkokoja alkaen koosta 36 aina isoihin naisten kokoihin, kuten kokoon 46 asti. Unisex-malleissa kokovalikoima jatkuu kokoon 50 asti. Kenkäkoon lisäksi olemme kiinnittäneet erityistä huomiota leveälestisten kenkien valikoimaan ja voit jo alun alkaen suodattaa kenkähakua näyttämään vain etsimäsi koon mukaisia malleja. Leveiden lestien lisäksi mallistostamme löytyy myös tavanomaista kapeampia kenkämalleja siroille jaloille.

Nilkkurivalikoimamme kattaa satoja kenkämalleja eri materiaaleista eri tyyleihin ja eri tarkoituksiin. Ulkoiluun on hyvä käyttää säänkestäviä nilkkureita, ihan jo nimen mukaisesti. Monet Suomessa myytävistä talvikengistä ovat jo valmiiksi gore tex -pinnoitettuja tai muuten säänkestäviä, mutta joskus voi olla tarvetta erityisen kauniille nilkkureille, jolloin säänpitävyydelle ei ole jäänyt sijaa. Esimerkiksi pastellinväriset mokkanilkkurit eivät ole pohjoisen talvikelien ystävä, mutta niitä voi vaalia ja käyttää vain sisäkenkinä tai esimerkiksi risteilylle mennessä juhlakenkinä laivalla.

NILKKURIT KOROLLA TAI ILMAN

Valikoimastamme löydät nilkkurit niin koroilla kuin ilmankin. Tunnuksenomaista nilkkureille onkin nimen mukaisesti nilkkaan ulottuva korkeus, mikä sekin voi vaihdella juuri ja juuri nilkkaan asti ulottuvasta korkealle pohkeeseen asti jatkuvaan. Nilkkuri ei siis mallina kerro mitään korosta tai koron korkeudesta eikä kengän tyylistä tai materiaalista, puhumattakaan nauhoista tai nauhattomuudesta. Meiltä löydät näitä kaikkia ja monessa vaihtelevassa tyylissä ja eri materiaaleissa.

Yleisin korko nilkkureissa lienee niin sanotusti perinteinen korkotyyppi. Muutaman sentin korkuinen ja harmonisen paksu korko on malleista päätellen monen suosikki. Lyhyehkö korko onkin sekä mukava että edustava. Muutaman sentin korolla kenkä parantaa jo merkittävästi ryhtiä ja korkojen kopina on sopivan varma muttei kuitenkaan liian huomiota herättävä. Valikoimastamme löytyy klassisia nauhanilkkureita pienellä kitten heel -korolla sekä omaperäisempiä popoja, kuten etnisestä tyylistä inspiroituneita jalkineita koukkukorolla tai samettisen pehmeät mokkanilkkurit tolppakorolla.

Kengän sisään piilotettu kiilakanta antaa ryhtiä ja nostoa kuin huomaamatta. Piilotettu kanta on ollut pidetty viime vuosina. Se on tyyliltään usein aavistuksen urheilullinen, olematta kuitenkaan urheilukenkä korkean koron takia. Kuten kiilakorkokengissä aina, kengän pohja on tasainen eikä korko ole erillinen tolppa. Siksi se voi olla mukavampi korkovalinta, erityisesti jos ei pidä tai ole tottunut korollisiin kenkiin. Kiilakannan ja stilettityyppisen piikkikorkokengän välimuoto on ylhäältä leveä ja alaspäin kapeneva korkomalli, eli niin kutsuttu kartiokorko. Se on ylhäältä kiilakantamaisen leveä ja kapenee voimakkaasti alaspäin. Se on mukava malli, joka tukee jalkaa jalkapohjasta, vaikka koron alaosa kopisee terävänä maata vasten.

TALVIJALKINEIDEN HYVÄ HOITO

Talvijalkineet tarvitsevat erityistä huoltoa ja hoitoa pystyäkseen ylläpitämään muotonsa ja pysyäkseen hyvässä kunnossa. Upouudet kengät tulee aina suihkuttaa suojasuihkeella ennen ensimmäistä käyttökertaa. Suihke huoltaa kenkien pintamateriaalia ja antaa vastustusta esimerkiksi sadekelejä varten. Nahkakengät vaativat muita materiaaleja enemmän hellää hoitoa. Niitä tulee rasvata säännöllisesti niille tarkoitetulla nahanhoitoaineella, jotta nahka pysyy joustavana ja pehmeänä. Jos osut ulos juuri kaatosateen iskiessä, pitää ulkoilun jälkeen kengille tarjota mahdollisuus oikeaoppiseen kuivumiseen. Ne tulee asetella ilmavasti ja jättää kuivumaan tarpeeksi pitkäksi aikaa. Lopuksi pitää varmistaa, että ne ovat saaneet kuivua täysin. Pintapuolisesti kengät myös kannattaa aina puhdistaa kostealla rätillä, jotta esimerkiksi loskan ja märän jättämä lika ei pääse pinttymään ja jättämään ikävännäköisiä jälkiä.

Jalat ovat niin kovassa rasituksessa jokapäiväisessä arjessamme, että niitä ei voi hemmotella liikaa. Illalla on ihana rentoutua lämpimän jalkakylvyn äärellä, joka hemmottelee niin jalkoja kuin mieltäkin. Jalkoja kannattaa hemmotella myös kenkien sisällä ja panostaa itselle sopiviin irtopohjallisiin. Niitä löytyy moneen eri lähtöön ja tarpeeseen, tuomaan lämpöä ja eristystä, raikastamaan kuumana kesäpäivänä, tuomaan tukea ja korkeutta tietystä kohdasta jalkapohjaa tai vain pehmentämään iskua geelipehmusteena. Irtopohjallinen suojaa jalan lisäksi itse kenkää. Kenkiä on myös tärkeä pitää kunnolla jalassa, niin ettei esimerkiksi vahingossa astu pidemmän aikaa ohi pohjallisesta ja siten vääristä kengän muotoa.

Kenkiä kannattaa säilyttää huolella ja varmistaa jokaiselle parille sopiva säilytystila. Varaa jokaiselle kenkäparille tarpeeksi tilaa ja anna niiden odottaa seuraavaa käyttökertaan ilmavasti ilman, että ne esimerkiksi painavat toisiaan tai ovat päällekkäin ja lytyssä allekkain. Suomessa kengät ovat erityisen sidottuja vuodenaikaan ja ne ovat usein niin sanotusti sesongissa tai kesä- tai talvitauolla. Monen kuukauden kesä- ja talvitauko on hyvä tilaisuus antaa kenkien levätä, erityisesti umpinaisten syys- ja talvikenkien. Puhdista kengät huolellisesti ja pakkaa ne hellävaraisesti kaappiin tai vaatevarastoon ja ainakin pois eteisestä ja käytössä olevien kenkien edestä. Hyvä vinkki kenkien säilytykseen on säilyttää kenkien oma laatikko ja pakata kengät sievästi omaan laatikkoonsa odottamaan seuraavaa sesonkia.

MISTÄ TUNNISTAA OIKEAN KENKÄKOON?

Tärkeintä kengässä on oikea koko ja hyvä tuntuma. Kengän tärkein tehtävä on suojata jalkaa niin ulkona kuin sisätiloissakin. Suomen sääolosuhteet ovat ison osan vuodesta rehellisesti sanoen haastavat monille jalkineille. Kengiltä odotetaan sekä jalan tukemista ja suojaamista, kelien kestämistä, pitoa liukkaalla että tietenkin miellyttävää ulkonäköä ja jalkineiden mukavuutta. Eri merkeillä voi olla hieman eri kokomitoitukset ja ne on aina hyvä tarkistaa tutustuessa uuteen kenkävalmistajaan. KLiNGELillä myytävien kenkien tuotetiedoista löytyy aina tarkat mitoitukset ja kokomerkinnät ja –suhteet voi helposti tarkistaa kokotaulukoistamme. Talvikenkien hankinnassa on hyvä miettiä kengän kokoa mahdollisten pohjallisten tai villasukkien kanssa.

Kengän sopivaan kokoon vaikuttaa oleellisesti oikeankokoinen lesti. Lesti on jalkapöydän ja jalkaterän leveys, eli askeleen levein ja tukevin kohta. Lestiä mitataan kapeasta leveään eikä sen leveys oikeastaan vaikuta kengän muuhun kokoon, myös pienijalkainen voi tarvita suhteessa leveän lestin ja silloin tarvitaan huolellisilla mitoituksilla valmistettu jalkine. Klingelin valikoimassa on paljon leveälestisiä malleja, joissa on nimenomaan jo suunnitteluvaiheessa huomioitu jalan todellinen muoto ja koko. Jos taas vaivaisenluu on päässyt vaivaamaan, voi oloa helpottaa erityissuunnitelluilla Epitactin geelisukilla ja korjaustuilla tai Hallux Valgus –jalkatyynyillä. Lisäpehmusteet kuten geelityynyt ja tukisiteet helpottavat oloa ja antavat jaloille kaivattua tukea juuri oikeasta kohdasta. Pehmusteet ja tyynyt voivat myös ennaltaehkäistä rasituksen aiheuttamia vaivoja, kuten väsymistä ja nivelvaivoja. Täältä löydät lisää pohjallisia ja tukityynyjä.

Jalkineen istuvuuden lisäksi erityisesti pitkävartisissa nilkkureissa tärkeään rooliin nousee varren leveys. Monet naiset tuskailevat liian kapeiden ja kiristävien varsien kanssa. Suosikkikenkien varsia voi joko venyttää itse tai viedä suutarille venytettäväksi, jos kyseessä on pieni sentin tai kahden levennys. Muuten kannattaa suosiolla tarkastella muita kenkämalleja. Klingelillä on onneksi monia malleja, joissa on valmiiksi otettu huomioon pohkeiden eri leveydet ja varren sisäpuolella voi olla venyke tai venyvä resori. Kengissä onkin siis tärkeintä hyvä ja jalkoja kokonaisvaltaisesti tukeva istuvuus. On ensiarvoisen tärkeää ostaa kerralla oikeankokoiset jalkineet, joissa jaksaa kulkea vuosia. Liian isoja kenkiä on helpompi muokata kuin liian pieniä. Jos kyseessä on pienen pieni kokovika, kannattaa kengät käyttää suutarilla ja tarkistaa, voisiko suutari muokata kokoa isommaksi ja omalle jalalle sopivammaksi. Liian isoihin kenkiin taas on helppo sujauttaa kokopohjallinen tai vain kärki- tai kantatyyny viemään ylimääräistä tilaa.

NILKKURITYYLIÄ

”Jos ei tuhkimo olisi tiputtanut korkokenkäänsä, olisi eräs ikimuistoisimmista saduista ja rakkaustarinoista jäänyt syntymättä. Jos tuhkimolla olisi taas ollut jalassaan mukavat nilkkurit, olisivat ne varmasti pysyneet jalassa ja niillä olisi ollut helppo juosta odottavaan hevosvaunuun. Kyllä, kengät siis ovat isossa osassa naisten elämässä. Ja usein niiden valintaan liittyy jotain ”tarunomaista”, eli valintaa eivät useinkaan ohjaa pelkät järkisyyt.”, kiteyttää stylistimme Pauliina KLiNGELin omassa Naisten haku -blogissa. Ja me olemme aivan samaa mieltä! Jalkineet viimeistelevät asun kuin asun ja niillä voi yksinkertaisesti muokata tuttua asua aivan uuteen uskoon. Yhdistämällä sirot ja tyylikkäät jalkineet työasuun, saa vakuuttavan ja huolitellun kokonaisuuden, kun taas yhdistämällä samaan työasuun vaikkapa kesäisen värikkäät tennarit, saa asusta rennon ja kepeän.

Saappaita lyhytvartisemmat nilkkurit loistavat siinä missä saappaat joskus takeltelevat, nimittäin sen nimenomaisen varren kohdalla. Nilkkurit istuvat hyvin niin lyhyen kuin pidemmänkin hameen tai mekon helman juuressa ja asettuvat hyvin housunlahkeiden alle. Nilkkurit ovat myös tyylillisesti monipuoliset. Nilkkurit voivat olla viimeistellyn tyylikkäät työkengät jakkupuvun kanssa yhtälailla kuin topatumpana versiona täydelliset ulkoilukengät pikkupakkasilla.

KENKIEN TILAAMINEN NETISTÄ SÄÄSTÄÄ AIKAA JA RAHAA

Vältä kiireisen kenkäshoppailun aiheuttama stressi ja tilaa nilkkurit kätevästi verkkokaupastamme. Tutustu mallistojemme edullisiin nilkkureihin mukavasti oman kodin rauhassa ja voit tarvittaessa palauttaa epäonnistuneet valinnat, sillä sinulla on aina 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. KLiNGELiltä löydät kenkiä kolmessa eri lestin leveydessä ja kokotaulukkomme auttavat löytämään oikean koon. Helpottaaksemme tuotteiden valintaa etämyynnissä, olemme koonneet tarkat kokotiedot kokotaulukkoihimme. KLiNGELin kauppa on sertifioidusti luotettava nettikauppa ja esimerkiksi ostoehtomme ovat selkeästi esillä ja löydettävissä ohjeita ja neuvoja sivuilta.

KENKIEN HOITO, KENKIEN OIKEA KOKO, KENGÄT NETISTÄ – USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

Jotta voisimme palvella sinua entistä paremmin, olemme koonneet muutamia asiakkaiden usein esittämiä kysymyksiä. Toivottavasti löydät täältä tarvitsemasi tiedon kengistä, kenkien hoidosta ja kenkien tilaamisesta netin kautta.

Löytyykö nettisivuilta kenkien kokotaulukko ?Löydät tarkat mitat ja kokotaulukot meillä myytävistä kengistä täältä. Mistä tiedän onko kenkien sisämitta sopiva jaloilleni ?Numerokoon lisäksi kengän sopivaan istuvuuteen vaikuttaa oleellisesti oikeankokoinen lesti. Lesti tarkoittaa jalkaterän tilavuutta ja leveyttä. Kengän sisämitan tulee olla sopiva niin pituudeltaan kuin leveydeltään. Tekeekö kenkien pesu hyvää materiaalille ? Pääsääntöisesti pesu tekee aina hyvää, mutta kaikenlainen pesu ei sovellu kaikille kengille. Kenkiä ei yleensä kannatta laittaa pesukoneeseen, vaan ne tulee pyyhkiä pintapuolisesti kostealla rätillä ja niille tarkoitetuilla pesuaineilla. Kenkien hoitoa kuvaakin paremmin kenkien puhdistus. Mitä herkempi materiaali, sitä hellävaraisempi hoito. Kenkiä ei ikinä saa jättää märkinä oman onnensa nojaan, vaan märät kengät tulee huolehtia sopivaan kuivumispaikkaan ja asentoon. Uskallanko ostaa kengät netistä ? Nettikaupan ostoksissa on aina palautusoikeus ja kenkiä voi sovittaa ja tutkia rauhassa. Klingelin verkkokaupasta löytyy tarkka koko-opas ja yksityiskohtaiset tuotekuvaukset jokaisesta kenkäparista, jotta kenkien tilaaminen netistä olisi Onko nettikauppa luotettava paikka ostaa kengät ? Tunnetun ja arvostetun KLiNGELin verkkokauppa on sertifioidusti luotettava nettikauppa. Olemme ylpeitä voidessamme esitellä Asiakkuusmarkkinointiliiton Reilun pelin jäsen –tunnuksen sekä ruotsalaisen Trygg E-handel –luotettavan verkkokaupan myöntämän merkin. Verkkotilauksissa asiakkaalla on aina vaihto- ja palautusoikeus, mikä takaa hyvän kaupan reilut pelisäännöt. Saako kengät netistä halvalla ? Verkkokaupan valikoimaa on helppo seurata ja hintoja voi verrata helposti. Koska verkkokauppa on aina auki ja voit milloin tahansa vilkaista viimeisimmät tarjoukset ja tarjonnan, saatat hyvinkin osua paikalle juuri oikealla hetkellä ja löytää uuden kenkäparin huippuhinnalla!


waiting...

YHTEYSTIEDOT
075 326 3537Asiakaspalvelu; arkisin 9-16 075 325 2953 Vardagar 9-19
MAKSA TURVALLISESTI
 • Lasku
 • Tili
 • PayPal
 • Visa
 • Mastercard
SEURAA MEITÄ
YHTEISTYÖKUMPPANIMME
 • Postnord
TURVALLINEN VERKKOKAUPPA
 • Trygg E-Handel
 • ASML
Toimitamme vain suomalaisiin osoitteisiin. Minimitilaus 50 €. Toimituskulut 5,90 €. 14 päivän vaihto- ja peruuttamisoikeus. Maksutavat: tili, lasku, luottokorttimaksu, PayPal. *)Voimassa yhdessä verkkotilauksessa asiakasta kohden 09.10.2022 asti niin kauan kuin tuotteita riittää. Alennuksen saa vain uuteen tilaukseen. Vain yksi tarjouskoodi tilausta kohden. Ilmoita tarjouskoodi tilauksen yhteydessä. Minimitilaus 50 euroa alennus huomioiden.