• Laaja tuotevalikoima
 • Koot 34–62
 • Ilmainen palautus
Suljemme tämän liikkeen pysyvästi. 😢Lisätietoa
Suljemme tämän liikkeen pysyvästi. 😢Lisätietoa
Aurinkolasit(0)
Hupsista! Valitsemasi kategoria ei sisällä yhtään tuotetta.

Suodata & lajittele

 • Lajittele
  Suosio

Lajittele

Aurinkolasit(0)

Aurinkolasit naisille

Aurinkolasit kaivetaan esille viimeistään kevään tullen, koska kevät tuo mukanaan lämpimät päivät ja kirkkaamman auringonpaisteen. Käytännöllisyyden ja turvallisuuden ei tarvitse kuitenkaan sulkea pois tyylikkyyttä. Aurinkolaseja on saatavissa monissa eri tyyleissä ja uudet sesongit tuovat mukanaan uudet trendit myös aurinkolasien malleihin sekä väreihin. Näin voit päivittää tyylisi uuteen kesään helposti ja vaivattomasti uusilla aurinkolaseilla. Kokeile vaikkapa voimakkaan värisiä tai trendikkäästi kuvioituja sankoja. Klingelin verkkokaupasta löydät aurinkolasit aina sesongin uusimpiin trendeihin päivitettyinä ja valikoimistamme löytyy myös aurinkolukulaseja, jotta voit lukea kirjaasi auringonpaisteen häiritsemättä.

Aurinkolasit suojaavat silmiä

Aurinkolasit eivät ole vain tyylikäs asuste ja niiden käyttäminen on tärkeää silmien terveyden kannalta. Aurinkolasien tarkoituksena on estää UV-säteiden pääseminen silmiin ja hyvä lasit pysäyttävät sekä UVA- että UVB-säteet. Laseja valitessa tulee aina tarkistaa lasien UV-suoja, jotta silmäsi pysyvät terveinä. Monesti valitsemme tummat aurinkolasit ja ajatuksena on, että mitä tummemmat linssit sitä parempi suoja. Linssien tummuus ei kuitenkaan riipu niiden UV-suojasta, vaan tämä vaikuttaa ainoastaan näkyvän valon suodattumiseen. Hyvät linssit pysäyttävät suurimman osan näkyvästä valosta ja vähentävät siten silmien rasittumista. Aurinkolaseissa tuleekin siis ottaa huomioon sekä niiden UV-suoja että linssien tummuus, jotta valinta olisi mahdollisimman ihanteellinen silmiesi kannalta.

Jos käytät silmälaseja, voit hankkia kesäksi aurinkolasit omilla vahvuuksillasi ja vaihtaa laseja valonmäärän mukaan. Tämä voi kuitenkin olla epäkäytännöllistä ja tämän vuoksi kannattaa harkita piilolinssien käyttämistä aurinkolasien kanssa. Hyvä vaihtoehto ovat myös erilaiset silmälaseihin kiinnitettävät irtolinssit tai silmälasit, jotka on käsitelty reagoimaan UV-säteisiin. Kysy aina optikoltasi, millaiset aurinkolasit sopivat sinulle, jos käytät silmälaseja.

Erotu massasta trendikkäillä aurinkolaseilla

Kesän lähestyessä on aika tutustua kesän uutuustuotteisiin ja etsiä omat suosikit kesän tyyliin. Klassinen valinta ovat kesäiset mekot, mutta trendikkäimmät valitsevat ilmavan tunikan yhdessä capripituisten leggingsien kanssa. Vaatteiden valinnan jälkeen tyyli täydennetään asusteilla, kuten väreihin sopivalla laukulla ja sandaaleilla sekä koruilla. Tämän jälkeen tyyli kaipaa kuitenkin vielä sen viimeisen silauksen sopivien aurinkolasien muodossa. Jos tyyli on muutoin tarkkaan harkittu, mutta nenällä keikkuvat huonosti istuvat ja tyylin värivalintaan sopimattomat aurinkolasit, vaikuttaa tämä koko tyyliin.

Klingelin valikoimista löydät aurinkolaseja eri väreissä ja malleissa, jotta kaikkiin tyyleihin löytyy varmasti sopivat lasit. Katsasta sesongin trendivärit ja kokeile rohkeasti uusia tuuleja tyyliisi. Miten olisi esimerkiksi trendikäs eläinkuosi tai raikas turkoosinvihreä? Kumpikin valinta sopii täydellisesti yhteen kauniisti ruskettunutta ihoa korostavien valkoisten vaatteiden kanssa. Punaisen mekon kaveriksi voit valita klassiset mustat lasit tai sävyyn sopivat punaiset lasit, joilla erotut eduksesi katukuvasta. Vaatteiden värin lisäksi värivalintaan vaikuttaa toki värityyppisi. Värianalyysin tekemällä voit helpottaa sopivien väripalettien valitsemista sekä aurinkolaseissasi että koko tyylissäsi.

Aurinkolasit eri kasvonmuodoille

Aurinkolasit ovat näkyvä osa kesää ja kaikki haluavat niiden istuvan tyyliin saumattomasti. Sopivia laseja valitessa tulee niiden käytännöllisyyden lisäksi huomioida niiden ulkonäkö, koko ja malli. Erilaisille kasvonmuodoille sopivat erilaiset aurinkolasit, joten on hyvä ensin selvittää kasvosi malli. Kasvojesi mallin saat selville joko arvioimalla tai mittaamalla. Mittaamalla kasvojesi pituuden otsasta leukaan, leuan pituuden ja kasvojesi leveyden otsalta sekä kasvojen keskikohdasta saat selville tarvittavat mitat, joita voit verrata. Helpommalla pääset, jos arvioit kasvojesi mittasuhteet tarkastelemalla itseäsi peilistä.

Pyöreissä kasvoissa kasvojen leveys ja pituus ovat lähellä toisiaan ja leuka sekä otsa ovat kapeat. Tälle kasvonmallille sopivat parhaiten suorakulmaiset aurinkolasit, sillä ne korostavat silmien aluetta ja pidentävät kasvojasi. Sydämenmallisia kasvoja kuvaillaan usein kärjellään seisovaksi kolmioksi, leuka on terävä ja kasvot ovat hieman leveyttään pidemmät. Voit valita vapaasti kulmikkaiden, pyöreiden tai ovaalinmuotoisten lasien väliltä. Neliönmalliset lasit saavat kasvosi näyttämään kulmikkaammilta ja jos haluat pehmeämmän tyylin, valitse pyöreät tai ovaalinmalliset aurinkolasit. Ovaalinmalliset kasvot ovat pitkähköt, otsa on hieman leukaa leveämpi ja leuan kärki on pyöreähkö. Jos kuulut tähän ryhmään, on aurinkolasien valitseminen joko helppoa tai todella vaikeaa – valittavissasi ovat nimittäin kaikki mallit. Kulmikkailla, tummasankaisilla laseilla luot kovalinjaisen tyylin ja pyöreillä, vaaleilla laseilla tuot tyyliisi pehmeää naisellisuutta.

Lukulasit, aurinkolasit vai yölasit?

Lukulaseja käyttävät tietävät, että aurinkolasit saavat väistyä lukulasien välillä valitessa lukulasit voittavat. Tämä johtaa helposti siihen, että silmiä tulee kuitenkin siristellä lukiessa, jos haluaa nauttia auringonpaisteesta lukutuokion aikana. Klingelin vastaus tähän ongelmaan ovat aurinkolukulasit, joissa on sekä standardivahvuudet että UV-suoja. Näiden lasien kanssa voit nauttia sekä lukemisesta, että auringosta ilman huolia. Tarkistathan aina lasien tuotekuvauksesta lasien vahvuudet, jotta voit olla varma niiden sopivuudesta.

Autolla ajaessa ovat aurinkolasit tarpeen, jotta auringonvalo ei häiritse liikenteen seuraamista. Tämän lisäksi silmiä häiritsevät kuitenkin myös illan pimetessä kirkkaat ajovalot ja katuvalot. Tällöin käyttöön kannattaa ottaa erityiset yölasit, jotka helpottavat valon häikäisyä. Lasit sopivat myös omilla vahvuuksillasi varustettujen silmälasiesi päälle helposti ja niiden keveyden ansiosta niitä on mukava käyttää.

Aurinkolasit netistä – Klingelin verkkokaupasta

Klingelin verkkokaupasta tilaat lasit helposti ja vaivattomasti. Tutustu valikoimaamme, tarkista lasien ominaisuudet ja valitse juuri sinulle sopivat värit sekä mahdolliset vahvuudet. Jos valinta ei kuitenkaan osu oikeaan, on sinulla aina 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Lue lisää yleisistä kauppaehdoistamme. Aurinkolasien lisäksi löydät valikoimistamme toki myös kaikki muut asusteet kesätyylisi täydentämiseen, kuten huivit, laukut ja korut. Toivotamme sinulle mukavia shoppailuhetkiä verkkokaupassamme ja asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään, mikäli sinulla on kysyttävää tuotteistamme, verkkokauppamme toiminnoista tai tilausprosessista.


waiting...

YHTEYSTIEDOT
075 326 3537Asiakaspalvelu; arkisin 9-16 075 325 2953 Vardagar 9-19
MAKSA TURVALLISESTI
 • Lasku
 • Tili
 • PayPal
 • Visa
 • Mastercard
SEURAA MEITÄ
YHTEISTYÖKUMPPANIMME
 • Postnord
TURVALLINEN VERKKOKAUPPA
 • Trygg E-Handel
 • ASML
Toimitamme vain suomalaisiin osoitteisiin. Minimitilaus 50 €. Toimituskulut 5,90 €. 14 päivän vaihto- ja peruuttamisoikeus. Maksutavat: tili, lasku, luottokorttimaksu, PayPal. *)Voimassa yhdessä verkkotilauksessa asiakasta kohden 09.10.2022 asti niin kauan kuin tuotteita riittää. Alennuksen saa vain uuteen tilaukseen. Vain yksi tarjouskoodi tilausta kohden. Ilmoita tarjouskoodi tilauksen yhteydessä. Minimitilaus 50 euroa alennus huomioiden.