• Laaja tuotevalikoima
 • Koot 34–62
 • Ilmainen palautus
Suljemme tämän liikkeen pysyvästi. 😢Lisätietoa
Suljemme tämän liikkeen pysyvästi. 😢Lisätietoa

Farkut

Kategoriat

Naisten farkut

Tervetuloa naisten farkut -osastollemme, josta löydät ikisuosittuja farkkuklassikoita sekä kausittain uusiutuvaa, trendikästä farkkumuotia. Farkuilla on pitkät perinteet kansan housuina. Ne ovat eläneet mielenkiintoisen elämänkaaren työläisten housuista nuorisokulttuuriin, ja nykyään ne ovat osa arjen pukeutumista. Perinteinen farkkumalli on indigonsininen ja suoralahkeinen puhtaasta puuvillasta valmistettu housu, joka kestää määrättömän määrän pesukertoja materiaalin siitä suuremmin kärsimättä. Kuitenkin markkinoilla on nykyään farkuksi kutsuttuja housuja, joita ei välttämättä yllä mainituin tuntomerkein tunnista farkuiksi. Evoluutio on tuonut ennen kaikkea naisten farkuille erilaisia väripesuja, moderneja leikkauksia ja toinen toistaan koristeellisempia yksityiskohtia, jotka kuljettavat farkut melko kauas esi-isästään, perinteisistä työhousuista. Useimmat näistä housuista jakavat kuitenkin tietyt farkuille tyypilliset lainalaisuudet: ne ovat kestävää, rypistymätöntä kangasta, niissä on koristetikkaukset, 5-taskua, muotoon ommeltu vyötärö vyönlenkkeineen ja kestävyyttä lisäävät niitit.

Naisten farkut helposti netistä

Klingelin verkkokaupasta tilaat farkut vaivattomasti ja turvallisesti. Sinulla on aina 14 päivän ilmainen vaihto- ja peruutusoikeus. Näin saat mahdollisuuden kokeilla farkkuja kotonasi ja mallailla rauhassa peilin ääressä. Verkkokaupan etuihin kuuluu myös, että verkkosivuiltamme saat helposti runsaasti tietoa tuotteesta ja voit lukea muiden kommentteja tuotteista. Kun löydät sinua kiinnostavat farkut, mene sivun alalaitaan ja saat ehdotuksen farkkujen kanssa sopivista tuotteista. Näin voit halutessasi tilata kokonaisen asun yhdellä kertaa ja yhdellä toimitusmaksulla! Kätevää, vai mitä? Me Klingelillä tiedämme, että meitä naisia on monen kokoisia. Siksi haluamme tarjota laajan kokoskaalan myös farkuissa, jotta jokainen löytäisi itselleen sopivan mallin ja lahkeen pituuden. Voit suodattaa koko farkkuvalikoiman oman kokosi mukaan, jolloin löydät nopeasti ne farkut, joista on tarjolla sinun kokosi. Farkkujen pääsivun vasemmasta laidasta voit valita neljän eri kokokategorian väliltä:
 • Normaalit koot
 • Lyhyet koot
 • Pitkät koot
 • Erittäin lyhyet koot
Jos koet koon valinnan haasteelliseksi, tutustu sivuiltamme löytyviin kokotaulukoihin. Linkin kokotaulukoihin löydät sivun alalaidasta. Voit myös aina pyytää apua koon valintaan asiantuntevasta asiakaspalvelustamme.

Stretchfarkut vai perinteiset?

Yksi tyypillinen modernien farkkujen piirre on kankaan joustavuus. Nykyinen housuissa käytettävä denimi on hyvin harvoin 100 % puuvillaa, vaan siihen on usein miten lisätty elastaania tuomaan joustavuutta. Joustavuus lisää istuvuutta ja saa materiaalin tuntumaan myös mukavalta päällä. Usein voi ajatella, että mitä kapeampi farkkumalli on kyseessä sitä todennäköisemmin kankaassa on elastaania. Nykyään jopa kapeaakin kapeammat pillifarkut on helppo ja vaivaton pukea juuri stretchin ansiosta.

Erilaiset farkkumallit

Farkuissa on useita eri leikkauksia, jotka on suunniteltu eri vartalotyyppien mukaan. Siksi farkkuostoksille lähdettäessä onkin hyvä miettiä vähän omaa vartalotyyppiä – omalle vartalolle sopiva malli nimittäin korostaa juuri niitä vartalon hyviä puolia, joista olet ylpeä. Suosituimpia ja tunnetuimpia malleja ovat bootcut, skinny leg, straight cut ja boy friend -mallit, joista kaikista löydät vaihtoehtoja myös Klingelin verkkokaupasta. Bootcut-malli on yleensä tyköistuva polven kohdalle asti, jonka jälkeen se levenee nilkkaa kohden. 60- ja 90-luvuilla bootcut oli erittäin suosittu farkkumalli. Skinny leg eli pillifarkut ovat ainoat farkut, jotka leggingsien tapaan myötäilevät jalkaa koko matkalta. Tämä naisellinen farkkumalli on ollut erittäin suosittu viime vuosina. Se sopiikin monelle eri vartalotyypille ja on tyylikäs esimerkiksi pitkän ja rennon yläosan parina. Straight cut -malli on se kaikista klassisin malli. Kuten nimikin kertoo, housujen juju on suora lahje. Käytännössä housun leveys polven kohdalta on sama kuin lahkeen suun leveys. Leikkaus on näin aika lailla sama kuin suorilla housuilla ja rennoilla chinoilla. Yleisesti ottaen voisi ajatella, että täyspitkät farkkumallit pidentävät optisesti jalkoja, kun taas vajaamittainen lahje katkaisee myös jalan linjan. Jos haluat missä tahansa mallissa hoikentavan vaikutelman, suosi lahkeisiin sijoitettuja pitkittäisiä koristesaumoja. Korkealle nouseva vyötärö pidentää myös optisesti jalkoja. Takamuksen muotoon taas voit vaikuttaa huomioimalla taskujen sijoittelun ja niiden muodon. Laatikkomalliset, kauniisti pakaran päälle sijoittuvat taskut ovat kaikista imartelevimmat.

Kenelle boyfriend-farkut sopivat?

Viime vuosien trendikäs boyfriend-farkkumalli tarkoittaa farkkuja, jotka ovat leikkaukseltaan rennot, mutta myötäilevät vartalon muotoja. Tämän vuoksi ne ovat mukavat päällä ja istuvat ilmavasti. Mallin on sanottu olevan ennen kaikkea muodokkaan takamuksen ystävä, sillä vyötärö nousee usein korkealle ja luo kontrastin mahdollistaen kauniit vartalon kaaret. Myös Klingeliltä löydät useita boyfriend-farkkuja. Selaile ja ihastu!

Farkkuja moneen makuun

Perinteiset pitkälahkeiset farkut ovat vuosien saatossa jalostuneet niin materiaaliltaan kuin myös lahkeen pituudeltaan. Farkkumateriaaliin on lisätty joustoa stretchin avulla sekä tekokuitua kuten polyesteriä. Polyesteri vetää kangasta alkuperäiseen muotoonsa ja estää näin denimille tyypillisen ”löystymis-ilmiön”. Polyesteriä sisältäviä farkkuja ei tarvitse siis ostaa liian kireinä, kuten yleensä perinteisiä farkkuja ostaessa suositellaan. Farkkushortsit ja farkkuhaalarit ovat tunnettuja kesäajan farkkusuosikeita. Farkkucaprit ovat reilusti vajaamittaiset, heti polven alapuolelle päättyvät housut, joissa materiaali on denimisekoitetta. Myös ne ovat mukavat ja vaivattomat kesäkäytössä. Farkkuleggingsien eli jeggingsien materiaali voi olla ohuempaa ja joustavampaa kuin varsinainen farkkukangas, ja niissä on usein joustovyötärö ja valetaskut sekä valevetoketju.

Koristellut farkut koristeellisuutta kaipaavalle

Koristeellisuutta ja naisellisuutta kaipaavalla farkkufriikillä on nykyään paljon valinnan varaa. Enää ei kyse ole vain erilaisista väripesuista tai kulutusefekteistä vaan farkut koreilevat pitsisomisteilla, vivahteikkailla kirjailuilla, koristenapituksilla, koristekivi- ja paljettisomisteilla sekä värikkäillä merkeillä. Taskut ja lahkeen suut ovat yleisimpiä paikkoja koristeille, mutta myös lahkeet kauttaaltaan voivat olla somistuksen kohteena. Klingelin verkkokaupasta löydät myös laajan valikoiman erilaisia painokuviointeja ja upeita yksilöllisiä värisävyjä. Miten olisi sydänkuvioidut farkut tai farkut käärmekuosilla?

waiting...

YHTEYSTIEDOT
075 326 3537Asiakaspalvelu; arkisin 9-16 075 325 2953 Vardagar 9-19
MAKSA TURVALLISESTI
 • Lasku
 • Tili
 • PayPal
 • Visa
 • Mastercard
SEURAA MEITÄ
YHTEISTYÖKUMPPANIMME
 • Postnord
TURVALLINEN VERKKOKAUPPA
 • Trygg E-Handel
 • ASML
Toimitamme vain suomalaisiin osoitteisiin. Minimitilaus 50 €. Toimituskulut 5,90 €. 14 päivän vaihto- ja peruuttamisoikeus. Maksutavat: tili, lasku, luottokorttimaksu, PayPal. *)Voimassa yhdessä verkkotilauksessa asiakasta kohden 09.10.2022 asti niin kauan kuin tuotteita riittää. Alennuksen saa vain uuteen tilaukseen. Vain yksi tarjouskoodi tilausta kohden. Ilmoita tarjouskoodi tilauksen yhteydessä. Minimitilaus 50 euroa alennus huomioiden.